Stiri Noi - Ştiri naţionale - România Online

Stiri Noi - Ştiri naţionale - România Online


1057 de îmbolnăviri de gripă porcină în România, 56 în ultimele 24 de ore

Posted: 11 Nov 2009 04:28 AM PST

Numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 în România a juns la 1057, în ultimele 24 de ore fiind confirmate încă 56 de cazuri, dintre care cele mai multe, 12, în Bucureşti, potrivit ultimului bilanţ al Ministerului Sănătăţii.


Un agent de poliţie din Dâmboviţa a cerut mită de la trei ofiţeri sub acoperire aflaţi în trafic

Posted: 11 Nov 2009 04:24 AM PST

Un agent de poliţie de la Postul Produleşti, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat, după ce ofiţerii anticorupţie au demonstrat că acesta obişnuia să ceară bani contravenienţilor în loc să îi amendeze, informează Direcţia Generală Anticorupţie.


Un parlamentar elveţian propune ca lupii din Elveţia să fie trimişi în România

Posted: 11 Nov 2009 03:40 AM PST

Un parlamentar elveţian de extremă-dreaptă din UDC a propus ca lupii din Elveţia să fie "expulzaţi" în România şi Bulgaria, relatează Le Matin în ediţia online, o idee care aminteşte de atitudinea unor politicieni din acest partid faţă de imigranţi.


Boc spune că numărul exact al zilelor fără plată va fi stabilit de conducerile instituţiilor

Posted: 11 Nov 2009 01:52 AM PST

Angajaţii instituţiilor de stat vor avea cel mult opt zile de concediu fără plată, în lunile noiembrie şi decembrie, numărul exact al zilelor de concediu urmând să fie stabilit de conducerea fiecărei instituţii, în urma discuţiilor cu angajaţii, a declarat marţi premierul în exerciţiu Emil Boc.


Traian Băsescu: "Se pare că ieşim din recesiune"

Posted: 11 Nov 2009 01:44 AM PST

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi seara că "se pare că ieşim din recesiune", estimând că România îşi va relua creşterea economică în primul trimestru al anului 2010.


Niciun comentariu: