Pe ce se mai duc banii TVR: Un judecator considera ca onorariile pentru avocati sunt disproportionat de mari. Stelian Tanase ceruse 24.500 de euro fara TVA pentru un contract cu MusatAsociatii

TVR, sub conducerea lui Stelian Tanase, cheltuie "disproportionat" de mult pentru avocatii care au reprezentat sau reprezinta institutia in cateva procese, inclusiv cele cu realizatorii Mihai Radulescu si Cornel Mihalache. La inceputul anului, realizatorii au castigat in mod categoric alegerile interne pentru a reprezenta salariatii televiziunii in Consiliul de Administratie, dar s-au ales cu rezultatul anulat si au apelat la instanta. Procesele cu acestia nu au dus la niciun rezultat pana acum, cu exceptia complicatiilor legale pentru Consiliul de Administratie nou desemnat, care functioneaza cu 11 membri in loc de 13, cat prevede legea.
  • Cel putin o instanta a constatat, intr-o sentinta, ca onorariile avocatilor TVR sunt prea mari, potrivit unor documente consultate de HotNews.ro. Cu doar cateva zile inaintea sentintei respective, Stelian Tanase cerea Comitetului Director bani pentru un contract cu societatea Musat&Asociatii, in vederea reprezentarii in trei procese.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: