Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Belodedici: Nu ma intereseaza propunerea Stelei

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Fostul international Miodrag Belodedici a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca i-a fost propusa functia de director sportiv la Steaua dar a refuzat-o pentru ca doreste sa-si continue activitatea in cadrul Federatiei Romane de Fotbal."Mi-au facut o propunere dar nu ma intereseaza. Eu sunt angajatul FRF, chiar si acum sunt la un turneu de juniori in Macedonia. Nu ma intereseaza sa plec de la FRF, exista un proiect aici in care sunt implicat", a spus Belodedici.Finantatorul FC Steaua, Gigi Bec... (read more)


Rusia a amplasat rachete de aparare antiaeriana S-300 in Abhazia

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Rusia a amplasat in Abhazia rachete de aparare antiaeriana S-300, care vor dobori orice aparat ce intra in spatiul aerian al acestei regiuni separatiste proruse din Georgia, a anuntat miercuri comandantul Fortelor aeriene ruse, Aleksandr Zelin, citat de agentiile rusesti, transmite AFP.Alte mijloace de aparare antiaeriana au fost amplasate in Osetia de Sud, un alt teritoriu separatist georgian, aflat in vecinatatea teritoriului rus."Obiectivul acestor mijloace de aparare antiaeriana este nu numa... (read more)


Recolta de grau, mult sub estimari

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Recolta de grau a Romaniei va atinge in acest an 5,7 milioane de tone, peste nivelul de 5,2 milioane tone din 2009, dar cu mult sub estimarea initiala, de 6,7 milioane tone, din cauza inundatiilor, potrivit datelor Ministerului Agriculturii.Pana in prezent au fost recoltate 5,6 milioane de tone de grau de pe 98% din suprafetele cultivate.Un oficial al Ministerului Agriculturii a declarat ca a fost recoltat grau pe o suprafata de 2,01 milioane de hectare, cu un randament de 2,78 tone pe hectar, ... (read more)


Adriana Saftoiu: Nu este de folos o opozitie axata pe criticarea lui Basescu

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Deputatul PNL Adriana Saftoiu sustine ca nu mai reprezinta o solutie pentru opozitie criticarea exclusiva a sefului statului, deoarece aceasta varianta, care l-a ajutat pe Traian Basescu sa redevina presedinte in 2009, este depasita."Nu cred ca este de folos pe termen foarte lung o opozitie care se axeaza incontinuu si incontinuu doar pentru a-l critica pe Traian Basescu. Pentru mine, tipul acesta de opozitie si-a aratat roadele: a mai castigat un mandat, bine mersi, asta e.In momentul de fata... (read more)


Cantareata Alanis Morissette este insarcinata

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Alanis Morissette este insarcinata, cantareata canadiana urmand sa devina mama pentru prima oara, informeaza revista Us Weekly, citata de contactmusic.com.Daca informatia va fi confirmata, acesta va fi primul copil al cantaretei canadiene cu sotul ei, rapperul Mc Souleye.Alanis Morisette a fost logodita in trecut cu actorul Ryan Reynolds, dar s-a casatorit cu rapperul Mc Souleye in luna mai, dupa o relatie de sapte luni.Vestea ca Alanis Morisette va avea un copil a aparut prima oara in tabloi... (read more)


Membrii Federatiei Sanitas ameninta cu miting si mars in Capitala pe 22 septembrie

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Membrii Federatiei Sanitas ameninta cu miting si mars in Capitala, pe 22 septembrie, la care ar putea sa participe peste 10.000 de persoane, din cauza diminuarilor salariale ale personalului din sanatate, urmand ca cei 120.000 de membri ai organizatiei sindicale sa dea statul in judecata.Presedintele Federatiei Sanitas, Marius Petcu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca membrii sindicatului au decis sa organizeze pe 22 septembrie un protest in Bucuresti, nemultumiti ca le-au scazut salariil... (read more)


Un tanar roman, celebru la Berlin dupa ce a inventat ochelarii "look hot"

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Un tanar de origine romana, Cantemir Gheorghiu, a devenit cunoscut peste noapte in Berlin datorita unui produs pe care l-a "inventat" pentru a-i face pe oameni sa arate "hot", ochelarii din carton - Die Pappbrille, scrie Deutsche Welle."De ceva timp, toti ii vaneaza, pentru ca te fac sa arati «hot»", spune Cantemir Gheorghiu, cel care a inventat ochelarii din carton - Die Pappbrille."Te fac fericit instantaneu si se afla oficial la mare concurenta cu cei «a... (read more)


Familia Flintstone, serialul animat cu cea mai apreciata coloana sonora

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Coloana sonora de pe genericul serialului animat american "Familia Flintstone", care prezinta aventurile unei familii din epoca de piatra, a fost desemnata "cea mai usor de recunoscut tema muzicala" a unui programele TV de animatie, informeaza contactmusic.com.In urma acestui sondaj, realizat de PRS for Music, in Marea Britanie, la care au participat peste 2.000 de adulti, pozitia a doua a revenit coloanei sonore a serialului "Top Cat", iar locul al treilea a ... (read more)


In Satra, Kamara si Dinu Iancu Salajanu au ajuns la cutite!

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Prezentatorul emisiunii Satra, Cosmin Cernat, a fost si el scos din sarite dar s-a si amuzat in acelasi timp de conflictul care s-a creat intre Kamara si Dinu Iancu Salajanu. Vedeta chiar multumeste cerului ca filmarile nu au durat mai mult de 3 zile, caci iesea cu scantei. Citeste mai mult pe kanald.ro.... (read more)


Colectioneaza de 26 de ani ambalaje de chips-uri

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Exista pasiuni care nu se pot explica. Dave Valentine colectioneaza de 26 de ani ambalaje de chips-uri, relateaza Agerpres. Primul ambalaj pastrat de colectionarul englez dateaza din 1984. In pachet erau chips-uri marca Hula Hoops.  "Oamenii se uita cu nostalgie la vechile pachete", spune colectionarul de 32 de ani, care adauga ca a primit oferte de la muzee sau de la alti colectionari. El marturiseste insa ca-i este greu sa se desparta de "comoara" lui, care ar valora, potrivit estimarilor... (read more)


Video | Unul din trei prosti sigur provoaca pagube

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Un videoclip postat pe Youtube la inceputul acestei luni face furori pe internet: trei tineri au organizat o intrecere pentru a vedea cine arunca mai departe o scandura.Daca primii doi se descurca decent, cel de-al treilea o da in bara. Acesta il loveste fix in fata pe cameraman, care cu siguranta nu se astepta sa fie lovit cu atata sete! ... (read more)


Helmuth Duckadam este noul presedinte de la Steaua

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Helmuth Duckadam, celebrul portar care a facut istorie in finala Ligii Campionilor pentru Steaua, a fost numit astazi in functie de presedinte al clubului din Ghencea, iar prezentarea oficiala va avea loc la ora 12.Astfel, Emeric Ienei nu va mai ocupa aceasta functie la Steaua, el plecand alaturi de Victor Piturca, informeaza Mediafax. Citeste si "Ilie Dumitrescu, noul antrenor al Stelei: «Steaua e visul meu!»"... (read more)


Sora Nicoletei Luciu, Iuliana a slabit 10 kilograme

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Iuliana, sora mai mica a Nicoletei Luciu, va incepe fimarile pentru serialul "Mostenirea", ce va fi difuzat la postul PRO TV din aceasta toamna, cu o silueta de invidiat.  Pentru acest nou proiect, vedeta a slabit zece kilograme dupa ce in prealabil a apelat la serviciile unui specialist."Am fost la un nutritionist care mi-a prescris un regim bazat pe lactate, fructe si legume, in diverse combinatii. Asa am reusit sa dau jos 10 kilograme. In momentul de fata am un regim mai putin stric... (read more)


Conturi golite la o banca din Brasov. Cum sa furi un milion de lei

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Mai multi clienti ai unei sucursale Credit Europe Bank din Brasov au descoperit ca au conturile goale in momentul in care au incercat sa scoata bani de la banca. Prejudiciul ar fi de peste un milion de lei. Cea mai mare suma sustrasa dintr-un cont este de 70.000 de euro. O femeie in varsta de 86 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a aflat ca i-au disparut economiile din cont. Potrivit directorului OPC Brasov, Ionut Spataru, se pare ca unul dintre angajati si-ar fi insusit banii.... (read more)


"Bill Clinton e pe moarte"

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Tabloidele americane sustin ca fostul presedinte american sta sa inchida ochii, iar apropiatii nu-i dau mai mult de jumatate de an de viata. O sursa a declarat pentru National Enquirer ca: "Bill Clinton este convins ca nu o sa prinda anul nou. Incearca insa sa-si pastreze optimismul si spera sa-si vada nepotii crescand. Insa in realitate prietenii nu-i dau mai mult de sase luni de viata". Aceeasi publicatie mai sustine si ca fostul lider de la Casa Alba in varsta de 63 de ani a slab... (read more)


Italia, din esec in esec

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Echipa nationala de fotbal a Italiei a pierdut prima partida amicala jucata dupa esecul total care a fost campania la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud. Echipa Italiei, sub comanda lui Cesare Prandelli, a cedat cu scorul de 0-1 meciul jucat impotriva Coastei de Fildes aseara, la Londra. Singurul gol al meciului a fost marcat de fundasul lui Manchester City, Kolo Toure, in repriza secunda a partidei, iar "elefantii" au obtinut o victorie de prestigiu in fata unei cvadr... (read more)


Bulgarii pot: Isi fac autostrazi cu bani de la Banca Mondiala

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Premierul bulgar Boiko Borisov si presedintele Bancii Mondiale, Robert Zoellick, au semnat marti, la Varna, un memorandum privind cooperarea pentru dezvoltarea infrastructurii de transport din Bulgaria, transmite Novinite. "Este esential ca drumurile sa fie construite corect, transparent, fara coruptie", a declarat seful Bancii Mondiale, adaugand ca institutia poate contribui in aceste domenii. Zoellick a aratat ca Bulgaria va continua sa se confrunte cu dificultati economice in urmatoarele luni... (read more)


Care sunt cele mai mari branduri din istoria Americii

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Statele Unite ale Americii au dat cele mai mari nume de companii si cele mai sonore branduri din intreaga lume. Fie ca este vorba de companii care au luat nastere cu zeci de ani in urma precum Ford, fie ca este vorba de nume mai noi din IT precum Google sau chiar Apple, marcile americane au facut si fac inconjurul lumii. 24/7 Wall St. a realizat o lista cu cele mai mari branduri din toata istoria Statelor Unite, lista care cuprinde nume din toate zonele puternice de activitate. Unele dintre ele... (read more)


ING, profit de 1,09 mld. euro

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Grupul financiar olandez ING a avut un profit net de 1,09 miliarde euro in trimestrul al doilea, in scadere comparativ cu cel din primele trei luni ale anului, dar in crestere puternica fata de aceeasi perioada a anului trecut, apropiat de cele mai optimiste estimari ale analistilor. Rezultatele ING au fost sustinute de performantele bune pe retail banking, care au compensat pentru pierderile diviziei de asigurari din Statele Unite, transmite Reuters. Grupul olandez este in procesul de a separa ... (read more)


Deficitul de cont curent a urcat cu 50% in primele sase luni

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Deficitul contului curent al balantei de plati s-a plasat in primele sase luni la 3,647 miliarde euro, in urcare cu 50% fata de perioada similara a anului trecut, evolutia fiind determinata de balanta transferurilor curente, care a consemnat un sold mai mic cu 49,9% fata de ianuarie-iunie 2009. Soldul balantei transferurilor curente a scazut de aproape doua ori in primele sase luni ale anului curent, de la 2,125 miliarde euro in ianuarie-iunie anul trecut la 1,065 miliarde euro, potrivit datelor... (read more)


Investitiile straine directe au scazut cu 29% in primele sase luni

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Investitiile directe ale nerezidentilor au scazut cu 29% in primul semestru, la 1,838 miliarde euro, ca urmarea reducerii de aproape trei ori a valorii creditelor intra-grup, la 430 milioane euro, iar participatiile la capital, inclusiv profitul reinvestit, au urcat cu 2,1%, la 1,408 miliarde euro. In ianuarie-iunie 2009, investitiile straine directe au fost in valoare de 2,588 miliarde euro. In primele sase luni, investitiile au finantat in proportie de 50% deficitul de cont curent, de 2,865 mi... (read more)


INFLATIA ANUALA A URCAT LA 7,14%

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Preturile de consum au inregistrat o crestere lunara de 2,58% in iulie, iar rata anuala a inflatiei a urcat de la 4,38% in iunie la 7,14%, ca urmare a majorarii TVA la 24%, cele mai semnificative scumpiri fiind inregistrate la tigari, fructe si legume si transportul prin CFR, reiese din datele INS. Pe componente, cresterea preturilor din iulie a fost determinata in mare parte de marfurile nealimentare, care au urcat cu 3,1% fata de luna precedenta, si servicii, unde s-a operat o majorare de 2,6... (read more)


Unde sunt cele mai scumpe hoteluri din lume

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Un studiu realizat de Hogg Robinson Group (firma britanica de turism de intreprindere) arata ca Moscova este cel mai scump oras in ceea ce priveste hotelurile. Capitala rusa este urmata de orasul elvetian Geneva, informeaza site-ul Moscow Times. Pretul mediu al unei camere dintr-un hotel moscovit se ridica la 313 euro in primul semestru al acestui an, iar la Geneva, la 243 euro. Pe locul trei se situeaza Hong Kong, pe patru, Paris, iar pe cinci, New York. Rata de ocupare a hotelurior din capital... (read more)


Zeci de persoane au ramas cu conturile bancare goale, prejudiciul e de cel putin un mil lei

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Cateva zeci de persoane care aveau depozite la o banca din Brasov au reclamat ca le-au fost golite conturile, in care se aflau sume mari de bani, numai din verificarea a sase reclamatii stabilindu-se ca prejuduciul este de peste un milion de lei, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit adjunctului sefului Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov, Ionel Spataru, zeci de persoane au reclamat ca nu mai au bani in conturi, iar reprezentanti ai Comisariatului si ai bancii au declansa... (read more)


Cea mai mare suma sustrasa de la CreditEurope Bank: 70.000 de euro

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Conducerea institutiei bancare din Brasov unde mai multi clienti au fost pagubiti, fiindu-le golite conturille, a facut plangere penala impotriva unei angajate a bancii, care ar fi responsabila de prejudiciul creat, evaluat la cel putin un milion de lei, transmite corespondentul Mediafax. Comisarul sef adjunct al Comisariatului pentru Protectia Consumatorului Brasov (CJPC), Ionel Spataru, a declarat corespondentului Mediafax ca pana in prezent au fost depuse unsprezece sesizari de catre clienti ... (read more)


Veniturile reduse si lunile de vara pun presiune pe piata chiriilor

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Chiria perceputa de proprietarii apartamentelor vechi din Bucuresti isi continua declinul inceput in toamna anului 2008, insa in continuare aceasta este peste valoarea ratei bancare in cazul achizitiei unui apartament prin programul guvernamental „Prima Casa“. „In lunile de vara tranzactiile de pe piata inchirierilor se reduc. Acest aspect se rasfrange in chiriile apartamentelor sub forma unor scaderi de pret. Proprietarii incearca sa convinga potentialii chiriasi prin solicita... (read more)


22 de oameni au murit dupa ce s-au prabusit cu autocarul in prapastie

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Cel putin 22 de persoane au murit si alte 27 au fost ranite marti dimineata in urma prabusirii unui autocar intr-o prapastie, in provincia La Libertad, din nordul Peru, relateaza Agerpres. Autocarul care efectua curse intre provincii s-a rasturnat si a cazut intr-o prapastie de circa 200 de metri adancime, in regiunea Sayapullo, la circa 500 kilometri de Lima, conform unui purtator de cuvant al autoritatilor din Peru.Ranitii, printre care se afla si cinci copii, au fost transferati catre spitale... (read more)


Montana Fishburne a visat sa faca un film porno de la 16 ani

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Scandalul continua in familia lui Laurence Fishburne, unde Montana, fiica acestuia, face dezvaluiri incendiare despre inclinatiile despre pornografie pe care le-a avut inca de mica.Dupa ce s-a filmat in timp ce facea sex si a dat inregistrarea catre comert, Montana (19 ani) a mai facut o serie de declaratii socante."Intotdeauna am avut o pasiune in mine... aceea de a realiza un film porno. Totusi nu am vrut sa spun nimanui despre dorinta mea pentru ca aveam doar 16 ani si mi-a fost frica de reac... (read more)


Scandal cu sabii si bate intre doua familii din Mogosoaia: 5 raniti

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Cinci persoane au fost ranite in urma unui scandal izbucnit, marti noapte, intre doua familii rivale din localitatea ilfoveana Mogosoaia, care s-au luat la bataie cu sabii si bate, politistii fiind nevoiti sa traga focuri de arma in aer pentru a-i linisti pe scandalagii. Membrii celor doua familii s-au luat la bataie pe strazile din Mogosoaia din cauza unor conflicte mai vechi si pe fondul consumului de alcool, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judet... (read more)


Steward, faimos dupa ce a injurat pasagerii si s-a dat jos din avion

Posted: 10 Aug 2010 02:00 PM PDT

Steven Slater a devenit faimos in doar cateva ore pe intreg mapamondul, dupa ce a comis un gest nepermis intr-un avion al companiei JetBlue. Angajat ca insotitor de bord, Slater si-a iesit din pepeni si s-a certat cu mai multi pasageri, apoi si-a luat o bere si a coborat din avion pe scara de urgenta! Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, Slater s-a urcat in masina si a plecat spre casa. Cearta a pornit in momentul in care o pasagera a vrut sa ia un bagaj din compartimentul de deasupra capului, ... (read more)


Niciun comentariu: