Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Costin Lazar, mazilit

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Conducerea Rapidului ia in calcul despartirea de Costin Lazar. Conflictul cu Marius Sumudica i-a fost fatal jucatorului pe care oricum Dinu Gheorghe nu il avea la suflet. Vezi aici pe cine vor giulestenii in locul lui Lazar.


Alonso viseaza in continuare frumos: "Pot obtine titlul"

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Pilotul spaniol Fernando Alonso ramane in continuare increzator in sansele sale de a castiga titlul mondial la finalul sezonului actual, in pofida diferentei de 47 de puncte care-l separa pe echipierul de la Ferrari de liderul Lewis Hamilton.


Zenga: "Mutu la Al-Nasr? Imposibil"

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Aflat in cantonament cu Al-Nasr in Italia, Walter Zenga a negat ca sefii echipei sale negociaza transferul lui Adrian Mutu. Chiar daca l-ar dori in Arabia Saudita, Zenga spune ca ii este imposibil sa aduca un jucator de calibrul atacantului de care Fiorentina incearca sa scape.


CFR Cluj l-a imprumutat pe Sanchez Prette la Barcelona

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

CFR Cluj a batut palma cu oficialii Barcelonei pentru imprumutul mijlocasului argentinian Cristian Sanchez Prette. Acesta a efectuat vizita medicala si a semnat un contract pe o perioada de un an.


Vuvuzela, interzisa in Liga 1

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal le-a transmis cluburilor sa nu permita accesul pe stadion cu vuvuzele. Dumitru Dragomir a luat aceasta hotarare deoarece a fost deranjat de zgomotul de la Cupa Mondiala.


Romania va intalni Portugalia in semifinalele Ligii Europene

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Prezenta pentru prima data in careul de asi al Ligii Europene, nationala masculina de volei a Romaniei va intalni Portugalia pentru un loc in marea finala a competitiei.


Mutu a efectuat vizita medicala

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Atacantul roman Adrian Mutu a efectuat, marti dimineata, vizita medicala alaturi de ceilalti coechipieri ai sai de la Fiorentina.


Romania, in grupa cu Suedia, Norvegia si Rusia, la Cupa Mondiala de la Aarhus

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Echipa nationala de handbal feminin a României va evolua în grupa B la Cupa Mondiala de la Aarhus (Danemarca), alaturi de echipele Suediei, Norvegiei si Rusiei.


Universitatea Craiova a revenit din cantonamentul din Austria

Posted: 12 Jul 2010 03:00 PM PDT

Jucatorii echipei Universitatea Craiova au revenit, luni dupa-amiaza, din cantonamentul din Austria, antrenorul Aurica Ticleanu laudându-si elevii pentru felul în care s-au pregatit.


Mircea Radulescu: "E o vrajeala ca Andone face totul la Dinamo. E diferenta mare intre Piturca si el"

Posted: 11 Jul 2010 03:00 PM PDT

Presedintele Scolii de Antrenori, Mircea Radulescu, spune ca Ioan Andone nu poate decide transferurile lui Dinamo, spre deosebire de modul in care lucreaza Victor Piturca la Steaua.


Niciun comentariu: