Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina

Stiri Noi - Gandul.Info - Stiri de prima pagina


Cum a ajuns Institutul Cantacuzino în situaţia de a nu mai avea autorizaţie pentru produs vaccinuri

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Agenţia Naţională a Medicamentului a ridicat licenţa de producere de vaccinuri Institutului Cantacuzino din Bucureşti, pe motiv că nu respectă standardele europene în domeniu.


Sătul să puncteze doar la “onoare”, Iliescu sare din vitrină: “Ar fi bine să eliminăm titulatura de preşedinte de onoare. Nu-mi trebuie o titulatură formală”

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

"Ar fi bine să eliminăm această titulatură de preşedinte de onoare. Nu am nevoie de această titulatură formală. Unii au spus că mă prevalez eu de această chestie. Nu-mi trebuie funcţii onorifice şi nici executive. Nu mai vreau să am obligaţia formală de a participa săptămânal la şedinţe.


Se refac echipele: două dezertări-surpriză din trupa lui Geoană. Ponta, sprijinit de tata-socru. Mazăre, prim-vicele lui Mitrea

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Mircea Geoană, Victor Ponta şi Miron Mitrea s-au străduit, marţi, toată ziua, fie să-şi întregească, fie să-şi creeze echipa alături de care să candideze la Congresul PSD de sâmbătă. Nu în aceeaşi situaţie s-a aflat şi Cristian Diaconescu.


Cât de deprimante sunt manualele şcolare. Ministrul Funeriu: „Pentru mine, sunt cel mai bun somnifer”. Deputaţii i-au recitat poezii patriotice

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Manualele din care învaţă elevii de şcoală primară sunt atât de plictisitoare încât reuşesc să îl adoarmă şi pe ministrul Educaţiei.


VIDEO EXCLUSIV** Tartorul Rooney şi "galactici" de Lyon

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, Champions League, revine în atenţia iubitorilor fotbalului de calitate cu două partide ce se anunţă a fi extrem de spectaculoase şi interesante. A fost Lyon - Real, 1-0, şi urmează Fc Porto - Arsenal!


În Bucureşti s-a inventat amenda pe kilogram de maşină ridicată. Află aici ce sector a avut ideea şi cât vei da dacă parchezi maşina neregulamentar

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Hingherii de maşini din sectorul 6 vor taxa la kilogram autovehiculele ridicate. Pe lângă taxele de ridicare, transport şi depozitare, proprietarii care îşi recuperează autovehiculele vor mai trebui să achite şi câte 100 de lei pentru că le-a fost fotografiată maşina.


„Eu când vreau să fluier, fluier“, favorit la Ursul de Aur

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Organizatorii Festivalului Internaţional de Film de la Berlin au primit, duminică, din România, o scrisoare supărată, în care Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului „Elie Wiesel" se plângea că personajul principal din „Portretul luptătorului la tinereţe" este inspirat de un legionar.


Pogea, propus de PD-L în CA al CEC pentru un salariu lunar de circa 4.500 de euro. Săptămâna trecută a fost numit la Fondul Proprietatea, pentru 2.000 de euro pe lună

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Pogea, ar putea ocupa în scurt timp funcţia de membru în Consiliul de Administraţie (CA) al CEC Bank, pentru care ar putea fi recompensat cu peste 4.500 euro pe lună, conform unor surse din PD-L citate de Mediafax.


Ce banc cu Geoană ştie Vanghelie

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Liderul PSD, Bucureşti, Marian Vanghelie, le-a spus, marţi, membrilor Consiliului organizaţiei, un banc despre vizita lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vântu.


Un jurnalist BBC a mărturisit în faţa telespectatorilor o crimă: “Am ucis pe cineva odată. Era un băiat tânăr, a fost iubitul meu şi s-a îmbolnăvit de SIDA” - VIDEO

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Prezentatorul BBC TV, Ray Gosling, a mărturisit telespectatorilor că, acum mulţi ani, şi-a ucis iubitul, un tânăr bolnav de SIDA, sufocându-l cu o pernă pe patul de spital.


De ce au ajuns cercetătorii la concluzia că mărimea prezervativelor trebuie schimbată

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Prezervativele vor fi disponibile doar în două mărimi: „large" (mare) şi „extra large" (foarte mare). Aceasta este propunerea lui Bill Yarber, cercetător al Universităţii Indiana, „bărbaţii nu vor dori să cumpere prezervative marcate «small» (mic) sau «extra small» (foarte mic)".


„Am luat locul 4 cu o sanie pe care am modificat-o noi după nişte poze”

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

România are în istoria sa o singură medalie la Jocurile Olimpice de iarnă, un bronz obţinut în 1968 la Grenoble, dar ar fi putut să repete această performanţă şi în 1992, la Albertville, acolo unde Liviu Cepoi şi Ion Apostol au ocupat locul 4 în finala de sanie două persoane, la mai puţin de o zecime de secundă de locul trei.


„Magazinele de vise” s-au trezit cu 1.400 de poliţişti la poartă

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

De ieri, "magazinele de vise" au tras obloanele. Nici măcar site-urile unde puteai face comandă nu mai funcţionau. Smulşi din visele lor frumoase, comercianţii de plante etnobotanice s-au trezit cu poliţiştii pe cap.


Scutul SUA va dispune de 24 rachete în România

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Pe teritoriul României vor fi amplasate, până în 2015, trei sisteme defensive antirachetă SM-3, având în total 24 de rachete interceptoare, a mărturisit Ellen Tauscher, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru controlul armelor şi securitate internaţională.


Oprescu îl anunţă pe Boc că Primăria nu are bani să plătească şi facturile Guvernului la Stadionul “Lia Manoliu”, pentru 2010

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit, marţi, cu premierul Emil Boc, căruia i-a spus că, anul acesta, municipalitatea nu-şi mai poate permite să plătească şi banii pe care trebuie să-i dea Guvernul pentru lucrările de la Stadionul Naţional "Lia Manoliu", aşa cum a făcut-o în 2009.


Asiguratorii iar se vaită ca pierd din poliţele RCA, cu toate că le scumpesc constant de cinci ani încoace

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Companiile de asigurări au înregistrat în ultimii cinci ani pierderi din vânzarea de poliţe de răspundere civilă auto obligatorie (RCA), iar acum se concentrează pe eficientizarea acestei linii de business, afirmă Cristian Constantinescu, preşedintele UNSAR (asociaţia profesională a asiguratorilor) şi directorul general al Allianz-Tiriac, cel mai mare asigurator.


Cum să spui povestea prieteniei în 45 de secunde - primul spot HD din România

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

„Vremurile bune îţi aduc prieteni, vremurile grele îi încearcă", acesta e sloganul primului spot HD difuzat în România. Creat pentru coniacul Alexandrion, brand ce a mai beneficiat de reclame ce mizau mai mult pe seducţie, spotul spune în 45 de secunde povestea unei prietenii dintre doi bărbaţi, lupi de mare.


Americanii decretează: în modă a început oficial vremea plinuţelor

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

O revelaţie subită a scurtcircuitat lumea modei: în vreme ce populaţia Americii capătă proporţii, dezvoltându-se la modul nu tocmai armonios, modelele folosite de creatori în show-urile de prezentare dau în continuare senzaţia de subnutriţie.


CE CITIM - Eckhart Tolle şi Robert S. Friedman

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Mesajul lui Eckhart Tolle este unul simplu: puterea prezentului este calea spre fericire şi înălţare sufletească. Avându-l drept coautor pe Robert Friedman, iar drept ilustrator pe Frank Riccio, Tolle, autorul cărţilor de mare succes Puterea prezentului, Un pământ nou şi Liniştea vorbeşte, ne oferă de această dată povestea plină de învăţăminte a lui Milton


CE VEDEM - Serial pentru preşcolari

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Serialul de succes pentru preşcolari de la Playhouse Disney, "Clubul lui Mickey Mouse", revine cu un nou sezon, cel de-al doilea, pe Disney Channel România, începând de miercuri, 3 martie, la ora 8:00.


CE ASCULTĂM - Bono

Posted: 16 Feb 2010 04:00 PM PST

Bono, artistul care va lansa o nouă melodie pentru a-i susţine pe cei afectaţi de cutremurul din Haiti, vine miercuri, 17 februarie, de la ora 13.00 alături de trupa sa, U2, la MTV Idol!


Niciun comentariu: