Y! Alert: Stirile din economie

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stirile din economie


Sefii Microsoft si Adobe au avut o intalnire "secreta". Despre ce au discutat? Top
Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, si-a facut recent aparitia la sediul Adobe cu un grup de directori adjuncti pentru o intalnire care s-a vrut a fi secreta cu seful acestei companii, Shantanu Narayen, discutand despre Apple, au afirmat pentru New York Times surse apropiate discutiilor.Principalul subiect de discutie a fost Apple si controlul acestei companii asupra pietei telefoanelor mobile, directorii Microsoft si Adobe cautand strategii pentru a se alia in lupta impotriva rivalu... ( read more )
 
Masuri pentru relansarea economiei: "Prima casa 3" si organizarea campionatului ... Top
Consiliul Investitorilor Straini (CIS) si expertii economici lanseaza astazi un program pentru stimularea economiei. Programul care cuprinde 80 de solutii prioritare sunt grupate in 10 directii principale de actiune. Consiliul Investitorilor Straini (CIS)si expertii economici lanseaza astazi un program pentru stimularea economiei. Programul care cuprinde 80 de solutii prioritare sunt grupta in 10 directii principale de actiune. "Doar implementand 12 masuri din cele 80 solutii prioritare pa... ( read more )
 
Esti tanar si vrei sa-ti deschizi o firma? Vezi aici ce trebuie sa stii Top
Tinerii intreprinzatori pana in 35 de ani vor putea beneficia de un pachet de sprijin care va cuprinde alocatii financiare nerambursabile de cel mult 10.000 de euro, garantii guvernamentale la imprumuturi, precum si scutiri de la plata contributiilor sociale pentru o parte din angajatii firmelor infiintate de tineri, potrivit proiectului de OUG privind stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor apartinand intreprinzatorilor postat pe site-ul Ministerul Economiei, Comertului si M... ( read more )
 
Andreea Paul Vass vrea prime pentru angajatii Fiscului Top
Consilierul primului-ministru Emil Boc, Andreea Paul Vass, s-a exprimat, vineri, pentru ca Guvernul sa analizeze oportunitatea acordarii de prime angajatilor din institutiile publice care lucreaza cu fonduri europene, precum si lucratorilor Garzii Financiare, Garzii de Mediu si Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in functie de performanta realizata. Intr-o postare pe blogul sau, ea a salutat propunerea Consiliului Investitorilor Straini privind analiza oportunitatii primelor pentr... ( read more )
 
Lumea are nevoie de o noua moneda Top
Tactica folosita de China, aspru criticata de Statele Unite si Uniunea Europeana, este aplicata in prezent de o intreaga serie de state. Japonia a redus dobanda de referinta la zero, Brazilia a dublat taxele pentru investitii straine. Toate aceste masuri au un singur scop: revigorarea economiei interne. Pentru economia mondiala ele pot avea un efect dezastruos, considera Henrik Böhme in comentariul sau. Mult temutul razboi mondial al valutelor este din nou tema de discutie. Ministrul de fina... ( read more )
 
Ce va aduce nou iPhone 5 Top
Apple lucreaza in prezent la viitoarea generatie iPhone care se va numi iPhone 5 sau iPhone 5G, scrie Wall Street Journal. Citeste mai jos cum vad specialistii IT noul terminal Apple. Cititi mai multe pe capital.ro.... ( read more )
 
Ce mașini și-au cumparat romanii in aceasta vara Top
Intre 2005 si 2007, vanzarile din anotimpul cald au crescut constant. Din 2008 insa, trendul s-a inversat, iar reculul nu pare a avea sfarsit. Cititi mai multe pe capital.ro.... ( read more )
 
Top 5 gadgeturi pe care trebuie sa le ai! Care iti place mai mult? Top
Care sunt gadgeturile must-have ale momentului? Specialistii de la cnet.com au intocmit un top al acestora, iar unul din cele mai apreciate este un laptop compact hibrid, special creat pentru jocuri, potrivit www.incont.ro.1. Alienware M11X. Asa se cheama ocupantul numarului 1 din topul gadgeturi must - have. Astfel, daca iti plac jocurile pe calculator si vrei sa le ai cu tine peste tot, laptopul in cauza este bine dotat.Niste caracteristici tehnice: placa video hibrida, display 11.6″, 1366×... ( read more )
 
Vrei sa-ti faci firma? Vezi ce afaceri au iesit din criza si se dezvolta Top
Investitie minima, angajati putini, costuri mici, potential mare de dezvoltare. Aceste ingrediente pot alcatui o reteta de succes in afaceri. Si in cele mai multe cazuri reteta functioneaza cu rezultate foarte bune chiar si in vremuri de criza, potrivit www.incont.ro.Confirmarea vine de la cei care au deja deschise afaceri iin domeniu: "In primele noua luni am avut vanzari in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar luna septembrie este cu 20% peste luna august. Cu toate... ( read more )
 
Seful FMI: Omul de pe strada plateste erorile unor guverne Top
Directorul general al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a estimat joi ca 'omul de pe strada' in tarile traversand o profunda criza economica plateste 'erorile comise de mai multe guverne timp de decenii'. Cititi mai multe pe capital.ro.... ( read more )
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Niciun comentariu: