Stirile mondene

Stirile mondene


Marimea inimii conteaza ... Jennifer Hudson infiinteaza o fundatie

Posted: 01 Nov 2008 10:49 PM PDT

Jennifer Hudson a trecut in ultima saptamana prin clipe de cosmar. Ea si-a pierdut mama, fratele si nepotul intr-o crima tragica. Acum, actrita si familia sa au pus bazele unei fundatii de ajutorare a familiilor care au pierdut persoane dragi in urma unor crime. Asociatia este infiintata in onoarea mamei sale, Darnell Hudson Donerson, a fratelui Jason Hudson si a nepotului Julian King. Fundatia Hudson - King pentru Familiile Victimelor Asasinate va oferi sprijin tuturor familiilor care au trecut printr-o astfel de tragedie. "Fundatia se ocupa sa asigure nevoile de baza hrana, imbracaminte, adapost, dar si servicii de consiliere pentru tratarea durerii sufletesti", spune Hudson. Jennifer Hudson a devenit celebra in 2005, la emisiunea de televiziune "American Idol" iar apoi a urmat rolul Effie White, din muzicalul "Dreamgirls" (2006), pentru care a primit premiul Oscar.

32 de milioane, pretul divortului Madonnei

Posted: 10 Dec 2008 06:13 PM PST

Când iubirea moare într-un cuplu, intervine divortul. Iar daca în despartire sunt implicate vedete, cu siguranta va cântari greu la buzunarul unuia dintre parteneri. Madonna stie acest lucru cel mai bine. Cântareata îi va plati lui Guy Ritchie 32 de milioane de lire sterline, dupa ce el va semna ca renunta la drepturile privind averea divei de 300 de milioane. De fapt, Regina pop îi va completa regizorului un cec de 12 milioane si îi va înmâna cheile de la o proprietate ce valoreaza 20 de milioane. Este de înteles ca Ritchie, 40 de ani, îsi va pastra de asemenea si pub-ul Punchbowl, în valoare de trei milioane de lire sterline, în urma întelegerii pe care au încheiat-o dupa divortul scurt care a avut loc la Înalta Curte, pe 21 noiembrie.

Angelina Jolie si soacra

Posted: 10 Dec 2008 06:33 PM PST

Se spune ca nora si soacra nu pot sa se sufere. Parea sa fie valabil si pentru Angelina Jolie, care, conform zvonurilor, nu s-ar fi înteles timp de ani de zile cu mama lui Brad Pitt, Jane. Dar, ca si în cazul sarcinii, vedeta din Changeling a negat speculatiile într-un mod practic. Ea a fost surprinsa cu zâmbetul pe buze, alaturi de parintii partenerului ei si de actor, în Hollywood. Actrita si mama iubitului sau, Jane Pitt, zâmbeau si râdeau pe covorul rosu, la premiera recentului film al lui Brad Strania poveste al lui Benjamin Button, lasând sa se înteleaga ca nu exista nici o divergenta între ele. Cea care i-a dat viata starului din Citeste si arde a fost extrem de apropiata de prima sotie a actorului, Jennifer Aniston, si a fost socata când cuplul a anuntat despartirea în 2005. Jane tine si acum legatura cu vedeta din Prietenii tai si se întâlneste cu ea, spre surprinderea Angelinei.

John Costelloe s-a sinucis

Posted: 26 Dec 2008 03:22 PM PST

Actorul John Costelloe, care a jucat in serialului "Clanul Soprano", s-a sinucis. Potrivit site-ului telegraph.co.uk, care citeaza un raport al politiei din New York, John Costelloe s-a impuscat, in locuinta sa din Brooklyn.Costelloe, in varsta de 47 de ani, este un fost pompier din New York, devenit celebru in 2006 pentru rolul Jim "Johnny Cakes" Witowski, iubitul unui mafiot homosexual din serialul "Clanul Soprano", difuzat si in Romania, noteaza Realitatea TV.Inainte de a se sinucide, John Costelloe a facut parte din distributia spectacolului "Gang of Seven", de pe Broadway, care a fost foarte bine primit de critici anul acesta.

Madonna la Bucuresti

Posted: 22 Feb 2009 04:44 PM PST

Madonna va sustine un concert la Bucuresti, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", pe 26 august. Concertul va avea loc în parcul Izvor, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 3 martie. Preturile biletelor vor fi cuprinse între 120 si 800 de lei. DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour", va fi Invitatul special al concertului sustinut de Madonna la Bucuresti. Concertul de aproximativ doua ore are patru parti "The Pimp", ce cuprinde un omagiu adus anilor 20 si stilului "gangsta pimp", "Old School", unde Madonna revine la stilul anilor 80, sectiunea dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave. Costumatiile pe care Madonna le poarta în acest show sunt realizate de 36 de designeri.

Jennifer Aniston - cugetari despre viata

Posted: 09 Mar 2009 06:49 AM PDT

Când ajungi la o anumita vârsta si esti trecut prin multe relatii nereusite, te poti transforma într-o persoana care nu îsi mai face sperante în privinta unei vieti amoroase ideale.Unu din cele mai bune exemple este actrita Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. Prin viata ei, si asa destul de agitata au trecut in ultima vreme Vince Vaighn si Paul Sculfor, toti in incercarea de a face uitata iubirea pierduta in fata Angelinei Jolie: Brad Pitt. Desi acum, spune ea, se bucura de o noua poveste de iubire alaturi de John Mayer, actrita este reticenta atunci cand este vorba de perfectiune, potrivire, iubire, dupa declaratiile ei: Nu am o relatie perfecta si nu cred ca exista asa ceva. Ne amagim daca suntem de parere ca exista. Cine spune ca fiecare relatie trebuie sa dureze pentru totdeauna? Asta înseamna sa speri la prea mult. Cred ca fiecare relatie este o lume în sine, a spune Jennifer intr-un interviu recent.

David Letterman s-a insurat

Posted: 24 Mar 2009 08:00 PM PDT

Daca este cu adevarat puternica, dragostea îsi gaseste încununarea, mai devreme sau mai târziu. Iar protagonistii devin o pereche legata nu doar de sentimente, dar si de acte. Asa s-a întâmplat în cazul lui David Letterman, care a început sa formeze un cuplu cu Regina Lasko în 1986. De atunci, cei doi nu au încetat sa fie împreuna si în 2003 a venit pe lume rodul iubirii lor, Harry. Iar dupa 23 de ani de relatie, perechea a facut, în sfârsit, pasul cel mare. Vestea a fost data de celebrul prezentator luni, în timpul emisiunii sale, Late Show. Joi, 19 martie, 2009, la ora trei p.m., la Tribunalul districtual Teton din Choteau, Montana, m-am casatorit cu Regina Lasko, a marturisit Letterman.

Apetit pentru horror

Posted: 09 May 2009 07:05 PM PDT

Actrita Katie Holmes va juca în filmul horror Don't Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro, anunta Variety. Filmarile sunt programate sa înceapa în aceasta vara la Melbourne. Lungmetrajul este bazat pe o productie de televiziune din 1973 si prezinta povestea unei fetite care se muta împreuna cu tatal ei si iubita acestuia. Ei descopera ca nu sunt singurii care locuiesc în casa, aceasta fiind plina de creaturi diabolice.

Kate Winslet si Daily Mail

Posted: 09 May 2009 07:09 PM PDT

Actrita Kate Winslet, care a câstigat anul acesta Oscarul pentru rolul din The Reader, a dat în judecata publicatia britanica Daily Mail. Vedeta cere daune în valoare de 169.000 de euro, dupa ce un articol spune ca Winslet ar fi mintit cu privire la regimul sau de slabit. Kate Winslet se declara ofensata si foarte tulburata de ceea ce s-a scris.

Titanic inca provoaca ecouri pentru protagonisti

Posted: 11 May 2009 10:51 PM PDT

Actorii Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au facut o donatie de 30.000 de dolari ultimei supravietuitoare de pe vaporul Titanic. Potrivit Access Hollywood, cei doi protagonisti ai filmului Titanic din anul 1997 impreuna cu regizorul James Cameron au adunat respectiva suma de bani pentru a se asigura ca Millvina Dean in varsta de 98 de ani isi va putea achita cheltuielile de la azilul de batrani in care isi petrece ultima parte a vietii. Millvina Dean a fost cea mai tanara pasagera de pe vapor, avand numai 9 luni in anul 1912, atunci cand Titanicul s-a lovit de un iceberg in drumul sau spre New York si s-a scufundat. Fotograful Don Mullan a lansat un apel in editia de duminica, 10 mai 2009, a ziarului Irish Independent pentru a strange fonduri pentru batrana si i-a contactat de asemenea pe Kate Winslet, Leonardo Di Caprio si James Cameron cu scopul de a atrage atentia lumii asupra starii singurei persoane ramase in viata pana in anul 2009 dintre supravietuitorii tragediei din anul 1912, organizand la randul lui o expozitie de fotografie in scop caritabil.

Nicoleta Luciu: sunt o norocoasa

Posted: 13 May 2009 07:34 PM PDT

A fost, cândva, cea mai dorita femeie din România, însa sondajele site-ului nostru din aceasta primavara au distrus mitul numit Nicoleta Luciu. Acum, este o actrita de telenovele, o mamica fericita si o femeie aproape împlinita. Ştim cu totii ce îi lipseste... Desi si-a dublat practic greutatea, frumoasa Nicoleta Luciu sustine ca perioada natala a fost foarte frumoasa. Nu de alta, dar asa priveste lucrurile acum, de la cele 50 de kilograme la care a revenit cu multa truda si compot. Am avut norocul sa am alaturi oameni care m-au sustinut, care m-au facut sa ma simt frumoasa. În plus, am avut nasterea pe care mi-am imaginat-o. Fara dureri, fara contractii, am nascut usor si am avut noroc cu un copil cuminte care m-a lasat sa ma odihnesc. Sunt o norocoasa!, spune Nicoleta în Star.

Zambeste tot timpul ne sfatuieste Andreea Raicu

Posted: 13 May 2009 07:59 PM PDT

Andreea Raicu nu este doar o bruneta dulce si sexy. Are si creier! Pentru a intra în rând cu lumea, starleta si-a facut blog. Şi a tinut sa filosofeze despre viata în general si despre suferinta si esecuri, în particular. Ştiu ca esti suparat, dezamagit, deznadajduit, nu te mai intereseaza nimic. Toata teoria asta ti se pare o prostie, si nu vrei sa mai auzi altceva în afara celor care te macina. De acord, cu totii am trecut prin asta. Uneori poate fi ca un vertij care nu se mai termina, care te trage în jos, simti ca îti pierzi mintile, iar puterile te lasa, dar întotdeauna iese soarele. Întotdeauna! Fara exceptie! Trebuie doar sa crezi, scrie Andreea pe blogul ei.

Unde e Fat-Frumos? Unde ?

Posted: 09 Jun 2009 09:48 PM PDT

Se împlinesc doua decenii de când Ramona Badescu a deschis sirul româncelor dornice sa se afirme în showbizul de peste hotare si a parasit tara natala în cautarea celebritatii. A reusit sa devina cunoscuta în Italia, dar nu a fost deloc un drum usor. Acum îsi aduce aminte de acele timpuri cu un zâmbet nostalgic. Şi nu pare sa regrete nimic, chiar daca a avut parte de perioade grele si de neîmpliniri sentimentale.Am plecat în Italia dupa Revolutie, în martie 90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decât sa stau cât dura contractul. Chiar înainte sa plec din România am rupt contractul, pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a încurajat si mi-a spus sa merg înainte, sa ma duc totusi în Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e si apoi pot sa ma întorc, a povestit diva pentru Agentia de Presa Mondena.

Puya vrea o strada cu numele lui

Posted: 09 Jun 2009 10:01 PM PDT

Dupa o lunga perioada de absenta de la radio, Puya a acceptat invitatia lui Marian Soci si a venit în studioul Radio 21. Fanii lui Puya au vrut sa afle daca s-a gândit vreodata sa renunte la muzica. Eu traiesc din muzica de la 16 ani. Pentru mine si Sisu muzica nu e un hobby, noi din asta traim. Nu m-am gândit niciodata sa fac altceva. În plus, când faci o viata întreaga acelasi lucru, ajunge sa faca parte din tine si e foarte greu sa te lasi, a precizat artistul.

Influenta lui Michael Jackson asupra muzicii

Posted: 25 Jun 2009 08:30 PM PDT

Michael Jackson - cel mai de succes showman al tuturor timpurilor - a intrat in Cartea Recordurilor, cu 13 premii Gramy la activ, 13 single-uri clasate pe primul loc in topuri si vanzari de peste 750 de milioane de albume in intreaga lume. La noua ani de la lasarea sa pe piata muzicala, devine o figura dominanta in muzica pop si primul artist afro-american la MTV. Sunetul sau muzical distinct a influentat numerosi artisti de hip hop, pop si R&B contemporani. Supranumit "regele muzicii pop", Michael Jackson a fost unul dintre putinii artisti care au fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori.

Video / Număr de striptease, “cadou” pentru Dana Săvuică

Posted: 22 Jan 2010 01:14 AM PST

Dana Săvuică a primit în dar de ziua sa un număr de striptease realizat în direct în cadrul emisiunii "Un show păcătos" de joi seară, de incendiara Natasha.

Prima femeie din România care a pozat în Playboy a fost uimită de ineditul cadou dar şi mai mult de flexibilitatea apetisantei blonde care a arătat cât de bine poate dansa în pielea goală.

Aceasta a fost invitată în emisiune pentru a povesti puţin despre cum se va desfăşura petrecerea pe care o organizează cu ocazia împlinirii a 40 de ani.

Momentul de dans lacisv cu care a fost surprinsă Dana Săvuică va apărea şi în cadrul sindrofiei pe care o organizează pentru sâmbătă seară.

Preluat de pe Libertatea

Au renuntat si la sex!

Posted: 22 Jan 2010 01:17 AM PST

Povestea de dragoste dintre Daniela Gyorfi si George Tal este istorie. Desi au decis sa puna capat relatiei lor amoroase inca de anul trecut, cei doi nu-si incheiasera toate socotelile.

Cantareata si impresarul ei nu au ascuns niciodata ca au continuat sa faca sex. In aceste conditii, impacarea parea din ce in ce mai plauzibila. Lucrurile, insa, au luat o intorsatura neasteptata, iar cei doi au decis ca mai sanatos ar fi sa ramana doar amici. Probabil, ca sa nu se mai amageasca cu ideea ca sunt intr-un soi de relatie libertina, au renuntat la intalnirile amoroase si noptile fierbinti, pastrand doar colaborarea profesionala si sentimentul de prietenie.

Preluat de pe Cancan

Au renuntat si la sex!

A pozat gol cu iubita sa, Laura Cosoi

Posted: 22 Jan 2010 01:19 AM PST

Cântăreţul şi iubita sa au acceptat, în premieră pentru showbizzul autohton, să fie protagoniştii unui pictorial îndrăzneţ în revista Tabu, inspirat din cel realizat în urmă cu mulţi ani de John Lennon şi Yoko Ono.

2010/01/21//245651-laura-7.jpg
2010/01/21//245650-laura-6.jpg

Solistul trupei Simplu, Smiley, şi iubita sa, Laura Cosoi, au acceptat provocarea de a calca pe urmele lui John Lennon şi Yoko Ono, pozând în ipostaze similare cu cele abordate de fostul membru Beatles şi soţia lui acum aproape 30 de ani. Astfel, Smiley s-a lăsat fotografiat nud pentru revista Tabu, acoperit fiind doar de trupul iubitei sale. „Mie nu îmi place să mă dezbrac. Chiar deloc. Dar mi-a plăcut mult ideea, este ceva îndrăzneţ, dar nu vulgar şi are mesaj. Dacă era pornografie nu acceptam. Cât despre realizarea pictorialului pot spune că nu am avut emoţii, deşi nu mai făcusem asta niciodată. Îmi aduc aminte că era frig şi erau foarte mulţi oameni în studio, dar sunt mulţumit că a ieşit bine”, ne-a declarat Smiley, care a fost încurajat de Laura, mai obişnuită cu pictorialele îndrăzneţe decât el. „Nu am avut emoţii deloc. Şi nici Andrei (numele real al lui Smiley). A fost foarte bine. Ne-am îndrăgostit imediat de ideea propusă de cei de la Tabu. Ni s-a părut îndrăzneaţă, dar şi foarte romantică în acelaşi timp”, a completat Laura.

Preluat de pe Cancan

VIDEO Solcanu anunţă că se însoară?! “Mama mea o să aibă doi gineri!”

Posted: 22 Jan 2010 01:21 AM PST

Invitat pe canapeau lui Cătălin Măruţă, Mircea Solcanu a dezvăluit cum este viaţa unui gay, răspunzând dezinvolt la toate întrebările amăruţe.

“Mama şi sora mea au aflat că sunt gay de la televizor, drept urmare, mama mea o să aibă doi gineri!”, a dezvăluit Mircea Solcanu.

Această mărturisire vine după ce Mircea Solcanu a povestit despre marea lui iubire, o relaţie care a durat şase ani şi jumătate, pe când stătea la Constanţa. “La Constanţa am avut o relaţie de şase ani şi jumătate. Stăteam împreună.”

Cum începe totul?

“Eram foarte mic când mi-am dat seama că sunt altfel. Pînă la o vârstă te întrebi de ce tu nu eşti ca alţi băieţi şi nu poţi să te duci să o spui nimănui, pentru că nu ai pe nimeni în jurul tău căruia să poţi să o spui”, a mărturisit Solcanu la “Happy Hour”.

“Pe la liceu faci eforturi disperate de a fi ca ceilalţi, dar, de fapt, joci un dublu rol”, îşi aminteşte Mircea despre adolescenţă.

Un gay trebuie să aibă grijă la orice pas

“La 16-17 ani am mers în Mamaia şi am avut gijă să calc numai în interiorul unor dale pentru ca nu cumva cineva sa îşi dea seama ca sunt gay. Trebuie să ai grijă si cum pui mâna pe clanţă”, spune Mircea.

Am mers la terapeut

“Pe la 21 de ani aveam depresii, mi-am zis că am o problemă şi am mers la un terapeut. Am mers timp de trei luni. De fapt, era de la viaţa asta controlată, dublu rolul pe care îl jucam. După aceea am început să mă deschid. I-am spus celei mai bune prietene de-ale mele”, îşi aminteşte Mircea Solcanu despre momentul în care a început să îşi accepte homosexualitatea.

Preluat de pe Cancan

«Îl vor descalifica pentru că este ţigan»

Posted: 24 Jan 2010 11:21 PM PST

Marian Colcea, compozitorul pieselor cu care concurează Florin Salam la Eurovision 2010, este convins că manelistul nu va trece de preselecţia organizată azi, de la ora 10.00 la TVR. Motivele, explică acesta, nu au legătură cu vocea sau cu talentul lui Salam, ci sunt rasiale.

Marian Colcea"Am câţiva prieteni care lucrează la TVR şi care mi-au spus că cei din juriul Eurovision nu au de gând să-l lase să concureze pe Florin Salam, pentru că e ţigan. Nici nu i-au ascultat piesele şi spun că ar fi ruşinos să mergem la Oslo cu un ţigan. Măcar de-ar putea ajunge în faţa publicului, să lăsăm românii să decidă cine merită să ne reprezinte în marea finală de la Oslo, din Norvegia. Mi s-a transmis pe diferite canale că nu are şanse, membrii juriului îl vor descalifica pentru că e ţigan", ne-a declarat Marian Colcea, compozitorul pieselor lui Florin Salam pentru Eurovision.

Astăzi are loc preselecţia

Totuşi, creatorul, alături de care a lucrat Florin Salam, nu disperă. "Vom da lovitura cu piesele pe care le-am făcut, iar Florin Salam va demonstra că ştie să cânte şi altceva în afară de manele", mai spune Marian Colcea.

La concurs s-au înscris artişti celebri

Preluat de pe Libertatea

Nicoleta Luciu: “Fetiţa mea se va numi Kim”

Posted: 24 Jan 2010 11:22 PM PST

Nicoleta Luciu s-a ”dezbărcat” de secrete in ultimul număr al revistei Unica şi a povestit detalii interesante din viaţa ei, punand accentul pe lucrurile despre care nu s-a mai vorbit până acum.

Moartea lui Michael Jackson a făcut-o să plângă

Deşi este o fire foarte puternică şi plânge foarte rar, Nicoleta a recunoscut că ultima dată când a plâns a fost în ziua când a murit Michael Jackson, în vara anului trecut. “Mi se părea ireal că a existat un astfel de om printre noi şi nu am ştiut să avem grijă de el”, a spus înduioşată vedeta tv.

Fiul ei este campion la înot

La doar un anişor şi patru luni, Zsolt Jr. este familiarizat cu bazinele, el luând contact prima oară cu înotul la frageda vârstă de trei luni. Atunci când toată familia pleacă în vacanţă, micuţul are un program foarte strict de antrenament, intrând în bazin de cel puţin patru-cinci ori pe săptămână.

A făcut naveta pentru Zsolt Jr.

Atunci când fiul ei a locuit la bunicii din Miercurea Ciuc, Nicoleta făcea frecvent naveta pentru a-l vedea pe Zsolt Jr., conducând 540 de kilometri (n.r. – distanţa dintre Bucureşti – Miercurea Ciuc este de 270 kilometri) chiar dacă era obosită după filmări.

Are peste 100 de parfumuri

Actriţa pare să fie înnebunită după parfumuri, însă motivează numărul mare al acestora prin necesitatea de a se simţi bine în fiecare zi.

Fetiţa ei se va numi Kim

Dacă Zsolt Jr. este îndrăgostit de maşinuţe, Nicoleta îşi doreşte ca fiica ei, pe care deja ştie cum o va chema, să moştenească de la ea iubirea faţă de domeniul artistic.

Preluat de pe Libertatea

Andreea Raicu, în imperiul modei de lux

Posted: 24 Jan 2010 11:36 PM PST

După pictorialul realizat la Paris, în casa celebrului creator Louis Vuitton, Andreea se pregăteşte să-şi promoveze linia de tricouri on-line.

După ce a prezentat, în urmă cu ceva ani, în cadrul concursului „International Elite Model Look" de la Seul, pentru creatoarea Veronique Leroy, Andreea Raicu a bifat, la sfârşitul anului trecut, în premieră în ţara noastră, o şedinţă foto în reşedinţa privată Louis Vuitton.

Andreea a acceptat gândindu-se că „nu oricine are şansa să meargă să facă o filmare în casa lui Louis Vuitton", după cum precizează într-un interviu acordat Evz. „Iniţial am fost tentată să refuz, din cauza oboselii. Încă filmam pentru serialul Efect 30 şi terminam la 4 dimineaţa. La 6.00 aveam avion. Apoi m-am gândit că, de fapt, e un proiect care chiar merită. Mi-am zis că mă pot odihni şi altă dată", spune Andreea.

EVZ: Imperiul Louis Vuitton?
Andreea Raicu: Casa în care a trăit şi a creat Louis Vuitton este un muzeu privat. Li se permite accesul doar acelora care fac şedinţe foto pentru Louis Vuitton şi, oricum, ca să obţii acest permis trebuie să faci foarte multe cereri, să capeţi foarte multe aprobări. Casa este mare, primitoare şi cu multe elemente interesante, printre care şi vitraliile spectaculoase.

Deşi mie îmi place stilul modern şi mă simt foarte bine într-o casă făcută în stil minimalist, m-am simţit foarte bine în casa aceea, care este, de fapt, mult diferită de ceea ce îmi place mie. Deşi are multe ateliere, ca să acopere toată producţia, unul dintre atelierele importante este chiar lângă casă. În acel atelier se fac în special cuferele de călătorie, genţile de podium, şi comenzile speciale, care înseamnă produsele în serie limitată. Ziua în care s-a făcut şedinţa foto a fost minunată. Deşi a fost destul de lungă şi destul de obositoare pentru toată lumea.

Am fost foarte bine primiţi, cu şampanie, am mâncat la masa la care mânca, probabil, şi Louis Vuitton şi apoi ne-au arătat casa şi am început şedinţa foto care a durat până spre seară.

Apropo de marii creatori, cât de mult copiază creatorii din România ?
În străinătate, prezentările de modă sunt întotdeauna cu un sezon înainte. Adică, acum e vară şi noi vedem hainele care se vor purta în iarna următoare. La noi lucrurile nu stau aşa.

Doar Irina Schrotter, Răzvan Ciobanu şi, dacă nu mă înşel, Stephan Pelger urmează ceea ce se întâmplă în străinătate. Cu restul creatorilor nu ştiu ce se întâmplă. Într-adevăr, sunt mulţi cei care copiază. Vezi variaţiuni pe aceeaşi temă, sau exact acelaşi model, dar pe altă culoare. Moda ar trebui să fie un business. Business înseamnă să faci bani şi să produci un imperiu, un nume. Din păcate, sunt creatori care fac prezentări doar de dragul de a avea un eveniment monden sau de a mai cunoaşte oameni. Dar nu toţi au talent. În afară de Doina Levintza ,Irina Schrotter şi Răzvan Ciobanu. Pentru ceilalţi moda nu este un business, ci este un hobby. Ai putea să-mi spui acum că Chanel sau Dior au mulţi ani în spate. Dar au trecut 20 de ani de la Revoluţie. Sunt atâţia ani, se putea face ceva, nu nepărat un imperiu dar măcar un business. Pentru că oamenii au început să fie devoratori de modă.

Din păcate, sunt creatori care fac prezentări doar de dragul de a avea un eveniment monden sau de a mai cunoaşte oameni. Irina Schrotter vinde foarte mult în străinătate, la târguri. Vin cumpărători din toate colţurile lumii şi fac comenzi pentru sezonul respectiv. Asta mi se pare un business, nu să faci nişte hăinuţe doar ca să ne mai vadă lumea. Un business îl gândeşti, faci o strategie şi îl continui. Să faci doar nişte prezentări de modă nu e un business. Să apari la televizor sau pe podium nu e un business. Eu merg la televizor numai când am ceva de spus.

Când îţi place să se vorbească despre tine?
Când am lansat o colecţie sau când am lansat un dvd sau când am facut ceva. Nu voi aparea la televizor pentru a vorbi de genţile pe care mi le cumpăr sau de casele pe care mi le fac sau de viaţa mea personală. Cu cât le deschizi oamenilor mai mult uşa, cu atât ei intră cu mai mult tupeu. Macar viaţa personală să o am pentru mine. Nu că aş avea ceva de ascuns. Chiar sunt conştientă că datorita publicului noi, persoanele publice, existăm.

Am aparut pe aceeasi pagina cu Eva Kent, Simona Senzual, sau Daniela Crudu, la categoria vedete. Nu am nimic cu modul în care s-au lansat ele. Numai că prefer să nu apar deloc într-o pagină decât să apar lângă persoane care nu au aceleaşi idei, dorinţe ca şi mine. Nu-mi trebuie.
Creatori preferaţi?
Nu pot să spun că am un creator preferat. Îmi plac creaţiile mai multor designeri. În plus eu nu sunt adepta îmbrăcatului din cap până în picioare cu Chanel, spre exemplu. Ceea ce mi se pare interesant este că, spre exemplu, aproape orice om cu bani s-ar putea îmbrăca cu gust. Pe de altă parte, nu cred că gustul este o chestiune de bani şi am un argument foarte puternic pentru asta. Când eram în şcoala generală aveam o colegă care nu avea o situaţie financiară foarte bună. Şi îmi amintesc că, după Revoluţie, când n-a mai trebuit să purtăm uniformă, colega mea era îmbrăcată impecabil, extrem de frumos şi dădea senzaţia că mereu are ceva diferit. Cred că avea două bluze, două fuste şi două perechi de pantaloni. Însă, de fiecare dată le asorta altfel sau îşi punea o broşă găsită la mama ei, sau o eşarfa, o fundă. Şi mereu era extrem de cochetă.

Ştiu foarte multe persoane cu extrem de mulţi bani care nu excelează la capitolul bun gust sau ţinută vestimentară cochetă. În garderoba mea poţi să găseşti haine ale unor creatori celebri, dar şi haine de la H&M, alte brand-uri care nu sunt în linia marilor creatori. Eu cred că să ştii să te îmbraci presupune să ştii să combini lucrurile mai puţin simple cu lucruri simple. Altfel e foarte simplu. Dacă ai bani, te duci la magazin, spre exemplu la Dior sau Chanel sau Prada, şi ceri hainele cu care e îmbrăcat manechinul din vitrina magazinului respectiv. Şi n-ai pus nicio idée de-a ta. Cred că bunul gust şi priceperea de a te îmbrăca frumos constau în inventivitatea şi creativitatea fiecăruia de a combina lucruri scumpe şi lucruri ieftine.

De unde îţi cumperi haine?
În garderoba mea găşeşti şi haine ale marilor creatori dar şi haine ale creatorilor români. Am, spre exemplu, foarte multe haine din colecţiile lui Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter, din colecţia mea cu Irina Schrotter. Ideea este că acum nu mai am răbdare să mai umblu prin magazine, probabil şi din cauza faptului că şase ani am fost redactorul unei reviste de modă şi atunci mergeam foarte mult prin magazine, pentru că trebuia să fac shopping pentru revistă. Ajunsesem să ştiu absolut toate hainele din toate magazinele din Bucureşti. Ajunsesem chiar să recunosc hainele de pe oamenii de pe stradă, le ştiam preţul, marca, mărimea, sezonul. Încerc să cumpăr haine atunci când se schimbă sezonul şi, mai ales, să fac şi smart shopping.

Nu mi se pare ok să te apuci să îţi schimbi mereu garderoba, mai ales acum, când a venit criza peste noi. Dar, în general, cu criză sau fără criză, este ideal să faci smart shopping, pentru că economiseşti timp, bani şi energie. Trebuie să cumperi elementele cheie din sezonul respectiv şi să le combini cu lucrurile pe care le ai. Rochiile care sunt la mine în şifonier pot fi purtate şi peste două sau trei sezoane. Mi se pare o nebunie să îţi baţi joc de bani şi de haine. Cele mai multe haine pe care le am sunt făcute de Irina Schrotter sau sunt din colecţia mea cu Irina. Este normal să le port, pentru că în felul acesta le şi promovez.

Nu sunt adepta cumpărăturilor doar de dragul de a cumpăra şi cred că cel mai important este să adaptezi tendinţele fiecărui sezon. Pe de altă parte, nu trebuie să te adaptezi tendinţelor doar pentru că sunt tendinţe. Sunt foarte multe lucruri care nu ni se potrivesc. Şi trebuie să adaptezi tendinţele personalităţii tale, altfel rişti să devii penibil. Cred că gustul nu se dobândeşte. Cred că te naşti cu el şi depinde de tine, de-a lungul vieţii dacă vrei să îl cultivi sau nu.


Cât de bine se îmbracă românii?

Încep să se îmbrace mai bine. Şi, ceea ce mă bucură foarte mult, văd că încep să folosească nuanţe, culori. Înainte te uitai pe stradă şi vedeai oameni îmbrăcaţi mai mult în gri şi negru. Cumva se gândeau că este ceva superficial să dai atenţie aspectului exterior, ceea ce este o mare greşeală, pentru că, până la urmă, primul impact este foarte important. Şi, aşa cum ai grija de corpul tău, de sufletul tău, trebuie să ai grijă şi de aspectul exterior. Asta nu înseamnă că trebuie să devină o preocupare constantă, sau singura preocupare.
Şi multă lume îmi zice că merg la sală şi am grijă de mine, de corpul meu şi de aspectul meu numai din cauza profesiei mele. Nu este adevărat. Este vorba de respectul faţă de mine. Şi când merg în vacanţă, unde nu mă vede nimeni, la fel, am grijă ce mănâc şi ce haine port. Poate asta are legătură şi cu lucrurile pe care le vezi în casă.

La mine în familie şi bunica, şi mama, şi mătuşile mele au fost şi sunt nişte femei extrem de cochete. Mi-au cultivat chestia asta. Şi nu cred că atunci când mi-au cultivat chestia asta s-au gândit că preocuparea mea constantă va fi gustul pentru haine. Mi-au dat şi din asta, mi-au dat şi din cărţi. Tot timpul am avut câte ceva din fiecare lucru şi am fost educată să ştiu cât mai multe lucruri. Cred că este foarte important să ai un echilibru. Şi acest echilibru vine din educaţia pe care o ai acasă, din mediu în care trăieşti.


Ce le recomanzi tinerelor fete?

Niciodată nu mi-a plăcut să ies în evidenţă prin stilul vestimentar extravagant. În garderoba mea găseşti şi haine ale marilor creatori dar şi haine ale creatorilor români. Cât despre recomandări, să renunţe la falsitate şi să adopte naturalul. Să nu poarte machiaje stridente ziua, să nu îşi dea cu două sticle de parfum, să nu poarte 30 de culori în acelaşi timp şi, mai ales, să nu amestece tendinţele. Am trecut prin cateva licee si am ramas foarte dezamagită de fetele de acolo. Mi se pare lipsă de respect faptul că vorbeşti la telefonul mobil în ore, sau te afişezi într-o fustă extreme de scurtă, cu un machiaj strident sau cu un decolteu adânc.

E foarte important codul. Nu poţi îmbrăca la o cină elegantă o pereche de pantaloni scurţi şi nu te poţi machia la şcoală ca la discotecă. Exista nişte reguli scrise. Astea se citesc, se învăţa acasă.


Înainte de revoluţie existau atâtea diferenţe în modă, atâtea tendinţe, discuţii?

Îmi amintesc doar ce era în familia mea şi la mama la serviciu. Când mergeam la mama la serviciu, ea fiind însoţitoare de bord, eram absolut fascinată de tocurile foarte înalte pe care le aveau doamnele de acolo. Având acces la lucrurile din străinătate, evident că garderoba mamei mele nu era foarte diferită de ceea ce am eu astăzi, la modul că îşi putea cumpăra lucruri frumoase care nu erau accesibile oricui. În cantităţi mai mici faţă de ceea ce am eu, astăzi, pentru că şi posibilităţile financiare erau mai mici, dar îmi aduc aminte că avea o colecţie impresionantă de pantofi şi că la un moment dat am început să îi port. La fel şi genţi. Chiar acum i-am găsit acasă o geantă din piele de şarpe, pe care i-am luat-o şi pe care o port acum pentru că este în tendinţe.

“Am apărut pe aceeaşi pagină cu Eva Kent, Simona Senzual sau Daniela Crudu, la categoria vedete. Nu am nimic cu modul în care s-au lansat ele. Numai că prefer să nu apar deloc într-o pagină decât să apar lângă persoane care nu au aceleaşi idei, dorinţe ca şi mine.”,
Andreea Raicu, vedeta postului Prima TV

PROIECTE

Un proiect de suflet


S-au terminat filmările pentru „Efect 30". Ce faci zilele acestea?

Am făcut, cu Irina Schrotter, o colecţie de rochii de seară şi, în fiecare lună, reînnoim colecţia cu lucruri pe care eu le-aş introduce în garderoba mea. În plus, linia se înnoieşte, la fiecare sezon, iar produsele care se vând foarte bine se reproduc şi se pun iar în magazine. Voi continua şi proiectul cu confecţionarea de tricouri.

Acesta va fi un proiect pe net, se va vinde on-line, acum se lucrează la el. E un proiect de suflet. Nu am cum să renunţ, pentru că l-am lansat într-un moment foarte greu din viaţa mea, atunci când am pierdut-o pe bunica mea. Şi cumva, acest proiect îi este dedicat, pentru că ea m-a crescut şi am iubit-o enorm, şi de la ea am învăţat foarte multe lucruri. M-am mai implicat, de curând, într-un nou proiect. Sunt prima imagine Avon în România. Oferta a venit odată cu lansarea pe piaţă a unui nou parfum, Ethernal Magic.

Preluat de pe EVZ

The Scorpions, ultimul turneu: Membrii trupei au anunţat că se vor retrage (VIDEO)

Posted: 24 Jan 2010 11:45 PM PST

După o carieră muzicală de 45 de ani, trupa The Scorpions se retrage. Dar înainte de asta lansează un nou album şi pleacă într-un turneu mondial.

Motivul principal pentru această decizie este vârsta înaintată a membrilor formaţiei, a declarat solistul, Klaus Meine, care are 61 de ani. Preferă să se retragă în glorie.

Ultimul album al celor de la The Scorpions va fi lansat pe 19 martie, după care va urma un turneu care va cuprinde 200 de concerte în toată lumea.

The Scorpions au devenit celebri cu melodia “The Wind of change”, care a devenit simblul căderii Zidului Berlinului.

Observator

Preluat de pe Antena 3

Madonna a pus ochii pe alt fotomodel

Posted: 08 Feb 2010 02:48 AM PST

adonna a făcut, se pare, o pasiune pentru bărbaţii mult mai tineri decât ea şi de profesie fotomodel. Cel puţin asta rezultă din faptul că, după despărţirea de brazilianul Jesus Luz, diva a pus ochii pe un coleg de breaslă de-al acestuia, un spaniol de 24 de ani.
Jon Kortajarena este fotomodel şi actor

Diva i-a dat papucii recent lui Jesus

Madonna (51 de ani) se consolează după despărţirea de Jesus Luz (23 de ani) în braţele lui Jon Kortajarena. Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, noua achiziţie a reginei muzicii pop, un spaniol în vârstă de 24 de ani, este fotomodel şi actor şi poate fi văzut şi în pelicula "A Single Man".

Premiera filmului a avut loc, recent, în New York, SUA, unde noul cuplu a fost văzut flirtând, fără reţineri, toată noaptea, după care cei doi au luat cina în oraş alături de nişte prieteni. Între timp, fostul iubit al divei, Jesus, cu care aceasta a avut o relaţie de aproape un an, a fost surprins, în timp ce se relaxa într-o vacanţă în ţara lui natală.

Preluat de pe Libertatea

Mariana Roşca a primit dedicaţii de 10.000 €

Posted: 08 Feb 2010 02:51 AM PST

Mariana Roşca, abia revenită in Romania din Liban, a inceput să facă deja victime in randul bărbaţilor cu bani. Proaspăt despărţită de Sabah, fostul ei logodnic, "Blonda lui Iri", aflată vineri seara la inaugurarea restaurantului "Fitza manelelor" din Bucureşti, a primit dedicaţii de la un necunoscut, în valoare de 10.000 de euro.Blonda lui Iri a primit din partea unui necunoscut dedicaţii anunţate de Sorinel Copilul de aur (foto: Ninel Fluşter)

S-a despărţit de iubitul ei

Mariana Roşca a revenit în România, pregătită să rămână definitiv aici şi să se aventureze în televiziune şi în muzică. Mariana ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că a pus capăt relaţiei cu logodnicul ei, Sabah, cu care locuia de a- proape 10 ani în Liban, pentru că nu putea fi fericită lângă un om care o îngrădea în ceea ce priveşte o posibilă carieră.

Mariana a fost invitată vineri seara la inaugurarea restaurantului "Fitza manelelor", al lui Mihăiţă Nămol, în compania câtorva cunoştinţe şi a stilistei sale personale, Katalina Barbu. Nici nu a ajuns bine în localul din Bucureşti că dedicaţiile, la lăutarii care cântau acolo în seara respectivă, au început să curgă la adresa ei. Blonda nu a reuşit totuşi să afle nici până dimineaţa cine a fost cel care i-a dat dedicaţii de 10.000 de euro la lăutari, pentru că, se pare, acesta nu era prezent, ci făcea totul prin intermediul unor prieteni.

"Evident că m-am simţit flatată, îmi pare rău însă că nu am aflat cine este acel domn, pentru a-i mulţumi pentru gest, pentru versurile pe care mi le-au făcut cântăreţii de la «Fitza manelelor». M-am simţit foarte bine în acel restaurant şi cred că voi reveni alături de prietenele mele, să ne distrăm ca fetele", ne-a spus Mariana.

Preluat de pe Libertatea

Ludovic Orban a dansat pe muzică ţigănească de Ziua Îndrăgostiţilor. VEZI VIDEO

Posted: 13 Feb 2010 08:05 PM PST

Politicienii dansează cu foc de ziua îndrăgostiţilor. Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a făcut furori la câteva petreceri organizate în judeţul Cluj.
Citește mai departe...


Amor la vârful politicii internaționale

Posted: 14 Feb 2010 01:41 AM PST

În lume nu există doar iubire de politică. Există și iubire în politică, în ciuda politicii şi chiar de dragul politicii. Iată poveştile de dragoste ale câtorva dintre cele mai celebre cupluri ale politicii internaţionale.
Citește mai departe...


Lucian Mîndruţă: Sexul este supraevaluat!

Posted: 14 Feb 2010 07:24 AM PST

Lucian Mîndruţă dă sexul pe zbor. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul Observatorului deţine de mai mulţi ani licenţa de pilot.
Citește mai departe...

Topul devoratoarelor de fotbalişti. GALERIE FOTO

Posted: 14 Feb 2010 07:35 AM PST

Tot mai multe vedete feminine din lumea showbizului au făcut adevărate "colecţii" de fotbalişti. Unele dintre ele chiar"şi-au pasat" fotbaliştii între ele.
Citește mai departe...


Papa Benedict al XVI-lea ascultă Michael Jackson, Pink Floyd şi The Beatles

Posted: 14 Feb 2010 09:00 AM PST

Ziarul oficial al Vaticanului, L'Osservatore Romano, a dat publicităţii o listă cu cele mai bune zece...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cristina Spătar şi-a botezat băieţelul (VIDEO)

Posted: 14 Feb 2010 11:06 AM PST

Zi importantă în viaţa reginei R&B! Sâmbãtã, Cristina Spătar şi soţul ei, Alin, şi-au creştinat...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Filmul românesc "Eu când vreau să fluier, fluier", apreciat de juriul Festivalului de la Berlin (VIDEO)

Posted: 14 Feb 2010 12:21 PM PST

Premiera filmului "Eu când vreau să fluier, fluier" a lăsat publicul Festivalului de la Berlin mut. Nu...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Comedia "Valentine's Day", liderul box office-ului nord-american. Vezi primele zece poziţii

Posted: 15 Feb 2010 01:48 AM PST

Filmul "Valentine's Day" a cucerit prima poziţie a box office-ului nord-american. Filmul cu Julia Roberts...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Mihai Trăistariu a rămas fără permis. Dovada de circulaţie, valabilă până pe... 29 februarie (VIDEO)

Posted: 15 Feb 2010 02:06 AM PST

Mihai Trăistariu a trecut prin momente neplăcute duminică seară. În timp ce se întorcea de la Bacău,...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Shutter Island, un nou thriller marca Martin Scorsese (VIDEO)

Posted: 15 Feb 2010 08:11 AM PST

Martin Scorsese vine în 2010 cu un nou film, Shutter Island. Lungmetrajul îi are în rolurile principale...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Paris Hilton, beată la carnavalul de la Rio de Janeiro (VIDEO)

Posted: 15 Feb 2010 10:26 AM PST

Carnavalul de la Rio de Janeiro a adus laolaltă o serie de vedete internaţionale, printre care Madonna...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Odraslele politicienilor fac deliciul tabloidelor

Posted: 15 Feb 2010 08:39 PM PST

Numele Mazăre, Vanghelie, Băsescu, Prigoană sau Geoană fac ca apariţia pe prima pagină să fie întotdeauna asigurată.
Citește mai departe...


Dragoş Bucur a primit trofeul "Shooting Star" la Festivalul Filmului de la Berlin (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 01:31 AM PST

Zece tineri actori europeni, printre care se numără şi românul Dragoş Bucur, au fost onoraţi cu titlul...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Fost prieten al lui Ilie Năstase: Amalia a premeditat divorţul (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 03:20 AM PST

Divorţul lui Ilie şi al Amaliei Năstase se transformă încet-încet într-un scandal. De când soţii Năstase...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Apariţie excentrică: Lady Gaga a fost fotografiată fără fustă (VIDEO)

Posted: 16 Feb 2010 08:30 AM PST

Lady Gaga şochează din nou. De această dată, artista a fost surprinsă de paparazzi când părăsea un hotel...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Andreea Raicu a făcut senzaţie la Carnavalul de la Veneţia - VEZI FOTO

Posted: 17 Feb 2010 12:48 AM PST

Fostul model s-a aflat printre cele 2.000 de personalităţi invitate la petrecerea organizată în cadrul carnavalului, la Teatrul Fenice.
Citește mai departe...


Brit Awards 2010. Lady Gaga a obţinut trei trofee. Vezi lista câştigătorilor (VIDEO)

Posted: 17 Feb 2010 12:53 AM PST

Lady Gaga a triumfat, marţi seară, la gala premiilor Brit de la Londra! Excentrica artistă a plecat acasă...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Modă şi droguri: Răzvan Ciobanu, în vizorul procurorilor DIICOT după ce a cumpărat cocaină (VIDEO)

Posted: 17 Feb 2010 02:01 AM PST

Nou scandal în lumea modei din România. Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Scandal la Berlinală: Filmului românesc "Portretul luptătorului la tinereţe", acuzat de antisemintism

Posted: 17 Feb 2010 04:27 AM PST

Regizorul unuia dintre filmele româneşti participante la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cristi Tănase vrea s-o ia de nevastă pe "bomba sexy" Iulia

Posted: 17 Feb 2010 12:55 PM PST

Iubita stelistului Cristi Tănase, Iulia Tăbăcaru, spune că tânărului mijlocaş îi stă gândul la căsătorie, însă ea consideră că amândoi sunt prea tineri pentru un pas atât de important.
Citește mai departe...


Nicoleta Luciu: “Am mai mult sex appeal de când sunt mămică”. VEZI FOTO

Posted: 17 Feb 2010 01:03 PM PST

Nicoleta Luciu le îndeamnă pe femeile care se apropie de vârsta de 30 de ani să nu mai piardă vremea şi să facă bebeluşi.
Citește mai departe...


Alexander McQueen a lăsat un bilet înainte să se sinucidă

Posted: 17 Feb 2010 11:35 PM PST

Cauza morţii a fost asfixiere şi spânzurare, potrivit anchetatoarei Lynda Martindill.
Citește mai departe...


Medicul lui Michael Jackson şi-a schimbat declaraţia cu privire la moartea megastarului

Posted: 18 Feb 2010 12:04 AM PST

Murray, care pledează nevinovat în procesul care i-a fost intentat, susţine acum că a făcut "o greşeală" în prima declaraţie dată poliţiştilor din Los Angeles.
Citește mai departe...


Madonna se lansează în modă: Cântăreaţa intenţionează să scoată pe piaţă o linie vestimentară

Posted: 18 Feb 2010 12:27 AM PST

Madonna îşi extinde domeniul de activitate şi intenţionează să scoată pe piaţă propria linie vestimentară....

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Designerul Răzvan Ciobanu are datorii la traficanţii de droguri

Posted: 18 Feb 2010 12:28 AM PST

Lumea mondenă a Capitalei se intersectează tot mai des cu lumea obscură a drogurilor şi traficanţilor de stupefiante.
Citește mai departe...


Cea mai tânără creatoare de modă din SUA are numai 10 ani (FOTO)

Posted: 18 Feb 2010 12:53 AM PST

La numai 10 ani, Cecilia Cassini este prezentă la toate evenimentele importante din lumea modei. Cea...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Studiourile Universal Pictures pregătesc un film despre Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana

Posted: 18 Feb 2010 04:02 AM PST

Studiourile Universal Pictures pregătesc un film despre viaţa lui Kurt Cobain, regretatul solist al trupei...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Critici dure pentru filmul românesc "Portretul luptătorului la tinereţe": Este lung şi plictisitor

Posted: 18 Feb 2010 04:43 AM PST

Specialiştii în domeniul cinematografiei au adus critici dure filmului românesc "Portretul luptătorului...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Gary Coleman o ia razna în direct: "Fuck you all" (VIDEO)

Posted: 18 Feb 2010 12:09 PM PST

Starul american de televiziune Gary Coleman şi-a dat din nou în petec. După ce la începutul acestui an...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Honorius Prigoană a trecut în trombă cu maşina pe lângă pietoni, stropindu-i cu noroi

Posted: 18 Feb 2010 12:24 PM PST

Honorius Prigoană s-a şcolit în Statele Unite ca să poată oferi cetăţenilor României un viitor luminos, dar deocamdată nu le dăruieşte decât puţin noroi pe haine.
Citește mai departe...


Angelina Jolie l-a făcut pe George Clooney alcoolic fustangiu

Posted: 19 Feb 2010 12:28 AM PST

Cu toate că George Clooney are milioane de admiratoare în toată lumea, actorul nu a reuşit să-i câştige respectul Angelinei Jolie.
Citește mai departe...


A murit actriţa Kathryn Grayson, celebră pentru roluri în musicaluri

Posted: 19 Feb 2010 03:29 AM PST

Actriţa Kathryn Grayson, celebră pentru roluri în musicalurile din anii '40 - '50, a murit miercuri în...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu sunt cele mai cunoscute vedete din serialele româneşti

Posted: 19 Feb 2010 05:08 AM PST

Vedetele autohtone care au roluri principale în serialele româneşti produse în 2009 se bucură de notorietate, mai ales dacă au mai avut de-a face şi cu televiziunea, conform unui studiu online.
Citește mai departe...


Monica Anghel: Sunt însărcinată!

Posted: 19 Feb 2010 06:02 AM PST

Cântăreaţa Monica Anghel a mărturisit că se simte bine şi că va deveni mamă în septembrie-octombrie.
Citește mai departe...


Shaggy susţine un nou concert în România

Posted: 19 Feb 2010 07:41 AM PST

Shaggy, celebrul interpret al hiturilor "Boombastic" şi "Wasn't me", va susţine un nou concert în România....

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Elton John: Iisus a fost homosexual

Posted: 19 Feb 2010 11:01 AM PST

Elton John a şocat opinia publică internaţională după ce a făcut o declaraţie incendiară. Într-un interviu...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ministrul Sebastian Vlădescu a mai spart o căsnicie

Posted: 19 Feb 2010 01:04 PM PST

Ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu nu are degeaba renumele de "cuceritor". Şi nu unul oarecare, el fiind atras mai ales de femeile măritate! Sebastian Vlădescu şi-a trecut în cont deja două căsnicii pe care le-a destrămat, în ambele cazuri fiind vorba despre amicii
Citește mai departe...


Monica Anghel va fi mămică

Posted: 19 Feb 2010 01:15 PM PST

Monica Anghel aşteaptă un copil. Actriţa va deveni mămică pentru prima oară în luna septembrie. Monica...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Glume pe seama lui Barack Obama: "Este doar un bun cititor de teleprompter"

Posted: 19 Feb 2010 08:53 PM PST

Actualul lider de la Casa Albă a fost ţinta favorită a glumelor republicanilor, reuniţi la Conferinţa pentru Acţiune Conservatoare în Washington D.C.
Citește mai departe...


Sean Penn riscă 18 luni de închisoare pentru că a lovit un fotograf

Posted: 20 Feb 2010 08:36 AM PST

Actorul american Sean Penn a fost inculpat pentru agresiune şi vandalism, delicte care i-ar putea aduce...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

"Eu când vreau să fluier, fluier" a primit Ursul de Argint la Berlin. Vezi lista câştigătorilor

Posted: 20 Feb 2010 11:43 AM PST

Lungmetrajul "Eu când vreau să fluier, fluier", regizat de Florin Şerban, a primit, sâmbătă, "Jury Grand...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Prinţul William a pozat pentru oamenii fără casă

Posted: 20 Feb 2010 08:23 PM PST

William este un susţinător convins al cauzei celor fără adăpost. El sprijină o fundaţie umanitară destinată ajutorării acestora.
Citește mai departe...


Victor Ponta, pe ritmuri latino cu Daciana Sârbu - VEZI VIDEO

Posted: 21 Feb 2010 01:56 AM PST

În 2007, noul preşedinte PSD, Victor Ponta, şi soţia sa, Daciana Sârbu, au participat la o emisune de televiziune unde au ţinut să-şi arate calităţile artistice de dansatori.
Citește mai departe...

Moartea prinţului Harry nu i-ar interesa pe britanici

Posted: 21 Feb 2010 11:17 AM PST

Prinţul Harry a fost scos de pe lista personalităţilor ale căror decese întrerup automat programul radiodifuzorului...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

HapSANUL partea a II-a! A ramas cu ei pe afara, in direct la TV!

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Barbatul nu a tinut cont ca totul era transmis in direct la TV. S-o fi gandit ca de asa bust frumos trebuie sa se bucure o tara intreaga.Totul a durat insa o fractiune de secunda deoarece tanara a reactionat imediat, acoperindu-si foarte repede sanul.... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O prezentatoare TV concediata a comandat asasinarea patronului

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

La 11 ianuarie, patronul Sigma TV era impuscat mortal in plina strada, chiar in fata vilei sale din Nicosia, situata in cartierul diplomatic al orasului. Detinator al celei mai mari corporatii media din Cipru, Dias Group, Andis Hadjicostis (43 de ani)... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

S-a inventat "gustarea ideala": ciocolata care contine apa si nu grasimi!

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Mai mult, noua ciocolata ofera senzatia de satietate imediat, dand posibilitatea gurmanzilor sa nu mai manance nimic timp de sase ore, deoarece produsul ofera senzatia de "plin" imediat ce a intrat in contact cu acidul gastric. Citeste mai... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Horoscopul zilei de 22 februarie

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

PESTI Va mobilizati serios ca sa rezolvati toate acele probleme care va stau pe cap de saptamana trecuta si de care trebuie sa va ocupati - insistent - ca sa le terminati.BERBEC Un proiect nou la orizont! O sa trebuiasca sa investiti multa energie sa... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Li se spune "Regii dansului"! Au facut prapad la o nunta! Vezi VIDEO

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Ritmurile latine, menite sa atate simturile, par sa ii lase reci pe ceilalti meseni, in timp ce "invitatii surpriza" profita de fiecare minut al melodiei si se lanseaza in miscari ce se aseamana cu Cazaciocul, iar cand atmosfera se incinge o... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Jermaine Jackson: Stiu cine l-a omorat pe Michael!

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Invitat la o emisiune radio, Jermaine Jackson a marturisit ca stie cine l-a ucis pe Michael si ca doctorul Conrad Murray nu a fost singurul responsabil pentru moartea starului.Jermaine a mai spus ca lucrurile se vor lamuri in curand si ca adevarul va... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

EXCLUSIV ONLINE! Indiciu 2 pentru problema din 18.02.2010

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Barbatul se afla pe o sosea in afara orasului. La un moment dat trece pe acolo o masina de politie. Politistul se ofera sa-l ajute si descopera ca usa din spate a masinii e deschisa.Recupereaza usor cheile i le da barbatului si pleaca. Dupa plecarea... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ti-ai lasa catelul sa mearga la o blind date?

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Pentru ca tot se-apropie ziua de Dragobete, intr-un pub din Baia Mare, 20 de catelusi au fost adusi de stapani sa-si intalneasca perechea.Cochete din cale-afara, patrupedele si-au schimbat rapid priviri galese. Si unde a fost dragoste la prima vedere,... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

"The Hurt Locker", de Kathryn Bigelow, a castigat premiul BAFTA pentru cel mai bun film

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Kathryn Bigelow a castigat si premiul pentru regie, pentru "The Hurt Locker", in fata fostului ei sot, James Cameron, nominalizat la aceeasi distinctie pentru "Avatar", productie cu un succes rasunator la box-office. "The Hurt... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Castigatorii Ursului de Argint, intampinati pe aeroport in aplauze

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Bucurosi, inca emotionati si mandri ca munca lor a fost rasplatita, regizorul Florin Serban, actorii Ada Condeescu si George Pistereanu si scenaristul Catalin Mitulescu au fost intampinati cu ropote de aplauze pe aeroportul Henri Coanda.Florin Serban a... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Chinezii din toata lumea inca sarbatoresc intrarea in Anul Tigrului

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

La Londra, petrecaretii au celebrat intr-un vacarm infernal, aplaudati de pe margine, de o multime de curiosi. Marea petrecere a avut loc insa, asa cum era de asteptat, in cartierul chinezesc. O multime uriasa a invadat strazile, pentru a celebra Anul... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

The Hurt Locker, marele castigator la premiile Bafta

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Ambele filme aveau cate opt nominalizari, dar in vreme ce "Avatar" a primit doua premii, "The Hurt Locker" si-a adjudecat sase. Amanunt picant, regizorii celor doua filme rivale, Kathryn Bigelow si James Cameron au fost casatoriti... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dificila misiune pentru viitoarele mirese. Cum sa arate rochia?

Posted: 21 Feb 2010 02:00 PM PST

Designerii adunati la ultimul targ de profil deschis in Capitala au observat ca tinerele sunt nehotarate, chiar daca au spus da.Creatorii nu au stat o clipa in cele trei zile de targ: au imbracat sute de viitoare mirese, le-au dat indicatii si au... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Filmul "The Hurt Locker", regizat de fosta soţie a lui James Cameron, a obţinut şase premii BAFTA

Posted: 21 Feb 2010 11:05 PM PST

Filmul american cu buget modest, "The Hurt Locker", a învins duminică superproducţia "Avatar", la gala...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Whitney Houston, în comă după o supradoză de droguri şi alcool

Posted: 21 Feb 2010 11:37 PM PST

Săptămâna trecută, cântăreaţa s-a prăbuşit în culisele show-ului pe care îl susţinea în Coreea de Sud.
Citește mai departe...


Whitney Houston, grave probleme de sănătate: A leşinat în urma unui concert de la Seoul

Posted: 22 Feb 2010 12:23 AM PST

Celebra cântăreaţă americană Whitney Houston, cunoscută pentru problemele pe care le are cu drogurile...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Măzăre şi fiul său, primii români care au defilat la celebrul carnaval din Sao Paolo VEZI VIDEO ŞI FOTO

Posted: 22 Feb 2010 12:48 AM PST

Primarul Constanţei a participat alături de Răducu, fiul său la celebrul carnaval de la Sao Paolo, din Brazilia. Ei au fost invitaţi de reprezentanţii celebrei Şcoli de Samba Vai-Vai să danseze pe carul alegoric.
Citește mai departe...


Thrillerul "Shutter Island", primul loc în box office-ul nord-american

Posted: 22 Feb 2010 02:25 AM PST

Filmul "Shutter Island", în regia lui Martin Scorsese şi cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, se...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Naomi Campbell, faţă în faţă cu soţia şi fiica iubitului ei

Posted: 22 Feb 2010 03:32 AM PST

Anul trecut soţia miliardarului îi declara război fostului supermodel, susţinând că nu va divorţa niciodată de Vladimir Doronin.
Citește mai departe...


Scandal la Sanremo: Câştigătorii festivalului au fost huiduiţi de orchestră şi spectatori (VIDEO)

Posted: 22 Feb 2010 03:35 AM PST

Scandal la festivalul de la Sanremo de anul acesta. După anunţarea câştigătorului, publicul a izbucnit...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cătălin Botezatu va concura în noul sezon al "Dansez pentru tine"

Posted: 22 Feb 2010 03:47 AM PST

Designerul Cătălin Botezatu este una dintre vedetele care vor concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV.
Citește mai departe...


Jermaine Jackson: Ştiu cine l-a omorât pe Michael!

Posted: 22 Feb 2010 04:30 AM PST

Fratele lui Michael Jackson, Jermaine, a declarat la o emisiune radio că ştie cine l-a omorât pe fratele său şi că medicul Conrad Murray nu este singurul vinovat de moartea starului, potrivit Mediafax.
Citește mai departe...


Carmen Electra regretă că şi-a mărit sânii

Posted: 22 Feb 2010 07:57 AM PST

Întrebată despre "armele secrete" care o ajută să fie una dintre cele mai dorite femei, Electra a povestit că se menţine în formă pregătind un spectacol de striptease alături de fetele de la Pussycat Dolls.
Citește mai departe...


In Romania, 38% dintre copiii sub trei ani acceseaza zilnic internetul

Posted: 22 Feb 2010 11:08 AM PST

In Romania, 70% dintre adolescenti si 54% dintre copii intra zilnic pe net, in timp ce doar 55% dintre parinti il acceseaza, arata un studiu realizat, la initiativa Salvati Copiii, in orasele din sapte judete. Cele mai populare in randul adolescentilor... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

"Eu când vreau să fluier, fluier". Ursul de Argint a ajuns în România (VIDEO)

Posted: 22 Feb 2010 11:25 AM PST

Pentru prima dată, vedem în România Ursul de Argint câştigat la Berlin de regizorul Florin Şerban. Trofeul...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

"Avatar", invins de "The Hurt Locker" la BAFTA

Posted: 22 Feb 2010 12:06 PM PST

Blockbusterul "Avatar" si drama de razboi "The Hurt Locker" si-au disputat trofeele la Premiile Academiei Britanice de Film, competitie din care ultima pelicula a iesit in avantaj clar. Din cele opt categorii la care fusese... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Holograf canta pentru indragostiti

Posted: 22 Feb 2010 02:00 PM PST

Artistii au pregatit cele mai frumoase balade, iar Dan Bittman va fi maestru de ceremonii. Ii va cununa, simbolic, pe tinerii care si-au gasit jumatatea.Baietii de la Holograf repeta de zor zilele acestea. Dragobetele ii va prinde pe scena, la un... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Americanii, campioni la lene! Vezi restul clasamentului!

Posted: 22 Feb 2010 02:00 PM PST

Miza: desemnarea celor mai lenese natiuni.Primii puturosi ai planetei s-au dovedit a fi americanii. Locurile urmatoare in acest clasament sunt ocupate, in ordine, de canadieni, belgieni, turci si britanci.Pentru atribuirea rusinoaselor medalii, s-a... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Harrison Ford: Banii sunt singura motivatie pentru a accepta un rol

Posted: 22 Feb 2010 02:00 PM PST

Banii si nu vreun premiu Oscar sau vocatia, cum s-ar astepta unii, sunt motivul pentru care Harrison Ford accepta rolurile.Mai mult, dupa o cariera de patru decenii, presarata cu roluri de mare succes, actorul american de 67 de ani sustine ca faima... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Promoterii romani se bat pentru Aerosmith

Posted: 22 Feb 2010 02:00 PM PST

CONCURENTA. Trei dintre cei mai importanti organizatori locali de concerte au facut oferte pentru a aduce la Bucuresti trupa americana, care va demara un nou turneu.Presa internationala anunta, anul trecut, plecarea vocalului Steven Tyler din trupa... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Atmosfera ca la Oslo la Eurovision

Posted: 22 Feb 2010 02:00 PM PST

CONCURS. Valentina Pelinel, Horia Brenciu si Olsen Brothers vor incinge atmosfera din arena Circului Globus la finala Eurovision Romania de anul acesta.Peste 120 de oameni s-au unit intr-o echipa pentru organizarea finalei care va desemna... continuare...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Niciun comentariu: