Y! Alert: Stirile din economie

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stirile din economie


Europenii cumpara automobile tot mai mici și cat mai «verzi» Top
Sub presiunea taxelor pe poluare tot mai ridicate, aproape 60% din mașinile achizitionate in acest an de clientii europeni au fost din categoria celor cu emisii de CO2 de pana la 140 g/km. Tot mai multe mașini vandute pe teritoriul Uniunii Europene fac parte din categoria „verde". Un studiu dat publicitatii in aceasta toamna de JATO Dynamics arata ca numarul de mașini cu emisii de CO2 mai mici de 140g/km a crescut cu 6,7% fata de anul precedent. In același timp, cota de piata a autotur... ( read more )
 
Romanii contribuie cu 1% la PIB-ul Spaniei Top
O parte din romanii stabiliti in Spania au supravietuit crizei reprofilandu-se. Cei care munceau la negru s-au intors in tara. Și unii, și ceilalti așteapta ca economia iberica sa-și reporneasca motoarele. «Trebuie sa ajung de urgenta in Spania, la Santander. Am fost inștiintat de la Oficiul fortelor de munca de faptul ca am o oferta la un atelier auto din oraș. Problema este ca am apucat sa-mi vand garsoniera, dar nu am reușit sa fac contractul pentru apartamentul pe care vreau sa-l c... ( read more )
 
Google vrea sa fie rege si la televizor Top
Ambitia Google de a implementa internetul cu televiziunea o vom vedea si la noi cam intr-un an. Americanii spun ca va fi o revolutie in audiovizual. E-mailul la televizor Ce inseamna Google TV? Pe televizorul de acasa, intre doua emisiuni, iti poti verifica e-mailul, citesti presa pe net sau stai la o discutie on-line cu prietenii. In principiu, programul de operare e destul de usor de folosit. Exact ca la orice motor de cautare, va exista o bara in care scrie ceea ce vrei sa gasesti si in cat... ( read more )
 
Hidroizolatia de la ultimul etaj nu intra pe polita de asigurare Top
Proprietarii apartamentelor de la etajele superioare nu primesc garantii din partea asiguratorilor care sa acopere si o eventuala fisura in hidroizolatia blocului. Romanii inca nu se inghesuie sa-si faca asigurarea pentru casa. Au ramas mai putin de trei luni pana pe 15 ianuarie, data cand toti proprietarii trebuie sa aiba locuintele asigurate. Cine nu-si incheie o polita la timp va primi amenzi intre 100 si 500 de lei. Pretul minim este de 20 de euro pentru o constructie din caramida sau ... ( read more )
 
Franks: România va cere o nouă derogare privind arieratele, pentru că a ratat din nou ţinta Top
 
Guvernul obligă primari, la cererea FMI, să preia arierate şi să nu se mai împrumute dacă au datorii Top
 
Franks: Am avut discuţii dure la Bucureşti şi cred că suntem în postura de a ajunge la o înţelegere Top
 
Tabără: Am semnale că există cumpărători de terenuri cu miile de hectare care trăiesc din subvenţii Top
 
Tabără: Pentru oi se vor acorda subvenţii de aproape zece euro pe cap de animal Top
 
Ministrul Agriculturii: România va începe să exporte carne de porc şi de pasăre Top
 
Tabără: 50-60 la sută din bănci vor reacţiona pozitiv în privinţa creditelor pentru agricultură Top
 
Termenul de depunere a proiectelor pentru modernizarea exploataţiilor agricole, amânat cu trei luni Top
 
Tabără: De anul viitor, România ar putea fi obligată să acorde subvenţii numai celor în legalitate Top
 
Franks: Considerăm că România va înregistra o creştere economică pozitivă în 2011 Top
 
FMI conditioneaza transa urmatoare de plata arieratelor Top
FMI va cere din nou Guvernului sa plateasca o parte semnificativa din arierate ca preconditie pentru urmatoarea transa, dupa ce a constatat ca la datoriile statului s-au adaugat din luna septembrie obligatii de 1 miliard de lei numai la sanatate, desi s-au achitat 2 miliarde lei catre acest sector. Arieratele din sanatate totalizeaza un miliard de lei, majoritatea facturilor neachitate fiind inregistrate in ultima perioada, dupa ce statul a platit in septembrie doua miliarde de lei pentru stin... ( read more )
 
Chiritoiu: este foarte important sa fie mentinuta increderea in sistemul bancar romanesc Top
Reprezentantii Consiliului Concurentei s-au intalnit astazi cu experti ai Fondului Monetar International (FMI) si ai Comisiei Europene pentru a discuta probleme referitoare la concurenta in sistemul bancar romanesc. In acest context, au fost analizate si aspecte privind aplicarea OUG 50/2010 (referitoare la contractele de credit ale populatiei), precum si efectele acesteia asupra sistemului bancar.Reprezentantii Consiliului Concurentei au sustinut ca este important ca forma finala a Ordo... ( read more )
 
RATB vrea sa scumpeasca biletele la 1,5 lei pe calatorie Top
Conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) a solicitat Primariei Bucuresti majorarea cu 15,38% a tarifelor pentru biletele de calatorie pe mijloacele de transport in comun, de la 1,3 lei, la 1,5 lei pentru o calatorie. „Deocamdata nu s-a stabilit inca sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti in care se va discuta propunerea RATB, dar directorul general al regiei, Adrian Crit, sustine o majorare a tarifelor pentru biletele de calatorie cu 15,38%", a declarat pentr... ( read more )
 
Apple, locul 4 in topul celor mai mari producatori de telefoane mobile Top
Americanii de la Apple i-au devansat pe canadienii de la Research In Motion (Blackbery) si pe japonezo-suedezii de la Sony Ericsson in trimestrul trei al acestui an, Apple devenind al patrulea cel mai mare producator de terminale din lume. Apple a inregistrat o cota de piata de 4,3% in perioada iulie-septembrie, livrand 14,1 milioane de telefoane mobile, aproape dublu fata de aceeasi perioada a anului trecut. Nokia ramane in continuare numarul unu, cu peste 110 milioane de unitati livra... ( read more )
 
FT: Austeritatea favorizeaza cresterea vanzarilor Dacia in Europa Top
Renault si-a propus sa extinda vanzarile marcii sale romanesti Dacia cu peste 50% in patru ani, bazandu-se pe cererea tot mai mare de autoturisme la preturi scazute in Europa marcata de austeritate, informeaza ziarul britanic Financial Times in editia de vineri. Gérard Detourbet, director Program X90-Logan mondial, al constructorului francez de automobile, responsabil pentru segmentul „entry-level", a declarat ca Renault a planificat stimularea volumului Dacia prin introducerea de noi mod... ( read more )
 
Tabara: Aplicarea unui TVA de 5% la alimentele de baza nu rezolva problemele agricultorilor Top
Aplicarea legii privind reducerea TVA-ului la 5% pentru produsele alimentare de baza nu ar rezolva problemele cu care se confrunta producatorii agricoli, a spus ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara. „5% pentru produsul final in agricultura nu inseamna rezolvarea situatiei. Daca vrem sa avem un rezultat pozitiv, atunci acest 5% ar trebui sa fie pe tot lantul alimentar, de atunci cand duci plugul in brazda si pana ai finisat painea. Altfel, diferenta aceea de 19% se duce in profitul celor ... ( read more )
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Niciun comentariu: