Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Antonescu: Voi cere comisiilor de aparare audierea lui Blaga si a lui Pahontu

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Liderul PNL a catalogat drept iresponsabilitate gestul lui Traian Basescu de a renunta la serviciile politistilor si spune ca le va cere colegilor parlamentari sa solicite audierea ministrului de Interne Vasile Blaga si a sefului SPP, Lucian Pahontu, pentru a vedea daca decizia presedintelui este legala. "Decizia presedintelui este una iresponsabila din punct de vedere politic. Faptul ca, la cateva ore, aceasta decizie e urmata de o decizie similara a premierului agraveaza situatia si, d... (read more)


Proiectul RideAcross, prin care 30 de copii din Cugir au primit biciclete, s-a incheiat

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Cei 30 de copii din Cugir, care mergeau pe jos, catre scoala, chiar si 20 de kilometri zilnic, au primit bicicletele oferite de jurnalistul Raul Cazan, care a pedalat prin Europa pentru a strange banii necesari acestei donatii. Astfel, prin proiectul RideAcross, el a procurat 30 de biciclete de la producatorul local DHS pe care le-a oferit scolarilor din Marginimea Cugirului. Prin proiect, Raul a militat pentru educatie ecologista, reducerea amprentei de carbon, promovarea ciclismului ca alter... (read more)


Liga I: Etapa a IX-a - Program

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Etapa a IX-a din Liga I la fotbal a debutat vineri cu derbyul orașului Cluj, "U" - CFR, incheiat nedecis, scor 1-1. Etapa continua astazi, duminica, 26 septembrie, cand sunt programate patru intalniri. De la ora 14:30, in Regie, Sportul primeste vizita Astrei Ploiesti. Doua ore mai tarziu, Steaua joaca la Galati, pe terenul liderului Otelul, in primul meci ca antrenor in Liga I pentru Edi Iordanescu. Ziua se incheie cu meciul Rapid - Branesti, care incepe la 20:30. Etapa continua maine.. ... (read more)


Dac Fest: Dacii au intors istoria la Costesti

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Prima editie a "Dac Fest – Sub semnul lupului", festival care se incheie astazi, a adus la Costesti, langa cea mai accesibila cetate dacica din Muntii Orastiei, spectacolul antichitatii. Publicul nu a fost pe-atat de numeros pe cat ar fi meritat-o festivalul, insa organizatorii s-au declarat multumiti pentru ca mare parte dintre cei prezenti au dovedit ca stiu sa le aprecieze eforturile. Festivalul a debutat vineri, la Orastie, cu o parada a costumelor militare antice si cu simula... (read more)


Chivu catre Benitez: "Daca nu schimbi ceva, plec"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

AS Roma a batut Inter Milano, scor 1-0, in primul mare derby al sezonului in Serie A printr-un gol marcat de Vucinici in minutul 90+2! Este prima victorie a Romei in acest sezon. In prima repriza, nemultumit de jocul echipei sale, Chivu l-a certat pe antrenorul Rafa Benitez. Inaintea acestei runde, AS Roma ocupa penultima pozitie in clasament. Lobont, OK Eroul Romei s-a numit aseara muntenegreanul Mirko Vucinici, cel care a inscris golul victoriei in al doilea minut al prelungirilor. Vucinici... (read more)


Fillon, despre Sarkozy: „am vazut si oameni mai discreti”

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Premierul francez Francois Fillon, vazut drept un colaborator fidel al presedintelui Nicolas Sarkozy, s-a delimitat in cateva randuri de seful statului, intr-un interviu acordat France 2 si citat de Le Figaro. Fillon a explicat ca facut o alianta cu Sarkozy, pe care l-a ajutat sa fie presedinte. „Insa nu este mentorul meu", a adaugat premierul. Raspunsul acesta suna ca o rebeliune, observa Le Monde. Vorbind despre Sarkozy, premierul a mers chiar mai departe, apreciind, cu zambetul pe buze,... (read more)


Lobont: "Sunt fericit"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Portarul Bogdan Lobont a declarat aseara dupa victoria cu Internazionale Milano, ca AS Roma este o mare familie, unde jucatorii se ajuta atat in teren cat si in afara lui, informeaza presa italiana. "Toti am jucat minunat. Am luptat pana la final. AS Roma este o mare familie, ne ajutam in teren si in afara lui. Sunt fericit de faptul ca am fost felicitat si imbratisat de coechipieri la finalul meciului", a declarat Lobont. Nota 6 a primit-o Lobont de la site-ul calciomercato.it. &qu... (read more)


Studenti multi, locuri putine in camine: deficit de 30.000 in Bucuresti

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Desi in ultimii ani numarul studentilor din marile centre universitare din Romania a crescut considerabil, nu acelasi lucru s-a intamplat si cu locurile de cazare puse la dispozitie de facultati. Din contra, de la an la an, sunt tot mai putine locuri in camine. Acest an universitar va debuta cu un deficit de 30.000 de locuri in caminele bucurestene si de 20.000 in cele din Iasi si 10.000 in cele din Timisoara, anunta Uniunea Nationala a Studentilor (UNSR). Raportul UNSR a fost facut pe baza da... (read more)


Avertismentul lui Abbas catre Israel: ori colonii, ori pace in Orientul Mijlociu

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Cu o zi inainte de expirarea moratoriului impus de statul evreu extinderii coloniilor din Cisiordania, liderul Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a avertizat Israelul ca are de ales intre continuarea procesului de colonizare si mult dorita pace in Orientul Mijlociu. Intr-un discurs rostit sambata in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, Abbas a denuntat, de asemenea, "mentalitatea de expansiune si dominare" a Israelului. Noua runda de negocieri directe intre Israel si Aut... (read more)


Paradoxul pietei laptelui de vaca: prea multi fermieri mici si dezbinati

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Fermierii de pe piata laptelui nu au putere de negociere in fata procesatorilor, din cauza fragmentarii sectorului si a lipsei de asocieri a micilor producatori, astfel ca sunt obligati sa accepte pretul oferit de procesatori, reiese dintr-un studiu realizat de Consiliul Concurentei. Potrivit studiului, producatorii de lapte incheie contracte de livrare in mod individual si nu detin actiuni in cadrul firmelor procesatoare, motiv pentru care au o putere mai mica de negociere.In 2009, pe piata ... (read more)


Maria Popistasu: "Disciplina meseriei mele ma obliga nu sa «salvez» personajul, ci sa il incarnez"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

ANALIZA Actrita a vorbit pentru „Evenimentul zilei" despre ce a motivat-o sa faca rolul din „Marti, dupa Craciun", despre nuditate in contextul cinemaului european si despre cum a descoperit o amanta altruista. Lungmetrajul „Marti, dupa Craciun" de Radu Muntean a avut parte de o primire entuziasta in S.U.A., cel de-al 13 teritoriu in care a fost vandut filmul dupa Argentina, Benelux, Cehia, Chile, Danemarca, Franta, Israel, Peru, Portugalia si Ungaria. „Marti, dupa Craciun" va ... (read more)


Antonescu: "Data motiunii de cenzura trebuie grabita"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca data motiunii de cenzura, pe care PSD a a anuntat-o pentru luna octombrie, ar trebui sa fie grabita si va discuta despre acest lucru si cu partenerii de opozitie. "Motiunea de cenzura ramane un obiectiv si o obligatie a opozitiei, si dupa parerea mea, pe care o voi comunica si partenerilor din opozitie, PSD si PC, probabil ca ar trebui ca data acestei motiuni de cenzura sa fie grabita, sa fie cat mai aproape", a spus Crin Ant... (read more)


In Bucuresti ar putea fi eliminata subventia la caldura

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

PROIECT. Caldura si apa calda furnizata la cerere si eliminarea subventiei pana in 2012. Asta ar putea vota consilierii generali in sedinta de miercuri. Consilierii Generali ai Capitalei vor vota miercuri daca sa se elimine subventia generala acordata pentru caldura pana in 2012 si inlocuirea ei  cu o schema de subventii acordate pe criterii sociale. In plus, Municipalitatea ar putea aplica reteta  "Apa Nova" in cazul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Electrice (RADET),... (read more)


Christian Ciocan - victima unei tentative de inselaciune

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Comisarul Christian Ciocan, seful Serviciului de Informare si Relatii Publice al Politiei Capitalei, a fost victima unei tentative de inselaciune prin metoda „Mobilul". Concret, Ciocan a primit, ieri la pranz, un mesaj pe telefonul mobil prin care era instiintat ca ar fi castigat 5.000 de euro si un telefon Nokia N 97, la un concurs care ar fi fost organizat de postul de radio „Kiss FM". Comisarul era indemnat sa apeleze numarul 0769. 572. 015 pentru a-si revendica premiul. Reporterii... (read more)


Campionul de raliuri al Scotiei, Jimmy Girvan, a murit intr-un accident

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Pilotul Jimmy Girvan, dublu campion de raliuri al Scotiei, a incetat din viata in urma unui accident produs sambata in timpul Raliului Colin McRae.Girvan a pierdut controlul bolidului sau, care a parasit traseul si s-a lovit de copacii de pe marginea soselei, intr-o padure din apropiere de Aberfeldy.Pilotul, in varsta de 56 de ani,  a murit pe loc in timp ce navigatorul sau, Mike Ramsay, a fost transportat la spital, insa ranile pe care acesta le-a suferit nu sunt grave, informeaza Agerpres... (read more)


"Basescu incalca legea prin renuntarea la serviciile Politiei"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Potrivit lui Marian Gruia, presedintele Federatiei Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual, legea obliga Politia Rutiera sa asigure deplasarea coloanei oficiale a Presedintiei, iar prin renuntarea la serviciile acesteia inseamna, implicit, incalcarea legii, informeaza Mediafax. El a mai declarat ca "in servcii" sunt suficienti oameni care sa inlocuiasca agentii in desfasurarea coloanelor: "Sunt destui oameni, adepti ai presedintelui, care vor face tot posibilul sa inloc... (read more)


Simona Gherghe: ”Mamaie se teme ca nu o sa ma mai vada”

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii "Acces Direct", de la Antena 1, este atat de ocupata incat abia mai are timp sa-si viziteze rudele. Frumoasa blonda si-a vizitat bunica, ieri, dar aceasta era trista, pentru ca si-ar dori sa-si vada mult mai des nepoata. Simona Gherghe sustine ca in prezent totul se petrece foarte repede, iar notiunea de timp e perceputa total diferit de la generatie, la generatie. "Mamaie mi-a spus, azi, ca se teme ca n-o sa apuce sa ma mai vada. Am mers si acum o saptaman... (read more)


In Turcia se vand casti naziste la supermarket

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Niste turisti englezi care vizitau Turcia au ramas surprinsi cand au gasit casti naziste de vanzare intr-un supermarket apartinand lantului Tesco, informeaza cotidianul The Sun.Castile de razboi costa 8,5 lire si pot fi gasite intr-un magazin din Bodrum, o statiune vizitata de mii de britanici in fiecare an. Produsele sunt comercializate in supermarketul Kipa, detinut de celebra companie Tesco, fondata acum 86 de ani de un antreprenor evreu. ... (read more)


Si Emil Boc a renuntat la serviciile Politiei Rutiere

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Florian Ionita, liderul sindicalistilor din politie, sustine ca si Emil Boc a renuntat la serviciile politiei rutiere.  Potrivit acestuia, premierul a solicitat la intoarcerea sa in tara, din Statele Unite ale Americii, sa nu mai fie insotit de politisti in coloana oficiala. Florian Ionita sustine ca Emil Boc a renuntat la serviciile politiei rutiere, dupa ce presedintele Romaniei a anuntat ca nu mai are nevoie de politie si jandarmi care sa insoteasca coloana oficiala. "Si domnul Boc a ren... (read more)


Kim Kardashian: "Nu am nevoie de un barbat ca sa fiu fericita"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Kim Kardashian a vorbit recent despre viata ei personala, spunand ca nu are nevoie de un barbat ca sa se simta implinita.Vedeta, care in trecut s-a iubit cu fotbalistul Cristiano Ronaldo si cu Reggie Bush, admite ca nu mai are pe nimeni alaturi in aceste momente, dar ca se simte foarte bine fara iubit."Nu cred ca am nevoie de un barbat ca sa fiu fericita, dar ar fi frumos sa am un iubit. Ma simt bine singura si chiar ma distrez foarte mult", a spus vedeta de 29 de ani pentru revista britanica Mo... (read more)


Bancurile cu soacre, interzise la britanici

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Bancurile despre soacre au fost interzise de un consiliu local din Barnet, Londra, considerandu-se ca acestea sunt o discriminatoare si lipsite de respect fata de persoanele mai in varsta. Consiliul local a emis o circulara in care se precizeaza ca prin astfel de glume este lezata demnitatea persoanelor mai in varsta dintr-o familie si ale parintilor. "Umorul poate fi cu adevarat culturalizator si de multe ori poate fi gresit interpretat, iar asta nu ramane fara consecinte. Bancurile britanice d... (read more)


Lindsay Lohan, surprinsa in timp ce isi injecta heroina

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

La nici o zi dupa ce a fost eliberata din inchisoare, Lindsay Lohan a reusit sa ajunga iar in prim plan cu un scandal de proportii. Vedeta a fost surprinsa injectandu-si droguri, probabil heroina. Potrivit presei britanice, imaginile au aparut doar cateva ore dupa ce Lindsay Lohan a iesit din inchisoare platind o cautiune de 220.000 de euro. "Imaginile in care isi injecteaza singura in vena sunt terifiante. Nimeni nu stie cu exactitate ce fel de droguri foloseste. Cu toate astea, ea nu si-a nega... (read more)


Video | Carmen Bruma, lectie de fitness pe malul lacului

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Carmen Bruma deja si-a facut un obicei din a posta cate un filmulet cu exercitii fizice in fiecare weekend. Cititorii blogului mircea-badea.ro au primit cadou astazi un set de exercitii explicate de iubita lui Mircea Badea. Totul a fost filmat in parcul IOR din Bucuresti, iar in videoclip il veti putea vedea si pe Mircea Badea in timp ce face sport. Citeste si "Ce sexy e iubita lui Mircea Badea!" /*'); //wrapper document.write('Get the Flash Player to see this player.'); d... (read more)


Paula Seling va concura la ”Dansez pentru tine”

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Cantareata Paula Seling va intra in competitia "Dansez pentru tine", care va fi difuzata de la mijlocul lunii octombrie la Pro Tv. Paula Seling si-a dorit intotdeauna sa urmeze cursuri de dans, insa niciodata nu a avut determinarea sa o faca. A acceptat insa provocarea "Dansez pentru tine" ca pe un test, ca pe ceva nou in viata sa, dar si ca pe o dorinta de a lupta pentru o cauza buna. "Ideea de a lupta cu toate armele pentru o cauza buna, de a te supune unor teste pentru a indeplini dorintele a... (read more)


Chivu catre Benitez: "Daca nu schimbi ceva , ies de pe teren!"

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Criticat de presa din Italia pentru forma slaba prin care trece, Cristian Chivu pare ca nu poate sa-si revina pe linia de plutire. Capitanul echipei nationale a Romaniei a cedat nervos la prima infrangere din acest sezon, in Serie A, suferita de Inter Milano in fata celor de la AS Roma, scor 0-1.Pe linga faptul ca a fost injurat de galeria Romei, fiind huiduit la finalul primei reprize de pe "Olimpico" si numit "tigan", Cristian Chivu  a intrat in conflict si cu Rafael Benitez. Cotidianul i... (read more)


Maria Marinescu insarcinata, pictorial 3D in revista The ONE

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Maria Marinescu Colin, care asteapta cu nerabdare sa devina mamica,  a aparut intr-un pictorial 3D in numarul din octombrie al revistei The ONE . Maria Marinescu Colin vorbeste despre cum se simte de cand este insarcinata si cum se pregateste pentru venirea pe lume a baietelului ei. Viitoarea mamica marturiseste in revista The ONE ca isi dorea de mult timp acest copil, dar a asteptat persoana potrivita.Vedeta a declarat ca nu va naste in Romania, pentru ca, dat fiind faptul ca tatal ei a fo... (read more)


A impuscat o fata in cap pentru ca nu i s-a dat voie sa intre la petrecere

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Un tanar din SUA a comis un adevarat masacru la sfarsitul acestei saptamani la o petrecere studenteasca dintr-un campus universitar.Jessica Moore (foto stanga) a cazut victima unui atac cu arma, fata de 19 ani fiind impuscata direct in cap de agresorul nervos ca nu a fost lasat sa intre la respectiva petrecere.Dupa ce organizatorii i-au spus ca nu are ce cauta in casa lor, tanarul a plecat acasa, si-a luat o arma si a revenit pentru a-si face dreptate: a impuscat o fata in cap si a ranit alti pa... (read more)


Politistii care si-au aruncat caschetele in timpul protestului risca sa ajunga 3 ani ..

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Potrivit Codului penal, aruncarea caschetelor de catre politisti si de ceilalti reprezentanti ai autoritatii statului, in cadrul protestului de vineri din fata Palatului Cotroceni, constituie infractiune, care se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la trei ani. Conform Articolul 236 din Codul penal, referitor la ofensa adusa unor insemne: "orice manifestare prin care se exprima dispret pentru insemnele Romaniei se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la trei ani; manifestarea prin care se ... (read more)


Vezi prima fotografie cu Jessica Alba goala!

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Frumoasa Jessica Alba intotdeauna a spus ca nu va aparea goala in vreun film, insa producatorii peliculei "Machete" au convins-o: actrita a aparut goala! Desi in luna februarie a acestui an declara tare si raspicat in revista Scarlet ca nu se va dezbraca pentru camerele de luat vederi, se pare ca Jessica Alba s-a razgandit. Fotografia de mai jos este cat se poate de edificatoare, iar vedeta confirma ca este una dintre cele mai sexy prezente de la Hollywood.Citeste si "Jessica Alba vrea cat mai m... (read more)


Ambasadorul Henri Paul: ”Romii nu sunt problema Frantei. ..

Posted: 25 Sep 2010 02:00 PM PDT

Henri Paul, ambasadorul Frantei la Bucuresti a declarat ca nu exista notiunea de cetatean european. Mai mult, acesta a precizat ca in Franta nu se poate vorbi de romi, ci de cetateni romani si fiecare tara trebuie sa se ocupe de propriii cetateni. "Sunt cetateni romani. Notiunea de cetateni europeni nu exista. Aratati-mi mie o carte de identitate pe care scrie ca exista cetatenie europeana! Aveti dumneavoastra asa ceva? Scrie cetatean european pe cartea dumneavoastra de identitate? Nu. Scrie cet... (read more)


Niciun comentariu: