Stiri de actualitate

Stiri de actualitate


Adio pensii speciale

Posted: 10 Feb 2010 06:19 PM PST

180.000 de persoane care beneficiaza in prezent de pensii speciale isi pot lua adio de la acest privilegiu. Guvernul a aprobat astazi proiectul legii unice a pensiilor. Asta inseamna ca sumele uriase pe care le primesc unii vor fi recalculate in functie de cat a contribuit fiecare fost angajat la bugetul de pensii.


Pagal, mixat de avalansa

Posted: 10 Feb 2010 06:20 PM PST

DJ Pagal a fost la un pas de moarte, aseara, dupa ce a fost surprins de o avalansa, intr-o zona periculoasa din masivul Bucegi. Cobora cu snowboard-ul, insotit de patru prieteni, cand au provocat alunecarea de zapada. Au fost tarati mai bine de doua sute de metri de valul urias. De-abia i-au gasit salvamontistii! Exact in aceeasi zona in care, duminica, o femeie, care era cu sotul si copilul, a murit inghitita de zapada.


Discriminare in scoala

Posted: 10 Feb 2010 06:22 PM PST

Discriminare etnica intr-o scoala din Arad, unde o fetita de etnie rroma a fost batuta de-o profesoara si aruncata din clasa-n strada, cu mana rupta. Intamplarea e adevarata, spun ceilalti copii care au asistat speriati la bataie. Tind sa o creada si dascalii. Recunosc ca elevii li se plang mereu ca doamna profesoara ii jigneste. Totul e negat, insa, de cea spre care se indreapta acuzele.


Lei de Marea Britanie

Posted: 10 Feb 2010 06:23 PM PST

Leii nostri sunt lei de Marea Britanie, de-acum! Treisprezece feline, care au trait pana ieri, in captivitate, la gradina zoologica din Oradea, au fost imbarcate in avion. Peste mari si tari le asteapta conditii mult mai bune. Mai exact, un adapost care e cat toata gradina zoologica de la noi.DetinurActiunea de relocare a leilor a inceput, practic, in urma cu 8 luni. Atunci, sefa de la Zoo Oradea si-a dat seama ca singura sansa de scapare a felinelor din custile mici si comuniste de la noi este de a pleca in parcuri zoo adevarate. Le-a gasit un loc in Yorkshire. Incantati, englezii au trimis, niste veterinari britanici ca sa-i ia. Initial nu s-a vrut tranchilizarea lor. Decizia luata a fost de ultim moment.


Detinutii dezapezesc

Posted: 10 Feb 2010 06:24 PM PST

Daca aveti nevoie de ajutor pentru scapa de mormanele de zapada din curte sau de pe trotuare, exista o solutie ieftina si la indemana. Detinutii de la Penitenciarul Jilava se ofera, contra cost, sa va scape de muncile grele: cinci lei ora de munca pentru un singur om. Astazi, detinutii au scos de sub nameti un adapost de caini de la Glina.


Copii incalziti cu fum

Posted: 10 Feb 2010 06:27 PM PST

Zeci de parinti dintr-un sat dambovitean sunt la un pas de revolta. Ei nu vor sa-si mai lase copiii la gradinita, de teama sa nu se imbolnaveasca, ori sa se sufoce. Soba e de vina, care s-a stricat si scoate mai mult fum decat caldura. Din cauza ei, doi copii s-au plans acasa de ameteli si usturimi la ochi. Prea putin, insa, ca primarul sa ia masuri.


Stapanul soselelor

Posted: 10 Feb 2010 06:31 PM PST

Ca nu sunt destule locuri de parcare in Capitala stim cu totii, dar, cand in peisaj apare si nesimtirea, situatia se schimba. Un telespectator PRIMA TV a surprins cateva imagini pe o strada din Bucuresti, unde o masina de teren extrem de luxoasa a fost pur si simplu lasata pe marginea drumului, astfel incat a blocat complet o linie de tramvai. Circulatia in zona a fost paralizata vreme indelungata. Vatmanul si ceilalti participanti la trafic aveau nervii intinsi la maxim, iar pana a venit soferul sa-si mute mandretea de masina, pe strada s-a creat un scandal de nedescris. Daca aveti imagini care pot deveni o stire trimiteti-le pe www.primatv.ro/video.


Salvat cu elicopterul

Posted: 10 Feb 2010 06:50 PM PST

Desi urgia ninsorilor s-a mai domolit, in unele zone, sunt inca localitati izolate din cauza zapezii. Singura legatura a celor izolati cu restul tarii poate fi facuta prin aer, cu ajutorul elicopterelor. Asa s-a intamplat si astazi cand un echipaj SMURD a zburat cu un elicopter al Ministerului de Interne pentru a salva un copil de sapte ani, care trebuia operat de urgenta.


Treizeci de etaje până la Dumnezeu

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Nu există loc mai potrivit pentru ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului decât pe Dealul Arsenalului, în spatele Palatului Parlamentului. De acolo, din vârful colinei, turlele ei aurite, înalte cât 3...


Kovesi: "Recordul" de 1.300.000 dosare penale intr-un an impune solutii urgente

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Anul 2009 a fost primul an in care Ministerul Public a inregistrat peste 1.300.000 de dosare penale, a declarat, miercuri seara, pentru Agerpres, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi."...


Avionul lui Traian Băsescu a rămas înzăpezit 40 de minute la Strasbourg

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Aeronava care îl aducea pe Traian Băsescu înapoi în ţară în această seară, după ce a participat la reuniunea informală a liderilor UE de la Bruxelles, a făcut o escală la Strasbourg, pentru a prelua c...


Codul galben, prelungit

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Meteorologii au ridicat avertizarea cod galben de ploi şi viscol pentru Bucureşti şi nouă judeţe, dar au prelungit-o pentru 15 judeţe, până în această seară, la ora 20.00. Administraţia Naţională de M...


Misterul celui captiv în propriul corp

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

"Şi dacă creierul lui încă funcţionează?", s-a întrebat doctorul Adrian Owen înainte de a testa un pacient despre care se ştia că este în stare vegetativă. Iar un aparat a dovedit că pacientul în vârs...


Criza l-a făcut din director şomer

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Adrian Ştefănescu, în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti, a rămas fără loc de muncă de două ori într-un deceniu. Ultima oară, criza l-a făcut şomer. Câştiga binişor, peste salariul mediu, din poziţia ...


Codul galben de ploi si viscol, restrans la 15 judete si prelungit pana joi seara

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

Meteorologii au ridicat avertizarea cod galben de ploi si viscol pentru Bucuresti si noua judete si au prelungit-o pentru 15 judete, pana joi seara, la ora 20.00, informeaza Mediafax.Administratia Nat...


„Special Gold” devine drog ilegal. Ce urmează?

Posted: 11 Feb 2010 01:00 PM PST

CAMPANIE EVZ. Deşi guvernul a introdus, ieri, „sarea de baie" pe lista drogurilor de mare risc, specialiştii în adicţii sunt de părere că măsura nu e suficientă.Demersul EVZ de a scoate în afara legii...


Prins de Prima TV

Posted: 11 Feb 2010 06:14 PM PST

In Capitala Romaniei se fura ca-n codru, ziua, in amiaza mare! O batrana a fost cat pe-aci sa ramana fara pensia pe o luna de zile, dupa ce geanta i-a fost smulsa din mana, chiar pe unul dintre marile bulevarde din Bucuresti. Din fericire pentru ea, o echipa Prima TV a vazut incidentul. Dupa o urmarire ca-n filme, colegii mei l-au prins pe faptas si l-au dat pe mana politiei.


Calvar fara sfarsit

Posted: 11 Feb 2010 06:15 PM PST

O iarna cum nu s-a mai vazut de ani buni a facut sa piara sub nameti 5 judete. Viscolul, intors si el cu forte noi, a inchis si a blocat alte zeci de drumuri, abia deschise de la ultima ninsoare.Azi noapte, sute de oameni, printre care si copii, au fost scosi cu greu doar de tractoare, ori de masinile jandarmeriei. In unele locuri, nici macar utilajele de deszapezire n-au mai putut inainta.


Blocati de iarna

Posted: 11 Feb 2010 06:15 PM PST

Viscolul a trecut, insa problemele au ramas. Care este acum situatia in judetele afectate de vremea rea.


Calvar in Oltenia

Posted: 11 Feb 2010 06:16 PM PST

Calvar in trenurile care au tranzitat Oltenia, nervi, oboseala si foame in gari! Acceleratul Craiova - Bucuresti a stat ore intregi inzepezit in camp, cu 40 de pasageri, iar calatorii care au plecat aseara din Gara de Nord spre Petrosani n-au mai putut inainta de la Rosiori si... au fost intorsi azi-noapte in Capitala. Situatia a fost la fel de complicata si pe autostrada Bucuresti - Pitesti care a fost deszapezita cu... armata.


Bucurestiul, sub ape

Posted: 11 Feb 2010 06:16 PM PST

Din cauza muntilor de zapada care au inceput sa se topesca si sa inunde strazile, Bucurestiul s-a transformat din "Micul Paris" in "Mica Venetie". Cei care au avut curajul sa urce la volan au infruntat balti imense si cozi de nedescris. Un incident pe cat de hilar pe atat de grav a paralizat pentru mai bine de o ora traficul in zona Mihail Kogalniceanu spre disperarea celor care au avut drum pe acolo.


Pietoni"plutitori"

Posted: 11 Feb 2010 06:17 PM PST

Daca cei care au ales masinile au stat la cozi, dar au ramas uscati, nu acelasi lucru se poate spune si despre pietoni. Bucurestenii care au fost nevoiti sa mearga astazi pe jos prin Capitala au avut de ales intre a merge pe trotuarele pe care domnea zapada flescaita si strazile unde apa era pana la glezne. Asa ca nu e de mirare ca multi au ajuns cu cizmele ude la serviciu.


O familie, in mormant

Posted: 11 Feb 2010 06:18 PM PST

O inlantuire macabra a bagat in mormant o familie din Gorj. Pentru ca nu a mai fost lasat sa se uite la televizor, un adolescent s-a spanzurat. In timp ce parintii se chinuiau sa-l dea jos din streang, bunica lui a facut infarct.


Cea mai tare la pahare

Posted: 11 Feb 2010 06:18 PM PST

O femeie i-a facut pe medicii de la urgente, din Iasi, sa se cruceasca si sa se... fereasca, deopotriva! Avea o alcoolemie de 7.55 la mie, in sange, cand, recalcitranta, a intrat, pe picioarele ei, pe usa spitalului! O adusese acolo un taximetrist, care a gasit-o zacand, intr-o statie de tramvai.


Salvatori si victime

Posted: 11 Feb 2010 06:20 PM PST

In doar cateva secunde s-au transformat din salvatori in victime. Trei angajati ai ISU Bucuresti au ajuns la spital dupa ce salvarea in care se aflau a fost lovita de un tramvai. Doi dintre ei au rani grave la cap si brate.


Bataie la urgente

Posted: 11 Feb 2010 06:21 PM PST

Scandal la unitatea de primire urgente din Bacau, unde, azi-noapte, o pacienta i-a smuls parul din cap unei doctorite, suparata ca aceasta n-a internat-o! Femeia, cu probleme neurologice, a fost cu greu tinuta-n frau de celelalte cadre medicale.


Focus Monden

Posted: 11 Feb 2010 06:27 PM PST

Azi e joi si e Focus Monden. La ora 21.55 colegii nostri ne-au pregatit o editie plina de iubire si destainuri picante.


Madeleine Albright: Rusia nu are de ce să se teamă de NATO

Posted: 12 Feb 2010 06:15 AM PST

Fostul secretar de stat american Madeleine Albright s-a folosit de şarmul său personal şi umor pentru...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 13 februarie

Posted: 12 Feb 2010 06:30 AM PST

În ţară, cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. În cursul...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Marko: Limba română trebuie învăţată de elevii maghiari încă din clasa I după manuale speciale

Posted: 12 Feb 2010 06:37 AM PST

Elevii maghiari trebuie să înveţe limba română încă din clasa întâi, dar după manuale speciale, a declarat...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Citroen DS High Rider - imagini teaser ale conceptului care va fi prezentat la Geneva (FOTO)

Posted: 12 Feb 2010 06:44 AM PST

Citroen a făcut publică o a doua fotografie a modelului DS High Rider (sau DS4), un automobil sport cu...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

România a întrecut Statele Unite la taxa pe fast-food

Posted: 12 Feb 2010 06:48 AM PST

Românii sunt mai tari ca americanii. Nu este vorba de economie sau de drumuri, ci de taxa pe fast-food....


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

CFR Călători anulează 22 de rute în weekend, din cauza vremii. Vezi lista trenurilor care nu circulă

Posted: 12 Feb 2010 06:51 AM PST

Circulaţia feroviară continuă să fie afectată de condiţiile meteorologice nefavorabile. CFR Călători...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Grecia a sărăcit peste măsură în T4. Euro a atins minimul ultimelor 9 luni faţă de dolar

Posted: 12 Feb 2010 06:54 AM PST

Economia Greciei s-a contractat cu 0,8% în trimestrul patru, peste estimări, iar guvernul elen a revizuit...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

PSD reclamă neconstituţionalitatea legii pensiilor adoptate de Guvern

Posted: 12 Feb 2010 07:16 AM PST

Legea pensiilor adoptată prin Hotărâre de Guvern este neconstituţională, acuză PSD care anunţă că parlamentarii...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Modu, cel mai uşor telefon din lume, disponibil şi în România

Posted: 12 Feb 2010 07:18 AM PST

Cel mai uşor telefon din lume, modu, va putea fi achiziţionat şi de români prin intermediul Vodafone...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Arabia Saudită: Poliţia religioasă interzice sărbătorirea Sfântului Valentin

Posted: 12 Feb 2010 07:37 AM PST

În timp ce Occidentul se pregăteşte frenetic pentru Ziua de Sf. Valentin, Arabia Saudită este de cealaltă...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Microbuz izbit de un TIR în Constanţa. Cinci persoane au murit, două au fost rănite

Posted: 12 Feb 2010 07:40 AM PST

Un grav accident de circulaţie a avut loc vineri pe DN 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă din...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Ce propune proiectul de statut PSD: creşterea puterii liderului şi a Comitetului Executiv în dauna Consiliului

Posted: 12 Feb 2010 07:48 AM PST

Actualul lider al PSD, Mircea Geoană îşi propune ca prin viitorul statut al partidului să-şi consolideze...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

UniCredit va injecta două miliarde de euro în capitalul Bank Austria

Posted: 12 Feb 2010 08:07 AM PST

Grupul italian UniCredit va injecta două miliarde de euro la subsidiara Bank Austria, prin intermediul...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Concurs de Valentine's Day: Trimite materiale cu "fosta" sau "fostul" şi Videonews.ro te premiază!

Posted: 12 Feb 2010 08:09 AM PST

Valentine's Day. O sărbătoare americană care a invadat, de câţiva ani buni, şi România. Şi a pătruns...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Berceanu îi cere lui Marko un specialist pentru şefia TAROM. UDMR nu renunţă la expertul în cabluri

Posted: 12 Feb 2010 08:24 AM PST

Conflict în surdină între ministrul democrat-liberal al Transporturilor, Radu Berceanu şi conducerea...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Dan Bittman comentează incidentul cu sabia: Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 08:39 AM PST

"A fost un incident neplăcut acolo, în prima emisiune să se întâmple aşa ceva... Îţi dai seama, nu şi-a...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Prinţul Andrew al Marii Britanii a lovit un poliţist cu maşina

Posted: 12 Feb 2010 09:00 AM PST

Poliţia londoneză investighează un incident în care prinţul Andrew al Marii Britanii ar fi lovit cu maşina...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Năstase: PSD nu vrea Vanghelion, ci Congres

Posted: 12 Feb 2010 09:10 AM PST

Preşedintele CN al PSD Adrian Năstase răspunde, pe blog, comentariului lui Mircea Geoană potrivit căruia demersul de a trimite chestionare membrilor CN este "un exerciţiu penibil" şi spune că 90% dintre cei pe care i-a consultat, "statutar", s-au pronunţat pentru organizarea Congresului la Parlament.


Alcoolemie record la o femeie de 63 de ani din Iaşi: 7,55 la mie (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 09:18 AM PST

A băut cât pentru zece nunţi. O femeie din Iaşi are toate şansele să intre în Cartea Recordurilor cu...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Lăcătuş: Cred că mulţi jucători de la FC Vaslui au nasul puţin cam sus faţă de cum erau în tur

Posted: 12 Feb 2010 09:22 AM PST

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat, vineri, că mulţi dintre jucătorii săi sunt "cu nasul puţin cam sus" faţă de cum erau în turul actualei ediţii de campionat şi probabil se cred deja câştigători ai Ligii I.


Un copil de patru ani cu pareză a învăţat să meargă datorită unei raţe (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 09:35 AM PST

Poveste incredibilă în Marea Britanie unde un copil de patru ani a învăţat să meargă de la noul său prieten,...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Jorge Lorenzo a suferit o fractură de metacarpian la un antrenament de motocross

Posted: 12 Feb 2010 09:36 AM PST

Spaniolul Jorge Lorenzo, vicecampion mondial la MotoGP în 2009, nu va mai putea pilota o motocicletă timp de patru până la şase săptămâni, el suferind o fractură de metacarpian la un antrenament de motocross, în apropiere de Montmelo.


Sute de români au ajuns la spital cu fracturi la mâini şi picioare (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 09:54 AM PST

Zăpada din oraşe s-a mai topit, dar a apărut gheaţa. Iar acum medicii nu mai au o clipă de linişte. Sute...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

A început carnavalul de la Rio de Janeiro

Posted: 12 Feb 2010 10:22 AM PST

Carnavalul de la Rio este oficial deschis. Cremonia a fost organizată la Guvern iar primarul din Rio...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Vitezomanii nu vor avea linişte pe drumul spre mare. Poliţia din Constanţa are radare noi (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 10:40 AM PST

Noile radare ale poliţiei rutiere din Constanţa vor înregistra, la vară, până şi respiraţia vitezomanilor....


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

"Eu când vreau să fluier, fluier", primul film românesc din ultimii 17 ani, la Festivalul de la Berlin

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

La 17 ani de când Patul conjugal al lui Mircea Daneliuc concura pentru Ursul de Aur, un nou film românesc...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

UPDATE Un microbuz si un tir s-au ciocnit in apropiere de Poarta Alba: trei morti si patru raniti

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

Centrul Infotrafic al Politiei Romane a anuntat ca un accident foarte grav a avut loc vineri, in jurul orei 17.10, pe DN22C Constanta - Cernavoda , la intrarea in localitatea Poarta Alba dinspre Const


Traficul rutier pe mai multe drumuri din tara, ingreunat din cauza cetii dense

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

Centrul Infotrafic a anuntat ca, vineri seara, traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa pe multe drumuri din tara. Sunt afectate drumuri din mai multe judete, intre car


Directorul Monetariei din Chile, eliberat din functie dupa ce numele tarii a fost scris gresit pe mii de monede

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

Directorul general al Monetariei din Chile a fost eliberat din functie dupa ce numele tarii a fost imprimat gresit pe mii de monede, informeaza BBC. Monedele de 50 de peso au fost realizate in 2008, i


Harta evenimentelor de Sfantul Valentin si de Dragobete

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

George Calinescu scria in volumul Cartea nuntii ca "Omul cand se naste zice: A. Iar cand moare zice: mor. Asa ca toata viata se compune din: A-mor". Asta o stiu si romanii, care au ajuns sa


Emil Boc: Autostrada Bucuresti-Ploiesti, gata in proportie de 50%. Lucrarile ar putea fi finalizate pana la sfarsitul anului

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

Lucrarile la tronsonul de autostrada Bucuresti-Ploiesti sunt realizate in proportie de 50%, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, in timpul unei vizite la Ploiesti. El a adaugat ca spera ca pana la


Sfiosul: Eu scriu Iubirea doar cu I mare. Morocanosul: Valentine's Day?... Ha

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

In fiecare barbat exista, in proportie mai mare sau mai mica, un pic de Sfios si un pic de Morocanos. Unii sunt botosi dimineata, dar devin entuziasti mai spre seara, altii sunt mielusei in zori, dar


Circulatie restrictionata in Bucuresti, din cauza lucrarilor la Podul Lacul Tei si Podul Bordei

Posted: 12 Feb 2010 11:08 AM PST

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, pe mai multe sectoare de drum, din cauza lucrarilor de reabilitare care vor incepe de luni, 15 februarie, la Podul Lacul Tei si la Podul Bordei, inform


SUA. O adolescentă care suferă de cancer îşi va îndeplini ultima dorinţă: Să vadă lumea

Posted: 12 Feb 2010 11:26 AM PST

Poveste emoţionantă în Statele Unite. O adolescentă de 16 ani îşi va putea îndeplini ultima dorinţă numai...


SUA. O adolescentă care suferă de cancer îşi va îndeplini ultima dorinţă: Să vadă lumea

Posted: 12 Feb 2010 11:26 AM PST

Poveste emoţionantă în Statele Unite. O adolescentă de 16 ani îşi va putea îndeplini ultima dorinţă numai...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Romanii care au murit vineri in Bulgaria mergeau, cel mai probabil, la schi

Posted: 12 Feb 2010 11:30 AM PST

Cei cinci romani care au murit, vineri dimineata, intr-un accident rutier in Bulgaria se indreptau, cel mai probabil, spre statiunea montana Borovets, intrucat aveau echipamente de schi la ei, a preci


C. V. Tudor: Scutul antiracheta - un grav pericol pentru Romania

Posted: 12 Feb 2010 11:30 AM PST

Presedintele Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, considera ca amplasarea componentelor scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei reprezinta "un grav pericol" pentru tara n


Directorul SRI: Existenta scutului releva o crestere a securitatii nationale

Posted: 12 Feb 2010 11:30 AM PST

Directorul SRI, George Cristian Maior, crede ca viitoarea existenta a unui scut antiracheta in Romania reprezinta "o evolutie foarte semnificativa din punct de vedere al cresterii securitatii nat


De luni, in Capitala se astupa gropile iar podurile Tei si Bordei intra in reparatii

Posted: 12 Feb 2010 11:34 AM PST

Administratia Strazilor din cadrul Primariei Capitalei incepe, luni 15 februarie, lucrarile de reabilitare la Podul Lacul Tei de pe strada Barbu Vacarescu din sectorul 2 al Capitalei.


Fostul director al Fondului Proprietatea, care a castigat 500.000 euro: "Si eu am revolta mea. In SUA as fi castigat milioane". Cat au castigat doi ministri ai Cabinetului Boc

Posted: 12 Feb 2010 11:34 AM PST

Controversata Daniela Lulache, fostul director general al Fondului Proprietatea, care a recunoscut ca avea un salariu de peste 13.000 de euro pe luna, a iesit, ieri, la rampa pentru a explica de ce a


O imagine din timpul revoltelor din Iran, declarata cea mai buna fotografie a anului 2009 la "World Press Photo"

Posted: 12 Feb 2010 11:34 AM PST

In competitia de fotojurnalism World Press Photo Award 2009 au intrat 101.960 de fotografii, inscrise de 5.847 de fotografi. Marele premiu a fost obtinut de o fotografie cu tonalitati sumbre surprinsa


Elena Udrea vrea sa vanda 20.000 de locuinte ANL la un pret mediu de 25.000 euro. Fondul de Garantare a Creditelor: "Nu avem informatii"

Posted: 12 Feb 2010 11:34 AM PST

Chiriasii ANL ar putea sa isi cumpere locuintele prin programul "Prima Casa", daca guvernul va aproba saptamana viitoare un proiect al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT)


Stirea Zilei

Posted: 12 Feb 2010 11:37 AM PST

Presedintele Traian Basescu a schimbat culoarea stemei de la tribuna prezidentiala din albastru in violet, cu incalcarea legii, acuza judecatoarea Mona Pivniceru. Legea pensiilor e considerata neconst


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Italia. La Roma a nins pentru prima oară în ultimii 24 de ani (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 11:46 AM PST

Iarna a ajuns până în Italia. Oraşul celor şapte coline a fost acoperit de un strat fin de zăpadă pentru...


Italia. La Roma a nins pentru prima oară în ultimii 24 de ani (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 11:46 AM PST

Iarna a ajuns până în Italia. Oraşul celor şapte coline a fost acoperit de un strat fin de zăpadă pentru...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Legea pensiilor continuă să stârnească nemulţumiri: Sindicaliştii ameninţă cu noi proteste

Posted: 12 Feb 2010 12:03 PM PST

Legea pensiilor, avizată miercuri de Guvern, continuă să stârnească nemulţumiri în rândul sindicatelor....


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter în Chile

Posted: 12 Feb 2010 12:22 PM PST

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 pe scara Richter a zguduit şapte regiuni din Chile, inclusiv capitala...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Tone de titei pe camp, din cauza hotilor

Posted: 12 Feb 2010 12:34 PM PST

Aproximativ zece tone de titei dintr-o conducta Conpet s-au scurs, astazi, pe un camp din judetul Constanta, dupa ce persoane neidentificate au furat ventilul folosit in procesul tehnologic pentru cur


Mersul economiei, strans legat de eliminarea vizelor pentru SUA

Posted: 12 Feb 2010 12:34 PM PST

Consulul General al SUA in Romania, Jim Gray, a declarat, vineri, ca, in functie de imbunatatirea situatiei economice in Romania sansele ca Statele Unite sa elimine vizele turistice pentru romani vor


30.000 de studenti romani au fost in SUA cu Work and Travel

Posted: 12 Feb 2010 12:34 PM PST

Aproape 30.000 de studenti romani au ajuns in Statele Unite prin programul "Work and Travel", lucrand si calatorind pe continentul american, potrivit consulului general al SUA in Romania, J


Ceata paralizeaza traficul aerian la Chisinau

Posted: 12 Feb 2010 12:34 PM PST

Ceata a paralizat, incepand din aceast[ dupa-amiaza, traficul aerian pe aeroportul din Chisinau, pasagerii fiind obligati sa astepte cate patru-cinci ore, fara a avea insa siguranta ca vor ajunge la d


Decizia ANI în cazul lui Victor Alistar rămâne definitivă şi irevocabilă

Posted: 12 Feb 2010 12:39 PM PST

Decizia privind incompatibilitatea de funcţii a lui Victor Alistar, emisă de ANI, rămâne definitivă şi...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

O pisica... la Auschwitz!

Posted: 12 Feb 2010 12:43 PM PST

Discutii aprinse la Auschwitz pe seama unei... pisici. Felina si-a gasit refugiul chiar la intrarea in fostul lagar de concentrare nazist, vizitat anual de zeci de mii de persoane. Animalul este bland


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Băsescu, acuzat că a încălcat legea schimbând culoarea stemei în violet (VIDEO)

Posted: 12 Feb 2010 12:50 PM PST

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor, judecătoarea Mona Pivniceru, îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Documente despre teroristii de la Revolutie, arse de Armata

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

Mai multe unitati militare, printre care si o unitate de graniceri, dar si Parchetele din Constanta si Brasov au recunoscut ca au distrus dosare cu victimele decedate ale Revolutiei, sustine Doru Mar...


Bucureşteni revoltaţi din cauza lipsei curentului

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

Aproximativ 50 de oameni au blocat, noaptea trecută, strada Periş din cartierul Andronache din Capitală, nemulţumiţi că au rămas fără curent electric, informează Mediafax. Mai multe echipaje de jandar...


Cinci romani, morti intr-un accident rutier in Bulgaria

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier ce a avut loc pe drumul care leaga Sofia de Samakov, in apropiere de statiunea Borovets, informeaza Agerpres.Potrivit primelor informatii, masi...


Culegerile, alternativa scumpă a manualelor proaste

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

EDUCAŢIE. În lipsa unor cărţi şcolare gratuite şi de calitate, de la stat, unii profesori aleg să predea după culegeri plătite de elevi. Multe dintre acestea au însă subiecte identice cu cele de pe si...


Tinerii „Generaţiei HIV” îşi întemeiază familii sănătoase

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

Deşi se întâlnesc cu discriminări la tot pasul, tinerii seropozitivi infectaţi în anii '90, se străduiesc să-şi facă familii, încurajaţi şi că virusul nu mai apare la analize. Loredana şi Cristian - e...


DN1A, blocat de tiruri

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

Drumul naţional 1A este blocat de mai multe tiruri în zona Baba Runca. Tirurile au derapat şi au ajuns de-a curmezişul drumului.Vom reveni cu amănunte!...


Şeitan: pensiile tăiate asigură banii pentru viitorii pensionari

Posted: 12 Feb 2010 01:00 PM PST

INTERVIU. Ministrul muncii, Mihai Şeitan, explică, într-un interviu acordat EVZ, motivele care au stat la baza reducerii pensiilor speciale. Urmează asistaţii social.După ce a pus pe jar "casta" buget...


Un sportiv georgian a murit în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice de la Vancouver

Posted: 12 Feb 2010 01:05 PM PST

Un sportiv georgian, concurent la proba de sanie, a murit în timp ce se antrena pentru Jocurile Olimpice...


This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Sfarsitul unei iubiri

Posted: 12 Feb 2010 06:30 PM PST

S-au cunoscut in 1996, s-au iubit din prima clipa, s-au casatorit sapte ani mai tarziu, iar acum isi spun adio. Cuplul Ilie-Amalia Nastase divorteaza. Cei doi au hotarat ca de acum inainte relatia dintre cei doi sa fie doar una de prietenie. Dupa ce judecatorul va spune ca sunt liberi, pe Amalia si Ilie ii vor mai uni doar cele doua fiice: Alessia si Emma.


La lupta cu jandarmii

Posted: 12 Feb 2010 06:30 PM PST

Bataie ca pe campul de lupta, noaptea trecuta, intre jandarmi si zeci de bucuresteni. Suparati ca au ramas fara curent electric, locuitorii din sectorul doi al capitalei au blocat strada Peris din cartierul Andornache. Sase autobuze nu si-au mai putut continua traseul, iar jandarimii au intervenit in forta sa-i dea la o parte pe oameni. A iesit o bataie cu pumni, picioare si bulgari de zapada.


Jaf la pariuri

Posted: 12 Feb 2010 06:31 PM PST

Cu un cutit pus la gat, angajata unei case de pariuri din Neamt, a dat toti banii pe care-i avea la indemana: 4.000 de lei! Femeia a fost atacata pe neasteptate de un individ mascat, care a disparut in citeva clipe.


Au rupt tacerea

Posted: 12 Feb 2010 06:31 PM PST

Candva era practicata la colt de strada sau...pe centura oraselor, acum insa chiar si...cea mai veche meserie din lume s-a adaptat vremurilor. Asa ca, prostitutia vanduta pe net...e la mare cautare. Fetele dornice de un castig rapid cad usor in plasa vanzatorilor de iluzii si...de trupuri. Iar atunci cand vor sa iasa din meserie...sunt amenintate cu moartea. Proxenetii devin neinduratori.


Calvar in aeroport

Posted: 12 Feb 2010 06:34 PM PST

O vacanta de vis la Venetia s-a transformat pentru mai multi pasageri intr-un calvar. Avionul care trebuia sa plece de pe aeroportul Baneasa a decolat cu patru ore intarziere . Compania aeriana a motivat incidentul prin faptul ca in Italia vremea este nefavorabila pentru zbor.


Pensiile aduc proteste

Posted: 12 Feb 2010 06:34 PM PST

Legea pensiilor, din ce in ce mai contestata! Sindicalistii ameninta cu proteste de amploare, daca proiectul de lege nu va fi modificat. Liderii sindicali trag un semnal de alarma! Reforma propusa de Executiv va duce la un nivel de trai al romanilor, din ce in ce mai scazut, spun ei.Pentru sindicate, sistemul de pensii e nesustenabil. Nu doar ca legea se va dovedi pentru unii muma, iar pentru altii ciuma, spun sindicalistii, dar puterea de cumparare a pensionarilor va scadea de la an la an.


Buluc la ortopedie

Posted: 12 Feb 2010 06:35 PM PST

Aglomeratie mare in sectiile de ortopedie din Galati, unde, in ultimele 48 de ore, au ajuns peste 200 de oameni. Si-au fracturat mainile sau picioarele, dupa ce au alunecat pe gheata. Iar acum, cei mai multi dintre ei au nevoie de operatie.


Troieniti cu probleme

Posted: 12 Feb 2010 06:35 PM PST

Nu doar poleiul a creat probleme, zilele acestea. Prin tara, inca mai sunt drumuri pline de zapada, iar localnicicii se declara troieniti cu necazuri. In acest timp, autoritatile dau vina pe natura. Cel mai grav e in cateva sate din Buzau, unde muntele sta sa se prabuseasca peste case.


Ninsori,ploi si avalanse

Posted: 12 Feb 2010 06:36 PM PST

Ne-asteapta zile de potop, anunta meteorologii si hidrologii, intr-un glas. Primii spun ca vin ninsori abundente, ploi si viscol, in 27 de judete, iar ultimii ca e pericol de inundatii in 11 judete. La munte se-asteapta avalanse uriase.


Intre doua realitati

Posted: 12 Feb 2010 06:38 PM PST

Micul Paris sau mica Ventie, asa cum a fost denumita in ultimele zile capitala tarii, are doua realitati: una vazuta de la primarie si alta simtita pe strazi. In timp ce bucurestenii fac slalomuri printre mormane de zapada si strazi inundate, primarul capitalei spune ca s-a facut tot posibilul si ca... la anul...va fi mai bine.


Case la oferta

Posted: 12 Feb 2010 06:42 PM PST

A inceput goana dupa case! Dezvoltatorii incearca sa-i ademeneasca pe potentialii clienti cu fel de fel de oferte. Cum pretul face intotdeauna diferenta,vinzatorii au mai taiat din sumele cerute anul trecut si promit la orice contract incheiat finisaje moderne, amenajari de gradina si modalitati de plata flexibile.


Niciun comentariu: