Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro

Stiri Noi - Stiri Onlinesport.ro


Florin Costea: "Mark Wotte este un antrenor modern si interesant"

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Atacantul echipei Universitatea Craiova, Florin Costea, a declarat, marti, ca antrenorul olandez Mark Wotte este un tehnician modern si interesant, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Doi suporteri au vorbit la Senat despre propunerea de lege pentru imbunatatirea "Legii Dragomir"

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Comisia pentru tineret, invatamant si sport din Senatului Romaniei a ascultat, marti, parerile a doi reprezentanti ai suporteri, din partea AISS si a celor timisoreni, cu privire la propunerea de lege pentru imbunatatirea legii nr.4/2008, cunoscuta si drept "Legea Dragomir".


Evgheni Plusenko a slabit doua kilograme in ziua concursului si a evoluat cu dureri musculare

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Patinatorul rus Evgheni Plusenko, ocupantul primului loc dupa programul scurt la proba masculina de la Jocurile Olimpice de Iarna, a declarat, marti seara, ca a evoluat cu dureri musculare si ca nu mancat nimic toata ziua, informeaza AFP.


Bayern spera sa profite de forma slaba a Fiorentinei

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Bayern Munchen spera sa profite de forma deplorabila pe care Fiorentina o traverseaza. Pe cai mari in Bundesliga, Bayern asteapta Fiorentina pentru o victorie decisiva pentru un loc in sferturile de finala ale Ligii Campionilor. In celalalt meci, FC Porto va intalni Arsenal.


Pepe vrea deja campionatul

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Atacantul columbian Pepe Moreno a declarat ca este fericit ca s-a intors la Steaua, el urmand sa evolueze pentru echipa "ros-albastra" pana la finalul sezonului sub forma de imprumut de la gruparea argentiniana Independiente Avellaneda, informeaza site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea.


Golanski neaga declaratiile din presa poloneza

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Fundasul stelist Pawel Golanski a negat ca ar fi acordat un interviu in presa din Polonia in care ar fi anuntat ca din vara nu-si va prelungi intelegerea cu gruparea din Ghencea.


Rezultatul pistei Whistler: disperare in familia Kumaritashvili

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Trupul neinsufletit al lui Nodar Kumaritashvili, georgianul in varsta de 21 de ani, care a murit in timpul unui antrenament la sanie, la Jocurile Olimpice, a ajuns in Georgia, unde a fost primit de familie si garda de onoare, compusa din tineri sportivi. Parintii si rudele l-au putut vedea pe Nodar dupa zile intregi in care corpul sau neinsufletit a ramas in Canada, mort asa cum Federatia Internationala de Bob sustine, "din cauza greselii sale de pilotaj" si nu a stalpului de beton amplasat langa pista sau a lipsei unei protectii in acea zona a partiei de la Whistler. Nodar Kumaritashvili a ajuns acasa asa cum a luat startul la antrenament, culcat pe spate si cu picioarele in fata.


Dan Petrescu pariaza pe Urziceni la Liverpool

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, Dan Petrescu, considera ca fostii sai ucatori au o sansa importanta sa castige meciul cu Liverpool din 16-imile Ligii Europa.


Lazio ii propune lui Radu Stefan prelungirea contractului

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Evolutiile bune pe care Radu Stefan le-a avut in acest sezon au facut ca jucatorul roman sa intre in atentia mai multor cluburi. Din acest motv, sefii lui Lazio vor sa ii prelungeasca intelegerea.


Canada a zdrobit Norvegia in primul meci al turneului olimpic de hochei pe gheata

Posted: 16 Feb 2010 02:00 PM PST

Clasarea pe locul 7 la editia precedenta a Jocurilor Olimpice de Iarna i-a obligat pe canadieni sa inceapa in forta turneul de la Vancouver, inventatorii sportului cu puc si crosa pe gheata zdrobind Norvegia, cu 8-0.


Niciun comentariu: