Stiri Noi - Eveniment - StiriLocale.ro

Stiri Noi - Eveniment - StiriLocale.ro


Tabara: Circulatia plantelor medicinale nu va fi pusa in pericol de etnobotanice

Posted: 22 Feb 2011 07:05 AM PST

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara, a dat asigurari ca utilizarea si circulatia plantelor medicinale nu vor fi puse in pericol din cauza masurilor privind combaterea comercializarii substantelor etnobotanice.


Ultima stratagema a lui Voiculescu: "Felix" era un pseudonim colectiv

Posted: 22 Feb 2011 06:53 AM PST

Avocatii vicepresedintelui Senatului Dan Voiculescu au depus la ultimul termen al procesului cu CNSAS un document semnat de fostul sau director in care se sustine ca sub pseudonimul "Felix" dadeau note informative mai multi angajati de la Vitrocim.


Trupul si bratele caracatitei din vami (Opinii)

Posted: 22 Feb 2011 06:29 AM PST

A mai pocnit o buba a coruptiei. La vama Albita, de unde au fost saltati alti aproape 60 de vamesi si politisti de frontiera. Intram in banalitate cu astfel de stiri. O banalitate a mizeriei morale in care baltim.


Olosz Gergely, la TV Ziare.com: Poate Congresul UDMR sa rupa coalitia de Guvernarec

Posted: 22 Feb 2011 06:09 AM PST

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog marti, incepand cu ora 17.00, cu Olosz Gergely, liderul grupului de deputati ai UDMR si candidat pentru sefia partidului, pe tema deciziilor care se vor lua in cadrul Congresului UDMR de sambata, 26 februarie.


Masina parcata ilegal, ridicata cu tot cu un copil care dormea

Posted: 22 Feb 2011 06:05 AM PST

Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, a solicitat, marti, Politiei Locale si SC Administrarea Domeniului Public SA, sa faca o ancheta dupa ce lucratori ai Administratiei Domeniului Public, ADP, au ridicat, luni, o masina in care se afla un copil de zece ani, care dormea.


Traficanti de cereale, capturati la Ploiesti

Posted: 22 Feb 2011 05:56 AM PST

Doi ploiesteni au fost retinuti de ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala in domeniul comercializarii cerealelor.


Stenograme in dosarul vamilor: Politistii de la Albita numarau banii pe intuneric si dadeau rest la spaga

Posted: 22 Feb 2011 05:40 AM PST

Interceptarile din dosarul politistilor de frontiera arestati la vama Albita ilustreaza modul in care cei invinuiti operau. Din stenograme reiese ca unii politisti numarau spaga pe intuneric, dadeau rest cand era cazul si negociau sumele cuvenite.


Editorial: Osanza sindicala. De ce e bine sa furi

Posted: 22 Feb 2011 05:16 AM PST

Pe liderii de sindicat nu-i poti ridica de la bancul de lucru cu duba, autobuzul si elicopterul, in vazul opiniei publice. Astia au bani, umbla inveliti in avocati. E mai bine sa-i starnesti si fac ce stiu ei mai bine. Isi apara oficinele strigand si, in valtoarea patimii, se trantesc singuri la examen.


Predoiu, catre angajatii penitenciarelor: Aveti grija de caschete, ca ninge afara si poate va protejeaza

Posted: 22 Feb 2011 04:51 AM PST

Ministrul Catalin Predoiu le-a transmis marti angajatilor Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), la bilantul pe 2010, sa poarte cu demnitate uniforma si mai ales sa aiba grija de caschete, facand aluzie la gestul angajatilor ANP, care si-au aruncat caschetele in semn de protest.


Vintu, despre interceptari: Nu sunt de acord sa vorbesc cu doamna mea in soapta

Posted: 22 Feb 2011 04:05 AM PST

Sorin Ovidiu Vintu a subliniat, marti, ca se simte ca pe vremea lui Ceausescu din cauza interceptarii convorbirilor telefonice, lucru inadmisibil pentru o tara democratica.


Familia lui Bercea Mondialu, cercetata in 120 de dosare penale

Posted: 22 Feb 2011 03:17 AM PST

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondialu, au fost cercetati de Politia Olt, in ultimii cinci ani, in aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite in urma unor plangeri facute intre ei, iar in prezent mai sunt in lucru sase dosare penale pe numele lui Bercea Mondialu.


Patriciu da in judecata companiile de telefonie mobila

Posted: 22 Feb 2011 02:50 AM PST

Dinu Patriciu acuza companiile de telefonie mobila ca au fost complice la ascultarea telefoanelor sale, de catre SRI, actiune considerata ilegala de instanta.


Alti 10 politisti de la Vama Albita au fost retinuti

Posted: 22 Feb 2011 02:30 AM PST

Procurorii anticoruptie au emis marti dimineata ordonante de retinere pentru alti 10 politisti de frontiera de la Vama Albita, acuzati de luare de mita in forma continuata si sprijinire a unui grup infractional organizat, numarul celor retinuti in acest caz ajungand la 40, in timp ce 13 suspecti vor fi cercetati in libertate de DNA.


Pericol de avalanse in muntii Valcan, Parang si Retezat

Posted: 22 Feb 2011 02:18 AM PST

Salvamontistii din statiunile hunedorene Straja si Rausor ii avertizeaza pe turisti asupra pericolului declansarii unor avalanse in zonele inalte ale masivelor Valcan, Parang si Retezat.


Greva de avertisment la CFR, pe 4 martie

Posted: 22 Feb 2011 02:02 AM PST

Angajatii CFR vor declansa pe 4 martie o greva de avertisment la nivel national de doua ore, nemultumiti de disponibilizarile de personal la CFR Infrastructura si CFR Calatori.


Protest la Ministerul Agriculturii

Posted: 22 Feb 2011 01:18 AM PST

Aproximativ o suta de angajati ai Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare(ANIF) au organizat marti un protest in fata Ministerului Agriculturii, nemultumiti ca nu si-au mai primit salariile.


Mehedinti: Circulatie in conditii de iarna pe drumurile din judet

Posted: 22 Feb 2011 12:00 AM PST

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, marti, pe toate drumurile comunale, judetene si nationale din judetul Mehedinti, ca urmare a caderilor masive de zapada care au avut loc in noaptea de luni spre marti.


Focuri de arma in Constanta, pentru a opri un sofer fara carnet de conducere (Video)

Posted: 21 Feb 2011 11:41 PM PST

Un sofer constantean a fugit, luni noapte, de politisti aproape 20 de kilometri, iar autoritatile au tras opt focuri de arma in incercarea de a-l opri.


Politist de frontiera din Vaslui, prins beat la volan

Posted: 21 Feb 2011 11:14 PM PST

Un politist de frontiera din cadrul Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Vaslui a fost surprins, luni noapte, conducand cu 103 kilometri pe ora, dupa ce consumase bauturi alcoolice.


Vaccinul HPV, aruncat la gunoi: Campania de informare a fost din nou un esec

Posted: 21 Feb 2011 11:05 PM PST

Vaccinul HPV pe care Ministerul Sanatatii a dat milioane de euro va fi aruncat, pentru ca fiolele au expirat fara ca multe fete sa fie vaccinate.


Accident mortal langa vama Bors (Video)

Posted: 21 Feb 2011 10:43 PM PST

Un accident grav a avut loc, luni, in apropiere de vama Bors, in judetul Bihor, iar doua persoane au murit.


Niciun comentariu: