Stiri Noi - Saptamana financiara

Stiri Noi - Saptamana financiara


Bancherii vor „Prima Casă 3” şi executări silite mai rapide

Posted: 07 Oct 2010 11:53 AM PDT

Consiliul Investitorilor Străini, care reuneşte şi cele mai importante bănci româneşti, propune începerea Programului Prima Casă 3, prin care statul să garanteze doar 50% din credit, astfel încât volumul de împrumuturi să fie dublat. Pe de altă parte, bancherii vor ca executările silite să se realizeze mult mai rapid iar firmele să nu poată intra peste noapte în insolvenţă, astfel încât să aibă la dispoziţie mai multe resurse pentru acordarea de noi împrumuturi.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

English today: învaţă astăzi pentru ziua de mâine!

Posted: 07 Oct 2010 08:05 AM PDT

Cine nu a avut norocul să înveţe engleza la şcoală şi vrea să evite ridicolul aleşilor noştri are acum şansa să înveţe singur cea mai răspândită limbă din lume. Din 11 octombrie, în fiecare luni, Săptămâna Financiară şi Editura Litera oferă cel mai eficient, rapid şi cuprinzător curs multimedia de învăţare a limbii engleze: English Today. Acceptaţi provocarea lansată de Săptămâna Financiară şi învăţaţi engleza fără profesor în doar 22 de săptămâni! Pachetul de curs, care  include carte, CD şi DVD, vă este oferit în fiecare luni, la un preţ special de numai 14,99 lei.


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Legea pensiilor este constituţională. Preşedintele o retrimite în Parlament

Posted: 06 Oct 2010 07:36 AM PDT

Legea sistemului unitar de pensii publice este constituţională, a decis Curtea Constituţională, care a respins sesizările PNL şi PSD+PC. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României. UPDATE: Taian Băsescu a declarat, joi, că retrimite Legea pensiilor în Parlament, pentru a se reduce vârsta de pensionare a femeilor la 63 de ani în loc de 65 de ani


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu: