Stirile mondene

Stirile mondene


O dragoste ca-n filme la RIN Grand Hotel

Posted:

Scandaluri sexuale de pomina

Posted:

Andreea Banica insarcinata in luna a doua

Posted:

Gabriela Vranceanu Firea a ramas vaduva

Posted:

Florin Calinescu raspunde la atacul lui Mandruta

Posted:

Angelina Jolie iese din casa! So what ?

Posted: 05 Oct 2008 07:08 PM PDT

In ultima vreme Angelina Jolie a tinut paginile de barfe ale tabloidelor, desi nu a mai avut o aparitie publica de la Festivalul de la Cannes de anul acesta, inainte de nasterea celor doi gemeni ai sai. Au existat multe zvonuri cum ca actrita ar suferi de depresie postnatala, mai ales ca ea nu a parasit deloc resedinta din sudul Frantei de la nasterea gemenilor, pe cand partenerul ei de viata, Brad Pitt, s-a tot plimbat pentru a-si promova ultimul sau film, Burn After Reading. Acum a venit insa randul Angelinei sa iasa din nou la rampa. Actrita a fost suprinsa de paparazzi pe aeroportul din New York impreuna cu Brad si copiii. Angelina Jolie revine acasa in SUA pentru premiera celui mai recent film al sau, The Changeling, prezentat in premiera la Cannes 2008. Lansarea oficiala a filmului va avea loc saptamana viitoare la New York.

Si-a dat demisia pentru ca era prea plinuta: Katie Green

Posted: 05 Oct 2008 07:14 PM PDT

Modelele cu forme par sa aiba zilele numarate. A simtit-o pe pielea sa Katie Green, care, dupa ce a obtinut un contract cu firma Wonderbra, a fost obligata sa slabeasca pentru a se încadra în cerintele pietii. Desi a încercat sa se conformeze, voluptuoasa satena a hotarât ca e mai bine sa renunte la slujba. Totul a început la câteva saptamâni dupa ce Katie a câstigat un contract cu firma de lenjerie intima Wonderbra. Brandul i-a sugerat sa fie impresariata de agentia Premier, una dintre cele mai bune în domeniu. Desi modelul avea o greutate de 66 de kilograme, managerii au obligat-o sa dea jos 13 kilograme. Au avut de câstigat lansându-ma ca un model cu forme. Apoi mi s-a spus sa scad enorm în greutate, pentru a putea fi ca si celelalte fete de pe podium, altfel sunt concediata, a dezvaluit Green. Britanica a slabit putin, dar ofertele întârziau sa apara. Când suna telefonul, erau cei de la Premier, care voiau sa afle cât am pierdut în greutate. M-au invitat la Londra si credeam ca voi face o sedinta foto. Dar m-au chemat sa ma cântareasca, a marturisit Katie.

Pictorial HOT in Dubai - Danielle Lloyd

Posted: 05 Oct 2008 07:19 PM PDT

Este model de succes, are sex-appeal si încearca sa o detroneze pe Gemma Atkinson cea care are cel mai vândut calendar. Danielle Lloyd este candidata numarul unu pentru a se încorona regina celui mai bine vândut calendar sexy. Fosta miss Marea Britanie, frumoasa a ales exoticul Dubai pentru a poza si se pare ca a fost o miscare înteleapta. Dar, în acelasi timp, si o provocare, deoarece în Emirate practicarea nudismului în public nu este privita cu ochi buni. Şedintele foto au avut loc dimineata devreme, în asa fel încât sa nu fie suparat nimeni. Doar ca în ultima zi se apropiase ora 7.30 dimineata si un echipaj de politie a parcat chiar lânga plaja. Toata lumea s-a speriat, dar se pare ca oamenii legii vroiau doar sa arunce o privire mai de aproape, a povestit Danielle.

Marirea de sani a Annei Nicole Smith, interzisa pe video

Posted: 05 Oct 2008 07:21 PM PDT

Desi nu mereu, justitia face dreptate în cazul oamenilor de care vor sa profite alte persoane. Astfel, chirurgului care i-a marit sânii Annei Nicole Smith si sotiei lui le-a fost interzis sa distribuie înregistrarea cu operatia. Procesul a fost intentat de Howard K. Stern, executorul testamentar al fostului iepuras Playboy. Barbatul a câstigat, tribunalul din Los Angeles interzicând doctorului Gerald Johnson si partenerei sale de viata sa distribuie filmarea cu Anna Nicole Smith. Sentinta s-a dat dupa ce, anul trecut, familia Johnson a primit dispozitii stricte. Howard Stern a sustinut ca diva nu si-a dat consimtamântul de a se înregistra operatia, sau ca filmul sa fie vazut de Thomas Riccio, care vinde obiecte care au legatura cu vedetele. Filmarea a fost editata de fiica lui Riccio într-un clip de cinci minute.

Jon Bon Jovi a fost dat in judecata

Posted: 13 Oct 2008 01:46 AM PDT

Daca pe meleagurile noastre cântaretii pot plagia fara griji, în afara nu se scapa asa usor. Astfel, trupa Bon Jovi este data în judecata pentru 400 de miliarde de dolari, dupa ce au copiat versurile melodiei unui muzician american. Procesul a fost intentat de Samuel Bartley Steele, un muzician din Massachusetts, care acuza trupa ca ar fi copiat versurile melodiei (Man I Really) Love This Team, care este folosita ca imn de catre echipa de baseball din orasul sau, The Red Sox.

Unele vedete fac copii, Avril Levine divorteaza

Posted: 13 Oct 2008 01:52 AM PDT

Dragostea vine si pleaca, daca între oamenii care s-au iubit cândva nu mai exista sentimente. Acest fapt îl traieste din plin si cântareata rock Avril Lavigne. Vedeta s-a despartit de sotul ei, Deryck Whibley, dupa doar doi ani de la oficializarea relatiei. Vedeta s-a despartit de sotul ei, Deryck Whibley, dupa doar doi ani de la oficializarea relatiei. Se pare ca problemele au aparut la începutul acestui an, când interpreta melodiei Complicated a pornit într-un turneu mondial. Se crede ca distanta a creat presiune în cuplu, dar si faptul ca, în timp ce cariera lui Avril este în plin avânt, solistul trupei SUM 41 a cam trebuit sa îsi ia ramas bun de la faima.

Hot Eva, insarcinata si cu un look de neuitat

Posted: 13 Oct 2008 02:35 AM PDT

Nascuta în Ungaria, realizata în Italia I s-a întâmplat Evei Henger, cea care a parasit tara natala dupa ce a devenit Miss, pentru a-si încerca norocul în Cizma. De atunci, au trecut niste ani. Popularitatea artistei care a cochetat si cu productiile soft pentru adulti a crescut cu fiecare an. Iar calendarul pe 2009, realizat în septembrie, în Maldive, demonstreaza ca timpul nu a atins-o pe frumoasa actrita. Interesant este ca fotografiile au fost realizate de Massimiliano Caroletti, partenerul de viata al unguroaicei. Şi poate chiar mai interesant este ca acest pictorial a fost realizat desi Eva era însarcinata. Ea urmeaza sa devina mama pentru a treia oara la începutul anului viitor.

Imaginea conteaza, chiar si in lumea care masoara timpul

Posted: 13 Oct 2008 02:52 AM PDT

Timpul inseamna bani, asta e clar, insa pe Charlize Theron timpul ar putea-o costa mai mult decat pe oricine. Dupa ce in urma cu cateva luni a semnat un contract cu firma producatoare de ceasuri Raymond Weil prin care se angaja sa poarte mereu in public doar ceasuri marca Raymond Weil, actrita a fost data in judecata de companie pentru ca nu a respectat prevederile contractului se pare ca Charlize si-a uitat acasa ceasul ... din greseala. Nu ar fi asa mare lucru daca nu ar fi platita pentru asta, dar avand in vedere ca aceasta companie ii da bani doar ca sa poarte un ceas, ar fi fost bine sa il poarte pur si simplu pentru ca acum risca sa plateasca 20 milioane USD daune.

Inca o vedeta fericita: Reese Witherspoon

Posted: 15 Oct 2008 02:45 AM PDT

Putine vedete au parte de relatii extraordinare, pline de iubire si armonie. Una dintre ele este Reese Witherspoon, care recunoaste ca este fericita datorita lui Jake Gyllenhaal. Ma simt bine cu Jake. El ma sustine. Sunt foarte fericita în viata. Sunt foarte norocoasa sa am multe persoane în jurul meu care sa ma sustina, care sa tina la mine. E tot ceea ce îti poti dori. Ma simt binecuvântata, a marturisit actrita. Vedeta are parte de clipe placute si pe platourile de filmare, în compania lui Vince Vaughn, cu care joaca în productia Four Christmases. Vince e cel mai amuzant om cu care am lucrat vreodata. Erau zile când filmam, iar eu râdeam atât de tare, încât stricam dubla. Îmi era frica sa nu fac pe mine de râs, a recunoscut Witherspoon.

Idila Bragelina s-a nascut din cuplul Smith

Posted: 21 Oct 2008 05:52 PM PDT

Angelina Jolie pune din nou paie pe foc in conflictul cu Jennifer Aniston dupa ce a declarat ca ea si Brad Pitt s-au indragostit pe platourile de filmare de la productia Mr. & Mrs. Smith si asta in timp ce actorul era casatorit Jennifer Aniston, informeaza FemaleFirst. Cele doua vedete au sustinut mereu ca in timpul filmarilor la Mr. & Mrs. Smith nu a existat o relatie intre ei, ci au fost doar buni prieteni. Acum insa, Angelina vine cu o poveste diferita. Intr-un interviu acordat cotidianului New York Times, actritei i-a scapat faptul ca s-a indragostit de Brad Pitt in timp ce amandoi lucrau la Mr. & Mrs. Smith.

Gillian Anderson (X-Files) a nascut al treilea copil

Posted: 21 Oct 2008 06:03 PM PDT

Actrita Gillian Anderson, cunocuta pentru rolul agentei Scully din celebrul serial The X-Files, a nascut saptamana trecuta, pe 15 octombrie, cel de-al treilea copil al sau, un baietel care a primit numele de Felix, informeaza aceshowbiz.com. Micutul Felix este cel de-al doliea copil al lui Gillian Anderson (40 de ani) impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Mark Griffiths. Cuplul mai are un baietel in varsta de doi ani pe nume Oscar. Iar actrita mai are o fata in varsta de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior. Se pare ca actrita s-a inspirat din piesa de teatru The Odd Couple (Un cuplu ciudat) in alegerea numelor celor doi baieti ai sai, avand in vedere ca cele doua personaje principale se numesc intocmai Oscar si Felix. Gillian Anderson a jucat de curand in cel de-al doilea lungmetraj inspirat de serialul care i-a adus celebritatea, The X-Files: I Want to Believe, si in comedia How to Lose Friends & Alienate People, amandoua filmele fiind catalogate de critici ca mediocre.

Anna Lesko ... ucraineanca care incita visele romanilor

Posted: 21 Oct 2008 06:17 PM PDT

Sexualitatea vine din inteligenta si din felul în care pui problema de fiecare data în fata unei femei. Asa considera Anna Lesko, cea care pozeaza ca Printesa Razboinica si sexy, evident, în ultimul numar al revistei Maxim. Un pictorial intitulat Razboi si pace, care aduce mai curând cu viata tumultuoasa a interpretei decât cu romanul lui Lev Tolstoi. Frumoasa si razboinica. Şi dispusa sa lupte oricât pentru viitorul ei, pentru portia de glorie pe care i-a harazit-o destinul. Asa apare Anna Lesko în ochii oricui se dovedeste capabil sa treaca peste etichetari de tipul: fosta iubita a lui Irinel Columbeanu. Şi totusi, iata ce marturiseste frumoasa de peste Prut, în interviul din Maxim: Mi-am dorit sa fiu celebra, dar nu cu pretul acesta si nu în felul acesta. În ziua de azi, este atât de usor sa devii celebru printr-o prostie sau printr-o exagerare.

Adio Singuratate!

Posted: 21 Oct 2008 06:18 PM PDT

Divortul este acum doar o amintire neplacuta pentru Paul McCartney, care se bucura de relatia cu Nancy Shevell. Pentru a avea mai mult timp ca sa-si împartaseasca sentimentele, iubita starului s-a mutat cu el în resedinta din Peasmarsh. Muzicianul nu a vrut sa supere pe nimeni, asa ca a cerut acordul fiicei concepute cu Heather Mills, Beatrice. Noua jumatate a starului Beatles a început sa petreaca aproape fiecare weekend la proprietatea lui McCartney, care a fost cumparata pentru prima sotie, Linda, ca dar de nunta, în 1969. Dar saptamâna trecuta, rockerul i-a cerut iubitei sale sa se mute definitiv în locuinta. Paul si Nancy sunt un cuplu solid atât cât se poate dupa o perioada scurta împreuna. Ea era mereu la Peasmarsh, asa ca i s-a parut normal starului sa-i ceara sa se mute cu el. Shavell înca mai calatoreste de aici în America, dar se stabileste în casa cu muzicianul. Cântaretul a întrebat-o pe Beatrice daca îi place de iubita lui si a primit un «Da» rasunator. A însemnat foarte mult pentru el, a marturisit un apropiat.

Melida Messenger - inca o sansa casniciei

Posted: 30 Oct 2008 05:45 PM PDT

Egoismul trebuie exclus atunci când întemeiezi o familie. Tocmai de aceea si modelul Melinda Messenger considera ca este necesar sa mai acorde o sansa casniciei sale cu Wayne Roberts, de care s-a separat acum sase luni. Cuplul s-a despartit în luna aprilie, dupa 11 ani de casnicie. Melinda, în vârsta de 37 de ani, a declarat ca ea si Wayne au pierdut acea legatura profunda pe care o aveau. Însa cei doi s-au hotarât sa-si mai acorde o sansa. Nu ne dorim nimic mai mult, decât sa facem lucrurile sa mearga între noi, a declarat modelul într-un interviu pentru revista Hello!.

Iata-l pe Zuma, fiul meu

Posted: 30 Oct 2008 05:59 PM PDT

Orice mama ar trebui sa fie mândra de copilul ei. Pentru ca nu toate femeile pot avea urmasi, trebuie sa pretuiesti ceea ce ai. Iar Gwen Stefani se arata foarte multumita de fiul sau nou nascut, Zuma. Solista devenita celebra ca vocea formatiei No Doubt, si-a pus pe site-ul oficial o poza cu ea si micutul. În fotografie, Gwen arboreaza zâmbetul unei mamici împlinite, în timp ce baietelul de numai zece luni scoate limba. Aceasta poza indica faptul ca este posibil ca Zuma sa calce pe urmele parintilor sai, Gwen si Gavin Rossdale. Ambii sunt sub lumina reflectoarelor si probabil vor ca si copilul lor sa fie.

Marimea inimii conteaza ... Jennifer Hudson infiinteaza o fundatie

Posted: 01 Nov 2008 10:49 PM PDT

Jennifer Hudson a trecut in ultima saptamana prin clipe de cosmar. Ea si-a pierdut mama, fratele si nepotul intr-o crima tragica. Acum, actrita si familia sa au pus bazele unei fundatii de ajutorare a familiilor care au pierdut persoane dragi in urma unor crime. Asociatia este infiintata in onoarea mamei sale, Darnell Hudson Donerson, a fratelui Jason Hudson si a nepotului Julian King. Fundatia Hudson - King pentru Familiile Victimelor Asasinate va oferi sprijin tuturor familiilor care au trecut printr-o astfel de tragedie. "Fundatia se ocupa sa asigure nevoile de baza hrana, imbracaminte, adapost, dar si servicii de consiliere pentru tratarea durerii sufletesti", spune Hudson. Jennifer Hudson a devenit celebra in 2005, la emisiunea de televiziune "American Idol" iar apoi a urmat rolul Effie White, din muzicalul "Dreamgirls" (2006), pentru care a primit premiul Oscar.

32 de milioane, pretul divortului Madonnei

Posted: 10 Dec 2008 06:13 PM PST

Când iubirea moare într-un cuplu, intervine divortul. Iar daca în despartire sunt implicate vedete, cu siguranta va cântari greu la buzunarul unuia dintre parteneri. Madonna stie acest lucru cel mai bine. Cântareata îi va plati lui Guy Ritchie 32 de milioane de lire sterline, dupa ce el va semna ca renunta la drepturile privind averea divei de 300 de milioane. De fapt, Regina pop îi va completa regizorului un cec de 12 milioane si îi va înmâna cheile de la o proprietate ce valoreaza 20 de milioane. Este de înteles ca Ritchie, 40 de ani, îsi va pastra de asemenea si pub-ul Punchbowl, în valoare de trei milioane de lire sterline, în urma întelegerii pe care au încheiat-o dupa divortul scurt care a avut loc la Înalta Curte, pe 21 noiembrie.

Angelina Jolie si soacra

Posted: 10 Dec 2008 06:33 PM PST

Se spune ca nora si soacra nu pot sa se sufere. Parea sa fie valabil si pentru Angelina Jolie, care, conform zvonurilor, nu s-ar fi înteles timp de ani de zile cu mama lui Brad Pitt, Jane. Dar, ca si în cazul sarcinii, vedeta din Changeling a negat speculatiile într-un mod practic. Ea a fost surprinsa cu zâmbetul pe buze, alaturi de parintii partenerului ei si de actor, în Hollywood. Actrita si mama iubitului sau, Jane Pitt, zâmbeau si râdeau pe covorul rosu, la premiera recentului film al lui Brad Strania poveste al lui Benjamin Button, lasând sa se înteleaga ca nu exista nici o divergenta între ele. Cea care i-a dat viata starului din Citeste si arde a fost extrem de apropiata de prima sotie a actorului, Jennifer Aniston, si a fost socata când cuplul a anuntat despartirea în 2005. Jane tine si acum legatura cu vedeta din Prietenii tai si se întâlneste cu ea, spre surprinderea Angelinei.

John Costelloe s-a sinucis

Posted: 26 Dec 2008 03:22 PM PST

Actorul John Costelloe, care a jucat in serialului "Clanul Soprano", s-a sinucis. Potrivit site-ului telegraph.co.uk, care citeaza un raport al politiei din New York, John Costelloe s-a impuscat, in locuinta sa din Brooklyn.Costelloe, in varsta de 47 de ani, este un fost pompier din New York, devenit celebru in 2006 pentru rolul Jim "Johnny Cakes" Witowski, iubitul unui mafiot homosexual din serialul "Clanul Soprano", difuzat si in Romania, noteaza Realitatea TV.Inainte de a se sinucide, John Costelloe a facut parte din distributia spectacolului "Gang of Seven", de pe Broadway, care a fost foarte bine primit de critici anul acesta.

Madonna la Bucuresti

Posted: 22 Feb 2009 04:44 PM PST

Madonna va sustine un concert la Bucuresti, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", pe 26 august. Concertul va avea loc în parcul Izvor, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 3 martie. Preturile biletelor vor fi cuprinse între 120 si 800 de lei. DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour", va fi Invitatul special al concertului sustinut de Madonna la Bucuresti. Concertul de aproximativ doua ore are patru parti "The Pimp", ce cuprinde un omagiu adus anilor 20 si stilului "gangsta pimp", "Old School", unde Madonna revine la stilul anilor 80, sectiunea dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave. Costumatiile pe care Madonna le poarta în acest show sunt realizate de 36 de designeri.

Jennifer Aniston - cugetari despre viata

Posted: 09 Mar 2009 06:49 AM PDT

Când ajungi la o anumita vârsta si esti trecut prin multe relatii nereusite, te poti transforma într-o persoana care nu îsi mai face sperante în privinta unei vieti amoroase ideale.Unu din cele mai bune exemple este actrita Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. Prin viata ei, si asa destul de agitata au trecut in ultima vreme Vince Vaighn si Paul Sculfor, toti in incercarea de a face uitata iubirea pierduta in fata Angelinei Jolie: Brad Pitt. Desi acum, spune ea, se bucura de o noua poveste de iubire alaturi de John Mayer, actrita este reticenta atunci cand este vorba de perfectiune, potrivire, iubire, dupa declaratiile ei: Nu am o relatie perfecta si nu cred ca exista asa ceva. Ne amagim daca suntem de parere ca exista. Cine spune ca fiecare relatie trebuie sa dureze pentru totdeauna? Asta înseamna sa speri la prea mult. Cred ca fiecare relatie este o lume în sine, a spune Jennifer intr-un interviu recent.

David Letterman s-a insurat

Posted: 24 Mar 2009 08:00 PM PDT

Daca este cu adevarat puternica, dragostea îsi gaseste încununarea, mai devreme sau mai târziu. Iar protagonistii devin o pereche legata nu doar de sentimente, dar si de acte. Asa s-a întâmplat în cazul lui David Letterman, care a început sa formeze un cuplu cu Regina Lasko în 1986. De atunci, cei doi nu au încetat sa fie împreuna si în 2003 a venit pe lume rodul iubirii lor, Harry. Iar dupa 23 de ani de relatie, perechea a facut, în sfârsit, pasul cel mare. Vestea a fost data de celebrul prezentator luni, în timpul emisiunii sale, Late Show. Joi, 19 martie, 2009, la ora trei p.m., la Tribunalul districtual Teton din Choteau, Montana, m-am casatorit cu Regina Lasko, a marturisit Letterman.

Apetit pentru horror

Posted: 09 May 2009 07:05 PM PDT

Actrita Katie Holmes va juca în filmul horror Don't Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro, anunta Variety. Filmarile sunt programate sa înceapa în aceasta vara la Melbourne. Lungmetrajul este bazat pe o productie de televiziune din 1973 si prezinta povestea unei fetite care se muta împreuna cu tatal ei si iubita acestuia. Ei descopera ca nu sunt singurii care locuiesc în casa, aceasta fiind plina de creaturi diabolice.

Kate Winslet si Daily Mail

Posted: 09 May 2009 07:09 PM PDT

Actrita Kate Winslet, care a câstigat anul acesta Oscarul pentru rolul din The Reader, a dat în judecata publicatia britanica Daily Mail. Vedeta cere daune în valoare de 169.000 de euro, dupa ce un articol spune ca Winslet ar fi mintit cu privire la regimul sau de slabit. Kate Winslet se declara ofensata si foarte tulburata de ceea ce s-a scris.

Titanic inca provoaca ecouri pentru protagonisti

Posted: 11 May 2009 10:51 PM PDT

Actorii Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au facut o donatie de 30.000 de dolari ultimei supravietuitoare de pe vaporul Titanic. Potrivit Access Hollywood, cei doi protagonisti ai filmului Titanic din anul 1997 impreuna cu regizorul James Cameron au adunat respectiva suma de bani pentru a se asigura ca Millvina Dean in varsta de 98 de ani isi va putea achita cheltuielile de la azilul de batrani in care isi petrece ultima parte a vietii. Millvina Dean a fost cea mai tanara pasagera de pe vapor, avand numai 9 luni in anul 1912, atunci cand Titanicul s-a lovit de un iceberg in drumul sau spre New York si s-a scufundat. Fotograful Don Mullan a lansat un apel in editia de duminica, 10 mai 2009, a ziarului Irish Independent pentru a strange fonduri pentru batrana si i-a contactat de asemenea pe Kate Winslet, Leonardo Di Caprio si James Cameron cu scopul de a atrage atentia lumii asupra starii singurei persoane ramase in viata pana in anul 2009 dintre supravietuitorii tragediei din anul 1912, organizand la randul lui o expozitie de fotografie in scop caritabil.

Nicoleta Luciu: sunt o norocoasa

Posted: 13 May 2009 07:34 PM PDT

A fost, cândva, cea mai dorita femeie din România, însa sondajele site-ului nostru din aceasta primavara au distrus mitul numit Nicoleta Luciu. Acum, este o actrita de telenovele, o mamica fericita si o femeie aproape împlinita. Ştim cu totii ce îi lipseste... Desi si-a dublat practic greutatea, frumoasa Nicoleta Luciu sustine ca perioada natala a fost foarte frumoasa. Nu de alta, dar asa priveste lucrurile acum, de la cele 50 de kilograme la care a revenit cu multa truda si compot. Am avut norocul sa am alaturi oameni care m-au sustinut, care m-au facut sa ma simt frumoasa. În plus, am avut nasterea pe care mi-am imaginat-o. Fara dureri, fara contractii, am nascut usor si am avut noroc cu un copil cuminte care m-a lasat sa ma odihnesc. Sunt o norocoasa!, spune Nicoleta în Star.

Zambeste tot timpul ne sfatuieste Andreea Raicu

Posted: 13 May 2009 07:59 PM PDT

Andreea Raicu nu este doar o bruneta dulce si sexy. Are si creier! Pentru a intra în rând cu lumea, starleta si-a facut blog. Şi a tinut sa filosofeze despre viata în general si despre suferinta si esecuri, în particular. Ştiu ca esti suparat, dezamagit, deznadajduit, nu te mai intereseaza nimic. Toata teoria asta ti se pare o prostie, si nu vrei sa mai auzi altceva în afara celor care te macina. De acord, cu totii am trecut prin asta. Uneori poate fi ca un vertij care nu se mai termina, care te trage în jos, simti ca îti pierzi mintile, iar puterile te lasa, dar întotdeauna iese soarele. Întotdeauna! Fara exceptie! Trebuie doar sa crezi, scrie Andreea pe blogul ei.

Unde e Fat-Frumos? Unde ?

Posted: 09 Jun 2009 09:48 PM PDT

Se împlinesc doua decenii de când Ramona Badescu a deschis sirul româncelor dornice sa se afirme în showbizul de peste hotare si a parasit tara natala în cautarea celebritatii. A reusit sa devina cunoscuta în Italia, dar nu a fost deloc un drum usor. Acum îsi aduce aminte de acele timpuri cu un zâmbet nostalgic. Şi nu pare sa regrete nimic, chiar daca a avut parte de perioade grele si de neîmpliniri sentimentale.Am plecat în Italia dupa Revolutie, în martie 90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decât sa stau cât dura contractul. Chiar înainte sa plec din România am rupt contractul, pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a încurajat si mi-a spus sa merg înainte, sa ma duc totusi în Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e si apoi pot sa ma întorc, a povestit diva pentru Agentia de Presa Mondena.

Puya vrea o strada cu numele lui

Posted: 09 Jun 2009 10:01 PM PDT

Dupa o lunga perioada de absenta de la radio, Puya a acceptat invitatia lui Marian Soci si a venit în studioul Radio 21. Fanii lui Puya au vrut sa afle daca s-a gândit vreodata sa renunte la muzica. Eu traiesc din muzica de la 16 ani. Pentru mine si Sisu muzica nu e un hobby, noi din asta traim. Nu m-am gândit niciodata sa fac altceva. În plus, când faci o viata întreaga acelasi lucru, ajunge sa faca parte din tine si e foarte greu sa te lasi, a precizat artistul.

Influenta lui Michael Jackson asupra muzicii

Posted: 25 Jun 2009 08:30 PM PDT

Michael Jackson - cel mai de succes showman al tuturor timpurilor - a intrat in Cartea Recordurilor, cu 13 premii Gramy la activ, 13 single-uri clasate pe primul loc in topuri si vanzari de peste 750 de milioane de albume in intreaga lume. La noua ani de la lasarea sa pe piata muzicala, devine o figura dominanta in muzica pop si primul artist afro-american la MTV. Sunetul sau muzical distinct a influentat numerosi artisti de hip hop, pop si R&B contemporani. Supranumit "regele muzicii pop", Michael Jackson a fost unul dintre putinii artisti care au fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori.

Video / Număr de striptease, “cadou” pentru Dana Săvuică

Posted: 22 Jan 2010 01:14 AM PST

Dana Săvuică a primit în dar de ziua sa un număr de striptease realizat în direct în cadrul emisiunii "Un show păcătos" de joi seară, de incendiara Natasha.

Prima femeie din România care a pozat în Playboy a fost uimită de ineditul cadou dar şi mai mult de flexibilitatea apetisantei blonde care a arătat cât de bine poate dansa în pielea goală.

Aceasta a fost invitată în emisiune pentru a povesti puţin despre cum se va desfăşura petrecerea pe care o organizează cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Momentul de dans lacisv cu care a fost surprinsă Dana Săvuică va apărea şi în cadrul sindrofiei pe care o organizează pentru sâmbătă seară.

Preluat de pe Libertatea

Au renuntat si la sex!

Posted: 22 Jan 2010 01:17 AM PST

Povestea de dragoste dintre Daniela Gyorfi si George Tal este istorie. Desi au decis sa puna capat relatiei lor amoroase inca de anul trecut, cei doi nu-si incheiasera toate socotelile.

Cantareata si impresarul ei nu au ascuns niciodata ca au continuat sa faca sex. In aceste conditii, impacarea parea din ce in ce mai plauzibila. Lucrurile, insa, au luat o intorsatura neasteptata, iar cei doi au decis ca mai sanatos ar fi sa ramana doar amici. Probabil, ca sa nu se mai amageasca cu ideea ca sunt intr-un soi de relatie libertina, au renuntat la intalnirile amoroase si noptile fierbinti, pastrand doar colaborarea profesionala si sentimentul de prietenie.

Preluat de pe Cancan

Au renuntat si la sex!

A pozat gol cu iubita sa, Laura Cosoi

Posted: 22 Jan 2010 01:19 AM PST

Cântăreţul şi iubita sa au acceptat, în premieră pentru showbizzul autohton, să fie protagoniştii unui pictorial îndrăzneţ în revista Tabu, inspirat din cel realizat în urmă cu mulţi ani de John Lennon şi Yoko Ono.

2010/01/21//245651-laura-7.jpg
2010/01/21//245650-laura-6.jpg

Solistul trupei Simplu, Smiley, şi iubita sa, Laura Cosoi, au acceptat provocarea de a calca pe urmele lui John Lennon şi Yoko Ono, pozând în ipostaze similare cu cele abordate de fostul membru Beatles şi soţia lui acum aproape 30 de ani. Astfel, Smiley s-a lăsat fotografiat nud pentru revista Tabu, acoperit fiind doar de trupul iubitei sale. „Mie nu îmi place să mă dezbrac. Chiar deloc. Dar mi-a plăcut mult ideea, este ceva îndrăzneţ, dar nu vulgar şi are mesaj. Dacă era pornografie nu acceptam. Cât despre realizarea pictorialului pot spune că nu am avut emoţii, deşi nu mai făcusem asta niciodată. Îmi aduc aminte că era frig şi erau foarte mulţi oameni în studio, dar sunt mulţumit că a ieşit bine”, ne-a declarat Smiley, care a fost încurajat de Laura, mai obişnuită cu pictorialele îndrăzneţe decât el. „Nu am avut emoţii deloc. Şi nici Andrei (numele real al lui Smiley). A fost foarte bine. Ne-am îndrăgostit imediat de ideea propusă de cei de la Tabu. Ni s-a părut îndrăzneaţă, dar şi foarte romantică în acelaşi timp”, a completat Laura.

Preluat de pe Cancan

VIDEO Solcanu anunţă că se însoară?! “Mama mea o să aibă doi gineri!”

Posted: 22 Jan 2010 01:21 AM PST

Invitat pe canapeau lui Cătălin Măruţă, Mircea Solcanu a dezvăluit cum este viaţa unui gay, răspunzând dezinvolt la toate întrebările amăruţe.

“Mama şi sora mea au aflat că sunt gay de la televizor, drept urmare, mama mea o să aibă doi gineri!”, a dezvăluit Mircea Solcanu.

Această mărturisire vine după ce Mircea Solcanu a povestit despre marea lui iubire, o relaţie care a durat şase ani şi jumătate, pe când stătea la Constanţa. “La Constanţa am avut o relaţie de şase ani şi jumătate. Stăteam împreună.”

Cum începe totul?

“Eram foarte mic când mi-am dat seama că sunt altfel. Pînă la o vârstă te întrebi de ce tu nu eşti ca alţi băieţi şi nu poţi să te duci să o spui nimănui, pentru că nu ai pe nimeni în jurul tău căruia să poţi să o spui”, a mărturisit Solcanu la “Happy Hour”.

“Pe la liceu faci eforturi disperate de a fi ca ceilalţi, dar, de fapt, joci un dublu rol”, îşi aminteşte Mircea despre adolescenţă.

Un gay trebuie să aibă grijă la orice pas

“La 16-17 ani am mers în Mamaia şi am avut gijă să calc numai în interiorul unor dale pentru ca nu cumva cineva sa îşi dea seama ca sunt gay. Trebuie să ai grijă si cum pui mâna pe clanţă”, spune Mircea.

Am mers la terapeut

“Pe la 21 de ani aveam depresii, mi-am zis că am o problemă şi am mers la un terapeut. Am mers timp de trei luni. De fapt, era de la viaţa asta controlată, dublu rolul pe care îl jucam. După aceea am început să mă deschid. I-am spus celei mai bune prietene de-ale mele”, îşi aminteşte Mircea Solcanu despre momentul în care a început să îşi accepte homosexualitatea.

Preluat de pe Cancan

«Îl vor descalifica pentru că este ţigan»

Posted: 24 Jan 2010 11:21 PM PST

Marian Colcea, compozitorul pieselor cu care concurează Florin Salam la Eurovision 2010, este convins că manelistul nu va trece de preselecţia organizată azi, de la ora 10.00 la TVR. Motivele, explică acesta, nu au legătură cu vocea sau cu talentul lui Salam, ci sunt rasiale.

Marian Colcea"Am câţiva prieteni care lucrează la TVR şi care mi-au spus că cei din juriul Eurovision nu au de gând să-l lase să concureze pe Florin Salam, pentru că e ţigan. Nici nu i-au ascultat piesele şi spun că ar fi ruşinos să mergem la Oslo cu un ţigan. Măcar de-ar putea ajunge în faţa publicului, să lăsăm românii să decidă cine merită să ne reprezinte în marea finală de la Oslo, din Norvegia. Mi s-a transmis pe diferite canale că nu are şanse, membrii juriului îl vor descalifica pentru că e ţigan", ne-a declarat Marian Colcea, compozitorul pieselor lui Florin Salam pentru Eurovision.

Astăzi are loc preselecţia

Totuşi, creatorul, alături de care a lucrat Florin Salam, nu disperă. "Vom da lovitura cu piesele pe care le-am făcut, iar Florin Salam va demonstra că ştie să cânte şi altceva în afară de manele", mai spune Marian Colcea.

La concurs s-au înscris artişti celebri

Preluat de pe Libertatea

Nicoleta Luciu: “Fetiţa mea se va numi Kim”

Posted: 24 Jan 2010 11:22 PM PST

Nicoleta Luciu s-a ”dezbărcat” de secrete in ultimul număr al revistei Unica şi a povestit detalii interesante din viaţa ei, punand accentul pe lucrurile despre care nu s-a mai vorbit până acum.

Moartea lui Michael Jackson a făcut-o să plângă

Deşi este o fire foarte puternică şi plânge foarte rar, Nicoleta a recunoscut că ultima dată când a plâns a fost în ziua când a murit Michael Jackson, în vara anului trecut. “Mi se părea ireal că a existat un astfel de om printre noi şi nu am ştiut să avem grijă de el”, a spus înduioşată vedeta tv.

Fiul ei este campion la înot

La doar un anişor şi patru luni, Zsolt Jr. este familiarizat cu bazinele, el luând contact prima oară cu înotul la frageda vârstă de trei luni. Atunci când toată familia pleacă în vacanţă, micuţul are un program foarte strict de antrenament, intrând în bazin de cel puţin patru-cinci ori pe săptămână.

A făcut naveta pentru Zsolt Jr.

Atunci când fiul ei a locuit la bunicii din Miercurea Ciuc, Nicoleta făcea frecvent naveta pentru a-l vedea pe Zsolt Jr., conducând 540 de kilometri (n.r. – distanţa dintre Bucureşti – Miercurea Ciuc este de 270 kilometri) chiar dacă era obosită după filmări.

Are peste 100 de parfumuri

Actriţa pare să fie înnebunită după parfumuri, însă motivează numărul mare al acestora prin necesitatea de a se simţi bine în fiecare zi.

Fetiţa ei se va numi Kim

Dacă Zsolt Jr. este îndrăgostit de maşinuţe, Nicoleta îşi doreşte ca fiica ei, pe care deja ştie cum o va chema, să moştenească de la ea iubirea faţă de domeniul artistic.

Preluat de pe Libertatea

Andreea Raicu, în imperiul modei de lux

Posted: 24 Jan 2010 11:36 PM PST

După pictorialul realizat la Paris, în casa celebrului creator Louis Vuitton, Andreea se pregăteşte să-şi promoveze linia de tricouri on-line.

După ce a prezentat, în urmă cu ceva ani, în cadrul concursului „International Elite Model Look" de la Seul, pentru creatoarea Veronique Leroy, Andreea Raicu a bifat, la sfârşitul anului trecut, în premieră în ţara noastră, o şedinţă foto în reşedinţa privată Louis Vuitton.

Andreea a acceptat gândindu-se că „nu oricine are şansa să meargă să facă o filmare în casa lui Louis Vuitton", după cum precizează într-un interviu acordat Evz. „Iniţial am fost tentată să refuz, din cauza oboselii. Încă filmam pentru serialul Efect 30 şi terminam la 4 dimineaţa. La 6.00 aveam avion. Apoi m-am gândit că, de fapt, e un proiect care chiar merită. Mi-am zis că mă pot odihni şi altă dată", spune Andreea.

EVZ: Imperiul Louis Vuitton?
Andreea Raicu: Casa în care a trăit şi a creat Louis Vuitton este un muzeu privat. Li se permite accesul doar acelora care fac şedinţe foto pentru Louis Vuitton şi, oricum, ca să obţii acest permis trebuie să faci foarte multe cereri, să capeţi foarte multe aprobări. Casa este mare, primitoare şi cu multe elemente interesante, printre care şi vitraliile spectaculoase.

Deşi mie îmi place stilul modern şi mă simt foarte bine într-o casă făcută în stil minimalist, m-am simţit foarte bine în casa aceea, care este, de fapt, mult diferită de ceea ce îmi place mie. Deşi are multe ateliere, ca să acopere toată producţia, unul dintre atelierele importante este chiar lângă casă. În acel atelier se fac în special cuferele de călătorie, genţile de podium, şi comenzile speciale, care înseamnă produsele în serie limitată. Ziua în care s-a făcut şedinţa foto a fost minunată. Deşi a fost destul de lungă şi destul de obositoare pentru toată lumea.

Am fost foarte bine primiţi, cu şampanie, am mâncat la masa la care mânca, probabil, şi Louis Vuitton şi apoi ne-au arătat casa şi am început şedinţa foto care a durat până spre seară.

Apropo de marii creatori, cât de mult copiază creatorii din România ?
În străinătate, prezentările de modă sunt întotdeauna cu un sezon înainte. Adică, acum e vară şi noi vedem hainele care se vor purta în iarna următoare. La noi lucrurile nu stau aşa.

Doar Irina Schrotter, Răzvan Ciobanu şi, dacă nu mă înşel, Stephan Pelger urmează ceea ce se întâmplă în străinătate. Cu restul creatorilor nu ştiu ce se întâmplă. Într-adevăr, sunt mulţi cei care copiază. Vezi variaţiuni pe aceeaşi temă, sau exact acelaşi model, dar pe altă culoare. Moda ar trebui să fie un business. Business înseamnă să faci bani şi să produci un imperiu, un nume. Din păcate, sunt creatori care fac prezentări doar de dragul de a avea un eveniment monden sau de a mai cunoaşte oameni. Dar nu toţi au talent. În afară de Doina Levintza ,Irina Schrotter şi Răzvan Ciobanu. Pentru ceilalţi moda nu este un business, ci este un hobby. Ai putea să-mi spui acum că Chanel sau Dior au mulţi ani în spate. Dar au trecut 20 de ani de la Revoluţie. Sunt atâţia ani, se putea face ceva, nu nepărat un imperiu dar măcar un business. Pentru că oamenii au început să fie devoratori de modă.

Din păcate, sunt creatori care fac prezentări doar de dragul de a avea un eveniment monden sau de a mai cunoaşte oameni. Irina Schrotter vinde foarte mult în străinătate, la târguri. Vin cumpărători din toate colţurile lumii şi fac comenzi pentru sezonul respectiv. Asta mi se pare un business, nu să faci nişte hăinuţe doar ca să ne mai vadă lumea. Un business îl gândeşti, faci o strategie şi îl continui. Să faci doar nişte prezentări de modă nu e un business. Să apari la televizor sau pe podium nu e un business. Eu merg la televizor numai când am ceva de spus.

Când îţi place să se vorbească despre tine?
Când am lansat o colecţie sau când am lansat un dvd sau când am facut ceva. Nu voi aparea la televizor pentru a vorbi de genţile pe care mi le cumpăr sau de casele pe care mi le fac sau de viaţa mea personală. Cu cât le deschizi oamenilor mai mult uşa, cu atât ei intră cu mai mult tupeu. Macar viaţa personală să o am pentru mine. Nu că aş avea ceva de ascuns. Chiar sunt conştientă că datorita publicului noi, persoanele publice, existăm.

Am aparut pe aceeasi pagina cu Eva Kent, Simona Senzual, sau Daniela Crudu, la categoria vedete. Nu am nimic cu modul în care s-au lansat ele. Numai că prefer să nu apar deloc într-o pagină decât să apar lângă persoane care nu au aceleaşi idei, dorinţe ca şi mine. Nu-mi trebuie.
Creatori preferaţi?
Nu pot să spun că am un creator preferat. Îmi plac creaţiile mai multor designeri. În plus eu nu sunt adepta îmbrăcatului din cap până în picioare cu Chanel, spre exemplu. Ceea ce mi se pare interesant este că, spre exemplu, aproape orice om cu bani s-ar putea îmbrăca cu gust. Pe de altă parte, nu cred că gustul este o chestiune de bani şi am un argument foarte puternic pentru asta. Când eram în şcoala generală aveam o colegă care nu avea o situaţie financiară foarte bună. Şi îmi amintesc că, după Revoluţie, când n-a mai trebuit să purtăm uniformă, colega mea era îmbrăcată impecabil, extrem de frumos şi dădea senzaţia că mereu are ceva diferit. Cred că avea două bluze, două fuste şi două perechi de pantaloni. Însă, de fiecare dată le asorta altfel sau îşi punea o broşă găsită la mama ei, sau o eşarfa, o fundă. Şi mereu era extrem de cochetă.

Ştiu foarte multe persoane cu extrem de mulţi bani care nu excelează la capitolul bun gust sau ţinută vestimentară cochetă. În garderoba mea poţi să găseşti haine ale unor creatori celebri, dar şi haine de la H&M, alte brand-uri care nu sunt în linia marilor creatori. Eu cred că să ştii să te îmbraci presupune să ştii să combini lucrurile mai puţin simple cu lucruri simple. Altfel e foarte simplu. Dacă ai bani, te duci la magazin, spre exemplu la Dior sau Chanel sau Prada, şi ceri hainele cu care e îmbrăcat manechinul din vitrina magazinului respectiv. Şi n-ai pus nicio idée de-a ta. Cred că bunul gust şi priceperea de a te îmbrăca frumos constau în inventivitatea şi creativitatea fiecăruia de a combina lucruri scumpe şi lucruri ieftine.

De unde îţi cumperi haine?
În garderoba mea găşeşti şi haine ale marilor creatori dar şi haine ale creatorilor români. Am, spre exemplu, foarte multe haine din colecţiile lui Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter, din colecţia mea cu Irina Schrotter. Ideea este că acum nu mai am răbdare să mai umblu prin magazine, probabil şi din cauza faptului că şase ani am fost redactorul unei reviste de modă şi atunci mergeam foarte mult prin magazine, pentru că trebuia să fac shopping pentru revistă. Ajunsesem să ştiu absolut toate hainele din toate magazinele din Bucureşti. Ajunsesem chiar să recunosc hainele de pe oamenii de pe stradă, le ştiam preţul, marca, mărimea, sezonul. Încerc să cumpăr haine atunci când se schimbă sezonul şi, mai ales, să fac şi smart shopping.

Nu mi se pare ok să te apuci să îţi schimbi mereu garderoba, mai ales acum, când a venit criza peste noi. Dar, în general, cu criză sau fără criză, este ideal să faci smart shopping, pentru că economiseşti timp, bani şi energie. Trebuie să cumperi elementele cheie din sezonul respectiv şi să le combini cu lucrurile pe care le ai. Rochiile care sunt la mine în şifonier pot fi purtate şi peste două sau trei sezoane. Mi se pare o nebunie să îţi baţi joc de bani şi de haine. Cele mai multe haine pe care le am sunt făcute de Irina Schrotter sau sunt din colecţia mea cu Irina. Este normal să le port, pentru că în felul acesta le şi promovez.

Nu sunt adepta cumpărăturilor doar de dragul de a cumpăra şi cred că cel mai important este să adaptezi tendinţele fiecărui sezon. Pe de altă parte, nu trebuie să te adaptezi tendinţelor doar pentru că sunt tendinţe. Sunt foarte multe lucruri care nu ni se potrivesc. Şi trebuie să adaptezi tendinţele personalităţii tale, altfel rişti să devii penibil. Cred că gustul nu se dobândeşte. Cred că te naşti cu el şi depinde de tine, de-a lungul vieţii dacă vrei să îl cultivi sau nu.


Cât de bine se îmbracă românii?

Încep să se îmbrace mai bine. Şi, ceea ce mă bucură foarte mult, văd că încep să folosească nuanţe, culori. Înainte te uitai pe stradă şi vedeai oameni îmbrăcaţi mai mult în gri şi negru. Cumva se gândeau că este ceva superficial să dai atenţie aspectului exterior, ceea ce este o mare greşeală, pentru că, până la urmă, primul impact este foarte important. Şi, aşa cum ai grija de corpul tău, de sufletul tău, trebuie să ai grijă şi de aspectul exterior. Asta nu înseamnă că trebuie să devină o preocupare constantă, sau singura preocupare.
Şi multă lume îmi zice că merg la sală şi am grijă de mine, de corpul meu şi de aspectul meu numai din cauza profesiei mele. Nu este adevărat. Este vorba de respectul faţă de mine. Şi când merg în vacanţă, unde nu mă vede nimeni, la fel, am grijă ce mănâc şi ce haine port. Poate asta are legătură şi cu lucrurile pe care le vezi în casă.

La mine în familie şi bunica, şi mama, şi mătuşile mele au fost şi sunt nişte femei extrem de cochete. Mi-au cultivat chestia asta. Şi nu cred că atunci când mi-au cultivat chestia asta s-au gândit că preocuparea mea constantă va fi gustul pentru haine. Mi-au dat şi din asta, mi-au dat şi din cărţi. Tot timpul am avut câte ceva din fiecare lucru şi am fost educată să ştiu cât mai multe lucruri. Cred că este foarte important să ai un echilibru. Şi acest echilibru vine din educaţia pe care o ai acasă, din mediu în care trăieşti.


Ce le recomanzi tinerelor fete?

Niciodată nu mi-a plăcut să ies în evidenţă prin stilul vestimentar extravagant. În garderoba mea găseşti şi haine ale marilor creatori dar şi haine ale creatorilor români. Cât despre recomandări, să renunţe la falsitate şi să adopte naturalul. Să nu poarte machiaje stridente ziua, să nu îşi dea cu două sticle de parfum, să nu poarte 30 de culori în acelaşi timp şi, mai ales, să nu amestece tendinţele. Am trecut prin cateva licee si am ramas foarte dezamagită de fetele de acolo. Mi se pare lipsă de respect faptul că vorbeşti la telefonul mobil în ore, sau te afişezi într-o fustă extreme de scurtă, cu un machiaj strident sau cu un decolteu adânc.

E foarte important codul. Nu poţi îmbrăca la o cină elegantă o pereche de pantaloni scurţi şi nu te poţi machia la şcoală ca la discotecă. Exista nişte reguli scrise. Astea se citesc, se învăţa acasă.


Înainte de revoluţie existau atâtea diferenţe în modă, atâtea tendinţe, discuţii?

Îmi amintesc doar ce era în familia mea şi la mama la serviciu. Când mergeam la mama la serviciu, ea fiind însoţitoare de bord, eram absolut fascinată de tocurile foarte înalte pe care le aveau doamnele de acolo. Având acces la lucrurile din străinătate, evident că garderoba mamei mele nu era foarte diferită de ceea ce am eu astăzi, la modul că îşi putea cumpăra lucruri frumoase care nu erau accesibile oricui. În cantităţi mai mici faţă de ceea ce am eu, astăzi, pentru că şi posibilităţile financiare erau mai mici, dar îmi aduc aminte că avea o colecţie impresionantă de pantofi şi că la un moment dat am început să îi port. La fel şi genţi. Chiar acum i-am găsit acasă o geantă din piele de şarpe, pe care i-am luat-o şi pe care o port acum pentru că este în tendinţe.

“Am apărut pe aceeaşi pagină cu Eva Kent, Simona Senzual sau Daniela Crudu, la categoria vedete. Nu am nimic cu modul în care s-au lansat ele. Numai că prefer să nu apar deloc într-o pagină decât să apar lângă persoane care nu au aceleaşi idei, dorinţe ca şi mine.”,
Andreea Raicu, vedeta postului Prima TV

PROIECTE

Un proiect de suflet


S-au terminat filmările pentru „Efect 30". Ce faci zilele acestea?

Am făcut, cu Irina Schrotter, o colecţie de rochii de seară şi, în fiecare lună, reînnoim colecţia cu lucruri pe care eu le-aş introduce în garderoba mea. În plus, linia se înnoieşte, la fiecare sezon, iar produsele care se vând foarte bine se reproduc şi se pun iar în magazine. Voi continua şi proiectul cu confecţionarea de tricouri.

Acesta va fi un proiect pe net, se va vinde on-line, acum se lucrează la el. E un proiect de suflet. Nu am cum să renunţ, pentru că l-am lansat într-un moment foarte greu din viaţa mea, atunci când am pierdut-o pe bunica mea. Şi cumva, acest proiect îi este dedicat, pentru că ea m-a crescut şi am iubit-o enorm, şi de la ea am învăţat foarte multe lucruri. M-am mai implicat, de curând, într-un nou proiect. Sunt prima imagine Avon în România. Oferta a venit odată cu lansarea pe piaţă a unui nou parfum, Ethernal Magic.

Preluat de pe EVZ

The Scorpions, ultimul turneu: Membrii trupei au anunţat că se vor retrage (VIDEO)

Posted: 24 Jan 2010 11:45 PM PST

După o carieră muzicală de 45 de ani, trupa The Scorpions se retrage. Dar înainte de asta lansează un nou album şi pleacă într-un turneu mondial.

Motivul principal pentru această decizie este vârsta înaintată a membrilor formaţiei, a declarat solistul, Klaus Meine, care are 61 de ani. Preferă să se retragă în glorie.

Ultimul album al celor de la The Scorpions va fi lansat pe 19 martie, după care va urma un turneu care va cuprinde 200 de concerte în toată lumea.

The Scorpions au devenit celebri cu melodia “The Wind of change”, care a devenit simblul căderii Zidului Berlinului.

Observator

Preluat de pe Antena 3

Madonna a pus ochii pe alt fotomodel

Posted: 08 Feb 2010 02:48 AM PST

adonna a făcut, se pare, o pasiune pentru bărbaţii mult mai tineri decât ea şi de profesie fotomodel. Cel puţin asta rezultă din faptul că, după despărţirea de brazilianul Jesus Luz, diva a pus ochii pe un coleg de breaslă de-al acestuia, un spaniol de 24 de ani.
Jon Kortajarena este fotomodel şi actor

Diva i-a dat papucii recent lui Jesus

Madonna (51 de ani) se consolează după despărţirea de Jesus Luz (23 de ani) în braţele lui Jon Kortajarena. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, noua achiziţie a reginei muzicii pop, un spaniol în vârstă de 24 de ani, este fotomodel şi actor şi poate fi văzut şi în pelicula "A Single Man".

Premiera filmului a avut loc, recent, în New York, SUA, unde noul cuplu a fost văzut flirtând, fără reţineri, toată noaptea, după care cei doi au luat cina în oraş alături de nişte prieteni. Între timp, fostul iubit al divei, Jesus, cu care aceasta a avut o relaţie de aproape un an, a fost surprins, în timp ce se relaxa într-o vacanţă în ţara lui natală.

Preluat de pe Libertatea

Mariana Roşca a primit dedicaţii de 10.000 €

Posted: 08 Feb 2010 02:51 AM PST

Mariana Roşca, abia revenită in Romania din Liban, a inceput să facă deja victime in randul bărbaţilor cu bani. Proaspăt despărţită de Sabah, fostul ei logodnic, "Blonda lui Iri", aflată vineri seara la inaugurarea restaurantului "Fitza manelelor" din Bucureşti, a primit dedicaţii de la un necunoscut, în valoare de 10.000 de euro.Blonda lui Iri a primit din partea unui necunoscut dedicaţii anunţate de Sorinel Copilul de aur (foto: Ninel Fluşter)

S-a despărţit de iubitul ei

Mariana Roşca a revenit în România, pregătită să rămână definitiv aici şi să se aventureze în televiziune şi în muzică. Mariana ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că a pus capăt relaţiei cu logodnicul ei, Sabah, cu care locuia de a- proape 10 ani în Liban, pentru că nu putea fi fericită lângă un om care o îngrădea în ceea ce priveşte o posibilă carieră.

Mariana a fost invitată vineri seara la inaugurarea restaurantului "Fitza manelelor", al lui Mihăiţă Nămol, în compania câtorva cunoştinţe şi a stilistei sale personale, Katalina Barbu. Nici nu a ajuns bine în localul din Bucureşti că dedicaţiile, la lăutarii care cântau acolo în seara respectivă, au început să curgă la adresa ei. Blonda nu a reuşit totuşi să afle nici până dimineaţa cine a fost cel care i-a dat dedicaţii de 10.000 de euro la lăutari, pentru că, se pare, acesta nu era prezent, ci făcea totul prin intermediul unor prieteni.

"Evident că m-am simţit flatată, îmi pare rău însă că nu am aflat cine este acel domn, pentru a-i mulţumi pentru gest, pentru versurile pe care mi le-au făcut cântăreţii de la «Fitza manelelor». M-am simţit foarte bine în acel restaurant şi cred că voi reveni alături de prietenele mele, să ne distrăm ca fetele", ne-a spus Mariana.

Preluat de pe Libertatea

Ilie şi Amalia Năstase divorţează: Vom continua să fim prieteni, parteneri şi părinţi

Posted: 11 Feb 2010 11:39 PM PST

Într-o scrisoare trimisă ziarului CANCAN, Amalia şi Ilie Năstase au confirmat zvonurile apărute în ultima vreme în cercurile mondene din România. "Nu putem continua decât ca prieteni", aceasta este concluzia la care soţii Năstase au ajuns după 14 ani de relaţie.
Citește mai departe...


Deputatul William Brânză îşi cumpără supliment nutritiv pentru potenţă sexuală din Dorobanţi - VEZI FOTO

Posted: 12 Feb 2010 06:32 AM PST

Deputatul PD-L William Brînză a fost zărit în zona Dorobanţi în timp ce cobora dintr-un Hummer, care nu apare în declaraţia de avere a acestuia.
Citește mai departe...


Cheloo vrea să colaboreze cu Iisus Hristos

Posted: 12 Feb 2010 08:17 AM PST

Smiley nu exclude posibilitatea să pună piciorul pe Marte cândva, dar sigur nu va fi însoţit de Cheloo, care nu vede niciun motiv pentru care s-ar avânta să dea mâna cu marţienii. Cu toate acestea cei doi au ceva în comun, le plac SF-urile.
Citește mai departe...


Barfe pe scurt

Posted: 12 Feb 2010 01:33 PM PST

Du-te Moni, du-te! Monica Columbeanu se muta din tara! Gurile rele spun ca doamna Iri s-a cam saturat de scandalurile ieftine de Dambovita ?s ...si-ar dori meleaguri mai linistite. Vizate, cics, ar fi Statele Unite ale Americii, mai ales ca Scorpia de la Izvorani, cum i se mai spune printre apropiati, vrea sa joace ...la Hollywood...Noi nu credem ca Moni poate sa stea departe de toate barfele mioritice, mai ales ca, pe multe dintre ele, chiar ea le provoaca. Poate explodeaza E tunata toata din cap pana-n picioare ai...tot nu i-a fost de ajuns! Bianca Draguanu s-a privit in oglinda intr-o diminea si cum nu mai trecuse pe la chirurgul estetician de ceva vreme, s-a gandit sa-i faca o vizita. Zis si facut: de acolo blonda lui Bote a plecat cu niste buze mult mai senzuale! Asta pentru a intregi peisajul deja existent: sani mariti, abdomen plat si asa mai departe. Sfat: Bianca, ai grij? cu siliconul sa nu…explodeze! Maslin pentru Brad Sfantul Valentin se apropie cu pasi repezi, iar Angelina Jolie a dat fuga la o pepiniera din Valbonne. De acolo a achizitionat un arbore de maslin, cadou de Ziua Indrogostitilor, cu care spera sa-l surprinda pe sotul ei Brad Pitt. Angelina este foarte mandra de achizitia ei pentru care a cheltuit aproape 19 mii de dolari. Maslinul simbolizeaza pacea, longevitatea si stabilitatea, iar presa americana spune ca acest cadou are scopul de pune capat zvonurile legate de divortul celor doi.

Tragedie in lumea modei

Posted: 12 Feb 2010 01:33 PM PST

Tragedie in lumea modei internationale. Creatorul britanic Alexander McQueen s-a sinucis astazi, la varsta de 40 de ani. Motivul sinuciderii nu a fost, inca, elucidat. Se pare ca celebrul creator suferea de o depresie puternica, dupa ce, in urma cu trei ani, cea mai buna prietena a sa a apelat la acelasi gest extrem- sinuciderea. Suferinta lui Alexander McQueen fusese amplificata si de moartea mamei sale, care a avut loc in urma cu doar sase zile.

Valentine's de vip

Posted: 12 Feb 2010 01:33 PM PST

Ne apropiem cu pasi repezi de Ziua Indragostitilor, asa ca pregatirile sunt in toi! Valentine's Day e cunoscuta drept cea mai romantica zi din an si este cel mai bun prilej, pentru staruri sa-si exprime public sentimentele.

Asa da , asa nu

Posted: 12 Feb 2010 01:34 PM PST

Saptamana trecuta, la Focus Monden, designerul Lorena Trica a criticat dur cizmele purtate de manechinul Roxana Ilie. A iesit un adevarat scandal in lumea mondei, insa, asta nu o opreste pe Lorena sa critice in continuare vedetele sau personalitatile autohtone. Haideti sa vedem cine este astazi bine imbracat si cine a cazut testul!

Havana Lounge si Mandinga

Posted: 12 Feb 2010 01:34 PM PST

Bucurestiul se va misca maine seara pe ritmuri cubaneze.Super bunicii, Live From Buena Vista - The Havana Lounge vor concerta pe scena Salii Palatului. Invitatii speciali ai serii sunt nimeni altii decat membrii trupei Mandinga.Se anunta un spectacol de zile mari! Superbunicii si mai ales Marea Doamna a muzicii Cubaneze Teresa Garcia Caturla vor impresiona prin ritmuri care mai de care mai antrenante. Surprizele se vor tine lant si cu siguranta, cu asa trupe, nimeni nu va sta pe scaune.

Sfarsitul unei iubiri

Posted: 12 Feb 2010 06:30 PM PST

S-au cunoscut in 1996, s-au iubit din prima clipa, s-au casatorit sapte ani mai tarziu, iar acum isi spun adio. Cuplul Ilie-Amalia Nastase divorteaza. Cei doi au hotarat ca de acum inainte relatia dintre cei doi sa fie doar una de prietenie. Dupa ce judecatorul va spune ca sunt liberi, pe Amalia si Ilie ii vor mai uni doar cele doua fiice: Alessia si Emma.

La lupta cu jandarmii

Posted: 12 Feb 2010 06:30 PM PST

Bataie ca pe campul de lupta, noaptea trecuta, intre jandarmi si zeci de bucuresteni. Suparati ca au ramas fara curent electric, locuitorii din sectorul doi al capitalei au blocat strada Peris din cartierul Andornache. Sase autobuze nu si-au mai putut continua traseul, iar jandarimii au intervenit in forta sa-i dea la o parte pe oameni. A iesit o bataie cu pumni, picioare si bulgari de zapada.

Jaf la pariuri

Posted: 12 Feb 2010 06:31 PM PST

Cu un cutit pus la gat, angajata unei case de pariuri din Neamt, a dat toti banii pe care-i avea la indemana: 4.000 de lei! Femeia a fost atacata pe neasteptate de un individ mascat, care a disparut in citeva clipe.

Au rupt tacerea

Posted: 12 Feb 2010 06:31 PM PST

Candva era practicata la colt de strada sau...pe centura oraselor, acum insa chiar si...cea mai veche meserie din lume s-a adaptat vremurilor. Asa ca, prostitutia vanduta pe net...e la mare cautare. Fetele dornice de un castig rapid cad usor in plasa vanzatorilor de iluzii si...de trupuri. Iar atunci cand vor sa iasa din meserie...sunt amenintate cu moartea. Proxenetii devin neinduratori.

Lume buna la DNA

Posted: 12 Feb 2010 06:32 PM PST

Zi plina la DNA. Costel Casuneanu, Catalin Voicu si...Marius Locic au trecut pragul institutiei. Ce-i drept...pe rand, caci altfel am fi crezut ca au gresit locul de intalnire. Procurorii i-au chemat astazi sa dea declaratii intr-un dosar de trafic de influenta. Cum era de asteptat fiecare a spus ca este nevinovat si ca acuzatiile sunt nefondate.

Santajist prins

Posted: 12 Feb 2010 06:33 PM PST

Cinci mii de euro cerea un barbat din Bucuresti pentru a nu-l ucide pe un cetatean italian venit in Romania cu afaceri. Dupa ce a fost sunat si amenintat de mai multe ori de barbatul santajist, italianul s-a dus glont la politie unde a depus plangere. Politistii din Capitala l-au urmarit pe bucurestean si l-au prins in flagrant intr-un restaurant chiar in momentul in care primea o parte din banii ceruti de la cel pe care l-a santajat. Acum barbatul in varsta de 36 de ani a fost retinut si este acuzat de santaj si amenintari.

Calvar in aeroport

Posted: 12 Feb 2010 06:34 PM PST

O vacanta de vis la Venetia s-a transformat pentru mai multi pasageri intr-un calvar. Avionul care trebuia sa plece de pe aeroportul Baneasa a decolat cu patru ore intarziere . Compania aeriana a motivat incidentul prin faptul ca in Italia vremea este nefavorabila pentru zbor.

Pensiile aduc proteste

Posted: 12 Feb 2010 06:34 PM PST

Legea pensiilor, din ce in ce mai contestata! Sindicalistii ameninta cu proteste de amploare, daca proiectul de lege nu va fi modificat. Liderii sindicali trag un semnal de alarma! Reforma propusa de Executiv va duce la un nivel de trai al romanilor, din ce in ce mai scazut, spun ei.Pentru sindicate, sistemul de pensii e nesustenabil. Nu doar ca legea se va dovedi pentru unii muma, iar pentru altii ciuma, spun sindicalistii, dar puterea de cumparare a pensionarilor va scadea de la an la an.

Buluc la ortopedie

Posted: 12 Feb 2010 06:35 PM PST

Aglomeratie mare in sectiile de ortopedie din Galati, unde, in ultimele 48 de ore, au ajuns peste 200 de oameni. Si-au fracturat mainile sau picioarele, dupa ce au alunecat pe gheata. Iar acum, cei mai multi dintre ei au nevoie de operatie.

Troieniti cu probleme

Posted: 12 Feb 2010 06:35 PM PST

Nu doar poleiul a creat probleme, zilele acestea. Prin tara, inca mai sunt drumuri pline de zapada, iar localnicicii se declara troieniti cu necazuri. In acest timp, autoritatile dau vina pe natura. Cel mai grav e in cateva sate din Buzau, unde muntele sta sa se prabuseasca peste case.

Ninsori,ploi si avalanse

Posted: 12 Feb 2010 06:36 PM PST

Ne-asteapta zile de potop, anunta meteorologii si hidrologii, intr-un glas. Primii spun ca vin ninsori abundente, ploi si viscol, in 27 de judete, iar ultimii ca e pericol de inundatii in 11 judete. La munte se-asteapta avalanse uriase.

Cu tigarile in gunoi

Posted: 12 Feb 2010 06:36 PM PST

Daca ai o masina de gunoi, contrabanda cu tigari e floare la ureche! Nu e o gluma, e ideea ingenioasa, dar proasta, ce apartine catorva angajati de la firma de salubrizare din Drobeta Turnu Severin. Au luat de la duty-free-urile din vama Portile de Fier I, sute de cartuse de tigari pe care le-au ascuns in bena vehiculului. Plus, cateva sticle de alcool. N-au mai ajuns, insa, la serviciu, fiindca i-au oprit politistii pe drum. Conducerea austriaca a firmei de salubrizare n-a vrut sa comenteze intamplarea.

A primit 4 ani

Posted: 12 Feb 2010 06:37 PM PST

Tudor Sisu, membrul formatiei La Familia a fost condamnat la 4 ani de inchisoare. Sentinta a fost data de Tribunalul Bucuresti. Interpretul a fost acuzat de trafic de droguri . Anul trecut 16 persoane printre care si Sisu au fost bacuzate de DIICOT ca ar fi distribuit in Bucuresti aproximativ 40 de kg de heroina. Din 2003 el a mai fost arestat si eliberat de 2 ori pentru aceleasi acuzatii.

Intre doua realitati

Posted: 12 Feb 2010 06:38 PM PST

Micul Paris sau mica Ventie, asa cum a fost denumita in ultimele zile capitala tarii, are doua realitati: una vazuta de la primarie si alta simtita pe strazi. In timp ce bucurestenii fac slalomuri printre mormane de zapada si strazi inundate, primarul capitalei spune ca s-a facut tot posibilul si ca... la anul...va fi mai bine.

Dobanzi mari, clauze abuzive

Posted: 12 Feb 2010 06:39 PM PST

Atentie la contractele pe care le semnati cu bancile. Cititi cu atentie fiecare pagina. Paragrafele scrise cu litere foarte mici pot ascunde clauze care nu va avantajeaza. 3000 de clienti ai bancilor au depus plangeri in 2009 la Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor.

Escala presedintelui

Posted: 12 Feb 2010 06:39 PM PST

Presedintele Traian Basescu a ajuns cu intarziere acasa, azi-noapte, din cauza zapezii de la Strasbourg. Seful statului zburat la Bruxelles cu cu o cursa de linie. La intoarcere, avionul cu care calatoarea si " primul pasager al tarii" s-a oprit si pe la Strasbourgh, sa-i aduca in Romania si pe europarlamentari, asa ca a intarziat cu aproape doua ore.

Casa de serviciu, la tara

Posted: 12 Feb 2010 06:40 PM PST

25 de mii de locuinte de serviciu vor fi construite in mediul rural, pana la sfarsitul anului viitor! Casele vor fi folosite de medicii, profesorii, preotii sau inginerii care accepta sa lucreze la tara. Comunele trebuie sa puna la dispozitia Ministerului Dezvoltarii terenurile pe care se vor construi casele, iar restul cheltuielilor de constructie vor fi suportate din bani de la buget.

Boc n-a dat in gropi

Posted: 12 Feb 2010 06:41 PM PST

Vizita premierului Emil Boc a alungat iarna din Ploiesti. Pe la pranz, cu cateva ore inainte de vizita oficiala, se muncea cu mare spor. Dar nu oriunde, asa cum si-ar dori ploiestenii, ci doar pe artera principala a orasului, acolo unde urma sa vina premierul. Nu a contat nici ca temperaturile nu erau tocmai potrivite pentru turnat plombe sau ca in gropile imense din carosabil baltea apa.

Case la oferta

Posted: 12 Feb 2010 06:42 PM PST

A inceput goana dupa case! Dezvoltatorii incearca sa-i ademeneasca pe potentialii clienti cu fel de fel de oferte. Cum pretul face intotdeauna diferenta,vinzatorii au mai taiat din sumele cerute anul trecut si promit la orice contract incheiat finisaje moderne, amenajari de gradina si modalitati de plata flexibile.

Bill Clinton, operat

Posted: 12 Feb 2010 06:43 PM PST

Emotii mari in familia Clinton. Fostul presedinte american a fost operat la inima, dupa ce ieri dupa-amiaza a ajuns la spital, acuzand dureri in piept. Interventia chirurgicala a decurs bine, iar medicii sustin ca la putin timp dupa, Bill Clinton a putut chiar sa se ridice din pat.Mai mult, acum fostul presedinte este deja acasa.

Pregatiri de sarbatoare

Posted: 12 Feb 2010 06:43 PM PST

Asiaticii se pregatesc intens pentru intrarea in Noul An Chinezesc. Se fac cumparaturi, se trimit ultimele felicitari iar cei care stau departe de familie, se intorc acasa. Pana si animalele de la gradina zoologica asteapta cu nerabdare marele moment, iar unele dintre ele si-au pregatit chiar hainele de sarbatoare.

Slujba sau pisica?

Posted: 12 Feb 2010 06:43 PM PST

20 de milioane de dolari, pe an. Atat pierd companiile din Marea Britanie, din cauza angajatilor care solicita zile libere ca sa-si ingrijeasca animalele de companie bolnave. Pare incredibil, dar un studiu recent arata ca in 2009, peste un milion de britanici au apelat la ingaduinta sefilor pentru a nu-si lasa singuri cainii sau pisicile care trec prin clipe grele. Stapana motanului Catchy face parte dintre acestia. Anul trecut, pisica a facut nu mai putin de 20 de vizite la veterinar si de fiecare data, femeia s-a rugat de patroni sa o pasuiasca cu sarcinile de serviciu. Nimic nu e prea mult cand vine vorba de animalele de companie, marturisesc stapanii, care recunosc ca pentru acestea sunt gata sa-si puna la bataie jobul, chiar si pe timp de criza economica.

Doliu in lumea modei

Posted: 12 Feb 2010 06:45 PM PST

Soc in lumea vedetelor, dupa ce designerul Alexander McQueen a fost gasit spanzurat in apartamentul sau din Londra. Vestea ca stilistul si-a pus capat zilelor a aruncat pur si simplu in aer lumea modei. E o pierdere enorma spun cei care au colaborat cu McQueen dar si starurile care i-au imbracat creatiile de-a lungul vremii.

Valentine's Day la munte

Posted: 12 Feb 2010 06:47 PM PST

Inimioare de ciocolata, lumanari parfumate si sampanie pentru toti indragostitii, care merg de ziua lor, pe Valea Prahovei! Au grija de ei hotelierii, care au venit cu oferte speciale de Valentine's Day. Afaceristii isi freaca mainile in asteptarea clientilor. Au impodobit fiecare camera, cu inimioare din plus.

Niciun comentariu: