Stiri Noi - Top News

Stiri Noi - Top News


Curtea de Apel, anticamera Parlamentului unicameral

Posted: 11 Nov 2009 07:58 AM PST

Acţiunile de contestare în justiţie a referendumului se înmulţesc. După ce liberalul Mihai Gheorghiu a sesizat, recent, Curtea de Apel Bucureşti în vederea suspen­dării referendumului privind parlamentul unicameral şi reducerea numărului de parlamentari, două ONG-uri au ales ieri aceeaşi cale.


Zăpăceala concediului impus de Guvern: chiul organizat sau ţeapă?

Posted: 11 Nov 2009 09:23 AM PST

Federaţiile sindicale nu ştiu cum li se va aplica legea prin care bugetarii sunt obligaţi să-şi ia cele opt zile de concediu neplătit. Singurii în cunoştinţă de cauză sunt militarii, care vor avea 12 zile libere, dar neretribuite.


Centura infinitului

Posted: 11 Nov 2009 08:45 AM PST

Unica rută ocolitoare a Capitalei se modernizează în bătaie de joc.


Isărescu: Majorarea impozitelor este exact ce nu ne trebuie în recesiune. Alta este soluţia optimă

Posted: 11 Nov 2009 04:30 AM PST

Guvernatorul BNR a mai ţinut să precizeze că programul extern de finanţare este în primul rând cu UE şi în subsidiar cu FMI şi BM, subliniind că România nu are alternativă viabilă la acordul cu instituţiile financiare internaţionale.


Un bun negociator scade preţul apartamentului cu 20%: 35.000 de euro, apartament de două camere în Bucureşti

Posted: 11 Nov 2009 03:59 AM PST

Cu fiecare lună trecută, piaţa imobiliară rezidenţială înregistrează noi minime ale preţurilor la apartamentele vechi, atât în Capitală, precum şi în marile oraşe ale ţări.


Patrick Gelin pleacă de la conducerea BRD

Posted: 11 Nov 2009 02:00 AM PST

Motivul este decizia lui Gelin de a se retrage din activitatea profesională, după 40 de ani de carieră în cadrul grupului bancar francez, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Cu o lună înainte de a-şi anunţa decizia, Gelin vorbea pentru Cotidianul despre efectele brutale şi lipsite de nuanţe ale crizei în România.


Niciun comentariu: