Stiri Noi - Stiri Money.ro

Stiri Noi - Stiri Money.ro


Năstase: Băsescu va saborda Guvernul şi va veni cu o nouă formulă, ştie că are nevoie de o supapă

Posted: 06 Nov 2010 09:44 AM PDT

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat sâmbătă, la Realitatea TV, că, în opinia sa, Traian Băsescu va "saborda" Guvernul sau îl va face să-şi dea demisia urmând ca, până în iarnă, să vină cu o nouă formulă, în două etape, pentru a deschide o
Citește mai departe...



Ziarişti şi bloggeri ruşi protestează la Moscova, după atacul asupra unui jurnalist de la Kommersant

Posted: 06 Nov 2010 09:11 AM PDT

Circa 50 de ziarişti şi bloggeri ruşi s-au adunat sâmbătă în apropierea sediului din Moscova al poliţiei, cerând o anchetă amănunţită asupra atacului comis în noaptea de vineri spre sâmbătă asupra unui ziarist de la Kommersant, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.
Citește mai departe...



Mii de participanţi la manifestaţiile împotriva reformei pensiilor organizate sâmbătă în Franţa

Posted: 06 Nov 2010 08:50 AM PDT

Mii de persoane participă la demonstraţii organizate în mai multe oraşe din Franţa împotriva reformei pensiilor, mobilizarea fiind însă în scădere faţă de zilele de acţiune anterioare.
Citește mai departe...



Peste 200.000 de ţigarete de contrabandă şi un autoturism,confiscate de poliţiştii din Caraş-Severin

Posted: 06 Nov 2010 08:35 AM PDT

Peste 200.000 de ţigarete şi un autoturism au fost confiscate de poliţiştii din cadrul IPJ Caraş-Severin, iar şoferului, un tânăr de 26 de ani din Oraviţa, i s-a întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală şi contrabandă, informează sâmbătă Poliţia Română.
Citește mai departe...



SRI: Nu e cazul să ne alarmăm în mod deosebit privind ameninţarea teroristă pe teritoriul României

Posted: 06 Nov 2010 08:17 AM PDT

Directorul SRI, George Maior, a declarat, la TVR 1, că, în baza informaţiilor, Serviciul apreciază că nu este cazul de a alarma în mod deosebit în privinţa ameninţării teroriste pe teritoriul României, el opinând totodată că dezbaterea pe serviciile de informaţii este slabă
Citește mai departe...



Reducerea programului de muncă pentru liderii sindicali fără afectarea salariului, neconstituţională

Posted: 06 Nov 2010 07:49 AM PDT

CCR a decis, pe 12 octombrie, că prevederea din Legea sindicatelor potrivit căreia salariaţii care sunt membri în conducerea organizaţiilor sindicale au dreptul la o reducere de 3-5 zile a programului de muncă pentru activităţi sindicale, fără afectarea drepturilor salariale, este
Citește mai departe...


Barack Obama anunţă acorduri de 10 miliarde de dolari cu India

Posted: 06 Nov 2010 07:20 AM PDT

Preşedintele american, Barack Obama, a anunţat, sâmbătă, încheierea unor acorduri în valoare de 10 miliarde de dolari cu India, care vor crea circa 50.000 de locuri de muncă pentru cetăţeni americani, relatează AFP.
Citește mai departe...



China cere diplomaţilor europeni să boicoteze decernarea Premiului Nobel pentru Pace

Posted: 06 Nov 2010 06:55 AM PDT

Ambasadorul UE în Norvegia şi diplomaţi cu rang înalt din mai multe ţări membre ale Uniunii Europene intenţionează să participe la ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace, în pofida presiunilor exercitate de China, relatează EUObserver, în ediţia de sâmbătă.
Citește mai departe...



UDMR: Dacă nu se va debloca legea educaţiei, e posibil ca nici bugetul pe 2011 să nu fie adoptat

Posted: 06 Nov 2010 06:38 AM PDT

Consiliul Permanent al UDMR a decis, sâmbătă, să ceară partenerilor de guvernare de la PDL să dea garanţii pentru adoptarea Legii educaţiei, afirmând că dacă situaţia nu va fi deblocată, majoritatea parlamentară nu va funcţiona şi sunt puse în pericol mai multe măsuri
Citește mai departe...



HP a deschis primul magazin propriu din Europa, la Bucuresti

Posted: 06 Nov 2010 06:19 AM PDT

Hewlett - Packard a deschis la Bucureşti primul magazin din ţară, şi în acelaşi timp şi din Europa, în care se vând exclusiv produsele companiei, relatează HotNews.
Citește mai departe...



Afacerile Avicola Braşov au scăzut cu 7,9% în primele nouă luni, la 68,8 milioane lei

Posted: 06 Nov 2010 05:55 AM PDT

Cifra de afaceri a producătorului de carne de pasăre şi ouă Avicola Braşov (AVLE) a scăzut în primele nouă luni cu 7,9%, la 68,8 milioane de lei, iar profitul s-a diminuat de aproape zece ori, la 498.000 lei.
Citește mai departe...



Încă un avion Qantas a avut probleme

Posted: 06 Nov 2010 05:35 AM PDT

Un avion al companiei aeriene Qantas a fost obligat să se întoarcă în Singapore, din cauza unei probleme la un motor, al doilea incident de acest gen în numai două zile, relatează BBC News online.
Citește mai departe...



Cardul naţional de sănătate va fi contra cost şi va preciza situaţia privind donarea de organe

Posted: 06 Nov 2010 05:16 AM PDT

Cardul naţional de sănătate, document eliberat contra cost, va include pe cip date privind bolile cu risc vital, grupa sanguina şi Rh-ul, statusul asiguratului - sănătos sau bolnav cronic - cât şi cel privind donarea de organe, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă al MS.
Citește mai departe...



Audi lansează o aplicaţie pentru iPhone

Posted: 06 Nov 2010 04:57 AM PDT

Pentru că este un constructor premium care se respectă, Audi a decis să lanseze o aplicaţie pentru toţi clienţii săi care folosesc telefoane iPhone.
Citește mai departe...



Berceanu: E puţin probabil ca UDMR să iasă din coaliţie, dar dacă se ajunge aici Guvernul nu rezistă

Posted: 06 Nov 2010 04:43 AM PDT

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, apreciază că este "puţin probabil" ca UDMR să iasă din coaliţie, el afirmând, însă, că dacă se va ajunge aici Cabinetul Boc nu ar mai avea nicio şansă să reziste.
Citește mai departe...



MDRT: Mamaia SA, Litoral SA şi Neptun-Olimp SA scot la vânzare active de peste 7,48 milioane euro

Posted: 06 Nov 2010 04:20 AM PDT

Societăţile Mamaia SA, Litoral SA și Neptun-Olimp SA, unde Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) este acţionar, scot la vânzare, în luna noiembrie, active din patrimoniu la preţuri de pornire care însumează 7.487.
Citește mai departe...



Aproape 38.000 de dosare pentru acordarea venitului minim garantat au fost suspendate

Posted: 06 Nov 2010 03:59 AM PDT

Aproape 38.000 din totalul de 288.657 de dosare privind acordarea venitului minim garantat au fost suspendate, în urma controalelor desfăşurate la peste 3.
Citește mai departe...



Poliţiştii au constatat, în ultima săptămână, peste 120 de infracţiuni economice

Posted: 06 Nov 2010 03:45 AM PDT

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor au constatat, în săptămâna 30 octombrie - 5 noiembrie, 121 de infracţiuni economice, cele mai multe de evaziune fiscală, pentru care sunt cercetate 202 persoane, informează sâmbătă Poliţia Română.
Citește mai departe...



Dmitri Medvedev respinge o lege care limitează dreptul la organizarea de manifestaţii

Posted: 06 Nov 2010 03:33 AM PDT

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a recurs la dreptul de veto pentru a se opune intrării în vigoare a unei legi adoptate de Parlament în vederea restrângerii dreptului la organizarea de manifestaţii, a anunţat Kremlinul sâmbătă.
Citește mai departe...



Marko Bela: Legea educaţiei nu este un pretext de a ieşi din coaliţie

Posted: 06 Nov 2010 03:16 AM PDT

Preşedintele UDMR, vicepremierul Marko Bela, a declarat, sâmbătă, la Târgu Mureş, înainte de şedinţa Consiliului Permanent, că pentru el Legea educaţiei nu este un pretext de a ieşi din coaliţie, ci un punct extrem de important în programul de guvernare.
Citește mai departe...



Internet Explorer a scăzut sub 50% din piața browserelor web

Posted: 06 Nov 2010 02:59 AM PDT

Internet Explorer (IE), produs de Microsoft, cel mai folosit browser la nivel global pentru accesarea internetului în ultimii peste zece ani, și-a mai pierdut din cota de piață, ajungând sub pragul psihologic de 50%, conform unor sondaje citate de CNNMoney.com.
Citește mai departe...



Mircea Marin: Obama – jocuri strategice. Sarkozy- sesiune de vânzări. Weekend politic internaţional

Posted: 06 Nov 2010 02:30 AM PDT

Această a doua parte a săptămânii ne atrage atenţia prin două demersuri de politică externă la vârf între puterile vechi şi noi ale lumii: vizita preşedintelui chinez Hu Jintao în Franţa şi a preşedintelui american Barack Obama în India.
Citește mai departe...



Grecia a reluat transportul aerian de scrisori şi colete în străinătate

Posted: 06 Nov 2010 02:11 AM PDT

Experţii genişti au detonat sau verificat 14 pachete suspecte începând de luni, inclusiv unele adresate ambasadelor Elveţiei, Rusiei, Chile şi Bulgariei la Atena.
Citește mai departe...



Italia a adoptat măsuri ce înăspresc lupta împotriva imigraţiei ilegale

Posted: 06 Nov 2010 01:56 AM PDT

"Am adoptat planul pentru securitate", a anunţat premierul Silvio Berlusconi,vorbind despre combaterea prostituţiei sau problema expulzării unor cetăţeni din ţări din UE.
Citește mai departe...



Angajaţii BBC au intrat în grevă

Posted: 06 Nov 2010 01:30 AM PDT

Angajaţii postului public de radio şi televiziune din Marea Britanie, BBC sunt în grevă. Peste 4.000 de membri ai sindicatului au încetat lucrul vineri, pentru 48 de ore.
Citește mai departe...



Niciun comentariu: