Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Arbitrii si observatorii partidelor de vineri din etapa 22

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

LPF a anuntat astazi arbitrii si observatorii pentru meciurile de vineri ale etapei a 22-a din cadrul Ligii 1. Iata cine va arbitra Timisoara si Rapidul.


Andone: "In urmatorii doi ani trebuie sa avem echipa de Liga Campionilor"

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Ioan Andone a fost si el prezent la prezentarea lui Valerica Gaman. Antrenorul lui Dinamo a votbit despre noul jucator, dar si despre Cristi Borcea si urmatoarele meciuri ale ros-albilor.


Hagi cere victoria pentru el. Turcii incearca un record mondial de zgomot pe stadion (LIVE, vineri, ora 21:00 pe onlinesport.ro)

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Gheorghe Hagi le-a spus jucatorilor sai ca trebuie macar pentru el sa câstige derbiul cu Fenerbahce, programat vineri, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, informeaza cotidianul Fotospor. Partida este in direct pe onlinesport, vineri seara de la ora 21:00.


Bute nu merge ca la picnic in fata lui Magee (LIVE pe Onlinesport.ro - duminica, ora 5:00)

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Pugulilistul Lucian Bute a declarat, miercuri, ca adversarul sau din week-end, irlandezul Brian Magee, este mai bun decât rivalii sai din confruntarile precedente si ca nu se asteapta ca meciul de la Montreal sa fie "un picnic", informeaza canoe.ca.


Ancelotti fuge de Barcelona. Nu-i vrea pe catalani in sferturi

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Chelsea s-a calificat din nou intre primele opt echipe ale Europei, dupa 2-0 si 0-0 cu FC Copenhaga, dar managerul Carlo Ancelotti nu vrea sa-si masoare inca fortele cu granzii de la FC Barcelona. Tragerea la sorti a sferturilor Ligii Campionilor va fi LIVE pe Onlinesport.ro, vineri, de la ora 13:00.


Mourinho vrea sa evite Chelsea in sferturile Ligii Campionilor

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Jose Mourinho a declarat dupa calificarea lui Real Madrid in sferturile de finala ale Ligii Campionilor ca nu doreste sa se intalneasca cu fosta sa echipa. Tragerea la sorti a sferturilor Ligii Campionilor va fi LIVE pe Onlinesport.ro, vineri, de la ora 13:00.


LIVE: Conferinta de presa Sorin Cartu

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Urmariti astazi, in direct pe onlinesport.ro, conferinta de presa a lui Sorin Cartu, de la ora 12:00, inainte de partida cu FC Vaslui.


Borcea, pe urmele lui Eminescu?

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Despre Mihai Eminescu se spune ca nu a murit de sifilis, ci ca a fost intoxicat cu mercur de un doctor evreu, pe motiv ca acea comunitate era deranjata de unele articole si afirmatii ale celui mai mare poet roman.  Moartea lui Eminescu, ramasa pana astazi invaluita in mister, vi-o aducem in atentie pentru ca si Cristi Borcea pare sa sufere de aceeasi problema. Borcea nu este decat la unghia degetului mic de la piciorul stang al lui Eminescu, sau nici macar acolo, insa oficialul dinamovist poate fi mandru ca, daca va pati ceva de la mercur, se poate inscrie din punctul nostru de vedere alaturi de marele poet, intr-o moarte controversata. Forum: Borcea e pe moarte


Borcea: "Practic, sunt la un pas de moarte". Cornel Dinu spune ca se exagereaza

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Cristi Borcea a anuntat ca revine in America pentru transfuzii de sange, starea sa de sanatate fiind critica. El spune ca sotia este bine si ca intoicatia cu mercur cedeaza, insa in cazul sau lucrurile s-au agravat.


Cum a ajuns Gaman la Dinamo in loc de Steaua

Posted: 16 Mar 2011 03:00 PM PDT

Valerica Gaman era o prioritate a Stelei. Numai ca Becali s-a inteles prieteneste cu Borcea si l-a lasat pe jucator la Dinamo.


Niciun comentariu: