Stirile mondene

Stirile mondene


Horoscopul zilei de 25 aprilie!

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

TAURO sa va puteti distra impreuna cu prietenii, dar trebuie sa luati in calcul o eventuala schimbare de program ca pot aparea situatii neprevazute.GEMENIVeti onora invitatia unor persoane mai in varsta, ati putea discuta si afaceri, dar va puteti si... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cea mai linistita dupa-amiaza? La cafeneaua cu pisici care torc!

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

Oamenii vin, beau o cafea sau un ceai si se uita la pisici cum dorm, mananca sau se joaca. Ei spun ca in felul acesta scapa de stres si se umplu cu energie pozitiva.Prima cafenea cu pisici din lume a aparut in Taiwan, dar ideea s-a impus rapid si in... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

La multi ani, Al Pacino!

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

Cel mai probabil, isi va petrece ziua cu noua lui cucerire: o actrita argentiniana, in varsta de 33 de ani. 40 de ani de cariera, tot atatea filme, opt nominalizari la Oscar si unul castigat. In plus, Al Pacino este unul dintre putinii actori care... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O romanca face pantofi pentru Nicolas Cage si Matt Damon

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

Pantofii, curelele si posetele "made by Cristina Toma" sunt la mare cautare, desi nu sunt deloc ieftine. Iar pe lista clientilor apar italieni cu stare, dar si vedete de la Hollywood, ca Matt Damon si Nicolas Cage.Cristina Toma este primita... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Violet, culoarea care scoate romanul din criza! Acum, pe toate gardurile

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

Locuitorii unui cartier de aici s-au gandit sa faca haz de necaz si au vopsit bancile si gardurile din fata blocurilor in culoarea disputata la nivel inalt.Oamenii spera ca de acum vor avea mai mult noroc si bunastare.Mov- lavanda este cu siguranta o... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

S-au inmultit fetele rele! Te regasesti?

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

Sociologii cred ca fenomenul ar trebui sa ii ingrijoreze pe parinti, pentru ca fetele au tendinta sa creada ca asa trebuie sa se comporte.Eroinele care iau rapid masuri... fizice cand ceva nu le convine abunda in emisiunile si filmele pentru... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Gisele Bundchen isi doreste o familie mai mare

Posted: 24 Apr 2010 05:00 PM PDT

In acelasi interviu, top modelul brazilian a marturisit ca "nu ii pasa absolut deloc" de impactul pe care o noua sarcina l-ar putea avea asupra corpului ei. "Vreau sa am multi copii. Nu conteaza daca trupul meu se va schimba. E cel mai... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Carmen Safta isi pune motanul la dieta

Posted: 25 Apr 2010 02:42 AM PDT

stirileprotv.roCarmen Safta, frumoasa corespondenta a Stirilor Pro TV, nu crede nici in ruptul capului in superstitia potrivit careia pisicile negre aduc ghinion. Ba dimpotriva, Carmen l-a salvat de pe strada pe Danut, motanul ei negru taciune.


Horoscopul zilei de 25 aprilie!

Posted: 25 Apr 2010 04:05 AM PDT

stirileprotv.roNeti Sandu va aduce predictiile astrale ale zilei de azi.


Cea mai linistita dupa-amiaza? La cafeneaua cu pisici care torc!

Posted: 25 Apr 2010 04:13 AM PDT

stirileprotv.roDin dragoste pentru pisici, zeci de japonezi beau in fiecare zi cateva cafele. Va intrebati cum asa? Ei bine, in capitala Japoniei sunt tot mai populare cafenelele cu pisici.


O romanca face pantofi pentru Nicolas Cage si Matt Damon

Posted: 25 Apr 2010 04:15 AM PDT

stirileprotv.roItalia, la picioarele unei romance... Sau, mai degraba, invers. Vorbim despre o creatoare de moda originara din Romania, care a reusit sa ocupe un loc fruntas pe piata marochinariei din Peninsula.


Andreea Esca, 10 ani de casatorie!

Posted: 25 Apr 2010 07:06 AM PDT

stirileprotv.roCu ocazia aniversarii a 10 ani pe care ProTv International ii implineste pe 29 aprilie, romanii din intreaga lume vor avea ocazia sa urmareasca in exclusivitate interviuri cu personalitati din Romania, cu adevarati Romani de 10.


El sa fie oare? Ricky Martin prins facandu-i sex ORAL partenerului!

Posted: 25 Apr 2010 08:34 AM PDT

stirileprotv.roDupa ce a uimit o lume intreaga cu declaratia:Sunt mandru sa fiu GAY, Ricky Martin socheaza din nou. De aceasta data a fost prins intr-o ipostaza putin mai fierbinte.


Iisus, vazut pe Google Maps! "Troneaza" asupra ungurilor!

Posted: 25 Apr 2010 10:38 AM PDT

stirileprotv.roCine va avea curiozitatea sa caute pe Google Maps harta orasului Puspokladany, va descoperi, printre imaginile transmise de satelit, conturul unui chip. Acesta are trasaturi care amintesc de Iisus.


Andreea Marin Banica a intrat in randul marilor inventatori ai lumii

Posted: 25 Apr 2010 11:43 AM PDT

stirileprotv.roUPDATE: O medalie de aur pentru Andreea Marin Banica. Ea a intrat in clubul select al inventatorilor, odata cu aceasta distinctie primita la Salonul International de la Geneva.


La multi ani, Al Pacino!

Posted: 25 Apr 2010 12:00 PM PDT

stirileprotv.roLegendarul actor Al Pacino implineste duminica 70 de ani. Nu se stie insa cum are de gand sa sarbatoreasca. Pe cat este de vorbaret in privinta rolurilor pe care le joaca, pe atat este de discret cu viata sa privata.


AU N'DOYT VESTIARUL

Posted: 25 Apr 2010 03:08 PM PDT

NDoye mai are doar fanii de partea lui la Dinamo. Senegalezul e marginalizat in vestiar, iar cu Bratu e la cutite mai rau ca inainte. Ndoye i-a cerut lui Talnar sa manance separat de restul echipei, ca sa nu mai dea ochii cu Bratone. "Eu l-am iertat", spune Bratu.


"FIARA" VREA IN LIGA

Posted: 25 Apr 2010 03:09 PM PDT

Lacatus vrea sa duca Vasluiul in Champions League. Trupa Fiarei e pe locul 5 la 7 puncte de liderul CFR Cluj si Lacatus nu se gandeste decat la victorie in meciul cu Interul din Curtea de Arges.


TOTUL PENTRU VICTORIE

Posted: 25 Apr 2010 03:09 PM PDT

Timisoara joaca tare inaintea meciului din Ghencea. "Steaua inseamna barfe, cancanuri, gogosi!" isi desfiinteaza Marian Iancu, rivala. Sabau e mai modest: punctele sunt cele mai importante.


AU GUSTURI BUNE

Posted: 25 Apr 2010 03:10 PM PDT

Aventurile bahice ale fotbalistilor din Liga lui Mitica au radacini adanci in fotbalul romanesc. Ionel Augustin recunoaste ca pe vremea cand juca fotbal era luat la ochi de suporteri din cauza escapadelor nocturne. Augustin, spaima sticlelor de vin - era refrenul la moda inainte de '89.


Senzatie pe doua roti la un targ de motociclete din Capitala

Posted: 25 Apr 2010 05:00 PM PDT

Motociclistii le impresioneaza usor pe fete, insa o asemenea pasiune este foarte scumpa.Cei care se tem de motoarele pe 2 roti, le pot incerca pe cele cu 3 roti.La targ au fost reduceri intre 20 si 50% pentru produsele expuse. continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cu masina in bar

Posted: 25 Apr 2010 07:34 PM PDT

De ce sa-si mai caute loc de parcare in fata localului, cand poate opri... inauntru! Am putea crede ca asta a fost logica unui tanar sofer din Craiova, care, cu piciorul bine infipt pe acceleratie, a intrat cu masina prin vitrina unui bar si a oprit putin inainte de ...tejghea.Noroc ca cei aflati la mese au avut prezenta de spirit...


Studenti disparuti pe lac

Posted: 25 Apr 2010 07:34 PM PDT

Petrecerea unor studenti, veniti la o cabana, in munti, s-a transformat intr-o mare nenorocire, azi-noapte, in Cluj! Trei dintre ei, plecati cu hidrobicileta pe lac, au fost trasi pe fundul albiei de-un vartej si doar unul a mai reusit sa iasa viu din apa.De azi noapte, de cand s-a intamplat, scafandrii cauta dar... in zadar.Nici urma de ei!


Se zbat pentru viata

Posted: 25 Apr 2010 07:35 PM PDT

Multumim, Anca, Dupa zile intregi de chin, prim solista Amelia Antoniu poate spera la vindecare. Starea ei s-a ameliorat si acum respira fara ajutorul aparatelor , doar cu masca de oxigen. Din pacate insa, starea celeilalte paciente, Alina Preda, este in continuare foarte grava.Mai multe organe interne ii sunt afectate, si face in continuare tratament cu antibiotice cu spectru larg de actiune. Medicii au stabilit ca cele doua femei ar fi fost infectate la Spitalul CFR 2 din Capitala cu bacili gram negativ, dupa ce au fost supuse unor interventii chirurgicale minore la sectia de ginecologie a unitatii sanitare.De altfel, maternitatea CF2 a fost inchisa.Nu se mai fac internari, iar pacientele sunt trimise spre alte spitale pana la finalizarea anchetei.Fostul director al Spitalului CFR 2 a fost demis de Ministrul Transporturilor imediat dupa incident, iar o ancheta este acum in curs de derulare in toate spitalele din tara, aflate in subordinea acestui minister.


Scandalagii de profesie

Posted: 25 Apr 2010 07:35 PM PDT

O injuratura printre dinti, un claxon sau o simpla privire mai incordata "aruncata" cui nu trebuie. Toate aceste lucruri, aparent neinsemnate, au generat in primele trei luni ale acestui an adevarate razboaie in orasele din tara noastra. Specialistii spun ca prin asta demonstram ca suntem un popor de scandalagii.


Cel mai cautat roman

Posted: 25 Apr 2010 07:36 PM PDT

Dupa ce i-au ingrozit pe italieni, francezi, spanioli sau germani, infractorii romani au reusit sa "bage frica" si in americani. Claudiu Virgil Turlea, un roman in varsta de 31 de ani este unul dintre cei mai cautati infractori de catre FBI. Turlea este cautat pentru infractiuni informatice si fraude bancare, iar paguba creata de el bancilor din Statele Unite ale Americii depaseste patru milioane de dolari. Romanul a fost plasat de specialistii FBI in primii cinci cei mai cautati infractori din domeniul fraudelor informatice. Autoritatile americane banuiesc ca Turlea se ascunde in Canada.


Mars cu pretul vietii

Posted: 25 Apr 2010 07:39 PM PDT

Moartea a lovit un motociclist, la nici o ora, dupa ce, insotit de sute de prieteni pe doua roti, participase la un mars de atentionare numit sugestiv "Ma vezi?".Se pare ca unul dintre soferii de autoturism nu ...l-a observat.


Votul candidatelor

Posted: 25 Apr 2010 07:39 PM PDT

Zi mare pentru Teo Trandafir si Liliana Ghervasuc! Cele doua doamne vor in Parlament si candideaza pentru un loc de deputat, in Colegiul 19. Dupa saptamani intregi de campanie, a venit vremea alegerilor.Ca sa dea exemplu cetatenilor din sectorul patru al caror vot il cer ambele, fosta vedeta TV si fosta sefa a Loteriei Romane s-au trezit dis de dimineata si au iesit la urne.


Partiale linistite

Posted: 25 Apr 2010 07:40 PM PDT

Plictiseala mare, astazi, in sectiile de votare din sectorul 4 al Capitalei! Pe la orele pranzului rar vedeai intrand cate un alegator care termina procesul de votare inainte sa-ti dai seama. Presedintii sectiilor spun ca n-au fost probleme, iar programul pilot prin care i-au verificat astazi pe alegatori cu ajutorul calculatorului le-a usurat munca.


Absenta la vot

Posted: 25 Apr 2010 07:40 PM PDT

Bucurestenii din sectorul patru nu s-au inghesuit astazi la urne. Aproximativ 100.000 de persoane aunt asteptate la vot pana la ora 21.00.


Cer curat

Posted: 25 Apr 2010 07:41 PM PDT

Nici macar o particula de cenusa vulcanica nu se mai afla deasupra Romaniei. Incepand de astazi de dimineata de la ora 10. Informatia vine de la Ministerul Mediului si a fost preluata de la Centrul International de avertizare pentru aviatie.


Sergiu Nicolaescu, internat

Posted: 25 Apr 2010 07:41 PM PDT

Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Regizorul a fost dus direct in sala de operatie dupa ce a cazut pe scari si s-a lovit la frunte. Medicii i-au suturat rana si au hotarat sa-l tina in spital pana cand vor fi siguri ca este in afara oricarui pericol. Din fericire, starea lui nu este grava, iar in urma cazaturii pacientul nu si-a pierdut cunostinta. Astazi, Sergiu Nicolaescu ar fi trebuit sa fie externat, dar doctorii au hotarat sa-l mai tina totusi sub supraveghere. In luna ianuarie 2008, regizorul a suferit doua interventii chirurgicale pe creier din cauza unui hematom care ii aparuse in urma unei cazaturi pe scari. La cateva zile dupa operatii, Nicolaescu a ajuns din nou la spital din cauza unor tulburari de ritm cardiac.


Bebe la ecograf

Posted: 25 Apr 2010 07:42 PM PDT

Sa fii parinte nu-i deloc lucru usor. Cel mic iti face program inca dinainte de a veni pe lume. Primul lucru: o trimite pe mamica la medic.Parca stie deja ca a venit timpul pentru o gramada de analize si teste. Totul pentru ca bebelusul sa vina pe lume sanatos.Printre cele mai importante investigatii sunt ecografiile. Ele ii arata mamei lucruri extrem de importante despre pruncul ei.


Oprescu si spitalele

Posted: 25 Apr 2010 07:42 PM PDT

Intamplarea nefericita de la spitalul CF 2 aduce din nou in atentie problema finantarii spitalelor. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu spune ca maine merge la ministrul sanatatii sa discute pe marginea proiectului descentralizarii.


Oras sau comuna?

Posted: 25 Apr 2010 07:43 PM PDT

Premiera in istoria Romaniei! Pentru prima data locuitorii unui oras vor sa se intoarca la comuna! Suparati ca nu s-au modernizat deloc de cand sunt oraseni in schimb taxele au crescut, oamenii s-au decis sa mearga la referendum si sa ceara revenirea la statutul de... comuna.


Copii in pericol

Posted: 25 Apr 2010 07:43 PM PDT

Doi copii, unul de 2 si altul de 3 ani au ajuns, impreuna cu mama lor, la spital dupa ce au fost raniti intr-un incendiu. Minorii locuiau intr-o rulota situata intr-o parcare de tir-uri din Bragadiru in judetul Ilfov si se incalzeau cu ajutorul unor butelii cu gaz. De la aceste butelii, spun pompierii, a si izbucnit incendiul.


Bijuterii pe doua roti

Posted: 25 Apr 2010 07:43 PM PDT

Sunt frumoase, prind viteze halucinante, de cele mai multe ori, si fara echivoc atrag privirile tuturor. A inceput sezonul motocicletelor! Pe sosele pasionatii isi etaleaza bijuteriile pe doua roti. dar cum si acestea au o moda, toate trebuie sa fie ultimul racnet! Weekend-ul acesta, dependentii de adrenalina au avut ce vedea.


Farmecul vintage

Posted: 25 Apr 2010 07:44 PM PDT

De cate ori, doamnelor si domnisoarelor nu ati facut parada modei in rochiile mamei sau ale bunicii? Si de cate ori nu le-ati probat palariile acelea elegante? Tinutele vintage, cum sunt denumite acum, sunt la mare cautare si in zilele noastre, iar farmecul anilor 20, 30 pe care il emana nu are cum sa nu va prinda in mreje.De departe insa palariile sunt cele care dau gratia si farmecul unei doamne ce se vrea o adevarata lady!


Obiect misterios

Posted: 25 Apr 2010 07:46 PM PDT

Un obiect incandescent misterios ii pune pe jar pe israelieni. Asemanator cu o piatra de culoare neagra, acesta a cazut recent, pe o plaja din Tel Aviv. Oamenii care au fost martori la episodul ciudat spun ca obiectul cu pricina a venit din cer si sunt convinsi ca au de-a face cu un meteorit. Ceva este in neregula, sustin ei. L-au aruncat de mai multe ori in apa, dar in clipa in care revenea pe nisip, acesta lua foc din nou. Geologii sunt insa ceva mai rezervati. Pentru ei, e aproape sigur ca produsul a fost fabricat de om si e posibil sa contina un carburant pe baza de fosfor.


Loviti de tornada

Posted: 25 Apr 2010 07:46 PM PDT

S-a dezlantuit natura in Statele Unite! Cel putin 10 oameni au pierit si alti 20 au fost raniti, dupa ce mai multe tornade si furtuni au maturat statul Mississippi. Zeci de case sunt la pamant iar autoritatile spun ca e posibil ca sub daramaturi sa se mai afle victime. In unele zone a fost chiar decretata starea de urgenta.


Moda canina

Posted: 25 Apr 2010 07:47 PM PDT

Tunsi, periati, eleganti si nu in ultimul rand, foarte siguri pe ei. Asa au pasit pe podium zeci de catei in cadrul Saptamanii Modei, din Brazilia. Show-ul destinat exclusiv patrupedelor a scos la iveala cele mai moderne colectii in materie de hainute pentru animalele de companie. Designerii s-au intrecut pe ei insisi, spun convinsi cei care au asistat la parada si care au plecat acasa cu tot felul de accesorii pentru cainii si pisicile lor.


Marimea conteaza

Posted: 25 Apr 2010 07:48 PM PDT

Marimea conteaza! Asta au spus intr-un glas locuitorii unui oras mexican, dupa ce au intrat in Cartea Recordurilor la capitolul cel mai lung salam Ciorizo din lume. Nu mai putin de 1 kilometru masoara preparatul la care au muncit din greu 30 de bucatari din toate colturile tarii.


Colectie rara de papusi

Posted: 25 Apr 2010 07:49 PM PDT

Colectie rara expusa la Muzeul de Arta Populara din Mexico City. Nu mai putin de 500 de papusi, imbracate in costume nationale mexicane pot fi admirate zilele acestea de vizitatori. Obiectele i-au apartinut uneia dintre fostele prime doamne ale tarii, iar cea care a decis sa le aduca in atentia tuturor este chiar fiica acesteia.


Distractie de 1 Mai

Posted: 25 Apr 2010 07:50 PM PDT

Si acum, o veste pentru bucrestenii care nu si-au facut inca planuri pentru mini vacanta de 1 Mai! Municipaliatea face pregatiri pentru deschiderea strandurilor. In plus, oamenii vor avea la dispozitie vaporase de agrement pentru plimbari pe lac, sau spatii special amenajate pentru curse de role sau biciclete.


Mamicile Lamaze

Posted: 25 Apr 2010 07:50 PM PDT

Daca va pregatiti sa aduceti pe lume un copil...stiinta vine in intimpinarea viitoarelor mamici. Vorbim de tehnica Lamaze , o metoda recomandata doar mamicilor ...curajoase.


Expozitie pretioase

Posted: 25 Apr 2010 07:50 PM PDT

Maruntaiele pamantului, pietrele pretioase si semi pretioase sunt prezentate, zilele acestea, in cea mai mare expozitie de acest gen din tara, care are loc la Timisoara! Cei mai importanti colectionari au venit sa se laude, dar si sa vanda piesele, despre care spun ca au puterea de-a vindeca.


Senzatie pe doua roti la un targ de motociclete din Capitala

Posted: 25 Apr 2010 10:20 PM PDT

stirileprotv.roComerciantii au incercat sa-i ademeneasca si cu preturi mici, dar chiar si asa vanzarile n-au fost spectaculoase. Clientii au studiat motoarele cu atentie, dar au ramas cu gandul la fetele frumoase pe care le-au zarit, prin preajma.


Shopaholic - Fashion Blog

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Shopaholic Fashion Blog


Andreea Marin: "Violeta este îndrăgostită de frăţiorul ei, Ştefănel"

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Andreea Marin îşi doreşte să devină din nou mamă şi să-i dăruiască un frăţior sau o surioară fetiţei ei, Violeta. Fosta "Zână a surprizelor" mărturise...


Lavinia: "Am dormit cu Bote şi Bianca în acelaşi pat"

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Lavinia, prietena Biancăi Drăguşanu, a luat foc cand a văzut că presa a cuplat-o cu Adrian Cristea.Frumoasa brunetă, care a fost surprinsă părăsind ap...


Kim Kardashian: "Sunt o victimă a violenţei domestice"

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Kim Kardashian a recunoscut recent că în timpul căsătoriei sale cu Damon Thomas a fost o victimă a violenţei domestice. Informaţia a ieşit la iveală d...


Bianca, la Deva cu Cristea

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Chiar dacă amandoi neagă că ar avea o relaţie, Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, şi Adrian Cristea sunt impreună! Ei au fost văzu...


E oficial! Angelina, înlocuită de Kristen în "Wanted 2"

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Casa de producţie Universal Pictures a renunţat la serviciile Angelinei Jolie pentru rolul principal din filmul "Wanted 2". Regizorul, care îşi dorea ...


Cel mai înalt om din lume a pus ochii pe românca Simona

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Dragoste la înălţime! La propriu. Sultan Kosen, turcul de 2,46 m, a fost fermecat de o braşoveancă de 2 metri. Uriaşul, care deţine recordul mondial p...


Badea despre victoria Teodorei: ”A câştigat Băsescu”

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Prietenul şi fostul coleg al Teodorei Trandafir, Mircea Badea nu pare a fi încântat de victoria acesteia, considerând că oricum „a câştigat Băsescu". ...


Mama Amaliei Antoniu: "Îşi revine! Boala ei e dansul"

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Amelia Antoniu, 36 de ani, solista de la Teatrul de Operetă din Capitală care a ajuns în comă săptămâna trecută din cauza unei bacterii luate din Spit...


Amy Winehouse şi Blake Fielder mai vor o lună de miere

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

De când s-au împăcat, Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil par mai îndrăgostiţi ca niciodată şi, cu toate că au divorţat, ei ar vrea să plece într-o e...


Prinţul Carol Ferdinand va purta costum popular la botez

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Cel mai tânăr membru al familiei regale din România va fi creştinat în religia ortodoxă, purtând un costumaş popular naţional. Straiele Alteţei Sale R...


Nicolaescu a vrut să plece din spital

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Chiar dacă are 80 de ani, regizorul Sergiu Nicolaescu debordează de energie. După ce a căzut, sâmbătă, pe scări şi s-a lovit la cap, el a fost cu greu...


Melanie Griffith are un sot uimitor

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Melanie Griffith spune ca sotul ei Antonio Banderas este un barbat "uimitor". Actrita de 52 de anu, care a petrecut vara trecuta trei luni la centrul ......


Paris se simte bine fara Doug

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Paris Hilton crede ca ii este mai bine fara Doug Reinhardt. Vedeta, care a pus capat recent relatiei de 14 luni cu starul TV, sustine ca a trecut deja ......


David Hasselhoff vrea sa se mute la Hasselhof

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Fostul actor din "Baywatch" are de gand sa isi cumpere teren in apropiere de Kassel, in Germania, pe langa o ferma agricola cu un nume aproape identic ......


Tabara de muzica a lui Nicole Scherzinger

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Nicole Scherzinger vrea sa infiinteze o tabara de muzica pentru persoanele cu dizabilitati. Cantareata membra a trupei Pussycat Dolls a fost inspirata ......


Britney nu are voie sa iasa fara sutien

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Tatal lui Britney Spears i-a interzis acesteia sa iasa din casa fara sa poarte sutien. Cantareata, care se afla inca sub supravegherea tatalui ei Jami ......


Naomi Campbell enervata de diamant

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Naomi Campbell a atacat un cameraman de stiri in monetul in care a plecat extrem de enervata de la un interviu. Supermodelul cunoscut pentru violentel ......


Russel Brand accidentat

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Russel Brand a scapat la limita de a se rani foarte grav pe platourile de filmare ale ultimei sale pelicule. Comediantul britanic a luat foc din grese ......


Secretul din “Shrek” al lui Cameron Diaz

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Cameron Diaz nu vrea ca nimeni sa afle ca ea este printesa Fiona din "Shrek". Actrita i-a imprumutat vocea ei femii capcaun, verde si cu par roscat, d ......


A doua fiica pentru Amanda Peet

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Amanda Peet a nascut-o pe a doua ei fiica. Actrita din "2012", care are deja o fetita in varsta de trei ani pe nume Frances cu sotul ei scenaristul Da ......


Kristen Stewart in loc de Angelina Joile in “Wanted 2”

Posted: 25 Apr 2010 11:19 PM PDT

Se pare ca tanarei interprete a eroinei din "Twilight" i s-a propus sa o inlocuiasca pe Angelina Jolie in rolul principal din pelicula ce va reprezent ......


Niciun comentariu: