Stiri de actualitate

Stiri de actualitate


Zeci de braşoveni au rămas cu conturile bancare goale. Banca a fost amendată de Protecţia Consumatorului cu 50.000 lei şi trebuie să dea banii înapoi

Posted: 11 Aug 2010 01:10 PM PDT

FRAUDĂ. Câteva zeci de persoane care aveau depozite la o bancă din Braşov au reclamat că le-au fost golite conturile, în care se aflau sume mari de bani, numai din verificarea a şase reclamaţii stabilindu-se că prejuduciul este de peste un m... <a href='http://www.infomm.
Citește mai departe...



Liga Pensionarilor îşi exprimă nemulţumirea faţă de măsura impozitării pensiilor

Posted: 11 Aug 2010 01:11 PM PDT

Reprezentanţii Ligii Judeţene şi Fi­lialei Muncipale a Pensionarilor Arad se pregătesc să adreseze parlamentarilor locali o nouă scrisoare deschisă. <a href='http://www.glsa.ro/arad/stiri-din-arad/nemultumirea-fata-de-masura-impozitarii-pensiilor.
Citește mai departe...



Realizarea unei staţii de epurare noi la Nădlac

Posted: 11 Aug 2010 01:15 PM PDT

Încep să curgă achiziţiile în cadrul Masterplanului de apă şi canalizare din judeţul Arad. <a href='http://www.glsa.ro/arad/stiri-din-judetul-arad/statie-de-epurare-la-nadlac.html' target='_blank'>Citește mai departe...</a>
Citește mai departe...



Meteorologii anunţă vreme caniculară în toată ţara VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Posted: 11 Aug 2010 01:25 PM PDT

Meteorologii atenţionează că avem cod galben de joi până sâmbătă, inclusiv, în toată ţara din cauza temperaturilor care vor depăşi 35 de grade mai ales în Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei, unde şi disconfortul termic va fi accentuat.
Citește mai departe...



Fluierasi romani prin Europa!

Posted: 11 Aug 2010 01:27 PM PDT

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a anuntat ca arbitrii romani vor conduce sapte partide internationale In urmatoare perioada.
Citește mai departe...



Reglementări pentru deţinerea animalelor pe raza localităţii

Posted: 11 Aug 2010 01:32 PM PDT

Pentru a rezolva desele reclamaţii între vecini pe această temă şi a preveni certurile, Hotărârea Consiliului Local Pecica nr. 91/2010 cuprinde două capitole referitoare la deţinerea animalelor de fermă, respectiv de companie pe raza oraşului Pecica şi a satelor aparţinătoare.
Citește mai departe...



Unui copil de 11 ani i-a intrat un ciot de lemn în cap când a sărit în râu

Posted: 11 Aug 2010 01:35 PM PDT

Un băieţel, în vârstă de 11 ani, din comuna Slobozia, judeţul Argeş, se află în stare de gravă, după ce miercuri după-amiaza a vrut să facă o baie şi, în momentul în care a sărit în apă, i-a intrat în cap în ciot de lemn.
Citește mai departe...



Jurnalul National: "Legislatie rutiera mai dura pentru teroristii soselelor!"

Posted: 11 Aug 2010 01:40 PM PDT

Soferii romani nu mai stiu de frica. Conteaza mai mult cine e mai smecher, cine tureaza mai mult bolidul si mai putin cine respecta legea.
Citește mai departe...



O superbacterie rezistentă la antibiotice ar putea declanşa o pandemie

Posted: 11 Aug 2010 01:44 PM PDT

Oamenii de ştiinţă avertizează că în curând vor rămâne fără arme în faţa unei bacterii rezistente în faţa tuturor tipurilor de antibiotice cunoscute.
Citește mai departe...



Cercetătorii au descoperit roci care datează de când s-a format Pământul

Posted: 11 Aug 2010 01:57 PM PDT

Fragmentele descoperite în zona arctică au o structură chimică diferită de cea prezisă de teorii, ceea ce ar putea însemna că Terra a avut o naştere mult mai complicată.
Citește mai departe...



Niciun comentariu: