Stirile din politica

Stirile din politica


Circ politic

Posted: 01 Apr 2011 06:57 PM PDT

A-nceput lupta pentru Bucuresti! Elena Udrea vrea primaria Capitalei si vrea sa faca din primarul general cel mai puternic bucurestean. Opozitia vrea sa scape Bucurestiul de Elena Udrea. Intre cele doua tabere, luptele se duc inclusiv... verbal. Asa se face ca liderii politici au devenit ponei, siamezi si .. comici. Disputele s-au mutat din fata camerelor de filmat pe site-urile de socializare.


Fara numar la partid

Posted: 01 Apr 2011 06:57 PM PDT

PDL a fost printre putinele partide care au invins criza anul trecut. Democrat-liberalii a avut teschereaua plina de bani colectati din donatii si cotizatii si au bagat in pusculita milioane de lei. La liberali si la conservatori, lucrurile nu au stat atat de bine.


Politica, la mintea tinerilor

Posted: 02 Apr 2011 05:55 PM PDT

Luptele pentru sefia PDL se ascut si bataliile se dau pe toate fronturile. Astazi, doi lideri importanti ai partidului s-au "coborat" la mintea tineretului democrat-liberal si, subtil, le-au sugerat modelul de succes al politicianul roman.


Fara numar la partid

Posted: 03 Apr 2011 06:25 PM PDT

PDL a fost printre putinele partide care au invins criza anul trecut. Democrat-liberalii au avut teschereaua plina de bani colectati din donatii si cotizatii si au bagat in pusculita milioane de lei. La liberali si la conservatori, lucrurile nu au stat atat de bine.


Lege pentru sase luni

Posted: 04 Apr 2011 06:20 PM PDT

Guvernul isi asuma raspunderea pe o lege valabila doar pana la sfarsitul acestui an! Vorbim despre legea care le-ar plafona profesorilor salariile castigate in instante. Opozitia a reactionat prompt si a anuntat ca-l va da in judecata pe Emil Boc daca isi va asuma documentul cu pricina.


Ii vor imunitatea

Posted: 05 Apr 2011 06:35 PM PDT

Directia Nationala Anticoruptie mai face un pas in ancheta deschisa pe numele europarlamentarului Adrian Severin. Acesta a fost filmat de jurnalistii unei publicatii in timp ce negocia o posibila mita, iar acum procurorii vor sa-l lase fara imunitate.


Funeriu explica

Posted: 05 Apr 2011 06:48 PM PDT

Ministrul Daniel Funeriu este tras la raspundere de parlamentarii puterii pentru situatia din invatamant! Deputatul democrat-liberal Marius Gondor, spre exemplu, cere demisia ministrului Educatiei, dupa ce magistratii de la Inalta Curtea au hotarat ca salariile profesorilor trebuie sa creasca cu 50%.


Vadim, trimis in judecata

Posted: 06 Apr 2011 06:20 PM PDT

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General. Necazul i se trage de la scandalul iscat in ziua evacuarii sediului Partidului Romania Mare. Atunci, politicianul si-a iesit din fire, a jignit executorul judecatoresc si nu vrut sa respecte sentinta data de magistrati.


Vanghelie in aer cu americanii

Posted: 06 Apr 2011 06:28 PM PDT

Marian Vanghelie crede sincer ca poate rezolva haosul traficului si al parcarilor din Bucuresti, plasandu-l in mainile americanilor. Asa ca, insotit de reprezentantii unei firme din Statele Unite s-a urcat in elicopter ca sa evalueze situatia...de la inaltime. Uita insa ca poate lua decizii cel mult la nivelul sectorului pe care il conduce! In scurt timp americanii vor veni cu solutii tehnice, cel autin asa sussin ei. Nu stim insa nici cat vor costa si nici daca primaria generala va fi dispusa sa le puna in practica. Asa ca, dupa survolul de astazi, primarul de la sectorul 5 va ramane, cel putin cu amintirea Bucurestiului vazut de la inaltime. Nu stim daca s-au vazut exact si gropile din asfalt si daca americanii vor veni cu solutii si pentru ele.


Nu vor fuste

Posted: 06 Apr 2011 06:29 PM PDT

Femeile nu pot fi impuse in politica spun senatorii din comisia juridica a Senatului. Ei au respins o propunere a pedelistei Sulfina Barbu prin care partidele ar fi fost obligate sa nominalizeze 40% dintre candidatii la alegerile parlamentare din randul sexului slab si frumos.


Niciun comentariu: