Stiri din finante

Stiri din finante


Proteste ale sindicatelor la sediile din tara ale PDL, UDMR si UNPR

Posted: 15 Oct 2010 03:15 AM PDT

Sute de sindicalisti au organizat, vineri, proteste la sediile PDL, UDMR si UNPR din mai multe localitati din tara, acestia scandand lozinci impotriva Guvernului si a presedintelui Traian Basescu.


Martin Schuldt este noul reprezentant general al Cargill Romania

Posted: 15 Oct 2010 03:45 AM PDT

Cargill l-a desemnat pe Martin Schuldt ca noul reprezentant al companiei in Romania. Originar din Germania, Schuldt locuieste si lucreaza in Romania din 2005, iar in prezent conduce operatiunile locale in domeniul cerealelor si semintelor oleaginoase.


Romania in cerc vicios: indatorarea la FMI va ingreuna redresarea economica in urmatorii cinci ani - UniCredit

Posted: 15 Oct 2010 04:41 AM PDT

Tarile fortate de criza sa intre in acorduri stand-by cu FMI – Ungaria, Romania, Serbia - se vor confrunta cel putin pe termen mediu cu necesitati de finantare si mai mari, iar obligatia de rambursare a banilor va afecta redresarea economica, apreciaza analistii grupului italian UniCredit.


Metro: anul acesta 800 de clienti au remodelat spatiile cu sprijinul nostru

Posted: 15 Oct 2010 05:06 AM PDT

"Anul acesta am participat la remodelarea a 800 de spatii ale clientilor nostri din retail iar tinta este ca pana in 2013 sa ajungem la 10.000 de spatii remodelate", a declarat Claude Sarrailh, customer management director in cadrul Metro Cash & Carry Romania, cel mai mare comerciant de pe piata romaneasca in functie de cifra de afaceri.


Metro: prea multe produse pe rafturi duc la scaderea vanzarilor, nu la crestere

Posted: 15 Oct 2010 05:33 AM PDT

"Comerciantii tind sa creada ca o sortimentatie cat mai bogata duce la o crestere a vanzarilor, dar nu e adevarat. In momentul in care rafturile sunt ticsite vanzarile scad. Am facut si noi aceeasi greseala in urma cu cativa ani, gandind ca daca oferta din pliante este foarte mare ne cresc vanzarile", declara Claude Sarrailh, customer management director in cadrul Metro Cash & Carry Romania, cu vanzari de 1,23 mld. de euro anul trecut.


Jocul Medal of Honor a fost lansat si in Romania

Posted: 15 Oct 2010 06:28 AM PDT

Electronic Arts a anuntat lansarea jocului Medal of Honor in magazinele din Europa. In Romania jocul este distribuit de Best Distribution, companie ce activeaza in distributia de jocuri video pentru console si pentru PC, cu o cota de piata de aproximativ 65%.


Oltean despre candidatii la sefia PDL: Eu as vota o femeie frumoasa, desteapta si bine intentionata

Posted: 15 Oct 2010 06:35 AM PDT

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca ar vota pentru functia de presedinte al partidului "o femeie frumoasa, desteapta si bine, bine intentionata".


BNR vrea sa descurajeze acordarea de stimulente bancherilor pentru asumarea de riscuri

Posted: 15 Oct 2010 06:52 AM PDT

Conducerea institutiilor de credit, angajatii a caror activitate expune institutia unor riscuri si personalul responsabil de controlul intern nu trebuie sa primeasca stimulente pentru asumarea excesiva de riscuri "si pentru alte comportamente care să afecteze negativ instituţia de credit", prevede un nou regulament al BNR.


Raiffeisen: A stimula cu orice pret cresterea economica, prin reducerea taxelor – "cel mai rau lucru posibil"

Posted: 15 Oct 2010 09:48 AM PDT

Guvernul nu-si poate permite in acest moment nici sa majoreze cheltuielile publice, nici sa reduca taxele pentru a readuce economia la crestere, iar a forta cresterea pe termen scurt cu orice pret ar fi "cel mai rau lucru posibil", apreciaza analistii Raiffeisen Bank Romania.


Despre emotii, in termeni rationali

Posted: 15 Oct 2010 11:00 PM PDT

Tristetea apare intre momentul nasterii si varsta de trei luni, ne anunta, la pagina 99 a cartii sale, Dan Hill. Incercand sa alunge acest sentiment de pe scena relatiilor publice si a economiei, Dan Hill a nascocit o intreaga teorie, pe care a ambalat-o sub numele "Emotionomics".


Niciun comentariu: