Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


Nati Meir, batut cu brutalitate de un coleg de celula

Posted:

In ultima perioada, fostul parlamentar are parte doar de incidente neplacute.


Alicia Keys a nascut un baietel

Posted:

Artista si sotul ei, producatorul Swizz Beatz, si-au numit primul copil Egypt Dean.


Ialomitianu: "Veti primi banii luni"

Posted:

Cativa angajati ai Ministerului de Finante au venit, sambata, la sediul institutiei, pentru a vorbi cu ministrul Gheorghe Ialomitianu, care le-a promis ca isi vor lua banii luni.


Florin Salam, audiat intr-un caz de tentativa de omor

Posted:

Cantaretul de manele a fost audiat ieri la Politie intr-un dosar de tentativa de omor.


Sindicatele ies in strada pentru motiunea de cenzura

Posted:

Presedintele CNSRL-Fratia, Marius Petcu, a afirmat astazi la Congresul extraordinar al PSD ca sindicatele vor fi in strada in ziua in care Parlamentul va vota motiunea de cenzura pe care opozitia intentioneaza sa o depuna.


Nunta la McDonald's!

Posted:

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, toate restaurantele McDonald's din China vor organiza nunti.


Oprea: "Am fost amenintat ca voi fi terminat politic"

Posted:

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a sustinut astazi ca in perioada in care a fost ministru de Interne din partea PSD a refuzat sa numeasca prin "ordin de partid" anumite persoane suspectate de crima organizata in structurile de securitate nationala, fiind amenintat ca va fi "terminat politic".


A inceput Congresul PSD. Care este miza?

Posted:

Congresul extraordinar al PSD a inceput astazi la Sala Palatului. Pe ordinea de zi figureaza modificarea statutului partidului si aprobarea unui nou program de guvernare


Replici celebre din filme care caracterizeaza zodia ta!

Posted:

Ne-am lamurit deja de ceva vreme ca astrele dezvaluie cate un strop din personalitatea noastra. Am decis astfel sa imbinam ultilul cu placutul si sa va caracterizam zodia cu ajutorul a trei replici celebre din filme


Cu ce amenintari se confrunta Romania?

Posted:

Un sondaj realizat la nivelul UE in randurile elitelor de politica externa arata ca amenintarile de securitate cu care se confrunta Romania se refera la proliferarea armelor de distrugere in masa, statele instabile, epuizarea resurselor energetice, schimbarile climatice si criza economica.


Colin Farrell, din nou burlac

Posted:

Colin Farrell, unul dintre cei mai doriti actori de la Hollywood, s-a despartit de mama celui de-al doilea copil al sau.


Bucuresti: Un functionar bancar a delapidat 135.000 de lei

Posted:

Un functionar bancar este cercetat pentru delapidare. Potrivit politistilor, tanarul a furat 135.000 de lei de la o banca din Bucuresti.


De ce sa nu stai acasa in acest week-end

Posted:

In plina toamna, Capitala murmura de evenimente dintre cele mai diverse, de la cea de-a treia editie a Bucharest City Marathon, singurul din Romania inscris in lista oficiala a maratoanelor lumii, si pana la dulciuri si specialitati din ciocolata la Choco Fest. Nu ratati nici o expozitie de motociclete cu o istorie de peste 90 de ani sau targul de antichitati de la Muzeul Taranului Roman.


Grecia: Greva controlorilor de trafic aerian

Posted:

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in perioada urmatoare in Grecia ca, maine,controlorii de trafic aerian vor organiza o greva generala in aeroporturile elena, astfel incat vor fi afectate toate zborurile aeriene dinspre/ inspre aceasta tara.


Vasile Marica si-a dat demisa de onoare

Posted:

Liderul sindicatului Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, a anuntat astazi ca nu va participa la intalnirea de la Ministerul de Finante, intrucat vineri seara si-a depus mandatul de lider de sindicat.


Vom avea probleme cu furnizarea caldurii in sezonul rece?

Posted:

Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton, s-a intalnit, vineri, cu conducerile societatilor nationale Transgaz si Romgaz, pentru pregatirea celor doua companii pentru iarna acestui an, potrivit unui comunicat al MECMA.


Tragedie intr-o mina din China

Posted:

Cel putin 20 de mineri au murit si alti 17 sunt blocati in subteran, intr-o mina de carbune din centrul Chinei, in urma unei explozii produse astazi, a anuntat Guvernul chinez.


Romanca agresata in Italia a murit

Posted:

Romanca agresata la metroul din Roma de un tanar italian a decedat vineri seara, a anuntat avocatul familiei acesteia, Alessandro Di Giovanni.


Revolta la Finante: Negocierile continua

Posted:

Ministrul Finanţelor Gheorghe Ialomitianu a declarat vineri noapte ca cei care au muncit isi vor primi banii, dar nu pot fi date stimulente pe criterii sociale, ci in funcţie de performante. Acesta a precizat ca negocierile cu sindicatele continua in aceasta dimineata.


Inca un caz de dopaj la Jocurile Commonwealth-ului

Posted:

Atleta nigeriana Folashade Abugan a fost depistata pozitiv la steroizi cu ocazia unui test antidoping efectuat in timpul Jocurilor Commonwealth-ului, fiind deposedata de cele doua medalii de argint cucerite la aceasta competitie, care s-a incheiat joi la New Delhi.


Artistii romani expun in premiera la Royal Academy of Art

Posted:

Sase artisti romani expun, in premiera, pictura si fotografie, la Royal Academy of Art (Academia Regala de Arta) din Londra, in expozitia de grup "Nimic nou sub soare".


Rusia va construi o centrala nucleara in Venezuela

Posted:

Rusia si Venezuela au semnat un acord pentru construirea primei centrale nucleare in aceasta tara din America Latina.


Ziua Europeana Impotriva Traficului de Fiinte Umane

Posted:

18 octombrie marcheaza Ziua Europeana Impotriva Traficului de Fiinte Umane, iar romanii o sarbatoresc printr-un flashmob "NO MORE SLAVE" - Pune capat sclaviei !.


Niciun comentariu: