​VIDEO Alexandra Iavorschi/Starcom MediaVest: Digitalul nu poate inca sa traga singur dupa sine piata romaneasca de publicitate. Continutul de brand - posibil motor de crestere

Clientii de publicitate sunt foarte atenti si nu cresc bugetele de la primele semnale ca s-ar regla consumul. Fapt pentru care agentia de media Starcom MediaVest estimeaza ca piata de publicitate - unde agentiile sunt in continuare afectate de ordonanta ce le-a eliminat acum un an din traseul banilor TV - va ramane anul acesta la nivelul din 2013: 280-290 milioane de euro, apreciaza Alexandra Iavorschi, managing director al acestei agentii, intr-un interviu acordat HotNews.ro. Ea apreciaza ca digitalul nu are inca puterea sa traga singur in sus aceasta piata, dar un motor de crestere ar putea fi continutul sustinut de branduri.
  • Interviul cu Alexandra Iavorschi face parte din seria HotNews.ro "Ad Report", ce urmareste sa analizeze, prin ochii reprezentantilor industriei de publicitate, starea pietei de comunicare din Romania in 2014.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: