Y! Alert: Stirile din economie

Yahoo! Alerts
My Alerts

The latest from Stirile din economie


Şeful BCE: Guvernele europene trebuie să-şi asume responsabilităţi în faţa crizei Top
 
Peugeot ar putea vinde din 2015 mai multe maşini în China decât în Franţa Top
 
BCR: Economia va creşte cu 1,2% anul viitor şi cu 2,3% în 2012 Top
 
Deputaţii au adoptat OUG care stabileşte majorarea TVA la 24% Top
 
Bulgaria vrea să-şi schimbe brandul turistic Top
 
Trezoreria deschide conturi la bănci pentru ca populaţia să poată achita impozitele fără comisioane Top
 
Compania Ernst&Young ar putea fi acuzată de fraudă pentru rolul avut în falimentul Lehman Brothers Top
 
ANAF preia atribuţiile Vămii şi Gărzii Financiare. O parte dintre angajaţi vor fi disponibilizaţi Top
 
Raportul confidenţial al Băncii Mondiale. Cum am putea avea autostrăzi în România Top
 
Suma luată în calcul pentru noul acord cu FMI este de 5-6 mld. euro, dar poate creşte la 8 mld. Top
 
Romanii nu mai cumpara mașini pe credit Top
Cererea de autoturisme finantate prin credit a scazut, in ultimele trei luni, cu 55%, in timp ce un sfert dintre romani opteaza pentru imprumuturi cuprinse intre 2.000 si 10.000 euro pentru cumpararea unei masini, releva o analiza intocmita de catre portalul infoStatistici.ro, primul instrument care analizeaza, prelucreaza si furnizeaza studii de piata in timp real din domeniul financiar-bancar. Potrivit sursei citate, creditul in lei se afla pe primul loc in optiunile potentialilor clienti i... ( read more )
 
BCR: economia ar putea creste cu 1,2% in 2011 Top
"Romania ar putea sa inregistreze o creștere timida in 2011, de doar 1,2%, dupa doi ani de declin in care economia s-a contractat in termeni reali cu circa 9%. Iesirea din recesiune va fi anevoioasa si presarata cu masuri nepopulare pe care guvernul va trebui sa le implementeze pentru ca Romania sa poata atinge tinta de deficit bugetar de 4,4% din PIB", a declarat, astazi, economistul șef al BCR, Lucian Anghel, cu ocazia prezentarii Raportului macroeconomic "Romania - Sub semnul austerit... ( read more )
 
Deputatii au amanat pentru joi dezbaterea OUG 50 Top
Camera Deputatilor va dezbate legea pentru aprobarea OUG nr 50/2010 privind creditele populatiei joi, 23 decembrie. La sedinta de astazi, presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a suspus la votamanarea dezbaterii pentru joi, intrucat legea are multe articole.... ( read more )
 
Dacia Duster contra BMW seria 1 Top
A treia etapa a Trofeului Andros 2011 a fost castigata de Alain Prost si Dacia Duster. "Profesorul" este in continuare liderul clasamentului. In acest moment, Alain Prost are 451 de puncte, Dayraut 433 puncte si Olivier Panis 427 de puncte. Ulitma cursa caștigata, cea de ieri, a avut loc la Alpe d'Huez, celelalte doua fiind la Val Thorens și Andorra. ... ( read more )
 
Prima reclama cu Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume Top
Tata Motors nu vinde atat de multe masini pe cat estima la anuntarea Nano, cea mai ieftina masina din lume, iar indienii au fost nevoiti sa faca un spot publicitar cu micutul model. Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, nu se mai vinde atat de bine. Daca in prima luna de comercializare indienii au vandut 9.000 de unitati, luna trecuta acestia nu au mai comercializat decat 509 automobile. Indienii au lansat primul spot publicitar cu Nano zilele trecute, sperand sa atraga noi clienti. In... ( read more )
 
Femeile de la sat au depus aproape 2.000 de proiecte europene la APDRP Top
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a incheiat contracte de finantare pentru 1.990 de investitii realizate de femei in mediul rural si finantate prin Programului National de Dezvoltare Rurala. Aceste investitii sunt aferente Masurilor 112 – „Instalarea tinerilor fermieri", 121 – „Modernizarea exploatatiilor agricole", 312 – „Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi" si 141 – „Sprijinirea fermelor de semi-subzistenta". "Toate acest... ( read more )
 
Immofinanz a castigat de pe urma celor 15 proiecte imobiliare din Romania 22,8 mil. euro Top
Valoarea de piata a celor 15 proiecte imobiliare functionale detinute de Immofinanz pe piata romaneasca a fost plasata la nivelul de 579,2 mil. euro la sfarsitul primei jumatati a anului financiar 2010-2011, incheiata in 31 octombrie, ceea ce reprezinta 6,9% din valoarea intregului portofoliu administrat de companie. Fondul de investitii a obtinut din inchirierea acestor proprietati 22,8 mil. euro, in perioada analizata. Proiectele active, detinute de grupul austriac in Romania, au o suprafata... ( read more )
 
Grupul Feroviar Roman a preluat transportul feroviar al Rompetrol Top
Rompetrol a externalizat toata activitatea de transport feroviar catre Grupul Feroviar Roman, parte a Grampet Grup. In timp ce Cristian Burci este in insolventa cu companiile controlate prin International Railway Systems, Gruia Stoica, principalul actionar al Grampet, iși intarește pozitia de lider al transportului petrolier. Grupul Feroviar Roman (GFR) a preluat activitatea de transport feroviar a grupului Rompetrol dupa o licitatie care a durat aproape un an. GFR, parte Grampet Grup... ( read more )
 
Rusii vor lansa trei vehicule hibrid in 2012 Top
Compania rusa ë-AUTO a prezentat trei automobile hibrid, un microvan, un cross coupe si o furgoneta, care vor intra in productie in 2012. Cele trei modele au fost desenate de Andrey Trofimchuk si construite de cei de la Cardi. Vehiculele sunt dotate cu un sistem hibrid compus dintr-un motor rotativ, care serveste ca generator si motor electric.Microvanul si modelul cross coupe accelereaza de la 0 la 100 de km/h in opt secunde, iar furgoneta in 15 secunde. Toate cele trei vehicule ... ( read more )
 
BCR: Media cursului de schimb fata de euro ar putea fi in 2011 sub 4,2 Top
Indeplinirea tintelor agreate cu FMI și Uniunea Europeana, cat și un mediu extern relativ favorabil vor asigura stabilitatea leului in coridorul 4,1 – 4,3, declara reprezentantii BCR in cadrul unei conferinte de presa. Aceștia estimeaza ca media cursului de schimb fata de euro ar putea fi in 2011 sub 4,2, evolutia leului in raport cu euro fiind determinata in primul rand de modul concret de implementare a reformelor publice in Romania și mai ales de perceptia investitorilor cu privire la... ( read more )
 
Dacia Logan, pe ultimele locuri in materie de fiabilitate Top
Societatea Germana pentru Expertiza Tehnica (TÜV) da o nota proasta Daciei Logan in materie de fiabilitate. Revista „Auto Bild", in care raportul TÜV este publicat in fiecare an, o numeste „Masina ALDI a Renault-ului". Cu alte cuvinte, ieftina, dar nici prea buna. Loganul se afla printre autoturismele care circula cu cele mai multe defectiuni pe strazile Republicii Federale, conform raportului Societatii Germane pentru Expertiza Tehnica (TÜV) pentru 2010. Anual, sunt verificate la ... ( read more )
 
Ce isi doresc romanii: sa devina miliardari peste noapte Top
Criza creste mirajul unui castig rapid, in conditiile in care aproape ca nu exista alte oportunitati de a obtine sume mari repede si in mod legal. Cititi mai multe pe capital.ro.... ( read more )
 
Carnatii si cozonacul pot fi cumparati si la miezul noptii Top
Supermarketurile si magazinele cu produse romanesti si-au potrivit programul dupa ceasul musteriilor nocturni si au aranjat meniul pentru masa de Sarbatori. Ca sa umple masa de Craciun si sa puna cate ceva in camara si pentru seara de Revelion, bucurestenii au batut supermarketurile si magazinele cu produse traditionale. Au luat orasul la pas din timp pentru a evita aglomeratia care se produce inainte cu doar cateva zile de Craciun si pentru a profita de preturile mai mici.In magazine, ca la m... ( read more )
 
Cine vrea sa i se aplice OUG50 mai are maximum o luna sa semneze actul aditional cu banca Top
Cine are credite in derulare si vrea sa beneficieze de prevederile Ordonantei 50/2010, care stabileste conditii transparente pentru imprumuturile consumatorilor, trebuie sa se grabeasca sa semneze actul aditional oferit de banca, inainte ca Parlamentul sa isi dea votul final pe forma modificata.Cel mai intens discutat act nor­mativ de anul acesta, pro­iectul de lege privind Ordo­nanta 50, urmeaza sa fie pre­zentat joi in plenul Camerei Deputatilor, care are rol decizional.Bancherii au fost d... ( read more )
 
Bancile sunt deschise in Ajunul Craciunului si pe 31 ianuarie Top
Bancile vor lucra cu publicul pe 24 si respectiv 31 decembrie, dar multe au decis sa reduca cu cateva ore programul de functionare al agentiilor. Unitatile din marile centre comerciale vor avea insa un program diferit si vor fi deschise a doua zi de Craciun si pe 2 ianuarie.Clientii BRD vor putea merge la banca in zilele de vineri 24, respectiv 31 ianuarie numai pana la ora 15:00, cu exceptia unitatilor deschise in marile centre comerciale si a agentiei din aeroportul Otopeni, unde programul de ... ( read more )
 
Nokia negociaza o alianta cu Microsoft pentru dezvoltarea de telefoane cu Windows Phone 7 Top
Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, negociaza cu gigantul software Microsoft formarea unei aliante pentru a produce terminale cu sistemul de operare Windows Phone 7, potrivit blogerului rus Eldar Murtazin, citat de presa internationala.Conform acestuia, discutiile au inceput dupa ce compania finlandeza a amanat lansarea telefonului Nokia E7 (foto) pentru 2011 si a redus numarul angajatilor care lucrau la dezvoltarea sistemului de operare pentru smartphone-uri Symbian ... ( read more )
 
Cum pot patronii sa-si cumpere calculatoare si sa se conecteze la internet cu ajutorul UE Top
Programul este destinat IMM-urilor si ONG-urilor si are un plafon maxim de 100.000 de lei pe proiect, rata de cofinantare fiind de 90-95%.Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) a dat startul luni depunerii de proiecte privind sprijinirea accesului la internet si la serviciile conexe. Programul este adresat IMM-urilor si ONG-urilor, fondurile disponibile pentru aceasta sesiune de depunere de dosare fiind de aproape 64 de milioane de lei.Suma minima care poate fi obtinuta es... ( read more )
 
Cum arata si ce poate sa faca televizorul Philips de 17.000 de lei Top
Philips a lansat in tara noastra Cinema 21:9 Platinum, primul televizor din lume care ofera o experienta de vizualizare 3D realista, la fel ca la cinematograf. Cinema 21:9 are un ecran de 58 inch (147 cm) cu un raport lungime/latime 21:9, astfel incat filmele in format 2.39:1 sa umple in totalitate ecranul. Televizoarele LCD traditionale afecteaza aceasta experienta, distorsionand imaginea pentru a umple ecranul – pierzand campul complet al imaginii initiale – sau afisand imaginea in forma... ( read more )
 
Trezoreria deschide conturi la banci pentru ca populatia sa poata achita impozitele fara comisioane Top
Clientii persoane fizice ai bancilor vor putea plati taxele si impozitele fara a achita comisioane bancare, dupa ce Ministerul Finantelor Publice va deschide conturi de plata ale Trezoreriei la insitutiile de credit, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta publicat de MFP. "Ministerul Finantelor Publice poate sa deschida, pe baza de conventii incheiate intre parti, conturi tranzitorii la institutii de credit, in vederea colectarii veniturilor bugetelor componente ale bugetului gener... ( read more )
 
Cotatia aurului a urcat cu 40% anul acesta Top
Daca uncia de aur a depașit 1.400 de dolari, argintul s-a apreciat chiar mai mult, reușind un randament de 70% in primele unsprezece luni din 2010. Aurul a ramas și in acest an o investitie foarte profitabila. Creșterea cotatiei metalului pretios in 2010 a depașit 40% dupa ce uncia de aur a urcat la peste 1.400 de dolari. O alternativa foarte buna pentru investitorii care au cautat și altceva in locul actiunilor de la bursa, piete care au stagnat in mare parte sau au inregistrat aprecier... ( read more )
 
Peste 6.400 de locuri de munca vacante, la nivel national Top
In saptamana 17-23 decembrie sunt disponibile la nivel national peste 6.400 de locuri de munca, au anuntat astazi reprezentantii Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti (687) si in judetele Iasi (508), Arges (444), Timis (425), Bacau (280), Vaslui si Cluj (cate 228), Calarasi (224), Bihor (212) si Dolj (210). Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 505 locuri de munca, iar pentru cele studii medii, profesionale si lucratori...
 
De ce a fost Guvernul obligat sa modifice indemnizatia pentru mame si CASS Top
Premierul Emil Boc a declarat astazi ca Executivul nu ar fi fost nevoit sa modifice modul de acordare a indemnizatie pentru mame si sa majoreze contributiile de asigurari de sanatate daca nu ar fi fost obligat sa plateasca 100 de milioane de euro despagubitilor de la FNI si daca ar fi avut banii din privatizarea Rompetrol, cei 590 de milioane de dolari. El este de parere ca mogulii din Romania nu prezinta aceste informatii la televiziunile lor pentru ca au interese contrare celor nationale. ...
 
Propunere: Datoriile firmelor la buget, esalonate pe cinci ani Top
Organizatiile patronale UGIR-1903 si CONPIROM propun un proiect legislativ care sa sprijine firmele care s-au dovedit bune platnice la bugetul de stat, in conditiile actuale de criza. Initiatorul proiectului, deputatul PSD Mugurel Surupaceanu, propune ca firmele sa incheie un contract cu ANAF prin care sa obtina esalonarea la plata a datoriilor pe care le au la buget pe o perioada de cinci ani. In acest fel, conturile firmelor datornice ar putea fi deblocate si ele isi vor putea continua...
 
Deficitul bugetar a crescut dupa primele 11 luni Top
Dupa primele 11 luni din acest an, deficitul bugetului general consolidat a ajuns la 5,2% din PIB, in urcare de la 4,63%, cat era la finele lunii octombrie, a anuntat secretarul de stat in Ministerul Finantelor Publice, Gheorghe Gherghina.Executivul s-a angajat ca in acest an sa mentina deficitul bugetar sub 6,8% din PIB, iar pentru anul viitor se are in vedere scaderea acestuia la 4,4% din PIB. Taguri: pib, nbspdeficit, nbspbuget, nbspcrestere, nbspnoiembrie, nbspstatistica Iulia Cojocaru ...
 
5.493 de firme brasovene radiate Top
In perioada ianuarie-octombrie 2010, 5.493 de firme brasovene au fost radiate de la Registrul Comertului, 2.711 si-au suspendat activitatea, iar 52 au cerut dizolvarea. Potrivit Oficiului National al Registrului Comertului, la nivelul judetului Brasov au fost inmatriculate 2.664 de societati comerciale. Dintre acestea, 101 companii au fost companii cu participare straina la capital, valoarea capitalului subscris fiind de 552.000 euro. 85% dintre firmele inmatriculate in primele zece luni in...
 
Deficit comercial de 7 mld. euro Top
Romania s-a clasat in primele noua luni ale acestui an pe locul sapte intre statele Uniunii Europene (UE) dupa nivelul deficitului comercial, cu un dezechilibru de 7 miliarde euro, potrivit datelor publicate recent de Eurostat. Deficitul comercial al Romaniei a scazut cu 0,1 miliarde euro in ianuarie-septembrie 2010 fata de perioada similara din 2009, in conditiile in care importurile au crescut cu 19%, in timp ce exporturile au sporit cu 26% fata de nivelul din acelasi interval al lui 2009,...
 
Turismul brasovean da semne de redresare Top
In perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2010, sosirile inregistrate in structurile de primire turistica din judetul Brasov au fost in crestere cu 11,8%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, arata o analiza a Directiei Judetene de Statistica Brasov. In primele zece luni ale anului 2010, sosirile inregistrate in structurile de primire turistica avand functiuni de cazare din judetul Brasov au fost in crestere cu 11,8%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Concret, potrivit...
 
AGROSTAR ameninta cu noi proteste Top
Federatia AGROSTAR considera ca sumele aprobate de Guvern drept sprijin financiar pentru producatorii agricoli sunt foarte mici comparativ cu nevoile agricultorilor si ameninta cu reluarea protestelor la inceputul anului viitor, se arata intr-un comunicat transmis de organizatie agentiilor de presa. De asemenea, in opinia reprezentantilor Federatiei, mentiunea ca banii vor fi acordati in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) pe anii...
 
Garda si Vama vor fi desfiintate Top
Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor vor fi desfiintate, potrivit unui proiect de Ordonanta de Urgenta postat pe site-ul Ministerului de Finante. Cele doua institutii vor fi desfiintate si, la nivel de judet, vor fi preluate de directii de administrare fiscala. La nivel central, Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor vor functiona ca structuri in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si vor fi conduse de subsecretari de stat. De reorganizare nu va scapa...
 
Finantistii si-au depasit planul la incasari Top
Finantistii vranceni si-au depasit programul de incasari stabilit de conducerea Agentiei Nationale de Admi-nistrare Fiscala (ANAF) pentru luna noiembrie. Conform Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea, in luna noiembrie s-au incasat 47,6 milioane lei, cu 8,30% mai mult fata de programul stabilit la inceputul anului de ANAF. Finantistii au indeplinit si sarcina transmisa de ANAF de a incasa suplimentar la bugetul general consolidat 3,5 milioane lei, peste programul transmis de Ministerul...
 
Suma luata in calcul pentru noul acord cu FMI este de 5-6 miliarde euro - surse Top
Noul acord cu FMI ar presupune suma de 5-6 miliarde de euro, dar valoarea ar putea creste pana la 8 miliarde, in functie de nevoia de finantare, ce va fi stabilita definitiv in martie 2011, au declarat surse guvernamentale pentru Ziarul Financiar .
 
Toyota accepta sa plateasca inca 32 de milioane de dolari amenda in SUA pentru ca a reactionat lent cu rechemarile auto Top
Toyota a ajuns la o intelegere amiabila cu autoritatile americane si va plati amenzi de 32 milioane dolari in schimbul inchiderii a doua anchete legate de modul necorespunzator in care producatorul japonez a reactionat cand a descoperit defecte la unele automobile. Totalul amenzilor pe care japonezii la platesc pentru problemele cu recall-uri din SUA ajunge la 48,8 milioane dolari, noteaza AFP.
 
UPDATE Sefa comunicarii de la radioul public, Ruxandra Sararu, si-a inaintat demisia, dar si-a retras-o. Directorul SRR: Poate sa se razgandeasca in privinta demisiei pana pe 6 ianuarie Top
Ruxandra Sararu si-a dat demisia din functia de director de comunicare si marketing la Societatea Romana de Radio, acuzand faptul ca a fost fortata sa recurga la acest gest de seful radioului public, Demeter Andras Istvan, a scris, marti dimineata, Reporter Virtual . Presedintele SRR, Demeter Istvan, a confirmat pentru HotNews.ro ca Ruxandra Sararu si-a inaintat demisia, dar a spus ca aceasta are timp pana in 6 ianuarie sa revina asupra deciziei sale. UPDATE La amiaza, insa, Ruxandra Sararu a declarat pentru HotNews.ro ca "atat timp cat presedintele-director general respecta gentlemen's agreement-ul la care am ajuns, eu imi retrag demisia".
 
Raportul pensionari/salariati a ajuns la 1,31/1. Incotro ne indreptam? Top
La sfarsitul trimestrului trei, numarul total al pensionarilor din Romania a fost de 5.498.800, in scadere cu 22.500 persoane fata de perioada corespunzatoare a anului 2009, si cu 15.400 persoane fata de sfarsitul lunii decembrie 2009. Astfel, avand in vedere faptul ca numarul total de salariati era de 4,2 milioane la sfarsitul lunii septembrie 2010, raportul pensionari/salariati a ajuns la 1,31/1. In urma cu doi ani raportul era de 1,15/1, iar dupa cum arata lucrurile, in T4 se va ajunge probabil la un raport de 1,34/1. In tarile dezvoltate raportul este de cel putin 1/2, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau .
 
Arbitrul telecom din SUA e pe cale sa voteze regulile care sa blocheze partial crearea unui internet cu doua viteze Top
Arbitrul telecom din SUA, organizatia independenta FCC (Federal Communications Commission) voteaza marti pentru a introduce reguli care sa sustina principiul neutralitatii internetului, astfel incat anumite tipuri de continut web sa nu fie tratate in mod preferential fata de alte tipuri, noteaza CNN. Sustinatorii neutralitatii internetului spun ca e un pas pozitiv, insa atrag atentia ca propunerea nu contine reguli la fel de stricte si la internetul wireless, segment in care neutralitatea ar putea avea de suferit.
 
Noi decizii ale instantelor de judecata blocheaza infiintarea mamutilor Electra si Hidroenergetica Top
Tribunalul Bucuresti a decis ca proiectul de divizare a Hidroelectrica, proiectul de fuziune prin absorbtie in vederea constituirii Hidroenergetica, precum si proiectul de fuziune prin contopire in vederea constituirii Electra nu sunt legale, ca urmare nu pot fi inregistrate, potrivit unui comunicat al sindicatului Hidrosind. In urma demersurilor salariatilor Hidroelectrica, instanta de judecata, in dosarul 49977/3/2010, a hotarat ca societatea nu poate fi divizata. De asemenea, in dosarul 13914/95/2010 Tribunalul Gorj a decis respingerea cererilor de fuziune in vederea constituirii Electra, formulate de complexele energetice Rovinari si Turceni si SN Lignitului Oltenia.
 
Divizia financiara a Chrysler va fi achizitionata pentru 6,3 miliarde dolari de o banca din Canada Top
Toronto-Dominion Bank, a doua cea mai mare banca din Canada va plati 6,3 miliarde dolari pentru a achizitiona divizia de finantare a Chrysler detinuta de fondul de investitii Cerberus, scrie Reuters. Chrysler Financial deserveste peste un milion de clienti, iar fondul de investitii care vinde compania detinuse si producatorul auto Chrysler, insa a pierdut controlul in 2009 cand constructorul a intrat sub protectia legii falimentului.
 
S-a aprobat finantarea pentru un comparator oficial de tarife de telefonie si internet. Aplicatia va deveni operationala insa abia in 2012 Top
Cererea de finantare din fonduri UE pentru realizarea unei aplicatii online oficiale pentru compararea ofertelor de telefonie fixa, mobila si internet din tara a fost aprobata, iar contractul ar urma sa fie semnat in luna ianuarie a anului viitor, a anuntat marti Catalin Marinescu, presedintele autoritatii de reglementare in comunicatii. Intentia autoritatii este ca prin aceasta aplicatie oficiala utilizatorii sa poata vizualiza la introducerea anumitor date de consum toate ofertele aferente ale furnizorilor de comunicatii. Tinand cont insa de procedurile de licitatie si de durata de circa sase luni pentru stabilirea algoritmilor de comparatie, Marinescu sustine ca cel mai probabil comparatorul de tarife nu va deveni operational in 2011.
 
Ministerul Transporturilor: Jumatate din microbuzele pentru transportul scolar verificate aveau defectiuni tehnice Top
Autoritatea Rutiera Romana si Registrul Auto Roman au efectuat in ultimele doua luni o serie de actiuni pentru verificarea indeplinirii conditiilor de participare la trafic de catre vehiculele utilizate pentru transportul elevilor, informeaza Ministerul Transporturilor. "La nivel national au fost verificate un numar de 2.268 autovehicule destinate transportului de elevi dintre care la un numar de 1.150, adica 50.7% au fost depistate defectiuni tehnice iar un numar de 211 autovehicule, adica 9,3% aveau ITP-ul expirat".
 
Pensiile private facultative sunt deductibile, in limitele legii, de la calculul contributiilor de asigurari sociale Top
Sumele platite la fondurile de pensii private facultative (pilonul III) sunt deductibile de la calculul contributiilor de asigurari sociale (CAS), conform Legii privind sistemul unitar de pensii publice, publicate luni in Monitorul Oficial, a anuntat marti Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). In prezent, pragul de deductibilitate pentru pensiile private facultative se situeaza la 400 de euro pe an pentru angajat si 400 de euro pe an pentru angajator, majorarea acestuia fiind pusa in aplicare de la inceputul anului 2009.
 
China este pregătită să susţină UE şi FMI pentru asigurarea stabilităţii financiare a Europei Top
 
Salariile angajaţilor cu contracte pe perioade determinate au crescut cu 5% în acest an Top
 
Vezi aici programul băncilor de sărbători Top
 
Următorul şoc al economiei mondiale: Peste 100 de oraşe americane ar putea intra în faliment Top
 
Ryanair va lansa în 2011 un zbor pe ruta Constanţa-Milano Top
 
Guvernul se reuneşte în şedinţă pentru a aproba scrisoarea convenită cu FMI Top
 
Românii care lucrează în străinătate au trimis aproape 40 mld. dolari în ţară în ultimii şase ani Top
 
Google şi alte companii ar putea fi obligate în Franţa să contribuie la costurile reţelelor Top
 
Scrisoarea FMI prevede continuarea reducerii numărului de angajaţi şi noi tăieri de cheltuieli Top
 
Guvernul a avizat scrisoarea suplimentară de intenţie convenită cu FMI Top
 

CREATE MORE ALERTS:

Auctions - Find out when new auctions are posted

Horoscopes - Receive your daily horoscope

Music - Get the newest Album Releases, Playlists and more

News - Only the news you want, delivered!

Stocks - Stay connected to the market with price quotes and more

Weather - Get today's weather conditions




You received this email because you subscribed to Yahoo! Alerts. Use this link to unsubscribe from this alert. To change your communications preferences for other Yahoo! business lines, please visit your Marketing Preferences. To learn more about Yahoo!'s use of personal information, including the use of web beacons in HTML-based email, please read our Privacy Policy. Yahoo! is located at 701 First Avenue, Sunnyvale, CA 94089.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Căutați un împrumut autentic? Sunteți în locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "AVANT CREDIT" oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Acordăm o sumă maximă de 500.000.000,00 în următoarea monedă: Dolari SUA, Euro și Marii Britanii Mari. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul (sarahmichael385@gmail.com)

DATE APLICABILE

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția actuală în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma împrumutului necesară:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumesc.