Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news

Stiri Noi - Stiri KAPPA - Generale - Latest news


Conflict intre rude ale lui Bercea Mondial in fata Tribunalului Olt. A fost nevoie de interventia jandarmilor

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Jandarmii au intervenit, miercuri dimineata, la Tribunalul Olt, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre rude ale lui Bercea Mondial, dupa ce instanta a decis amanarea judecarii cererii acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar.Miercuri dimineata, cand Tribunalul Olt urma sa judece cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel, la instanta au sosit rude ale acestuia.Dupa ce magistratii au decis amanarea judecarii cererii, intre rudele lui Bercea Mondia... (read more)


Galliano, concediat din functia de director de creatie al casei Dior

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Casa de moda franceza Dior a anuntat, marti, ca il va concedia pe directorul sau de creatie, John Galliano, acuzat de comentarii cu caracter antisemit si rasist, la o zi dupa ce o inregistrare video in care acesta afirma ca il adora pe Hitler a aparut pe internet.In ciuda acestei decizii, parada Dior pentru colectia toamna/ iarna 2011, prevazuta pentru vineri, in cadrul Saptamanii Modei de la Paris, "nu a fost anulata, pentru moment", a declarat purtatorul de cuvant al casei Dior care vineri il ... (read more)


Cristiano Ronaldo, cel mai utilizat jucator de camp in prima liga spaniola

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Portughezul Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid, care a jucat 2368 de minute in 25 de meciuri, este jucatorul de camp cel mai des utilizat in campionatul Spaniei, a anuntat, marti, gruparea madrilena."Portughezul totalizeaza 2368 minute si a jucat integral toate cele 25 de meciuri ale Realului in campionat", se arata pe site-ul oficial al madrilenilor.Doar trei portari au petrecut mai mult timp ca el in teren: Iraizoz (Athletic Bilbao), De Gea (Atletico Madrid) si Diego Alves (Almeria).Internat... (read more)


Apple lanseaza astazi a doua versiune a iPad. Vezi cu ce noutati vine

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Apple va lansa miercuri, 2 martie, a doua versiune a iPad, la mai mult de un an de cand prima tableta a companiei americane a generat o dezvoltare exploziva a acestei nise a pietei gadget-urilor mobile.iPad-ul a fost un blockbuster din punct de vedere al vanzarilor, a creat practic o noua piata si a luat pe sus concurenta, declansand aparitia unui val de produse similare care inca isi fac aparitia in diverse colturi ale lumii.Insa in timp ce rivalii se dezmeticesc si incearca sa prinda din urma ... (read more)


Hrebenciuc la iesirea de la DNA Pitesti: Am fost chemat pentru un dosar al lui Constantin Nicolescu

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat, miercuri, la iesirea din sediul DNA Pitesti, unde a fost audiat timp de aproximativ o ora, ca a fost chemat de procurori pentru a da declaratii in calitate de martor intr-un dosar in care este cercetat presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu.Deputatul PSD a iesit de la audieri in jurul orei 11.00."Am fost chemat intr-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multe nu pot sa va spun, e o ancheta", a declarat Hrebenciuc, care imediat s-a urcat in masina si ... (read more)


Eva Herzigova, sexy in luna a saptea de sarcina - FOTO

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Eva Herzigova, insarcinata in sapte luni, si-a aratat cu mandrie burtica in cel mai recent numar al revistei Harper's Bazaar, care va aparea pe piata pe 3 martie, informeaza dailymail.co.uk.Modelul in varsta de 37 de ani, insarcinata cu cel de-al doilea copil, apare in fotografiile din revista purtand tinute Lanvin, Christian Dior si Chanel. O rochie neagra mulata, una acoperita cu voal si una cu pene pun in valoare formele vedetei, care a declarat ca este foarte fericita ca are din nou rot... (read more)


Cristina Neagu a scapat de operatie

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Cristina Neagu nu va juca duminica cu Itxako, in grupa principala I a Ligii Campionilor, dar nici cu Buducnost Podgorica si Krim Ljubljana, informeaza www.prosport.ro.Jucatoarea a scapat pentru moment de operatie la umar, dar de la clinica din Austria i s-a recomandat repaus total cel putin o luna.Campioana Romaniei este nevoita sa invete sa se descurce fara cea mai buna handbalista a lumii in 2010. Dupa o sedinta de presopunctura la Salzburg, medicul care i-a "reparat" pe Roger Federer, Boris B... (read more)


Charlie Sheen si-a facut cont pe Twitter. Vezi ce mesaje a postat

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Charlie Sheen, care tine prima pagina a ziarelor de cateva luni din cauza scandalurilor in care a fost implicat, si-a creat, marti, un cont pe Twitter, care a atras, la doar cateva ore de la creare, peste 220.000 de fani entuziasti ai starului american.Intr-un interval de doar cateva ore si chiar inainte ca actorul sa expedieze primul sau mesaj pe Twitter, contul sau avea deja peste 220.000 de admiratori.In primul sau mesaj expediat pe Twitter, actorul a scris urmatorul text: Winning..! Choose y... (read more)


Sindicatele din penitenciare ii cer lui Basescu "sa puna degetul" si pe coruptia din acest domeniu

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Federatia Sindicatelor din ANP ii cere lui Traian Basescu sa puna "degetul indicator" si pe coruptia din penitenciare, pentru ca fara "sprijinul presedintelui, anticoruptia lancezeste" si il roaga sa ii scuteasca de "parabole cu regi, regine si pioni", pentru ca sigur n-ar duce la niciun om politic.Intr-o scrisoare deschisa adresata "Excelentei Sale domnul Traian Basescu, presedintele Romaniei", Federatia Sindicatelor din Administratia Nation... (read more)


Senatul a adoptat proiectul de lege pentru punerea in aplicare a noului Cod penal

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Senatul a adoptat, miercuri, proiectul de lege pentru punerea in aplicare a Codului penal si pentru modificarea si completarea unor acte normative care cuprind dispozitii penale, initiat de Guvern.Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a catalogat acest proiect drept unul "de referinta pentru ordinea juridica"."Proiectul reprezinta inca un pas important catre un obiectiv cheie al MJ - punerea in aplicare a noilor coduri fundamentale ale Romaniei. Transmit inca o data un mesaj fara echivoc - codu... (read more)


In cat timp te aduce in patul lui in functie de zodie

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Stai departe de Gemeni, caci te vor convinge pe loc sa incepi o aventura bazata doar pe sex si nu-i face avansuri prea directe unui Capricorn de la prima intalnire,... ... ca te va considera usor promiscua si nu-si va mai dori o relatie serioasa cu tine. Zodiile influenteaza puternic acest tip de comportamente. Rapiditatea cu care vrea sa faca sex si cu care reuseste sa te aduca in patul lui este influentata puternic de semnul lui zodiacal. Iata in cat timp te aduce un barbat in patul lui, in fu... (read more)


Spania, tara in care simti ca traiesti

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

In Spania, nu e loc pentru melancolii. Aici pasiunea erupe din fiecare vorba si fiecare gest, iar viata pare ca se sarbatoreste pe sine In topul celor mai vizitate tari din lume, Spania se numara printre premianti, situandu-se pe locul 3. Si nu e de mirare. Pentru ca Spania inseamna soare, bucate savuroase, ospitalitate, istorie, peisaje de vis, traditii, "fieste" si, mai ales, un mod de viata. Asezare geografica: Spania cuprinde o mare parte a Peninsulei Iberice, din sud-vestul Europei. Po... (read more)


Gran Canaria, locul ideal pentru o vacanta romantica

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Ti-e dor de mare, de soare, de nisip auriu si de seri fierbinti pe o terasa? Daca da, tot ce iti doresti exista cu adevarat. Si fiindca trebuia sa poarte un nume, i s-a spus Gran Canaria Gran Canaria este o insula a contrastelor. Cei care au vazut-o spun ca nicaieri altundeva nu ai putea vedea forme de relief atat de diferite, delimitate doar de o linie imaginara. Munti vulcanici cu piscuri bizare si prapastii spectaculoase alterneaza cu portiuni de desert nisipos, cu paduri tropicale si plaje a... (read more)


Cum ingrijesti florile in functie de fazele lunii

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au cultivat gradina tinand cont de fazele lunii. Acestea au influenta asupra germinarii, plantarii si infloririi Daca te-ai hotarat sa te apuci de gradinarit, e bine sa stii ca influenta lunii este extrem de importanta. Sunt zile in care nu trebuie sa faci nimic si zile in care e bine sa faci anumite operatii. Periodic, vom publica acest calendar care te va ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in gradina de langa casa sau de pe balcon. Alaturi ai calendar... (read more)


Lucian Mindruta, deghizat in afgan

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Florin Grozea de la formatia Hi-Q l-a surprins pe Lucian Mindruta intr-o isportaza amuzanta, l-a fotografiat, si a urcat imediat imaginea pe contul personal de Twitter. Artistul a fost invitat de Mindruta la emisiunea "Nimic Important" de la Antena 2 pentru a discuta tocmai despre fganistan, loc unde a avut concerte de doua ori pentru romanii stabiliti acolo. Cu aceasta ocazie, intr-un moment de pauza, probabil, Grozea l-a fotografiat pe prezentatorul emisiunii, acoperit cu o folie lucioasa si ... (read more)


Trei case distruse intr-un incendiu in Chitila

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Trei case din Chitila au ars in intregime in noaptea de luni spre marti, dar din fericire nu au existat victime. Potrivit Realitatea tv, focul este posibil sa fi izbucnit de la o butelie, dar autoritatile urmeaza sa investigheze pentru a afla cauza exacta care a provocat incendiul. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale si s-au luptat aproape o ora pentru a stinge focul care a devastat cele trei case, dar intre timp, flacarile s-au extins si la locuintele invecinate. "Daca pompierii venea... (read more)


Beyonce a dezvaluit ce o face sa se simta sexy

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Beyonce Knowles se simte bine in pielea ei, mai ales daca poarta pantofi cu tocuri cui inalte, pentru ca o fac sa se simta sexy, dar frumusetea are un pret destul de mare si care implica mult efort. Vedeta a oferit un interviu pentru numarul din aprilie al revistei Cosmopolitan din Marea Britanie, in care a vorbit despre ce inseamna pentru ea sexy, cum se mentine in forma si cum vedea conceptul de familie. Beyonce spune ca pentru ea, sexy inseamna tocuri cui inalte si o rochie eleganta. Asa se ... (read more)


Astazi este ziua Emiliei Popescu. La multi ani!

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Actrita Emilia Popescu implineste astazi 45 de ani. Emilia Popescu s-a nascut pe 2 martie 1966 intr-o familie de artisti. Mama sa, Malu Iosif, a fost o talentata balerina, iar tatal, Emil Popescu, a fost un apreciat actor la Opereta.Actrita a debutat in 1985, inca din timpul facultatii, in rolul Ilincai din filmul "Morometii", regizat de Stere Gulea. A avut un rol memorabil, alaturi de inegalabilul Florin Piersic, in piesa "Straini in noapte", in regia lui Radu Beligan. Pe langa teatru si actori... (read more)


Charlie Sheen poate fi urmarit pe Twitter

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Indragitul actor Charlie Sheen, eroul serialului de succes "Doi barbati si jumatate", va dialoga, de acum incolo cu fanii sai, gratie contului de Twitter pe care si l-a inregistrat, anunta Huffington Post. Numele contului, @CharlieSheen, a fost verificat si este confirmat ca fiind oficial. Fanii sai au dat buzna si s-a ajuns la un moment dat la situatia incredibila ca Sheen sa castige 4.812 urmaritori in doar 60 de secunde. In acest moment, actorul are nu mai putin de...554.310 followeri, insa... (read more)


Cum face Patriciu bani si din namol

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Namolul a devenit o investitie pentru tot mai multi dintre oamenii de afaceri prezenti in Top 300 Capital. Dinu Patriciu, Josef Goschy și, mai nou, Costel Cașuneanu au luat in concesiune zeci de hectare de teren plin cu namol terapeutic. Cititi mai multe pe capital.ro.... (read more)


Ministrul Sanatatii insista ca medicii sa fie platiti in functie de performanta

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru ca medicii sa poata fi platiti suplimentar in functie de performanta. Autoritatile intentioneaza sa initieze un program pilot de finantare suplimentara a medicilor din spitalele aflate in subordinea autoritatilor locale, care sa fie finantat din bugetul local al administratiilor locale sau judetene. Ministrul a precizat intr-un comunicat ca a primit semnale de la autoritatile locale care vor sa se implice in acest proiect. In acest sens, Uniunea Natio... (read more)


Autostrada Pitesti-Bucuresti este gaurita pe 87 la suta din suprafata

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Prima si inca singura autostrada din Romania care face legatura intre doua localitati importante, Bucuresti - Pitesti (A1) poate fi considerata aproape impracticabila, tinand cont ca doar 13% din lungimea ei nu trebuie reabilitata.Masinile mai mici apuca sa le ocoleasca, insa tirurile si camioanele le infrunta pieptis. Sunt vreo zece gropi, care se intind una dupa alta pe o portiune de 50 de metri de-a lungul autostrazii. In sensul dinspre Bucuresti spre Pitesti drumul este destul de prost chiar... (read more)


Otzi, omul preistoric, isi arata fata dupa 5.300 de ani - FOTO

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

De cand a fost descoperit in 1991, identitatea lui Otzi, vanatorul preistoric, a fost inconjurata de mister. O mumie fara chip, reprezentand o epoca apusa a omenirii. Insa cercetatorii au reusit in final sa reconstituie chipul faimoasei mumii.Folosind imagini 3D cu ajutorul tehnologiei medico-legale, doi artisti olandezi, Alfons si Adrie Kennis, au reconstituit cu migala infatisarea lui Otzi, informeaza Daily Mail..Reconstituirea este expusa alaturi de mumia vanatorului preistoric la Muzeul de a... (read more)


Cum sa slabesti combinand inteligent alimentele

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Pestele cu o portie de cartofi natur si lamaie, branza cu paine, friptura cu legume sau cu o salata de varza sunt considerate de nutritionisti asocieri potrivite pentru a scadea in greutate. Pierderea in greutate nu presupune doar o restrictie calorica si intensificarea programului de fitness, sustin medicii nutritionisti. Potrivit expertilor, atunci cand vrem sa slabim, trebuie sa acordam o atentie deosebita felului in care combinam alimentele. Acest aspect are rolul de a intensifica arderea gr... (read more)


Topul motivelor pentru care barbatii refuza sa faca sex

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Nivelul de testosteron al barbatilor creste in medie cu 8% in apropierea femeilor, indiferent daca persoana de sex opus este considerata atragatoare sau nu, arata un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Groningen, Olanda. Si cu toate astea barbatii isi refuza din cand in cand partenera atunci cand vine vorba de relatii intime. Cauzele pentru care acestia nu vor sa faca sex sunt multiple.Potrivit specialistilor in sexologie, ele pot fi de natura biologica, emotionala sau relati... (read more)


Dieta Andreea Raicu: cina la sase, in pat la zece seara. Vezi ce mananca vedeta

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Prezentatoarea de televiziune Andreea Raicu dezvaluie pe blogul personal cum a reusit sa scape de kilogramele in plus. "Practic n-am facut mare lucru. Am schimbat ora cinei de la 8 la 6 seara, am baut mai multa apa si am mancat mai multe legume crude…".Prezentatoarea a mai scris in postarea de astazi, intitulata "Cum am slabit", ca nu a intentionat neaparat sa slabeasca, dar modificarile din programul zilnic au avut efecte benefice asupra siluetei ei."Nu va frustrati interzicand... (read more)


Libia a fost suspendata din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Adunarea Generala a ONU a suspendat marti Libia din Consiliul pentru Drepturile Omului, ca urmare a represiunii violente declansate de regimul condus de colonelul Muammar Kadhafi. Adunarea Generala a decis suspendarea Libiei fara vot, dupa ce secretarul general al ONU, Ban Ki-mooon, a cerut "o masura decisiva" impotriva liderului libian.Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, reunit la Geneva intr-o sesiune extraordinara, ceruse vineri suspendarea Libiei, o masura fara precedent pentru... (read more)


S-ar justifica introducerea unei declaratii privind averea fiecarui roman?

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Introducerea unei declaratii de patrimoniu poate sa fie necesara pentru facilitarea aplicarii noilor reglementari privind impozitarea veniturilor nedeclarate ale persoanelor fizice, insa daca aceasta declaratie ar fi solicitata tuturor romanilor s-ar ajunge la un "cosmar administrativ", in viziunea consultantilor fiscali.In schimb, daca o astfel de declaratie ar fi introdusa doar pentru anumite persoane, ar atrage elemente de neconstitutionalitate si de discriminare, spun avocatii.Oric... (read more)


Cum te angajezi dupa un an de somaj! Ponturi sa-i impresionezi pe angajatori!

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Ai ramas fara loc de munca si, oricat de multe CV-uri trimiti, nu te cheama nimeni la interviu? Sau daca te duci la interviu nu te mai suna nimeni dupa aceea? Sa cauti un loc de munca luni intregi, poate chiar un an, si sa nu te angajeze nimeni, poate fi o incercare din punct de vedere psihologic pentru oricare dintre noi. Iar cifrele sunt cat se poate de dure: mai mult de un sfert dintre cei fara job isi cauta un loc de munca de mai bine de un an, iar peste 40% dintre angajati se asteapta sa fi... (read more)


Reduceri de martisor la sute de produse! Gasesti haine si incaltaminte de la 6 lei in sus!

Posted: 01 Mar 2011 02:00 PM PST

Luna martie vine cu o serie intreaga de oferte. De la haine si incaltaminte si pana la electronice si electrocasnice sau parfumuri sunt tot felul de discounturi! Reducerile ajung pana la 50% si uneori chiar depasesc acest plafon! Sa vedem ofertele!Reduceri are miniprix.ro . Poti gasi aici pantaloni pentru babati cu 9 lei, papuci cu 6 lei, topuri cu 9 lei si fel de fel de produse.Magazinul online de imbracaminte La Femme iti ofera o promotie valabila pentru bluze si camasi, pe care le poti cum... (read more)


Niciun comentariu: