Stirile din politica

Stirile din politica


Ion Iliescu nu isi mai sarbatoreste onomastica la birou, pentru ca nu are caldura

Posted: 05 Jan 2011 02:00 PM PST

Ion Iliescu a anuntat ca nu isi va mai sarbatori onomastica la birou, asa cum a facut in fiecare an pana acum, motivand ca nu are caldura la biroul de lucru, asa ca nu va veni. "Maine, 7 ianuarie, este sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, ocazie cu care isi vor aniversa onomastica peste doua milioane de romani. Cu acest prilej, doresc sa le transmit sarbatoritilor calrde urari de sanatate si de bucurii si, mai ales, sa aiba taria sa treaca cu bine peste greutatile cu care se confrunta marea m... (read more)


Europarlamentarul Adrian Severin: "Franta ar trebui exclusa din Schengen"

Posted: 05 Jan 2011 02:00 PM PST

Adrian Severin de la PSD este de parere ca daca Franta se opune aderarii Romaniei la Spatiul Schengen, atunci Franta ar trebui sa fie exclusa, deoarece 'nu este in pozitie sa dea lectii anti-coruptie'. "Parisul nu are pozitia morala sa dea lectii anti-coruptie Romaniei. Franta ar trebui exclusa din Schengen, daca mai vorbim despre criteriul coruptiei", a declarat europarlamentarul Adrian Severin. Mai mult, pesedistul crede ca oficialii romani ar trebui sa faca lobby european pentru intrarea in S... (read more)


Controverse privind declaratia ministrului ungar de Interne despre aderarea Romaniei la Schengen

Posted: 05 Jan 2011 02:00 PM PST

O stire a agentiei DPA, potrivit careia ministrul ungar de Interne, Sandor Pinter, ar fi declarat ca aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen nu va avea loc in martie, cele doua tari putand fi integrate cel mai devreme in octombrie, a starnit controverse la Bucuresti.11:35 - Ministrul ungar de Interne declara ca Romania si Bulgaria nu vor adera la Schengen in martie Pinter a afirmat ca pana in luna iunie va deveni clar ce criterii mai au de indeplinit cele doua tari, iar aderarea ar pute... (read more)


Elena Udrea: MDRT, campion la absorbtia fondurilor UE

Posted: 05 Jan 2011 02:00 PM PST

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a fost campion la absorbtia fondurilor europene anul trecut, conform datelor prezentate ieri de ministrul de resort, Elena Udrea. "Cu un buget mai mic in 2009, MDRT a reusit, in 2010, sa plateasca datorii din anul precedent, sa finalizeze anumite proiecte incepute, dar sa si demareze altele noi", a caracterizat pe scurt Elena Udrea activitatea ministerului.Ea a adaugat ca MDRT a reusit sa creeze brandul de tara si sa fie minister... (read more)


Niciun comentariu: