VIDEO Don Lothrop, initiatorul RomaniaOne: Influenta Americii aici va fi foarte mare. Pentru ca acolo unde vin multi soldati de-ai nostri vin si multi reporteri si se schimba pozitia comutatorului de lumina, se aprinde becul

Initiatorul RomaniaOne, Don Lothrop, afirma, intr-un interviu pentru HotNews.ro ca influenta americana in Romania va fi foarte mare in contextul tendintei Rusiei de a-si recupera sferele de influenta in Europa de Est. "America a parasit regiunea in 2006, a pasat-o UE. Ne intoarcem", a spus Lothrop. RomaniaOne este o initiativa menita sa sustina dezvoltarea societatii civile in Romania.  Lothrop, care este si un influent om de afaceri american, este convins ca Victoria Nuland s-a referit inlcusiv la Romania cand a criticat recent lideri din Europa Centrala.
  • "Primul lucru la care m-am gandit a fost Romania. Nu traiesc in Ungaria. M-am gandit in primul rand la acest loc. Pentru ca in continuare avem un guvern care nu-si ridica poporul", a declarat Lothrop, precizand ca vorbele Victoriei Nuland "striga" Romania.
  • Despre alegerile prezidentiale: "Va fi oribil daca va fi in continuare un presedinte care vine din acelasi partid politic cu cei care domina Parlamentul. Pentru ca e vorba de checks and balances.

Citeste articolul original aici

Niciun comentariu: