Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Brad Pitt si Angelina Jolie se despart, relateaza presa mondena din Marea Britanie, citata de www.showbizspy.com si preluata de antena3.ro. Publicatia mai scrie ca Brad si Angelina au incercat, fara succes, sa ramana impreuna de dragul copiilor. Potrivit unei surse citate de revista UK Now, Angelina si Brad sunt tristi ca s-a ajuns la despartire, insa relatia lor nu mai putea continua, din cauza certurilor violente din cuplu. "Angelina... (read more)


Copacii verzi de pe peretii martieni

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

O fotografie facuta cu ajutorul dispozitivului HiRISE, cea mai performanta camera video trimisa spre o alta planeta, i-a uimit cercetatorii NASA. In imagine se pot vedea copaci, care au crescut pe suprafata extraterestra, informeaza ProTv. Dungile sunt urme in nisip, formate de topirea ghetii, care determina alunecari de teren. In acest moment al anului martian, intreaga suprafata a planetei este acoperita cu dioxid de carbon inghetat, a decla... (read more)


La 20 de ani dupa lovitura de stat, documente din dosarele revolutiei din 1989, de negasit

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Cine este vinovat pentru sangele varsat, o intrebare la care autoritatile nu gasesc raspuns nici azi (Andrei FLORE, ZIUA Foto) Unele documente ce apartineau Comandamentului National al Granicerilor au fost distruse in 1993, pentru ca s-a considerat ca expirase perioada in care puteau fi pastrate, se arata intr-un document al MAI din dosarul Revolutiei, ridicat de la Parchet de revolutionarii de la Asociatiei 21 Decembrie, transmite NewsIn. "Potrivit prevederilor instru... (read more)


Christian Ciocan se insoara

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Burlacul convins Christian Ciocan se insoara. Este adevarat! A confirmat pentru ZIUA Online. Stiam despre el ca apare la toate televiziunile, ca anunta orice eveniment, inclusiv la ore imposibile din noapte. Sunt multi cei care au trait pe pielea lor fiorii provocati de telefoane in zori de zi sau in miezul noptii. Razii, mascati si actiuni. A iscat inclusiv controverse legate de alegeri. Dar foarte rar legate de o femeie. Sunt jurnaliste care l-au banuit ..... Christian Cio... (read more)


Geoana: Intrebarea este daca are cineva interesul sa faca din PSD un catelus de casa al lui Basescu

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Mircea Geoana (ZIUA Foto, Mircea PAUN) Mircea Geoana a declarat miercuri ca doreste sa ramana presedinte al PSD, ca va veni cu un proiect de modernizare "agresiva" a partidului, si ca adevaratul lucru care ar trebui sa-i preocupe pe colegii sai este daca cineva are interesul sa faca din PSD un "catelus de casa al lui Basescu". "Indraznesc sa va spun in seara ... (read more)


Gyuri Pascu de la Divertis divorteaza dupa 17 ani de mariaj

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Ioan Gyuri Pascu (ZIUA foto) Artistul a parasit caminul conjugal la inceputul saptamanii trecute, dupa ce a stabilit cu sotia sa, Daniela, sa se desparta de comun acord, informeaza, joi, "Cancan". Informatia a fost confirmata chiar de umoristul grupului Divertis, care a tinut sa precizeze ca a stabilit, inainte de introducerea actelor in instanta, ca fiica lor, Iarina, in v... (read more)


Colegiul Medicilor: Statul incalca drepturile omului, punand presiune pe oameni sa se vaccineze

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Vasile Astarastoae Statul roman incalca drepturile omului, punand presiune pe cetateni pentru a-si face vaccinul antigripal, sustine presedintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), Vasile Astarastoae. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), sustin insa ca vaccinul nu este periculos. Presedintele CMR, Vasile Astarastoae, este de parere ca statul roman face presiuni asupra cetatenilor, pentru a se vaccina, desi populatia nu este obligata sa o faca. Presed... (read more)


S-au intors fericiti din Caraibe: Infidelul Lucian Mandruta s-a impacat cu sotia

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Mandruta si-a cerut scuze, in direct, familiei (captura video) Lucian Mandruta si sotia sa par sa fi trecut peste problemele cauzate de infidelitatea prezentatorului de la Antena 1. Cei doi au reusit sa-si salveze casnicia intr-o vacanta de vis, pe care au petrecut-o in Caraibe, si din care s-au intors miercuri dupa-amiaza, potrivit "Cancan". Cei doi au fost asteptati la ae... (read more)


Piata Universitatii ar putea fi refacuta

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

(ZIUA Foto) Edilii Capitelei au lansat o licitatie de 59.500 lei pentru elaborarea unui studiu care va trebui sa propuna solutii de amenajare a spatiilor publice din zona Pietei Universitatii, studiu care va sta la baza unui concurs de solutii de urbanism care va fi organizat in acest an. Teritoriul care va fi studiat este in suprafata de circa 8,6 hectare, cuprizand strada Batistei, st... (read more)


O femeie consemneaza pe blog comentariile savuroase facute de sotul ei in somn

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Un blog pe care o femeie scrie cu constinciozitate ce comentarii caraghioase a mai facut sotul ei in somn a devenit un adevarat succes pe Internet, fiind citit, doar in ultimele cinci zile, de o jumatate de milion de oameni din peste 50 de tari. Potrivit lui Karen Slavick-Lennard, desi sotul ei duce o viata cate se poate de linistita si de obisnuita in timpul zilei, existenta sa devine extrem de palpitanta in timpul noptii, gratie viselor sale an... (read more)


Profesor din Iasi, acuzat ca a agresat, sarutat si pipait o eleva de 14 ani!

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

(Foto: 9am.ro) Un profesor la scoala din Probota, judetul Iasi, este cercetat de politie pentru corupere sexuala, scrie, joi, Ziarul de Iasi. Parintii fetei in varsta de 14 ani din satul Balteni au reclamat la seful de post faptul ca fiica lor a fost sarutata si pipaita in zonele intime, de mai multe ori, de catre Gheorghe Marian, profesor suplinitor de fizica."Minora sustine ca a fost atinsa in zone intime de catre profesor si a fost invitata sa iasa cu el la un suc. ... (read more)


Si-a batut fetita de zece ani cu scaunul in cap, pentru ca a fost parasit de iubita!

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Un barbat de 42 de ani din localitatea Vutcani, judetul Vaslui, si-a desfigurat fetita de zece ani, pentru ca aceasta a indraznit sa-l anunte ca tocmai a fost parasit de concubina, scrie, joi, Obiectiv de Vaslui. Ionita Manolea si-a batut crancen fata cu un scaun, lovind-o la cap si peste picioare. Copila nu a beneficiat de ingrijiri medicale decat dupa ce a ajuns la scoala si invatatoarea i-a observat ranile. Agresorul este cercetat penal si a fost trimis in judecata de pro... (read more)


Rihanna, topless intr-o sedinta foto alb-negru! (FOTO)

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

captura foto: Daily Mail La doar cateva saptamani dupa ce a declarat ca "fiecare femeie ar trebui sa aiba poze cu ea nud", Rihanna s-a dezbracat din nou pentru o sedinta foto incendiara. Potrivit "Daily Mail", artista a pozat topless, intr-o serie de imagini alb-negru, pentru noul numarul din revista americana "W". In acelasi timp, ea povestea despre cum se... (read more)


Lucian Croitoru la RFI: Banii de la FMI ar putea veni in februarie. Romania cheltuie prea mult pe asistenta sociala

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Lucian Croitoru (Mircea Paun, ZIUA FOTO) Romania ar putea primi in luna februarie urmatoarea transa din imprumutul de la Fondul Monetar International, a declarat, la Radio RFI, Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. "Fondul Monetar asteapta intr-adevar bugetul si sunt sigur ca - cunoscand destul de bine procedurile de acolo, am stat patru ani, am lucrat pentru Fondul Monetar International - pot sa va spun ca Fondul va u... (read more)


Vladescu: 100.000 de bugetari disponibilizati

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat astazi ca exista un program pentru 100.000 de concedieri in randul bugetarilor. Potrivit sindicalistilor, fiecare institutie de stat va trebui sa intocmeasca o lista cu persoanele care vor fi disponibilizate. Acestea vor fi selectate si in functie de comportamentul la locul de munca si de situatia sociala. De exemplu, parintii singuri, care au in ingrijire un copil, si-ar putea pastra slujba. Ministrul de Finante a refuzat sa ofere informatii ... (read more)


SUA isi evacueaza cetatenii din Haiti si suspenda expulzarea imigrantilor ilegali haitieni

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

SUA au inceput sa isi evacueze cetatenii din Haiti, a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Philip Crowley miercuri, la o zi de la cutremurul cu magnitudinea de 7 grade din aceasta tara, si au intrerupt expulzarea haitienilor aflati ilegal pe teritoriul lor."Am putut incepe evacuarea unui numar mic de cetateni americani care au fost raniti. Cred ca au fost evacuati catre Guantanamo ", baza americana situata in Cuba.Crowley a estimat "intre 100 si 160" numarul cetatenilor ame... (read more)


Stalin, gasit vinovat de genocid in Ucraina, pentru marea foamete din 1932-1933

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Curtea de Apel din Kiev i-a declarat vinovati de genocid pe liderii bolsevici, intre care dictatorul sovietic Iosif Stalin, pentru ca a declansat marea foamete din 1932-1933, care a provocat moartea a milioane de persoane, au anuntat miercuri serviciile de securitate ucrainiene."Curtea a constatat ca Stalin (...) a comis infractiunea de genocid ", se arata intr-un comunicat al SBU, care precizeaza ca alti oficiali bolsevici, intre care Viaceslav Molotov , numarul doi in ierarhia regimului sovi... (read more)


Dacia a vandut cu 20,5% mai multe masini in 2009

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Constructorul de automobile Dacia, membru al grupului francez Renault, a vandut anul trecut 311.282 de masini, in urcare cu 20,5% fata de 2008, insa vanzarile din Romania au coborat cu peste 50%, la 41.862 de autovehicule, compania reusind totusi sa-si majoreze usor cota pe piata locala.In 2008, Dacia a vandut 258.372 de autovehicule, din care 84.708 in Romania."Dacia incheie astfel al cincilea an consecutiv in care ritmul de crestere al vanzarilor a fost exprimat in doua cifre , fapt care i-a ... (read more)


Se dezgheata tranzactiile cu apartamentele odata ce preturile ajung la jumatate fata de maxim?

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Pe site-urile de anunturi imobiliare au inceput sa se inmulteasca anunturile de "cumparare" a unor apartamente vechi care sa se incadreze ca pret in programul guvernamental "Prima casa", dupa ce preturile au scazut cu aproape 50% in ultimii doi ani si dezvoltatorii fac presiuni asupra Guvernului pentru a directiona garantiile doar catre achizitia de locuinte noi, informeaza Ziarul Financiar."Apartament 2 camere cumparam, tineri casatoriti, decomandat, etaj intermediar, in sec... (read more)


Lance Armstrong doneaza 250.000 de dolari victimelor seismului din Haiti

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Rutierul american Lance Armstrong a promis, joi, ca va dona 250.000 de dolari victimelor cutremurului din Haiti, cel mai puternic seism inregistrat in aceasta tara in ultimii 200 de ani.Septuplul castigator al Turului Frantei s-a declarat "profund intristat" de tragedia haitienilor."In numele Livestrong (n.r. - fundatia lui Armstrong de lupta impotriva cancerului), vom acorda 250.000 de dolari unor organizatii prezente la fata locului, intre care si Fundatia Clinton", a spus Armstrong.Sportivii ... (read more)


Criza diplomatica dintre Israel si Turcia, dezamorsata dupa scuzele oficiale ale statului israelian

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Prim-ministrul turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat miercuri seara ca a luat nota de scuzele Israelului, pe care tara sa le "astepta", in urma umilirii suferite de ambasadorul sau in cursul unei convocari de catre diplomatia israeliana."Am fost informat ca am primit raspunsul pe care il doream si pe care il asteptam in termeni diplomatici. Scrisoarea contine scuze", a declarat Erdogan, la intoarcerea dintr-o vizita in Rusia.Un diplomat turc a precizat ca ambasadorul Oguz Celikkol n... (read more)


Vladescu este ingrijorat ca multa vreme investitiile vor fi limitate

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, apreciaza "grija" cu care fiecare parlamentar isi sustine amendamentele pentru investitii, insa, desi fiecare propunere are sens, exista ingrijorarea ca fondurile vor fi limitate pentru multa vreme de-acum incolo."Exista aproximativ 6.000 de amendamente. Ne bucuram de grija cu care fiecare parlamentar se uita la colegiul sau, insa personal, pe mine, ca ministru de Finante, ma ingrijoreaza, pentru ca fiecare amendament are sens. Fiecare scoala, ... (read more)


Vanzarile de computere personale au crescut in volum cu 5,2% anul trecut

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Vanzarile de computere personale au crescut in volum cu 5,2% anul trecut, la nivel mondial, datorita avansului cererii in toate regiunile in al patrulea trimestru, liderul pietei fiind grupul american Hewlett-Packard (HP), potrivit datelor companiei de cercetare Gartner.Astfel, in 2009 au fost comercializate 306 de milioane de computere la nivel mondial. Numarul unu mondial in materie de vanzari de calculatoare a fost HP, cu 58,947 milioane de unitati comercializate, in crestere cu 11,3% fata de... (read more)


Parlamentul continua dezbaterile la bugetul de stat pentru 2010

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului a inceput, joi, cea de-a patra zi de dezbateri la proiectul bugetului de stat pe 2010, cu o intarziere de jumatate de ora, efectuandu-se apelul nominal, dupa ce in ziua precedenta niciun amendament al Opozitiei nu a fost aprobat.In urma apelului nominal, s-a stabilit ca in sala de plen sunt prezenti 375 de parlamentari.Dezbaterile la bugetul de stat pe 2010 au fost suspendate, miercuri seara, putin dupa ora 20.30, dupa ce parlamentarii au disc... (read more)


Michael C. Hall, starul serialului TV "Dexter", sufera de cancer

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Actorul Michael C. Hall, interpretul unui politist criminal in serie in serialul de televiziune "Dexter", a anuntat, miercuri, ca sufera de limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic.Actorul american in varsta de 38 de ani a anuntat in acest comunicat ca tratamentul pe care l-a urmat este aproape incheiat si ca evolutia bolii a fost oprita . Limfomul Hodgkin este o forma de cancer limfatic ce poate fi tratata. Actorul nu a precizat cand a fost diagnosticat cu aceasta boala."Ma s... (read more)


Capitalismul „imoral si obscen” al lui Moore

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Regizorul demonizeaza sistemul in „Capitalism: o poveste de dragoste", care are premiera maine in cinematografele din Romania. „E capitalismul un pacat?”. „Pentru mine, da. In momentul acesta, e diabolic, e contrar a tot ceea ce inseamna binele. Capitalismul e rau, de aceea trebuie eliminat”, este una dintre discutiile lui Michael Moore cu un pastor american in care sistemul e pus pe lista pacatelor capitale. Prin urmare, „Dumnezeu va veni pe pamant si-l va er... (read more)


"Leii", imblanziti de Gabon

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Surprizele continua la Cupa Africii pe Natiuni, competitie care se desfasoara in aceste zile in Angola. Aseara, in primul meci al Grupei D, Camerun a pierdut, scor 0-1, meciul jucat impotriva Gabonului la Lubango. In minutul 17 al meciului, atacantul formatiei engleze Hull City, Daniel Cousin, a profitat de mai multe erori ale defenisvei "leilor neimblanziti" si a marcat singurul gol al meciului. Victoria de ieri este doar a doua din istoria Gabonului la Cupa Africii pe Natiuni. Camer... (read more)


FC Liverpool, din esec in esec

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

FC Liverpool, echipa care va da piept cu Unirea Urziceni in "saisprezecimile" Cupei UEFA, isi continua sezonul foarte slab. Dupa ce au pierdut contactul cu plutonul fruntas in Premier League si au fost eliminati din Liga Campionilor inca din faza grupelor, oamenii lui Rafael Benitez au parasit aseara si Cupa Angliei (FA Cup), fiind invinsi, pe propriul teren, cu scorul de 2-1, de divizionara secunda Reading. Liverpool, care a pierdut si doi dintre cei mai importanti jucatori, Steven Gerrard si F... (read more)


Inca un bulgar la FC Vaslui

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Fundasul Jivko Milanov a fost achizitionat de FC Vaslui de la formatia Levski Sofia. In varsta de 25 de ani, Milanov i se va alatura compatriotului sau Stanislav Ghencev, ajuns la formatia antrenata de Marius Lacatus in urma cu doua sezoane. Suma de transfer este de aproximativ 350.000 de euro, iar clubul din capitala Bulgariei va primi un procent din suma incasata de vasluieni la urmatorul transfer al jucatorului. Milanov, convocat de 14 ori la echipa nationala a Bulgariei, a jucat pana acum do... (read more)


Comisarul slovac, o noua polemica

Posted: 13 Jan 2010 02:00 PM PST

Candidatul propus de Slovacia in viitoarea Comisie Europeana, socialistul Maros Sefcovic, si-a cerut scuze pentru ca ar fi discriminat, in trecut, romii, relateaza AFP. Slovacul, care ar urma sa se ocupe chiar de relatiile cu Parlamentul in echipa Barroso II, a incercat astfel sa dezamorseze din timp un inceput de controversa la adresa sa, inainte de audierea din Legislativul european. Dreapta din Parlament a anuntat ca vrea sa-i adreseze anumite intrebari lui Maros Sefcovic despre acest subi... (read more)


Niciun comentariu: