Stirile mondene

Stirile mondene


Si-a dat demisia pentru ca era prea plinuta: Katie Green

Posted: 05 Oct 2008 07:14 PM PDT

Modelele cu forme par sa aiba zilele numarate. A simtit-o pe pielea sa Katie Green, care, dupa ce a obtinut un contract cu firma Wonderbra, a fost obligata sa slabeasca pentru a se încadra în cerintele pietii. Desi a încercat sa se conformeze, voluptuoasa satena a hotarât ca e mai bine sa renunte la slujba. Totul a început la câteva saptamâni dupa ce Katie a câstigat un contract cu firma de lenjerie intima Wonderbra. Brandul i-a sugerat sa fie impresariata de agentia Premier, una dintre cele mai bune în domeniu. Desi modelul avea o greutate de 66 de kilograme, managerii au obligat-o sa dea jos 13 kilograme. Au avut de câstigat lansându-ma ca un model cu forme. Apoi mi s-a spus sa scad enorm în greutate, pentru a putea fi ca si celelalte fete de pe podium, altfel sunt concediata, a dezvaluit Green. Britanica a slabit putin, dar ofertele întârziau sa apara. Când suna telefonul, erau cei de la Premier, care voiau sa afle cât am pierdut în greutate. M-au invitat la Londra si credeam ca voi face o sedinta foto. Dar m-au chemat sa ma cântareasca, a marturisit Katie.


Pictorial HOT in Dubai - Danielle Lloyd

Posted: 05 Oct 2008 07:19 PM PDT

Este model de succes, are sex-appeal si încearca sa o detroneze pe Gemma Atkinson cea care are cel mai vândut calendar. Danielle Lloyd este candidata numarul unu pentru a se încorona regina celui mai bine vândut calendar sexy. Fosta miss Marea Britanie, frumoasa a ales exoticul Dubai pentru a poza si se pare ca a fost o miscare înteleapta. Dar, în acelasi timp, si o provocare, deoarece în Emirate practicarea nudismului în public nu este privita cu ochi buni. Şedintele foto au avut loc dimineata devreme, în asa fel încât sa nu fie suparat nimeni. Doar ca în ultima zi se apropiase ora 7.30 dimineata si un echipaj de politie a parcat chiar lânga plaja. Toata lumea s-a speriat, dar se pare ca oamenii legii vroiau doar sa arunce o privire mai de aproape, a povestit Danielle.


Marirea de sani a Annei Nicole Smith, interzisa pe video

Posted: 05 Oct 2008 07:21 PM PDT

Desi nu mereu, justitia face dreptate în cazul oamenilor de care vor sa profite alte persoane. Astfel, chirurgului care i-a marit sânii Annei Nicole Smith si sotiei lui le-a fost interzis sa distribuie înregistrarea cu operatia. Procesul a fost intentat de Howard K. Stern, executorul testamentar al fostului iepuras Playboy. Barbatul a câstigat, tribunalul din Los Angeles interzicând doctorului Gerald Johnson si partenerei sale de viata sa distribuie filmarea cu Anna Nicole Smith. Sentinta s-a dat dupa ce, anul trecut, familia Johnson a primit dispozitii stricte. Howard Stern a sustinut ca diva nu si-a dat consimtamântul de a se înregistra operatia, sau ca filmul sa fie vazut de Thomas Riccio, care vinde obiecte care au legatura cu vedetele. Filmarea a fost editata de fiica lui Riccio într-un clip de cinci minute.


Jon Bon Jovi a fost dat in judecata

Posted: 13 Oct 2008 01:46 AM PDT

Daca pe meleagurile noastre cântaretii pot plagia fara griji, în afara nu se scapa asa usor. Astfel, trupa Bon Jovi este data în judecata pentru 400 de miliarde de dolari, dupa ce au copiat versurile melodiei unui muzician american. Procesul a fost intentat de Samuel Bartley Steele, un muzician din Massachusetts, care acuza trupa ca ar fi copiat versurile melodiei (Man I Really) Love This Team, care este folosita ca imn de catre echipa de baseball din orasul sau, The Red Sox.


Unele vedete fac copii, Avril Levine divorteaza

Posted: 13 Oct 2008 01:52 AM PDT

Dragostea vine si pleaca, daca între oamenii care s-au iubit cândva nu mai exista sentimente. Acest fapt îl traieste din plin si cântareata rock Avril Lavigne. Vedeta s-a despartit de sotul ei, Deryck Whibley, dupa doar doi ani de la oficializarea relatiei. Vedeta s-a despartit de sotul ei, Deryck Whibley, dupa doar doi ani de la oficializarea relatiei. Se pare ca problemele au aparut la începutul acestui an, când interpreta melodiei Complicated a pornit într-un turneu mondial. Se crede ca distanta a creat presiune în cuplu, dar si faptul ca, în timp ce cariera lui Avril este în plin avânt, solistul trupei SUM 41 a cam trebuit sa îsi ia ramas bun de la faima.


Hot Eva, insarcinata si cu un look de neuitat

Posted: 13 Oct 2008 02:35 AM PDT

Nascuta în Ungaria, realizata în Italia I s-a întâmplat Evei Henger, cea care a parasit tara natala dupa ce a devenit Miss, pentru a-si încerca norocul în Cizma. De atunci, au trecut niste ani. Popularitatea artistei care a cochetat si cu productiile soft pentru adulti a crescut cu fiecare an. Iar calendarul pe 2009, realizat în septembrie, în Maldive, demonstreaza ca timpul nu a atins-o pe frumoasa actrita. Interesant este ca fotografiile au fost realizate de Massimiliano Caroletti, partenerul de viata al unguroaicei. Şi poate chiar mai interesant este ca acest pictorial a fost realizat desi Eva era însarcinata. Ea urmeaza sa devina mama pentru a treia oara la începutul anului viitor.


Imaginea conteaza, chiar si in lumea care masoara timpul

Posted: 13 Oct 2008 02:52 AM PDT

Timpul inseamna bani, asta e clar, insa pe Charlize Theron timpul ar putea-o costa mai mult decat pe oricine. Dupa ce in urma cu cateva luni a semnat un contract cu firma producatoare de ceasuri Raymond Weil prin care se angaja sa poarte mereu in public doar ceasuri marca Raymond Weil, actrita a fost data in judecata de companie pentru ca nu a respectat prevederile contractului se pare ca Charlize si-a uitat acasa ceasul ... din greseala. Nu ar fi asa mare lucru daca nu ar fi platita pentru asta, dar avand in vedere ca aceasta companie ii da bani doar ca sa poarte un ceas, ar fi fost bine sa il poarte pur si simplu pentru ca acum risca sa plateasca 20 milioane USD daune.


Inca o vedeta fericita: Reese Witherspoon

Posted: 15 Oct 2008 02:45 AM PDT

Putine vedete au parte de relatii extraordinare, pline de iubire si armonie. Una dintre ele este Reese Witherspoon, care recunoaste ca este fericita datorita lui Jake Gyllenhaal. Ma simt bine cu Jake. El ma sustine. Sunt foarte fericita în viata. Sunt foarte norocoasa sa am multe persoane în jurul meu care sa ma sustina, care sa tina la mine. E tot ceea ce îti poti dori. Ma simt binecuvântata, a marturisit actrita. Vedeta are parte de clipe placute si pe platourile de filmare, în compania lui Vince Vaughn, cu care joaca în productia Four Christmases. Vince e cel mai amuzant om cu care am lucrat vreodata. Erau zile când filmam, iar eu râdeam atât de tare, încât stricam dubla. Îmi era frica sa nu fac pe mine de râs, a recunoscut Witherspoon.


Idila Bragelina s-a nascut din cuplul Smith

Posted: 21 Oct 2008 05:52 PM PDT

Angelina Jolie pune din nou paie pe foc in conflictul cu Jennifer Aniston dupa ce a declarat ca ea si Brad Pitt s-au indragostit pe platourile de filmare de la productia Mr. & Mrs. Smith si asta in timp ce actorul era casatorit Jennifer Aniston, informeaza FemaleFirst. Cele doua vedete au sustinut mereu ca in timpul filmarilor la Mr. & Mrs. Smith nu a existat o relatie intre ei, ci au fost doar buni prieteni. Acum insa, Angelina vine cu o poveste diferita. Intr-un interviu acordat cotidianului New York Times, actritei i-a scapat faptul ca s-a indragostit de Brad Pitt in timp ce amandoi lucrau la Mr. & Mrs. Smith.


Gillian Anderson (X-Files) a nascut al treilea copil

Posted: 21 Oct 2008 06:03 PM PDT

Actrita Gillian Anderson, cunocuta pentru rolul agentei Scully din celebrul serial The X-Files, a nascut saptamana trecuta, pe 15 octombrie, cel de-al treilea copil al sau, un baietel care a primit numele de Felix, informeaza aceshowbiz.com. Micutul Felix este cel de-al doliea copil al lui Gillian Anderson (40 de ani) impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Mark Griffiths. Cuplul mai are un baietel in varsta de doi ani pe nume Oscar. Iar actrita mai are o fata in varsta de 13 ani, Piper, dintr-un mariaj anterior. Se pare ca actrita s-a inspirat din piesa de teatru The Odd Couple (Un cuplu ciudat) in alegerea numelor celor doi baieti ai sai, avand in vedere ca cele doua personaje principale se numesc intocmai Oscar si Felix. Gillian Anderson a jucat de curand in cel de-al doilea lungmetraj inspirat de serialul care i-a adus celebritatea, The X-Files: I Want to Believe, si in comedia How to Lose Friends & Alienate People, amandoua filmele fiind catalogate de critici ca mediocre.


Anna Lesko ... ucraineanca care incita visele romanilor

Posted: 21 Oct 2008 06:17 PM PDT

Sexualitatea vine din inteligenta si din felul în care pui problema de fiecare data în fata unei femei. Asa considera Anna Lesko, cea care pozeaza ca Printesa Razboinica si sexy, evident, în ultimul numar al revistei Maxim. Un pictorial intitulat Razboi si pace, care aduce mai curând cu viata tumultuoasa a interpretei decât cu romanul lui Lev Tolstoi. Frumoasa si razboinica. Şi dispusa sa lupte oricât pentru viitorul ei, pentru portia de glorie pe care i-a harazit-o destinul. Asa apare Anna Lesko în ochii oricui se dovedeste capabil sa treaca peste etichetari de tipul: fosta iubita a lui Irinel Columbeanu. Şi totusi, iata ce marturiseste frumoasa de peste Prut, în interviul din Maxim: Mi-am dorit sa fiu celebra, dar nu cu pretul acesta si nu în felul acesta. În ziua de azi, este atât de usor sa devii celebru printr-o prostie sau printr-o exagerare.


Adio Singuratate!

Posted: 21 Oct 2008 06:18 PM PDT

Divortul este acum doar o amintire neplacuta pentru Paul McCartney, care se bucura de relatia cu Nancy Shevell. Pentru a avea mai mult timp ca sa-si împartaseasca sentimentele, iubita starului s-a mutat cu el în resedinta din Peasmarsh. Muzicianul nu a vrut sa supere pe nimeni, asa ca a cerut acordul fiicei concepute cu Heather Mills, Beatrice. Noua jumatate a starului Beatles a început sa petreaca aproape fiecare weekend la proprietatea lui McCartney, care a fost cumparata pentru prima sotie, Linda, ca dar de nunta, în 1969. Dar saptamâna trecuta, rockerul i-a cerut iubitei sale sa se mute definitiv în locuinta. Paul si Nancy sunt un cuplu solid atât cât se poate dupa o perioada scurta împreuna. Ea era mereu la Peasmarsh, asa ca i s-a parut normal starului sa-i ceara sa se mute cu el. Shavell înca mai calatoreste de aici în America, dar se stabileste în casa cu muzicianul. Cântaretul a întrebat-o pe Beatrice daca îi place de iubita lui si a primit un «Da» rasunator. A însemnat foarte mult pentru el, a marturisit un apropiat.


Melida Messenger - inca o sansa casniciei

Posted: 30 Oct 2008 05:45 PM PDT

Egoismul trebuie exclus atunci când întemeiezi o familie. Tocmai de aceea si modelul Melinda Messenger considera ca este necesar sa mai acorde o sansa casniciei sale cu Wayne Roberts, de care s-a separat acum sase luni. Cuplul s-a despartit în luna aprilie, dupa 11 ani de casnicie. Melinda, în vârsta de 37 de ani, a declarat ca ea si Wayne au pierdut acea legatura profunda pe care o aveau. Însa cei doi s-au hotarât sa-si mai acorde o sansa. Nu ne dorim nimic mai mult, decât sa facem lucrurile sa mearga între noi, a declarat modelul într-un interviu pentru revista Hello!.


Iata-l pe Zuma, fiul meu

Posted: 30 Oct 2008 05:59 PM PDT

Orice mama ar trebui sa fie mândra de copilul ei. Pentru ca nu toate femeile pot avea urmasi, trebuie sa pretuiesti ceea ce ai. Iar Gwen Stefani se arata foarte multumita de fiul sau nou nascut, Zuma. Solista devenita celebra ca vocea formatiei No Doubt, si-a pus pe site-ul oficial o poza cu ea si micutul. În fotografie, Gwen arboreaza zâmbetul unei mamici împlinite, în timp ce baietelul de numai zece luni scoate limba. Aceasta poza indica faptul ca este posibil ca Zuma sa calce pe urmele parintilor sai, Gwen si Gavin Rossdale. Ambii sunt sub lumina reflectoarelor si probabil vor ca si copilul lor sa fie.


Marimea inimii conteaza ... Jennifer Hudson infiinteaza o fundatie

Posted: 01 Nov 2008 10:49 PM PDT

Jennifer Hudson a trecut in ultima saptamana prin clipe de cosmar. Ea si-a pierdut mama, fratele si nepotul intr-o crima tragica. Acum, actrita si familia sa au pus bazele unei fundatii de ajutorare a familiilor care au pierdut persoane dragi in urma unor crime. Asociatia este infiintata in onoarea mamei sale, Darnell Hudson Donerson, a fratelui Jason Hudson si a nepotului Julian King. Fundatia Hudson - King pentru Familiile Victimelor Asasinate va oferi sprijin tuturor familiilor care au trecut printr-o astfel de tragedie. "Fundatia se ocupa sa asigure nevoile de baza hrana, imbracaminte, adapost, dar si servicii de consiliere pentru tratarea durerii sufletesti", spune Hudson. Jennifer Hudson a devenit celebra in 2005, la emisiunea de televiziune "American Idol" iar apoi a urmat rolul Effie White, din muzicalul "Dreamgirls" (2006), pentru care a primit premiul Oscar.


32 de milioane, pretul divortului Madonnei

Posted: 10 Dec 2008 06:13 PM PST

Când iubirea moare într-un cuplu, intervine divortul. Iar daca în despartire sunt implicate vedete, cu siguranta va cântari greu la buzunarul unuia dintre parteneri. Madonna stie acest lucru cel mai bine. Cântareata îi va plati lui Guy Ritchie 32 de milioane de lire sterline, dupa ce el va semna ca renunta la drepturile privind averea divei de 300 de milioane. De fapt, Regina pop îi va completa regizorului un cec de 12 milioane si îi va înmâna cheile de la o proprietate ce valoreaza 20 de milioane. Este de înteles ca Ritchie, 40 de ani, îsi va pastra de asemenea si pub-ul Punchbowl, în valoare de trei milioane de lire sterline, în urma întelegerii pe care au încheiat-o dupa divortul scurt care a avut loc la Înalta Curte, pe 21 noiembrie.


Angelina Jolie si soacra

Posted: 10 Dec 2008 06:33 PM PST

Se spune ca nora si soacra nu pot sa se sufere. Parea sa fie valabil si pentru Angelina Jolie, care, conform zvonurilor, nu s-ar fi înteles timp de ani de zile cu mama lui Brad Pitt, Jane. Dar, ca si în cazul sarcinii, vedeta din Changeling a negat speculatiile într-un mod practic. Ea a fost surprinsa cu zâmbetul pe buze, alaturi de parintii partenerului ei si de actor, în Hollywood. Actrita si mama iubitului sau, Jane Pitt, zâmbeau si râdeau pe covorul rosu, la premiera recentului film al lui Brad Strania poveste al lui Benjamin Button, lasând sa se înteleaga ca nu exista nici o divergenta între ele. Cea care i-a dat viata starului din Citeste si arde a fost extrem de apropiata de prima sotie a actorului, Jennifer Aniston, si a fost socata când cuplul a anuntat despartirea în 2005. Jane tine si acum legatura cu vedeta din Prietenii tai si se întâlneste cu ea, spre surprinderea Angelinei.


John Costelloe s-a sinucis

Posted: 26 Dec 2008 03:22 PM PST

Actorul John Costelloe, care a jucat in serialului "Clanul Soprano", s-a sinucis. Potrivit site-ului telegraph.co.uk, care citeaza un raport al politiei din New York, John Costelloe s-a impuscat, in locuinta sa din Brooklyn.Costelloe, in varsta de 47 de ani, este un fost pompier din New York, devenit celebru in 2006 pentru rolul Jim "Johnny Cakes" Witowski, iubitul unui mafiot homosexual din serialul "Clanul Soprano", difuzat si in Romania, noteaza Realitatea TV.Inainte de a se sinucide, John Costelloe a facut parte din distributia spectacolului "Gang of Seven", de pe Broadway, care a fost foarte bine primit de critici anul acesta.


Madonna la Bucuresti

Posted: 22 Feb 2009 04:44 PM PST

Madonna va sustine un concert la Bucuresti, în cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", pe 26 august. Concertul va avea loc în parcul Izvor, iar biletele vor fi puse în vânzare pe 3 martie. Preturile biletelor vor fi cuprinse între 120 si 800 de lei. DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour", va fi Invitatul special al concertului sustinut de Madonna la Bucuresti. Concertul de aproximativ doua ore are patru parti "The Pimp", ce cuprinde un omagiu adus anilor 20 si stilului "gangsta pimp", "Old School", unde Madonna revine la stilul anilor 80, sectiunea dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave. Costumatiile pe care Madonna le poarta în acest show sunt realizate de 36 de designeri.


Jennifer Aniston - cugetari despre viata

Posted: 09 Mar 2009 06:49 AM PDT

Când ajungi la o anumita vârsta si esti trecut prin multe relatii nereusite, te poti transforma într-o persoana care nu îsi mai face sperante în privinta unei vieti amoroase ideale.Unu din cele mai bune exemple este actrita Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. Prin viata ei, si asa destul de agitata au trecut in ultima vreme Vince Vaighn si Paul Sculfor, toti in incercarea de a face uitata iubirea pierduta in fata Angelinei Jolie: Brad Pitt. Desi acum, spune ea, se bucura de o noua poveste de iubire alaturi de John Mayer, actrita este reticenta atunci cand este vorba de perfectiune, potrivire, iubire, dupa declaratiile ei: Nu am o relatie perfecta si nu cred ca exista asa ceva. Ne amagim daca suntem de parere ca exista. Cine spune ca fiecare relatie trebuie sa dureze pentru totdeauna? Asta înseamna sa speri la prea mult. Cred ca fiecare relatie este o lume în sine, a spune Jennifer intr-un interviu recent.


David Letterman s-a insurat

Posted: 24 Mar 2009 08:00 PM PDT

Daca este cu adevarat puternica, dragostea îsi gaseste încununarea, mai devreme sau mai târziu. Iar protagonistii devin o pereche legata nu doar de sentimente, dar si de acte. Asa s-a întâmplat în cazul lui David Letterman, care a început sa formeze un cuplu cu Regina Lasko în 1986. De atunci, cei doi nu au încetat sa fie împreuna si în 2003 a venit pe lume rodul iubirii lor, Harry. Iar dupa 23 de ani de relatie, perechea a facut, în sfârsit, pasul cel mare. Vestea a fost data de celebrul prezentator luni, în timpul emisiunii sale, Late Show. Joi, 19 martie, 2009, la ora trei p.m., la Tribunalul districtual Teton din Choteau, Montana, m-am casatorit cu Regina Lasko, a marturisit Letterman.


Apetit pentru horror

Posted: 09 May 2009 07:05 PM PDT

Actrita Katie Holmes va juca în filmul horror Don't Be Afraid of the Dark, produs de Guillermo del Toro, anunta Variety. Filmarile sunt programate sa înceapa în aceasta vara la Melbourne. Lungmetrajul este bazat pe o productie de televiziune din 1973 si prezinta povestea unei fetite care se muta împreuna cu tatal ei si iubita acestuia. Ei descopera ca nu sunt singurii care locuiesc în casa, aceasta fiind plina de creaturi diabolice.


Kate Winslet si Daily Mail

Posted: 09 May 2009 07:09 PM PDT

Actrita Kate Winslet, care a câstigat anul acesta Oscarul pentru rolul din The Reader, a dat în judecata publicatia britanica Daily Mail. Vedeta cere daune în valoare de 169.000 de euro, dupa ce un articol spune ca Winslet ar fi mintit cu privire la regimul sau de slabit. Kate Winslet se declara ofensata si foarte tulburata de ceea ce s-a scris.


Titanic inca provoaca ecouri pentru protagonisti

Posted: 11 May 2009 10:51 PM PDT

Actorii Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au facut o donatie de 30.000 de dolari ultimei supravietuitoare de pe vaporul Titanic. Potrivit Access Hollywood, cei doi protagonisti ai filmului Titanic din anul 1997 impreuna cu regizorul James Cameron au adunat respectiva suma de bani pentru a se asigura ca Millvina Dean in varsta de 98 de ani isi va putea achita cheltuielile de la azilul de batrani in care isi petrece ultima parte a vietii. Millvina Dean a fost cea mai tanara pasagera de pe vapor, avand numai 9 luni in anul 1912, atunci cand Titanicul s-a lovit de un iceberg in drumul sau spre New York si s-a scufundat. Fotograful Don Mullan a lansat un apel in editia de duminica, 10 mai 2009, a ziarului Irish Independent pentru a strange fonduri pentru batrana si i-a contactat de asemenea pe Kate Winslet, Leonardo Di Caprio si James Cameron cu scopul de a atrage atentia lumii asupra starii singurei persoane ramase in viata pana in anul 2009 dintre supravietuitorii tragediei din anul 1912, organizand la randul lui o expozitie de fotografie in scop caritabil.


Nicoleta Luciu: sunt o norocoasa

Posted: 13 May 2009 07:34 PM PDT

A fost, cândva, cea mai dorita femeie din România, însa sondajele site-ului nostru din aceasta primavara au distrus mitul numit Nicoleta Luciu. Acum, este o actrita de telenovele, o mamica fericita si o femeie aproape împlinita. Ştim cu totii ce îi lipseste... Desi si-a dublat practic greutatea, frumoasa Nicoleta Luciu sustine ca perioada natala a fost foarte frumoasa. Nu de alta, dar asa priveste lucrurile acum, de la cele 50 de kilograme la care a revenit cu multa truda si compot. Am avut norocul sa am alaturi oameni care m-au sustinut, care m-au facut sa ma simt frumoasa. În plus, am avut nasterea pe care mi-am imaginat-o. Fara dureri, fara contractii, am nascut usor si am avut noroc cu un copil cuminte care m-a lasat sa ma odihnesc. Sunt o norocoasa!, spune Nicoleta în Star.


Zambeste tot timpul ne sfatuieste Andreea Raicu

Posted: 13 May 2009 07:59 PM PDT

Andreea Raicu nu este doar o bruneta dulce si sexy. Are si creier! Pentru a intra în rând cu lumea, starleta si-a facut blog. Şi a tinut sa filosofeze despre viata în general si despre suferinta si esecuri, în particular. Ştiu ca esti suparat, dezamagit, deznadajduit, nu te mai intereseaza nimic. Toata teoria asta ti se pare o prostie, si nu vrei sa mai auzi altceva în afara celor care te macina. De acord, cu totii am trecut prin asta. Uneori poate fi ca un vertij care nu se mai termina, care te trage în jos, simti ca îti pierzi mintile, iar puterile te lasa, dar întotdeauna iese soarele. Întotdeauna! Fara exceptie! Trebuie doar sa crezi, scrie Andreea pe blogul ei.


Unde e Fat-Frumos? Unde ?

Posted: 09 Jun 2009 09:48 PM PDT

Se împlinesc doua decenii de când Ramona Badescu a deschis sirul româncelor dornice sa se afirme în showbizul de peste hotare si a parasit tara natala în cautarea celebritatii. A reusit sa devina cunoscuta în Italia, dar nu a fost deloc un drum usor. Acum îsi aduce aminte de acele timpuri cu un zâmbet nostalgic. Şi nu pare sa regrete nimic, chiar daca a avut parte de perioade grele si de neîmpliniri sentimentale.Am plecat în Italia dupa Revolutie, în martie 90, printr-o agentie, cu un contract de impresariat artistic pe care l-am avut pentru vara, pe o luna de zile. Nu planuiam decât sa stau cât dura contractul. Chiar înainte sa plec din România am rupt contractul, pentru ca mi-era frica, dar o prietena m-a încurajat si mi-a spus sa merg înainte, sa ma duc totusi în Italia pentru o luna de zile, sa vad cum e si apoi pot sa ma întorc, a povestit diva pentru Agentia de Presa Mondena.


Puya vrea o strada cu numele lui

Posted: 09 Jun 2009 10:01 PM PDT

Dupa o lunga perioada de absenta de la radio, Puya a acceptat invitatia lui Marian Soci si a venit în studioul Radio 21. Fanii lui Puya au vrut sa afle daca s-a gândit vreodata sa renunte la muzica. Eu traiesc din muzica de la 16 ani. Pentru mine si Sisu muzica nu e un hobby, noi din asta traim. Nu m-am gândit niciodata sa fac altceva. În plus, când faci o viata întreaga acelasi lucru, ajunge sa faca parte din tine si e foarte greu sa te lasi, a precizat artistul.


Influenta lui Michael Jackson asupra muzicii

Posted: 25 Jun 2009 08:30 PM PDT

Michael Jackson - cel mai de succes showman al tuturor timpurilor - a intrat in Cartea Recordurilor, cu 13 premii Gramy la activ, 13 single-uri clasate pe primul loc in topuri si vanzari de peste 750 de milioane de albume in intreaga lume. La noua ani de la lasarea sa pe piata muzicala, devine o figura dominanta in muzica pop si primul artist afro-american la MTV. Sunetul sau muzical distinct a influentat numerosi artisti de hip hop, pop si R&B contemporani. Supranumit "regele muzicii pop", Michael Jackson a fost unul dintre putinii artisti care au fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame de doua ori.


Ei ne reprezintă la Eurovision 2010!

Posted: 13 Mar 2010 09:24 AM PST

Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu, cu melodia "Playing With Fire", vor reprezenta România la concursul Eurovision 2010. Paula şi Ovi au fost declaraţi câştigători în urma selecţiei naţionale care a avut loc sâmbătă, 6 martie. Despre această experienţă unică, despre cum au ajuns să participe şi până la urmă să câştige Finala Naţională Eurovision 2010 - vorbesc Paula şi Ovi în emisiunea "Ne vedem la TVR" moderată de Marina Almăşan Socaciu.


Surpriză pentru Paula Seling

Posted: 14 Mar 2010 12:35 AM PST

Invitată la emisiunea "Ne vedem la TVR" moderată de Marina Almășan Socaciu, reprezentanta României la Oslo, Paula Seling, a avut parte de o surpriză neașteptată.Ce surpriză i-au făcut realizatorii emisiunii cântăreței, dar și lucruri pe care nu le știați despre Paula, aflați urmărind materialul alăturat. "Playing With Fire", melodia compusă de Ovidiu Cernăuţeanu şi interpretată de Paula şi Ovi, singura piesă care a obţinut punctajul maxim atât din partea publicului, cât şi de la cele cinci jurii de specialitate, va reprezenta România la Eurovision 2010. 


Moda străzii influenţează filmul sau invers?

Posted: 14 Mar 2010 12:23 PM PDT

Specialiştii sunt de părere că interdependenţa dintre cele două aduce doar beneficii şi stârneşte creativitatea şi imaginaţia tuturor celor implicaţi. Detalii, la Telecultura!


Rolul vieţii: soldaţi în Irak

Posted: 15 Mar 2010 03:47 AM PDT

Un film despre conflictul din Irak stârneşte controverse înainte de a fi gata. Şi nu doar pentru că personajul principal ignoră cu bună ştiinţă ordinele, ci pentru că în film joacă un singur actor. Celelalte personaje sunt întruchipate de militari şi veterani din Irak.  


Kate Winslet - singură!

Posted: 16 Mar 2010 12:02 AM PDT

Actriţa Kate Winslet şi regizorul Sam Mendes s-au despărţit după aproape şapte ani de mariaj, au anunţat avocaţii lor la Londra, potrivit AP şi AFP."Kate şi Sam vă anunţă cu tristeţe că s-au despărţit la începutul anului". Despărţirea a fost amiabilă şi prin consimţământ mutual, se arată într-un comunicat de presă. Actriţa, devenită celebră după rolul din Titanic, în 1997, s-a căsătorit în cel mai mare secret cu Sam Mendes în iunie 2003, în Antile.Kate Winslet şi Sam Mendes au un fiu - Joe. Kate Winslet avea o fiică, Mia, dintr-un prim mariaj cu Jim Threapleton, un asistent de regie de care a divorţat în decembrie 2001.Kate Winslet, în vârstă de 34 ani, a obţinut anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, cu filmul "Cititorul". Mendes, în vârstă de 44 ani, obţinuse şi el această distincţie în 2000, la categoriile cel mai bun regizor şi cel mai bun film pentru "American Beauty".Sam Mendes a filmat-o pe soţia sa în "Nunţi rebele", peliculă în care Kate a jucat din nou alături de Leonardo Di Caprio, după 11 ani de la Titanic.


Mioritza NIUZ – cea mai nouă emisiune de la TVR

Posted: 18 Mar 2010 03:04 AM PDT

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 16.25, TVR 1 va difuza prima ediţie a emisiunii Mioriţa Niuz, ce marchează revenirea îndrăgitului Viorel Gaiţă la Televiziunea Română. Programul va fi un pamflet săptămânal la programele de ştiri, cu cele mai neaşteptate informaţii din actualitatea românească şi internaţională. Ideea producătoarei Ileana Gaiţă şi a realizatorului Viorel Gaiţă a pornit de la dorinţa de a oferi telespectatorilor câteva momente de relaxare şi amuzament după o săptămână în care veştile bune îşi fac din ce în ce mai greu loc în programele de ştiri. Ei speră că, în curând, Mioriţa Niuz va deveni un „medicament" contra „tristeţilor" cauzate de perioada de criză. Programul va parodia emisiunile de ştiri având „corespondenţe" din ţară sau de peste hotare, ştiri „re-inventate", un „analist" prezent în studio şi câte o dezvăluire „incendiară" filmată cu camera ascunsă. Şi ca la orice program de ştiri cu pretenţii, din cadrul Mioriţa Niuz nu vor lipsi invitaţii în studio, rubricile economice sau cele de sport. 


Au început filmările la videoclipul piesei "Playing with Fire"

Posted: 19 Mar 2010 05:58 AM PDT

O bătălie muzicala din viitor, filmată tridimensional şi transpusă într-un joc virtual. Aşa va arăta videoclipul piesei Playing with Fire, cu care ţara noastră va participa la Eurovision. Paula Seling şi Ovi au început filmările într-un mall din Alba Iulia. O altă parte a videoclipului se va filma în zilele următoare, în Austria.


Onoruri post-mortem pentru Mile Cărpenişan

Posted: 24 Mar 2010 05:45 AM PDT

Preşedintele Traian Băsescu l-a decorat post-mortem pe jurnalistul Mile Cărpenişan, cu Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, a anunţat Mediafax.Decoraţia este un semn de recunoştinţă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de excepţie de care a dat dovadă jurnalistul. El a fost înaintat şi la gradul de sublocotenent, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia sa la creşterea prestigiului Armatei României, prin informarea corectă a opiniei publice.Viceprimarul Timişoarei, Sorin Grindeanu, intenţionează să propună Consiliului Local un proiect prin care să atribuie post-mortem jurnalistului titlul de "cetăţean de onoare" al municipiului.Foto: Agerpres


E oficial: Katherine Heigl părăseşte definitiv “Anatomia lui Grey”

Posted: 24 Mar 2010 10:37 AM PDT

După luni de zile de speculaţii, actriţa Katherine Heigl confirmă plecarea definitivă din serialul "Grey's Anatomy", unde a interpretat-o, timp de 6 sezoane, pe simpatica doctoriță Izzie Stevens. Actriţa în vârstă de 31 de ani a făcut anunţul într-un interviu pentru Entertainment Weekly. "Am terminat", a declarat Heigl. "E trist, dar este ceea ce mi-am dorit", a adăugat starul din "The Ugly Truth" şi "27 Dresses". În ultimii ani, actriţa a jucat numeroase roluri pentru marele ecran, însă mărturiseşte că motivul pentru care părăseşte serialul care a făcut-o celebră nu este acela că vrea să se implice în proiecte mai importante, ci faptul că vrea să acorde mai multă atenţie familiei. "Familia mea s-a mărit şi asta schimbă totul pentru mine, inclusiv dorinţa de a lucra full time", a spus Heigl, care a lipsit deja 3 luni din serial pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa. Katherine şi soţul ei Josh Kelley au adoptat anul trecut o fetiţă de 9 luni din Coreea, pe care au botezat-o Naleigh."Ştiu că-mi dezamăgesc fanii, dar am avut de făcut o alegere", a adăugat actriţa. Katherine Heigl este implicată în mai multe proiecte cinematografice, printre care "Killers", în care joacă împreună cu Ashton Kutcher şi "Life As We Know It", în care îl care ca partener pe Josh Duhamel.  


Adio, Mile! Jurnalistul timişorean a fost înmormântat cu onoruri militare

Posted: 24 Mar 2010 12:54 PM PDT

Familia, prieteni din ţară şi din străinătate, colegi de breaslă din toată ţara şi oameni care l-au cunoscut doar prin intermediul televizorului, l-au condus miercuri pe ultimul drum pe jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan. El a fost decorat post-mortem de Preşedinţia României cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios" în grad de Cavaler şi a fost înmormântat cu onoruri militare. Salvele au fost trase de militarii din batalionul "Scorpionii Galbeni", despre care jurnalistul a relatat în direct, în transmisiile făcute din Irak.Şeful statului i-a conferit jurnalistului Mile Cărpenişan, Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, post-mortem, "în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru obiectivitatea şi profesionalismul de excepţie prin care a contribuit la corecta informare a opiniei publice româneşti asupra evenimentelor din mai multe zone de conflict ale lumii". Aceasta este o distincţie echivalentă cu gradul de locotenent de armată, motiv pentru care, Mile a fost înmormântat cu onoruri militare.Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, a semnat, marţi, Ordinul prin care jurnalistului Mile Cărpenişan i se acordă post-mortem gradul de sublocotenent, "în semn de înaltă apreciere a contribuţiei la creşterea prestigiului Armatei României, prin informarea onestă şi oportună a opiniei publice despre faptele de arme ale militarilor români aflaţi în misiuni în teatrele de operaţii".Mile Cărpenişan va deveni şi Cetăţean de Onoare post-mortem al Timişoarei.Jurnalistul timişorean s-a stins din viaţă luni, la Spitalul Judeţean din Timişoara din cauza complicaţiilor suferite în urma unei septicemii. Mile Cărpenişan a relatat din cele mai fierbinţi zone de conflict: fosta Iugoslavie şi Irak, dar a fost prezent şi în Asia în urma devastatorului tsunami. Mile Cărpenişan avea 34 de ani şi era căsătorit .


In timp ce unii vor sa-l mareasca, Dudu Steel vrea sa scurteze ! Ei, cum din ce?

Posted: 24 Mar 2010 01:42 PM PDT

Dudu Steel s-a suparat groaznic pe organul care i-a pus o pâine pe masa si l-a facut celebru în România. Starul XXX se plânge ca penisul lui a ajuns la o lungime de-a dreptul incredibila: 27,4 centimetri. Şi asta nu ar fi nimic, doar ca nu îl mai asculta si îl tine treaz noaptea. Ma simt cam epuizat deoarece am mici probleme cu el. Nu prea mai pot sa dorm noptile si am slabit cu vreo trei kilograme deoarece penisul ramâne permanent în erectie, ore în sir, si nu ma pot odihni corespunzator, se vaita cel poreclit Elevul Porno, citat de Click.


Florin Piersic la 50 de ani de activitate artistică

Posted: 25 Mar 2010 12:19 AM PDT

Actorul Florin Piersic şi-a sărbătorit 50 de ani dedicaţi scenei şi cinematografiei româneşti, marţi seară, pe scena Sălii Palatului din Capitală, printr-un spectacol intitulat "Hoinărind printre amintiri", care a durat aproape cinci ore. Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Ileana-Stana Ionescu, Rodica Popescu-Bitănescu, Draga Olteanu-Matei, Jean Constantin, Dorel Vişan, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiţă, Mirabela Dauer şi Mădălina Manole s-au numărat printre artiştii care au urcat pe scenă urându-i, fiecare în felul său, "La mulţi ani!" lui Florin Piersic.


Artiştii alături de artişti, de Ziua Mondială a Teatrului

Posted: 26 Mar 2010 01:10 AM PDT

Uniunea Teatrală din România continuă şi în 2010 campania naţională "Artiştii pentru artişti", marcând astfel Ziua Mondială a Teatrului. UNITER a iniţiat această campanie în 2002, cu scopul sensibilizării opiniei publice în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate. În cadrul acestei campanii, Tudor Gheorghe va susţine luni, 29 martie, la Teatrul Naţional Bucureşti, spectacolul intitulat "În căutarea dorului pierdut". Ziua Mondială a Teatrului a fost creată în 1961 de către Institutul Internaţional de Teatru (ITI) şi este sărbătorită de comunitatea teatrală internaţională pe 27 martie. Unul dintre cele mai importante evenimente organizate cu această ocazie este transmiterea Mesajului de Ziua Mondială a Teatrului prin care, la invitaţia ITI, o personalitate de renume internaţional împărtăşeşte reflecţiile sale asupra teatrului şi asupra forţei unificatoare a acestuia. Mesajul din acest an a fost scris de actriţa britanică Judi Dench.Dench spune în mesajul său că teatrul nu este doar o sursă de divertisment, el are şi puterea de a educa şi informa. "În toată lumea se joacă teatru, dar nu întotdeauna într-o sală clasică. Spectacolele pot avea loc într-un mic sat din Africa, lângă un munte din Armenia, sau pe o insuliţă din Pacific. Este nevoie numai de un spaţiu şi de public. Teatrul ne poate face să zâmbim şi să plângem, dar ar trebui să ne facă şi să gândim sau să analizăm", scrie actriţa Judi Dench. Ea adaugă: "Teatrul este o muncă de echipă. Cei care se văd sunt actorii, însă există şi nişte oameni extraordinari care nu sunt vizibili. Aceşti specialişti sunt la fel de importanţi ca actorii, deoarece diferitele lor capacităţi sunt cele care fac posibilă producţia teatrală. De aceea, orice bucurie sau succes trebuie împărţite cu ei". Primul mesaj de acest gen a fost scris de Jean Cocteau, în 1962, căruia i s-au adăugat nume precum Arthur Miller, Laurence Olivier, Peter Brook, Pablo Neruda, Maurice Bejart, Radu Beligan şi Eugen Ionescu.


Ambasadori, cineaşti şi deţinuţi, la premiera de gală “Eu când vreau să fluier, fluier”

Posted: 26 Mar 2010 03:52 AM PDT

Ambasadorii Germaniei şi Franţei la Bucureşti, Andreas von Mettenheim şi Henri Paul, cineaşti precum Nae Caranfil sau Corneliu Porumboiu, dar şi şase deţinuţi din penitenciarul Jilava au fost prezenţi, joi seară, la Cinema Pro din Bucureşti, la premiera de gală a filmului "Eu când vreau să fluier, fluier". Filmul a fost aplaudat de public minute în şir. Pe scena de la Cinema Pro a urcat întreaga echipă care a lucrat la realizarea peliculei, producătorii Cătălin şi Daniel Mitulescu, regizorul Florin Şerban, actorii George Piştereanu, Ada Condeescu, Clara Vodă, Mihai Constantin, dar şi foşti şi actuali deţinuţi, care au făcut parte din distribuţia filmului. Deţinutii au fost aduşi într-un transport special de la penitenciarul Jilava.Pelicula "Eu când vreau să fluier, fluier", regizată de Florin Şerban, a câştigat două premii importante la Berlinala din acest an ("Ursul de argint" şi "Alfred Bauer" pentru noi perspective în cinematografie). Din 26 martie, filmul poate fi văzut şi în cinematografele româneşti. Produs de Strada Film, filmul de debut al lui Florin Şerban a costat aproximativ 900. 000 de euro, din care în jur de 250.000 de euro au fost primiţi de la Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC). Lungmetrajul "Eu când vreau să fluier, fluier" redă povestea lui Silviu, un tânăr care mai are doar 5 zile până la eliberarea din penitenciarul de minori. Dar 5 zile devin o eternitate atunci când mama lui se întoarce să-i ia fratele mai mic cu ea, fratele pe care el l-a crescut ca pe un fiu. Totodată, Silviu se îndrăgosteşte de o studentă la Sociologie, venită în practică la penitenciar. Copleşit de emoţii şi presat de timp, Silviu decide să evadeze. În prezent, Florin Şerban lucrează împreună cu Cătălin Mitulescu la un alt scenariu, "El Rumano".


Africa de Sud: marş în memoria lui Mahatma Gandhi

Posted: 29 Mar 2010 05:33 AM PDT

La mai bine de 6 decenii după moarte, liderul spiritual şi politic indian Mahatma Gandhi continuă să fie o adevărată sursă de inspiraţie. În Africa de Sud a avut loc a 25-a ediţie a marşului în memoria lui Gandhi, la care au participat mii de oameni. Aproape 6 mii de oameni au ieşit ieri în Lenasia, o comunitate indiană la sud de Johannesburg pentru a participa la un marş anual organizat în memoria liderului indian Mahatma Ghandhi. Traseul a fost împărţit în două etape, în funcţie de rezistenţa şi angajamentul participanţilor: prima de 7 kilometri şi a doua de 15. Tema acestei ediţii a fost sănătate si unitate.


Gala Premiilor Gopo

Posted: 29 Mar 2010 07:12 AM PDT

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din România - are loc luni seară, la Palatul Parlamentului, la eveniment urmând să participe aproximativ 900 de invitaţi şi jurnalişti. Seara va începe cu parada vedetelor pe covorul roşu, începând de la ora 19.15, care deschide şi transmisiunea live pe internet, pe www.premiilegopo.ro şi www.tvr.ro, dar şi pe Cocor Media Channel. Gala, prezentată în acest an de actorul Mihai Călin, începe la ora 20.40. Telespectatorii TVR 1 şi TVR Internaţional vor putea urmări gala în direct la televizor, de la ora 21.10. Gala se va încheia în jurul orei 23.00, după acordarea râvnitului trofeu pentru cel mai bun film.Premiile vor fi acordate în urma votului a 400 de profesionişti activi ai industriei de film autohtone. În cadrul evenimentului, actriţa Draga Olteanu-Matei va primi trofeul pentru întreaga carieră. Lungmetrajul "Cea mai fericită fată din lume", în regia lui Radu Jude, a primit 11 nominalizări la Premiile Gopo, fiind urmat de pelicula "Poliţist, adjectiv" de Corneliu Porumboiu, selecţionată la zece categorii. Printre surprizele pregătite de organizatori se numără patru momente speciale, fiecare dedicat câte uneia dintre peliculele nominalizate la categoria "cel mai bun film" ("Cea mai fericită fată din lume" de Radu Jude, "Concertul" de Radu Mihăileanu, "Katalin Varga" de Peter Strickland şi "Poliţist, adjectiv" de Corneliu Porumboiu), în care DJ Hauteculture (Mihai Dobre - Şuie Paparude) şi artistul vizual Gontz vor mixa live muzică, respectiv imagini din filmul respectiv, preluând cele mai cunoscute secvenţe sau temele sonore-cult ale acestora şi readaptându-le în mod original. De altfel, cei doi se vor afla pe scenă pe toată durata galei, controlând întregul concept audio-video al evenimentului.


Şase trofee Gopo pentru filmul "Poliţist, adjectiv"

Posted: 29 Mar 2010 09:59 PM PDT

Marele câştigător al Galei Premiilor Gopo 2010, desfăşurată luni seară la Palatul Parlamentului din Bucureşti, a fost filmul "Poliţist, adjectiv", regizat de Corneliu Porumboiu. Pelicula, nominalizată la 10 categorii, a obţinut şase trofee Gopo, inclusiv cele pentru cea mai bună regie şi cel mai bun film. Lungmetrajul "Cea mai fericită fată din lume", în regia lui Radu Jude, nominalizat la 11 categorii, a primit un singur premiu, cel pentru "Tânără speranţă", acordat Andreei Boşneag. Filmul "Concertul", în regia lui Radu Mihăileanu, nominalizat la opt categorii, a primit patru trofee Gopo, printre care cel pentru cel mai bun montaj şi cel pentru cea mai bună muzică originală. Totodată, filmul "Katalin Varga" de Peter Strickland, nominalizat la şapte categorii, a primit un singur trofeu Gopo, pentru cel mai bun rol principal feminin, decernat actriţei Hilda Peter. Lista completă a câştigătorilor celei de-a patra ediţii a galei Premiilor Gopo, organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), în parteneriat cu Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC): Cel mai bun lungmetraj - "Poliţist, adjectiv" (Corneliu Porumboiu) Cea mai bună regie - Corneliu Porumboiu ("Poliţist, adjectiv") Cel mai bun scenariu - Corneliu Porumboiu ("Poliţist, adjectiv") Cel mai bun actor în rol principal - Dragoş Bucur ("Poliţist, adjectiv") Cea mai bună actriţă în rol principal - Hilda Peter ("Katalin Varga") Cel mai bun actor în rol secundar - Vlad Ivanov ("Poliţist, adjectiv") Cea mai bună actriţă într-un rol secundar - Luminiţa Gheorghiu ("Francesca") Cel mai bun sunet - Dana Bunescu şi Cristinel Şirli ("Amintiri din Epoca de Aur") Cel mai bun montaj - Ludo Troch ("Concertul") Cea mai bună imagine - Marius Panduru ("Poliţist, adjectiv") Cea mai bună muzică originală - Armand Amar ("Concertul") Cea mai bună scenografie - Cristian Niculescu ("Concertul") Cele mai bune costume - Svetlana Mihăilescu ("Călătoria lui Gruber") Cel mai bun machiaj şi coafură - Dana Busoiu, Michelle Constantinidis ("Concertul") Cel mai bun documentar - "Lumea văzută de Ion B." (Alexander Nanau) Cel mai bun scurtmetraj - "Nunta lui Oli" (Tudor Jurgiu) Premiul "Tânără speranţă" - Andreea Boşneag ("Cea mai fericită fată din lume") Premiul publicului pentru filmul cu cel mai mare succes de casă în anul 2009 - filmul-omnibus "Amintiri din Epoca de Aur", de Cristian Mungiu, Răzvan Mărculescu, Hanno Hoeffer, Ioana Uricaru şi Constantin Popescu Cel mai bun film european - "Gomorra" de Matteo Garrone Premiul special Romanian Society of Cinematographers: Vivi Drăgan Vasile ("Cealaltă Irina")Premiu special - Gina Stoica (etaloneur)Premiul special pentru sprijinirea cinematografiei române - ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri PaulPremiul special pentru întreaga activitate: scenaristul Dumitru CarabăţPremiul pentru întreaga carieră: actriţa Draga Olteanu Matei


Cannes 2010. Noutăţi şi bursa zvonurilor

Posted: 01 Apr 2010 03:16 AM PDT

Cinefili din toată lumea aşteaptă cu nerăbdare Festivalul de la Cannes. Deşi anunţul oficial al filmelor ce vor fi proiectate la cea de-a 63-a ediţie a Festivalului (12-23 mai) va fi făcut pe 15 aprilie, la bursa zvonurilor privind competiţia sunt vehiculate câteva nume mari ale cinematografiei mondiale. Preşedintele juriului va fi regizorul Tim Burton.Printre filmele care ar putea concura pentru Palme d'Or se numără "Biutiful" de Alejandro Inarritu, "Black Swan" de Darren Aronofsky, "Tamara Drewe" de Stephen Frears, "Miral" de Julian Schnabel şi "Socialism" de Jean-Luc Godard. Printre filmele româneşti ce ar putea fi prezente, anul acesta, pe Croazetă se numără "Aurora" de Cristi Puiu, "Principii de viaţă" de Constantin Popescu şi "Morgen" de Marian Crişan. Totodată, potrivit unor surse din cinematografia românească, pelicula "Periferic", debutul în lungmetraj al lui Bogdan George Apetri, realizat pe un scenariu de Cristian Mungiu şi Ioana Uricaru, s-ar putea afla printre filmele din selecţia Festivalului de la Cannes. Ediţia de anul acesta va fi deschisă de pelicula "Robin Hood", în regia lui Ridley Scott, cu Russell Crowe în rolul principal. Ataşat, puteţi vedea trailer-ul oficial al filmului.


Omagiu lui Bruce Lee

Posted: 01 Apr 2010 04:13 AM PDT

Bruce Lee, omul care a revoluţionat artele marţiale şi s-a impus ca o legendă a filmelor de acţiune, ar fi implinit astăzi 70 de ani. Chinezii din lumea întreaga îi aduc un omagiu celui care a făcut enorm pentru imaginea poporului său. Fosta soţie a lui Bruce Lee şi fiica sa au deschis la Hong Kong, locul său de naştere, o expoziţie memorială, ce include fotografii sau obiecte care au aparţinut luptătorului. În cadrul manifestării sunt proiectate filme şi va fi lansată o carte biografică.   


Pentru Paula şi Ovi, drumul spre Oslo trece prin Chişinău şi Bruxelles

Posted: 02 Apr 2010 03:17 AM PDT

Turneul european de promovare a piesei PLAYING WITH FIRE pentru finala Eurovision de la Oslo a început la Chişinău, în Republica Moldova. Partenerii moldoveni au oferit un sprijin promoţional exemplar, într-o singură zi realizându-se apariţii la Televiziunea Naţională, Teleradio Moldova, Muz TV, Kiss FM şi Hit FM.Punctul culminant l-a constituit conferinţa de presă organizată la Orange Cafe, la care, pe lângă artiştii români, au participat şi reprezentanţii Moldovei la Eurovision - Olia Tira şi SunStroke Project.După un popas... activ (un concert în aer liber la Enjoy Pub) la Botoşani, oraşul de baştină al lui Ovi, cei doi, împreună cu "staff-ul de campanie" s-au întors la Bucureşti, de unde au plecat în continuare spre Bruxelles. Belgia este a doua etapă importantă a turneului, care va include, alături deapariţii radio şi TV, nu mai puţin de trei cântari live - la Louvain (Show Room), Anvers (Studio 54) si, chiar in ziua de Paste, la Bruxelles, în aer liber, în Place Sainte Catherine, în fata bisericii ortodoxe române.Deplasarea este realizată de Fundaţia Phoenix, în parteneriat cu TVR, cu sprijinul companiei Blue Air. În Belgia, organizatori sunt Asociaţia Culturală Arthis şi Olivier Vanhoute, entuziast promoter al Eurovision.


Florin Chilian, condamnat la închisoare

Posted: 02 Apr 2010 10:31 AM PDT

Cantăreţul Florin Chilian a fost condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare. Judecătoria Cluj a dat această sentinţă pentru că, în iulie 2006, a provocat un accident, fără victime. Florin Chilian era sub influenţa băuturilor alcoolice când si-a tamponat masina. Potrivit rechizitoriului, le-a spus poliţiştilor că el este autorul, dar nu a dat declaraţii în scris. Ulterior a afirmat că maşina i-a fost sustrasă de "autori necunoscuţi, care au făcut accidentul". Procurorul ceruse condamnarea lui la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului, cu o alcoolemie de 1,35 la mie şi declaraţii mincinoase. Avocatul lui Chilian a cerut achitarea cântăreţului şi o amendă administrativă. Sentinţa poate fi atacată în termen de 10 zile.  


Iuliana Luciu si Dragos Bucurenci, condamnati la duel la "Dansez pentru tine"

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

O seara romaneasca, plina de spectacol, de traditii, de note de 10 si de lacrimi a avut loc la "Dansez pentru tine", in Vinerea Mare, la Pro Tv. Peste doua milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei au urmarit in... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

John Forsythe, star al serialelor TV "Dinastia" si "Ingerii lui Charlie", a murit

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

John Forsythe a murit joi, in locuinta sa din Santa Ynez, California, din cauza unei pneumonii. Actorul era de multa vreme bolnav de cancer. Forsythe si-a inceput cariera la New York, unde a facut parte dintre primii membri ai Studioului de actorie al... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

In ton cu Pastele! Iepurasul cu caiac si cel care face scufundari!

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Iata-l cu caiacul pe un lac din Dakota de Sud, vaslind de zor. Pentru ca apoi sa faca scufundari pe langa coasta Floridei. La fiecare plonjon a avut de strans si cateva oua, ascunse pe fundul marii si vopsite in culori care nu polueaza, dupa cum spun... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Moldoveni, olteni, ardeleni si francezi! Ramona Gabor va iubeste pe toti!

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Ramona Gabor e inca nostalgica dupa perioada in care a stat la Bacau, pentru ca in Moldova, spune ea, oamenii sunt foarte calzi, spre deosebire de olteni, de exemplu. Iar bucurestenii i se par uneori cam smecherasi. Ramona suspina si dupa Franta,... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ricky de Romania e perechea Andreei Mantea! VIDEO

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Invitati speciali la "Dansez pentru tine", Ricky si Andreea Mantea, le-au inchis gura carcotasilor care spuneau ca nu vor face fata unui dans foarte solicitant.Pana si piesa pe care au dansat a fost una speciala, "Livin' La Vida... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

10 "iepurasi" vestiti. Care iti place cel mai mult?

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

INCREDIBIL! Adevarate opere de arta din ...cuie!

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Oricat de usor ar parea de realizat, trebuie sa recunoastem ca munca la o astfel de lucrare necesita mult timp si atentie. Este si cazul artistului din galeria alaturata, care realizeaza adevarate tablouri...din cuie batute in perete.S-a lasat de... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Horoscopul zilei de 3 aprilie

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

BERBECScapati urgent de ultime cumparaturi, dereticat prin casa, ornamente si alte brizbrizuri sa apucati sa va si odihniti o ora-doua, inainte de a va duce la noapte la Inviere.TAURPoate ar trebui sa treceti peste o neimplinire, peste faptul ca n-ati... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Catalin Botezatu: Nu sunt Dumnezeu, sa ma asculte Bianca! VIDEO

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Catalin Botezatu nu a trecut peste nebunia ultimelor zile, iar evenimentele legate de iubita lui Bianca l-au afectat."Ca s-a intamplat sau nu ce spune presa, nu e important. E poate important doar pentru mine si ea. Dar era important ca nu m-a... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Inainte si dupa ce a nascut! Alessandra Ambrosio si-a pierdut posteriorul

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Acum un an si jumatate, frumoasa Alessandra Ambrosio a nascut o fetita. Si, pentru ca trebuia sa revina rapid pe podiumul de prezentare, a trecut la dieta, ca sa nu spunem infometare. Si a slabit cam mult, dupa cum spun carcotasii. Pana si Alessandra... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Americanii vor paria la bursa pe succesul de box-office al filmelor

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Cum? Mizand pe succesul de box-office al noilor filme! La fel ca pe Wall Street, ar putea fi castigatori, dar si investitori nefericiti, care pierd o gramada de bani.Incepand de luna aceasta, traderii ar putea ajunge sa verifice cursul... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Distractie cu o noapte inainte de Paste, cu... iepuritele de la club

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

Cum sa petreaca sarbatorile de Paste mai bine, daca nu inconjurati de iepurasi si iepurite care ii invita la dans?In spiritul sarbatorilor, managerii cluburilor au impodobit localurile cu oua colorate si le-au pus chelnaritelor codite pufoase si... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Anamaria Ferentz a parasit "Dansez pentru tine"

Posted: 02 Apr 2010 05:00 PM PDT

A fost o seara populara in ringul de la "Dansez pentru tine" in care concurentii au aratat cum au putut mai bine, ca sunt romani. Dansul popular le-a saltat serios notele, atat Andreei Spatar si lui Antonio, cat si lui Catalin Morosanu si... continuare...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

10 "iepurasi" vestiti. Care iti place cel mai mult?

Posted: 03 Apr 2010 02:28 AM PDT

stirileprotv.roAu stiut intotdeauna ce vor de la cariera lor, iar privilegiile vietii de iepuras se cunosc si acum in conturi. Faima, bani, barbati celebri, nimic nu le-a lipsit!


Ricky de Romania e perechea Andreei Mantea! VIDEO

Posted: 03 Apr 2010 03:34 AM PDT

stirileprotv.roI se spune Ricky, dar il cheama Voicu Panzar. Si el, si partenera lui Andreea sunt constant pe prima pagina a tablidelor, dar vineri seara si-au unit fortele pentru un tel nobil.


Distractie cu o noapte inainte de Paste, cu... iepuritele de la club

Posted: 03 Apr 2010 03:35 AM PDT

stirileprotv.roNici in Vinerea Mare tinerii n-au renuntat la distractie. Viata e prea scurta, si-au spus ei, asa ca vineri noapte cluburile bucurestene au fost pline ochi.


Horoscopul zilei de 3 aprilie

Posted: 03 Apr 2010 03:42 AM PDT

stirileprotv.roNeti Sandu iti aduce predictiile astrale ale zilei.


Moldoveni, olteni, ardeleni si francezi! Ramona Gabor va iubeste pe toti!

Posted: 03 Apr 2010 03:56 AM PDT

stirileprotv.roRivalitatile de-o viata intre moldoveni, ardeleni, banateni si olteni nu prea li se par importante fetelor frumoase din showbizz-ul autohton. Dragostea e mai presus!


In ton cu Pastele! Iepurasul cu caiac si cel care face scufundari!

Posted: 03 Apr 2010 04:01 AM PDT

stirileprotv.roIepurasul de Paste va fi tare ocupat zilele acestea. Insa, inainte sa le imparta celor mici oua vopsite, s-a antrenat la sporturi acvatice.


Americanii vor paria la bursa pe succesul de box-office al filmelor

Posted: 03 Apr 2010 04:03 AM PDT

stirileprotv.roCe se intampla cand Hollywoodul ajunge pe Wall Street? Cei care se ocupa cu tranzactii si speculatii la bursa ar putea avea, in curand, o noua ocazie sa faca bani.


Slujba de Inviere, in direct la PRO TV si pe www.stirileprotv.ro

Posted: 03 Apr 2010 04:22 AM PDT

stirileprotv.roCorespondentul Stirilor Pro Tv, Alex Dima, prezinta sambata, 3 aprilie, de la 23:45, Slujba de Inviere, transmisa concomitent de la Manastirea Tismana si de la Catedrala Sfantul Iosif.


Top 10 cele mai tari si mai trasnite slujbe din lume!

Posted: 03 Apr 2010 07:42 AM PDT

stirileprotv.roCe nu ar face omul ca sa castige cinstit o paine? In timp ce unii se lafaie pe plaje insorite si prin cearsafuri de matase, altii scormonesc prin pamant dupa furnici sau miros sudoarea altora la propriu! Si o fac cu mare angajament, ca doar e jobul lor.


Anamaria Ferentz a parasit "Dansez pentru tine"

Posted: 03 Apr 2010 09:45 AM PDT

stirileprotv.roNotele de zece au acoperit vineri seara ringul la Dansez pentru tine. Doua perechi au impresionat juriul cu un dans popular apropiat de perfectiune: Andreea Spatar si Antonio, la fel Catalin Morosanu si Magda.


Niciun comentariu: