LIVE TEXT Situatie tensionata in Ucraina: Primarul pro-rus al Harkovului, grav ranit intr-un atentat. SUA vor anunta noi sanctiuni pentru apropiatii lui Vladimir Putin/ Separatistii au preluat controlul primariei si sediului de politie din Kostiantinivka (est)

Statele Unite si Uniunea Europeana urmeaza sa impuna noi sanctiuni inca de luni asupra companiilor si persoanelor apropiate de presedintele rus Vladimir Putin, din cauza crizei din Ucraina, scrie Bloomberg.
  • Urmareste LIVE TEXT evolutia crizei din Ucraina
Ora 12:30 Primarul pro-rus al Harkovului a fost impuscat si este grav ranit, anunta primaria, citata de AFP.Ora 11.30: Presedintele SUA Barack Obama a confirmat ca vor exista sanctiuni care vor viza exporturile de material militar high-tech si companiile rusesti./ Barack Obama spune ca a reusit sa mobilizeze tarile europene sa impuna sanctiuni impotriva Moscovei, dupa ce multe dintre acestea au fost sceptice cu privire la actiuni impotriva Rusiei. Ora 11.00 Circa 30 de separatisti au preluat controlul si la sediul politiei din Kostiantinivka, informeaza ministrul de interne ucrainean (Reuters). “Au loc negocieri, nu stim ce solicitari au” a declarat purtatoarea de cuvant.
Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: