Stirile mondene

Stirile mondene


Sile Pietroi revine

Posted: 25 Jun 2010 07:05 PM PDT

Am ajuns sa o vedem si pe asta! Celebrul interlop, Sile Pietroi a depus plangere la politie. Il acuza pe un bucurestean de tulburare de posesie. De partea cealalta, barbatul reclamat de Sile Pietroi, spune ca el este victima si ca interlopul, pe numele sau real Vasile Fierbantu, impreuna cu mai multi prieteni ai sai l-au agresat si i-au distrus proprietatea.


Diaconescu incoltit

Posted: 25 Jun 2010 07:09 PM PDT

Pare sa se stranga latul in jurul lui Dan Diaconescu si asta...fara sa exageram. In timp ce patronul postului de televiziune asteapta o sentinta din partea magistratilor privind arestarea lui, inca un primar a depus marturie impotriva sa.Primarului comunei gorjene Schela a reclamat faptul ca i-au fost ceruti 4 mii de euro de catre un angajat al OTV pentru un contract de publicitate si ..."pentru baietii de la Bucuresti". Nu stim in ce masura va conta acest lucru in decizia pe care urmeaza sa o ia magistratii in seara aceasta. Cert este ca ei trebuie sa hotarasca daca Dan Diaconescu si Doru Parv vor ramane sau nu in arest.Astazi mai multi simpatizanti au venit sa-i sustina pe cei doi la tribunal.


Magic FM, Muzica pentru o piele fina

Posted: 25 Jun 2010 07:17 PM PDT

Magic FM, muzica pentru o piele fina.In vremuri de criza nu mai sunt bani ca sa alungam tantarii cu fel de fel de alifii. De aceea, pentru prima oara in Romania, un post de radio va ofera solutia gratuita!


La un pas de moarte

Posted: 26 Jun 2010 06:42 PM PDT

Un accident incredibil a pus in pericol viata unei fetite de 4 ani. Copila, din localitatea ilfoveana Domnesti, se juca pe marginea drumului cand a fost lovita in plin de o roata desprinsa de la o masina care trecea prin zona. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii parintilor micutei care au innebunit de durere crezand ca si-au pierdut copilul.


Repatrierea eroilor cazuti

Posted: 26 Jun 2010 06:43 PM PDT

Cei doi militari romani ucisi in urma cu cateva zile in Afganistan se intorc in tara. La ceremonia de repatriere participa rudele lor, dar si oficiali ai Ministerului Apararii Nationale.


Neatentie fatala

Posted: 26 Jun 2010 06:43 PM PDT

A platit cu viata pentru imprudenta comisa. Un tanar de 29 de ani a fost electrocutat mortal in timp ce muta o schela. Incidentul s-a petrecut in curtea unei firme din judetul Ilfov. Un alt barbat, coleg al tanarului decedat, a fost si el electrocutat insa a scapat cu viata, ca prin minune. 20 de mii de volti au trecut prin corpurile celor doi barbati. Acestia mutau o schela si au intrat in campul electric al unui stalp de inalta tensiune. Unul dintre ei a fost ucis de descarcarea electrica iar al doilea a scapat ca prin minune, insa a suferit rani groaznice.


Ploua cu avertizari meteo

Posted: 26 Jun 2010 06:44 PM PDT

Meteorologii jongleaza cu avertizarile de vreme rea! Au anulat codul portocaliu de ploi valabil pentru Vaslui, Bacau si Iasi, dar au emis un altul, galben, care acopera aproape toata jumatatea de nord a tarii! Desi au spus ca pericolul este mai mic, probleme tot au fost in zona Moldovei.


OTV are, din nou, sef

Posted: 26 Jun 2010 06:45 PM PDT

Jurnalistul Dan Diaconescu, traieste, de ieri seara, 20 dintre cele mai placute ore din viata sa! Este liber din nou, dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis recursul declarat impotriva deciziei de arestare pentru 29 de zile. Iar cele doua zile de arest l-au inspirat: Diaconescu are de gand sa candideze la presedintie! La iesirea din arest, simpatizantii jurnalistului l-au primit cu urale. De altfel, aceiasi oameni au aplaudat cu foc decizia magistratilor de la Tribunal, pentru eliberarea lui Dan Diaconescu. Hotararea lor este definitiva. Dar, Dan Diaconescu simte ca mai are, inca, multe de aratat.


Tragedie pe sosea

Posted: 26 Jun 2010 06:47 PM PDT

Tragedie, aseara, in Brasov, unde un tanar jandarm din Bistrita, ce-si conducea masina spre casa, a sfarsit groaznic dupa ce intrat fix sub rotile unui tir! Politistii spun ca tanarul de 26 de ani se grabea se ajunga acasa si, desi se innoptase bine, a calcat pedala de acceleratie prea mult. Inainte de intrarea intr-o curba periculoasa n-a mai apucat sa reduca din viteza si a intrat, brusc, pe contrasens. Soferul tirului care tocmai venea din fata a franat, dar era deja prea tarziu. Pompierii de la descarcerare care au scos masina mica de sub autotren l-au gasit pe soferul ei fara suflare. In zadar l-au resuscitat timp de o ora medicii de la Smurd. Trupul barbatului a fost dus la morga din Brasov, de unde familia l-a luat in sicriu.


Stirile pe scurt

Posted: 26 Jun 2010 06:51 PM PDT

Ziua drapelului Muzica militara in pas de defilare. A fost Ziua Drapelului National si sute de bucuresteni s-au adunat in Piata Tricolorului, la parada Garzii de Onoare. Ceremonia a debutat cu discursul ministrului Apararii, apoi drapelul national a fost ridicat pe catarg si imnul national a fost intonat. Ziua Drapelului National a fost proclamata in 1998 si se sarbatoreste anual pe 26 iunie. Crima la Moscova Un jurnalist rus a fost descoperit mort in apartamentul sau din Moscova. Dimitri Okert, de 26 de ani, a fost injunghiat in gat. Femeia care a gasit cadavrul sustine ca in locuinta nu existau semne de lupta sau de jaf, insa laptop-ul barbatului lipsea. Colegii victimei spun ca, din cate stiu ei, acesta nu desfasura nicio investigatie care ar fi putut sa-i creeze probleme. Roman pe lista FBI Un roman acuzat de agresiune sexuala in Statele Unite se afla pe lista FBI a suspectilor de terorism. Barbatul de 54 de ani e somer si de doi ani locuieste in orasul Wolcott. Departamentul pentru imigratie a anuntat ca individul va fi deportat in Romania. La inceputul lunii, el a batut si a obligat o femeie sa intretina relatii intime cu el. A fost acuzat de agresiune sexuala, constrangere si amenintare.


Niciun comentariu: