Y! Alert: Stiri de actualitate

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stiri de actualitate


Mircea Badea boxeaza la bustul gol alaturi de Leonard Doroftei Top
Mircea Badea a publicat pe blogul personal doua secvente video in care se antreneaza cu nimeni altul decat fostul campion mondial la box, Leonard Doroftei. "Am citit un editorial al domnului Ioanitoaia in care domnia sa considera ca Doroftei se alinta atunci cand spune ca se pregateste pentru un meci de retragere. Argumentele erau ca fostul campion mondial WBA are 40 de ani, asadar mult prea batran pentru un meci serios si ca are si vreo 10-12 kg in plus fata de for
 
Andreea Raducan, trainer la Scoala de Excelenta pentru Copii Top
Fosta gimnasta, Andreea Raducan, multipla campioana olimpica si mondiala, alaturi de o echipa de specialisti, din care au facut parte profesorul Dr. Florian Colceag, Presedinte IRSCA Gifted Education, actorul Silviu Oltean din trupa "Passe- Partout Dan Puric", compozitorul Virgil Popescu, Prof. Dr. Ligia Georgescu Golosoiu, expert in probleme de economie, pictorita Mihaela Cherciu, psihologi si profesori, a participat la un proiect nou in Romania, Scoala de Excelenta pentru Copii. Acest modul d
 
Trupa byron pregateste un nou proiect: un album in limba romana Top
Dupa doua albume de studio si un DVD unplugged cei de la byron au inceput lucrul la un nou material discografic, succesorul lui "A Kind of Alchemy" lansat toamna trecuta. Acesta va fi unul inedit, aducand cel putin o schimbare majora in stilul consacrat al trupei. "De cand exista aceasta trupa, am reusit sa lansam cate un material nou in fiecare an. Am ajuns sa tinem la aceasta traditie, asa ca pregatim ceva nou pentru la toamna. Ne-am gandit sa fie ceva cu totul special, asa ca vom
 
Primele imagini cu Audi A7, inainte de lansare Top
O serie de fotografii ale caror protagonist este noul Audi A7 au aparut pe internet inaintea prezentarii oficiale a modelului care va avea loc marti. La partea frontala iese in evidenta grila tip single frame, bara agresiva si farurile cu LED-uri. Din lateral, A7 se aseamana cu Panamera. Audi A7 va fi prezentat oficial marti la Pinakothek der Moderne museum din Munchen.
 
Nicolae Ceausescu favorit la alegerile prezidentiale. 41% dintre romani ar vota cu el Top
Daca ar mai fi in viata, Nicolae Ceausescu ar fi principalul contrandidat al lui Victor Ponta sau Crin Antonescu la alegerile prezidentiale. Sau principalul favorit al scrutinului. Cel putin asa arata datele unui sondaj realizat de IRES in perioada 21-23 iulie. Potrivit cercetarii, 41% dintre romani ar fi gata sa-l voteze la prezidentiale pe fostul lider comunist, in timp ce 52% spun ca nu ar face-o. Chiar mai multi decat cei care spun ca l-ar vota 49% - spun ca Ceausescu ar fost
 
Imagini inedite cu Jon Bon Jovi in timpul unor orgii sexuale Top
Pe jumatate gol si inconjurat de patru femei dezbracate! Au iesit la iveala cele mai scandaloase poze cu Jon Bon Jovi, odata cu publicarea cartii "Sex, droguri si Bon Jovi", scrisa de fostul manager al trupei. Pozele incendiare au fost realizate in 1985 si nu au fost date publicitatii pana acum. Jon Bon Jovi apare in ipostaze sexy cu patru femei goale. Imediat dupa sesiunea foto de la vremea respectiva, artistul a cerut ca aceste poze sa nu fie publicate. Se temea ca a
 
Sapte morti dupa ce un elicopter militar israelian s-a prabusit in judetul Brasov Top
Un elicopter apartinand fortelor aeriene israeliene s-a prabusit, luni dupa-amiaza, la granita dintre judetele Brasov si Dambovita. Elicopterul facea parte dintr-o misiune de pregatire. and #350;ase ofiteri israelieni, aflati la bord, si un ofiter roman au murit. Este vorba despre un elicopter CH 53, aflat in dotarea fortelor armate israeliene si modernizat.
 
Cristi Tabara, cercetat pentru viol. O fetita de 12 ani il acuza Top
Cristi Tabara are dosar penal bazat pe o plangere depusa de o fetita de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. "In dosarul penal cu numarul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal", a precizat purtatorul de cuvant al P
 
Summer Party @ Fame Terrace 31.07.2010 // 23:00 Top
Dupa nebunia de la Liberty Parade 2010 si powerpop-ul chiar glam rock-ul lui Mika pana la Big Beat-ul lui Fatboy Slim, sambata asta ai Summer Party @ Fame Terrace. Povestea a inceput de acum 2 luni la deschiderea locatiei - cativa dintre voi ati trait-o, cativa ati scris-o... ideea principala e ca nu trebuie sa o ratati weekendul asta - cel mai probabil la cea mai mare petrecere din Fame care va zgudui centrul istoric. O petrecere "Open Air" cu un line-up legendar:
 
Michael Bolton concerteaza la Constanta pe 30 Iulie Top
Michael Bolton vine din nou in Romania. Dupa ce a cantat in Bucuresti si la Brasov, artistul va concerta de data aceasta la mare. Va fi un show suta la suta live, tocmai de aceea echipa tehnica a artistului va sosi in tara cu cateva zile inainte de concert. Artistul canta pe 30 iulie, in apropiere de cazinoul din Constanta.
 
Cezar Preda critică afirmaţiile lui Adriean Videanu despre Guvern Top
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, marţi, pentru "Gândul", referindu-se la declaraţiile liderului partidului Adrian Videanu despre Guvernul perfect, că asemenea afirmaţii "sunt de neînţeles" şi "te fac din ce în ce mai puţin iubit în partid".
 
Incidente între suporteri la meciul Unirea Urziceni - Zenit Sankt Petersburg Top
Un incident a izbucnit la Peluza Sud a stadionului "Steaua", în minutul 83 al meciului dintre Unirea Urziceni şi Zenit Sankt Petersburg, scor 0-0, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, când suporterii echipei ruse au aruncat cu o torţă înspre fanii români.
 
Unirea Urziceni a remizat, scor 0-0, cu Zenit, în prima manşă a turului trei preliminar al LC Top
Vicecampioana României, Unirea Urziceni, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe stadionul "Steaua" din Bucureşti, în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, în manşa întâi a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
 
Jucătorii echipei Unirea Urziceni, optimişti în vederea returului Top
Jucătorii echipei Unirea Urziceni au apreciat că remiza cu Zenit Sankt Petersburg, din preliminariile Ligii Campionilor, reprezintă un rezultat echitabil, ţinând cont de faptul că au evoluat în inferioritate numerică, precizând că există şanse de calificare, chiar dacă returul va fi dificil.
 
Roni Levi: Nu avem prea multe şanse, dar îi vom surprinde pe ruşi la ei acasă Top
Antrenorul israelian Roni Levi a declarat, marţi, după remiza obţinută de Unirea Urziceni în compania formaţiei ruse Zenit Sankt-Petersburg, scor 0-0, în preliminariile Ligii Campionilor, că echipa sa a jucat bine tactic, însă şansele de calificare în faza următoare sunt destul de mici.
 
Semnificaţii istorice pentru 28 iulie Top
1015 - A murit Vladimir I, cneazul Rusiei Kievene, în timpul domniei căruia a fost adoptat oficial creştinismul în Rusia
 
Un kilogram de roşii din 2010, echivalentul unei tomate din 1990 Top
Ca să primească cantitatea necesară de substanţe nutritive, un român trebuie să mănânce un kilogram de roşii pentru a obţine beneficiile pe care în urmă cu 20 de ani le obţinea dintr-o singură tomată, spune pentru Gândul prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare.
 
Cum s-a vândut albumul nelansat al Mădălinei Manole Top
În 12 zile, albumul nelansat al Mădălinei Manole a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor în reţeaua Diverta. Moartea artistei i-a făcut pe români s-o redescopere, iar pe editori să suplimenteze tirajul iniţial al materialului discografic, de 3.000 de exemplare, cu alte 5.000 de bucăţi.
 
Vezi aici ce avere a lăsat Mădălina Manole Top
O casă estimată la 300.000 de euro şi un autoturism Opel. La asta s-ar reduce, la prima vedere, averea solistei. Bunuri materiale ce-au reprezentat motiv de râcă între soţ şi părinţii artistei. Bani mai mulţi însă vor veni din drepturile de autor şi din cele conexe ale pieselor de pe cele nouă albume. Şi din cele noi, care urmează să fie scoase.
 
Cutia neagră a elicopterului prăbuşit în România a fost găsită şi trimisă în Israel Top
Cutia neagră, găsită în noaptea de marţi spre miercuri la locul accidentului elicopterului israelian în România, a fost transferată în Israel pentru a fi analizată, relatează cotidianul Haaretz, în ediţia electronică de miercuri.
 
Oliver Stone isi cere scuze, dupa ce a afirmat ca Hitler a facut mai mult rau Rusiei decat poporului evreu si a acuzat dominatia israeliana asupra presei Top
Regizorul Oliver Stone si-a cerut scuze pentru afirmatiile antisemite pe care le-a facut intr-un interviu acordat week-end-ul trecut pentru Sunday Times. Dublul laureat al premiului Oscar acuzase dominatia israeliana asupra mass media si sustinuse ca Rusia a avut mai mult de suferit decat evreii in cel de-al doilea Razboi Mondial, relateaza The Daily Mail .
 
Barrichello intelege lacrimile lui Massa: Acum lumea isi da seama de ce am plecat de la Ferrari Top
Episodul "Massa-Alonso" din Germania l-a facut pe Rubens Barrichello sa-si aminteasca de timpul petrecut la Scuderia Ferrari. "Multi au inteles dupa cursa de la Hockenheim de ce am ales sa ii parasesc pe italieni cu un an inainte de terminarea contractului", a precizat Rubens. Felipe Massa este al doilea brazilian (in decurs de doar cateva sezoane) care trebuie sa se supuna regulilor de echipa ale peninsularilor, iar in acest fel sa piarda o victorie de etapa in Marele Circ.
 
Andy Murray si-a concediat antrenorul Top
Tenismenul britanic Andy Murray a hotarat sa renunte la serviciile antrenorului sau, Miles Maclagan, cu care colabora de la finalul anului 2007. Desi cele doua parti nu au oferit motivele pentru care aceasta despartire s-a produs, presa britanica sustine ca motivul plecarii lui Maclagan il constituie neintelegerea acestuia cu Alex Corretja, consilierul de antrenament al lui Murray.
 
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Plus de catre Lidl Top
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea de catre Lidl Germania a companiilor Pludi Market, Trei Romania si Trei, societatile care administraza magazinele Plus in Romania, se arata intr-un comunicat al autoritatii. Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice.​
 
Tony Gatlif, cunoscut regizor de origina rroma: Tiganii au dreptul sa ramana in Franta, unde trebuie sa li se faca un loc pe care inca nu-l au Top
In ziua in care in Franta are loc o controversata reuniune ministeriala pe tema rromilor, Tony Gatlif, cunoscut regizor de origina rroma care si-a consacrat practic toata opera comunitatii din care provine, spune, la RFI , ca Franta trebuie sa inteleaga ca "zece milioane de indivizi lasati de izbeliste reprezinta o problema europeana, nu o problema franceza. Singurul lucru pe care francezii ar trebui sa-l faca este sa se ocupe de chestiune cu demnitate. Nu-i vorba aici nici de sobolani, nici de caini", explica Tony Gatlif.
 
Glaucomul, diagnostic si tratament. Dr. Ioan Stefaniu, medic primar oftalmolog, discuta online cu cititorii MedLive.ro joi, de la ora 12:00 Top
Glaucomul este o afectiune cronica a ochilor care se manifesta prin cresterea presiunii intraoculare, afectarea nervului optic si diminuarea vederii pana la orbire. In general, sunt afectate persoanele peste 40 de ani; exista insa si cazuri de tineri afectati (glaucom juvenil), sau chiar nou-nascuti (glaucom congenital). Diagnosticul oportun si un tratament corect sunt singura solutie pentru ca suferindul de glaucom sa isi pastreze vederea. Despre tratamentul si complicatiile glaucomului , dr. Ioan Stefaniu , medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale, discuta online cu cititorii MedLive.ro joi, de la ora 12:00 . Posteaza intrebarile tale pe MedLive.ro .
 
Cum sa bei bere rece si sa ajungi la mare cu masina Top
A venit vara si majoritatea romanilor dau navala la mare. Indiferent daca e vorba de un singur weekend sau de concediu, mii de romani se duc pe litoral sa se destreseze. Asta inseamna insa si trenuri si autobuze incarcate, ambuteiaje, claxoane si multe injuraturi. Lipsa de locuri de parcare la destinatie, frustrare si, in final, si mai mult stres. Pentru cei cu resurse limitate, optiunile sunt mai restranse, putand incerca “nasul” sau autostopul. Exista alternativa la toate mijloacele de transport de mai sus? Putem sa contribuim la un trafic mai relaxat, sa cheltuim mai putini bani si totusi sa ajungem la mare? Noi credem ca da.
 
Nou posibil caz de spionaj SUA-Rusia: O cosmeticiana rusoaica a fost arestata pentru ca a incercat sa transporte in Moscova ochelari cu infrarosu Top
Anna Fermanova, o tanara cosmeticiana din Rusia, a fost arestata in Texas in cadrul unei investigatii care vizeaza persoane suspecte de spionaj, transmite Daily Telegraph . Fermanova, in varsta de 24 de ani, a incercat sa duca la Moscova ochelari cu vedere in infrarosu si alte obiecte cu acces restrictionat.
 
Leul s-a depreciat usor miercuri, pana la 4,2531 lei/euro Top
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a publicat miercuri un curs de referinta de 4,2531 lei pentru un euro, nivel cu 0,55 bani mai mare decat cel din ziua anterioara. Marti, un euro a fost cotat de banca centrala la 4,2476 lei.​
 
Exclusiv: Statuia originala a Modurei, realizata de sculptorul Baraschi, a fost regasita Top
Statuia originala a Modurei, realizata de sculptorul Constantin Baraschi in 1939 pentru ansamblul statuar Fantana Modurei, a fost descoperita in cimitirul Bellu, dupa ce timp de aproape 50 de ani s-a crezut ca a fost distrusa. Modura, impreuna cu cele 20 de cariatide amplasate la intrarea in parcul Herastrau, au fost demolate de comunisti in anii 50 pentru a face loc statuii lui Lenin. Grupul statuar care se afla acum la intrarea in Herestrau este o reconstituire realizata de sculptorul Ionel Stoicescu, in anul 2006, pe baza fotografiilor de epoca si a unei cariatide originale gasite in cimitirul Belu in 2006.
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Niciun comentariu: