Stiri Noi - 9AM - Ultima ora

Stiri Noi - 9AM - Ultima ora


[VIDEO] Angelina Jolie nu intentioneaza sa adopte un copil din Haiti

Posted:

Actrita a dezminti zvonurile aparute in presa, potrivit carora se pregateste sa aduca acasa un copil din Haiti.


Timosenko isi va cere scuze, daca Ianukovici va fi declarat oficial castigator al prezidentialelor

Posted:

Echipa premierului Iulia Timosenko isi va cere scuze daca liderul opozitiei, Viktor Ianukovici, este declarat oficial castigator al alegerilor prezidentiale din Ucraina, in urma renumararii voturilor in anumite sectii, relateaza RIA Novosti.


Patrick Swayze, "regele filmelor romantice"

Posted:

Actorul Patrick Swayze, care a murit in 2009, a fost desemnat "regele filmelor romantice", dupa ce doua filme in care acest a jucat, "Ghost" si "Dirty Dancing", s-au clasat pe primele doua locuri in topul celor mai romantice pelicule ale tuturor timpurilor, informeaza presa internationala.


Udrea spera ca intr-o luna sa poata fi introduse certificatele energetice

Posted:

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a declarat ca spera ca intr-o luna sa poata fi introduse certificatele energetice, precizand ca se incearca implementarea unor programe care sa calculeze eficienta energetica a cladirilor intr-un timp foarte scurt.


Carnavalul de la Rio a dat startul la distractie

Posted:

Carnavalul de la Rio de Janeiro a fost deschis oficial, vineri, de primarul orasului, care a inmanat in mod simbolic cheile metropolei Regelui Momo, patron al evenimentului, care a dat astfel startul petrecerilor de strada, informeaza presa internationala.


Boc: Guvernul intentioneaza sa acorde subventii la motorina pentru fermieri

Posted:

Premierul Emil Boc a declarat sambata, la Radioul public, ca Guvernul pregateste un act normativ prin care sa acorde fermierilor subventie la motorina, pentru a diminua efectul eliminarii subventiilor in agricultura din 2010, datorita acordurilor europene.


Cura de slabire cu viermi paraziti

Posted:

O moda bizara bantuie prin Hong Kong: persoane obsedate de ideea slabirii se autoinfesteaza cu paraziti intestinali, intr-o incercare extrema de a da jos cateva kilograme.


Scoala Real Madrid in Hiati

Posted:

Fundatia Real Madrid si Caja Navarra au semnat un acord pentru a reconstrui scoala San Gerardo la Port-au-Prince, capitala Haiti, devastata de cutremurul de luna trecuta.


Diana Ross, printre iubitele lui Ilie Nastase

Posted:

Pe vremea cand juca tenis, Ilie Nastase era un adevarat "Don Juan", care facea ravagii printre reprezentantele sexului frumos


Dragostea devine mai puternica odata cu avansarea in varsta

Posted:

Cuplurile in varsta sunt mai fericite in dragoste decat media si au adesea o viata sexuala satisfacatoare, daca nu foarte buna, in pofida catorva dificultati fizice, potrivit unor cercetatori canadieni, relateaza AFP.


Marko Bela: UDMR vrea sa ramana la guvernare cu PDL pana 2012

Posted:

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata la Tg. Mures, la lucrarile Consiliului Reprezentantilor Unionali (CRU), ca doreste ca formatiunea sa sa ramana in coalitie cu PDL pana in 2012, pentru a putea construi o "guvernare stabila", transmite corespondentul NewsIn,


[VIDEO] La miezul noptii incepe Anul Tigrului

Posted:

Aproape doua miliarde de oameni sarbatoresc Noul An chinezesc, marcand astfel intrarea in Anul Tigrului de Metal, conform zodiacului traditional.


Google revine la shopping

Posted:

Compania de Internet Google a achizitionat compania Mechanical Zoo, care opereaza serviciul de cautare sociala Aardvark, prin care subliniaza interesul crescut al companiei pentru retele sociale, scrie Wall Street Journal (WSJ).


Mihai Chitac va fi eliberat luni

Posted:

Fostul general Mihai Chitac va fi eliberat luni, pentru 60 de zile, dupa ce sambata judecatorii Curtii de Apel Militare au amanat, din nou, pentru 24 februarie, judecarea recursului procurorilor impotriva deciziei de eliberare a fostului general, pe motiv ca avocatul nu a studiat dosarul.


Bote o face pe Bianca sa planga

Posted:

Bianca Dragusanu recunoaste ca in ultima perioada se cam cearta cu iubitul ei, creatorul de moda, Catalin Botezatu.


Un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1

Posted:

In ultimele 24 de ore, in Romania nu s-a inregistrat niciun deces in randul pacientilor cu gripa porcina, dar a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, numarul total ajungand la 6.994 de cazuri, potrivit celui mai recent bilant facut public sambata de Ministerul Sanatatii.


Ceremonia de deschidere a JO, umbrita de decesul unui concurent in proba de sanie

Posted:

Decesul unui sportiv georgian, in timpul antrenamentelor pentru proba masculina de sanie, a aruncat o umbra tragica asupra ceremoniei de deschidere a celei de-a XXI-a editii a Jocurilor Olimpice de iarna, care a avut loc aseara la Vancouver (Canada).


Presa rusa: R. Moldova si Romania fac pasi spre unire

Posted:

Autoritatile moldovene si cele romane fac primii pasi pentru unirea Republicii Moldova cu Romania, afirma cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta, evocand ajutorul de 100 de milioane de euro oferit Chisinaului, Acordul privind micul trafic la frontiera, dar si deschiderea Publika TV, transmite UNIMEDIA.


[VIDEO] CFR Cluj si-a facut melodia pentru titlu

Posted:

Daca lui Mutu si Mitea le canta Adi Minune, lui Kone si Traore de la CFR Cluj le canta un DJ din Africa.


Cea mai ieftina masina electrica Renault va costa 5.000 euro

Posted:

Renault Twizy, cel mai mic model electric al marcii, va fi prezent in showroom-uri in a doua jumatate a anului 2011, la un pret de 5.000 euro, potrivit directorului general adjunct al Renault, Odile Desforges, citat de elmundo.es


Se va deschide Scoala de teatru "Toni Tecuceanu"

Posted:

Paul Tecuceanu, fratele �carcotasului� care a murit pe 5 ianuarie, dupa ce a fost diagnosticat cu A(H1N1), vrea sa pastreze vie memoria lui Toni Tecuceanu.


Papa Benedict al XVI-lea, inviat in Romania

Posted:

IPS Ioan Robu l-a invitat pe Papa Benedict al XVI-lea in Romania pentru un pelerinaj pastoral, pentru a intalni poporul roman si a oferi Bisericilor imbratisarea pacii, potrivit reprezentantilor Arhiepiscopiei Romano-Catolica Bucuresti.


Spitalele private britanice cauta medici romani

Posted:

Spitalele private din Marea Britanie cauta medici romani, oferind un salariu de aproximativ 2.000 de lire pe saptamana, program flexibil si asigurarea cazarii si a mesei, iar oferta va fi lansata sambata, in cadrul unei conferinte organizate de compania britanica NES Healthcare in Bucuresti.


Printesa Caradja divorteaza din nou

Posted:

Printesa va trece prin al patrulea divort, chiar daca, intre timp, nu a mai fost casatorita.


Vancouver, in cifre

Posted:

Cautand prin statistici, reporterii de la Agentia France Presse au mai gasit cifre semnificative ale Jocurilor Olimpice de la Vancouver, facand o noua prezentare obisnuita in aceasta maniera sintetica.


Seism de 6,3 grade in insulele Tonga

Posted:

Un seism cu magnitudinea 6,3 a avut loc sambata, in largul insulelor Tonga, in Pacificul de Sud, dar autoritatile nu au emis nicio alerta de tsunami, a anuntat Insititul american de geofizica USGS, citat de AFP.


Trei morti intr-un incident armat la o universitate din Statele Unite

Posted:

O profesoara a deschis focul, ieri, dupa ce a aflat ca nu va fi titular, intr-o universitate din Alabama (sudul SUA), provocand moartea a trei persoane si ranind alte trei, au anuntat oficiali din institutie si presa locala, citati de AFP.


Niciun comentariu: